Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 νο. III
Χάφ χρειαζόμαστε αλλά δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ και δεν ξέρω πως μπορεί να δημιουργηθεί. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι απόλυτα εξαρτώμενος από τον Ελ Καντουρι.
- theodorsalonika
Εγώ από ότι είδα η ομάδα θέλει άλλο σύστημα.. θέλουμε άλλο ένα χάφ σκύλο..εάν έχουμε ένα καλό τρεχαντήρι εκεί πέρα θα απελευθερωθεί ο καντουρι.κατα μένα τουλάχιστον ο Πέλκας να παίζει πιο πίσω στην γραμμή των χάφ..σε μερικές φάσεις περνάμε την μπάλα και ειμασταν αποκομμένοι..η ομάδα προσπάθησε ήταν καλή,έχουμε μέλλον.. εγώ ξαναλέω προσωπικά θέλω έναν σκύλο στυλ κάτσε άλλα δύο επίπεδα πανω.. κάτι σε πιο καλό Βιτόλο..ο εσιτι καλός αλλά θέλει έναν δίπλα τού να καταπίνει χιλιόμετρα.αν δεν έχουμε τραυματισμούς και επανέλθουν και οι υπόλοιποι θα μάστερ σχεδόν πλήρης.. θεωρώ ότι αυτήν την στιγμή δεν θέλω επιθετικό,δεν θέλω αριστερό Μπακ..μια χαρά είναι ο Γιαννούλης..
Αυτά τα παιδάκια πήγανε στους τέσσερεις πέρσι, δεν θυμασε το ξέχασες;ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Μεταγραφή ψυχολόγους. Τα 19χρονα τους έκαναν κότες. Διασώθηκαν Πασχα (μην αυτογελοιοποιησαι), Κρέσπο, Μάτος, Καντουρι, Μπισε, Ακμπομ. Οι άλλοι τίποτα από τα παιδάκια. Αφου δεν μπορουσαν να βαλουν γκολ,τα βάλαμε εμεις.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1926navigator11 έγραψε:Και μια επίσκεψη ο ίδιος δε θα ήταν αχρείαστη. Τα ... παιδάκια "μιλάνε" στο τόπι όπως εσύ στην πρόκληση.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ελα ρε μαν, υπερβολες. διαβασε δηλωσεις Γιολ στο 3-3paokovios1974 έγραψε:Μεταγραφή νοοτροπίας χρειαζόμαστε, ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλώσει, εμείς έχουμε μείνει στα παλιά και μίζερα. Θα πω κάτι και ανατριχιάζω που το λέω, δεν έχω δει Ποτέ φόβο στα μάτια των παικτών του Αγιαξ, αυτο που έγινε χθες από το 20 και μετά και μέχρι την λήξη του ημιχρονου, οι μπλαζέ ολλανδοι θα το θυμούνται σε όλη την υπόλοιπη ζωή τους, δεν κάνω άλλο κριτική μπράβο ΠΑΟΚαρα μου.
ον τοπικ, θελουμε αντι-μπισε και αντι-καντουρι, για να γινουν οι μπισε/καντουρι αντι-νεοφερμενοι.
Μ αρέσει που απαντάτε στους χάρτινους του φόρουμ...
Θέλει μόνο να τους θυμίζουμε ποιος είναι ο "μπαμπάς" τους και να αφήνουμε να βράζουν στο ζουμί τους...

Θέλει μόνο να τους θυμίζουμε ποιος είναι ο "μπαμπάς" τους και να αφήνουμε να βράζουν στο ζουμί τους...
- navigator11
Κοντολογίς, μισή σχεδόν ντουζίνα παίχτες. Δεν το βλέπω.thanos-xanthi έγραψε:η αλλαγή του συστήματος πάντως απο Φερέιρα μας δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες
έχουμε παίχτες που μοιάζουν να "ζορίζονται" στο να χωρέσουν εύκολα στο ροτεισον και να πάρουν παιχνίδια, και έχουμε θέσεις που χρειαζόμαστε επειγόντως ενίσχυση
καλός ο Γιαννούλης χτες, αλλά θες αριστερό μπακ ούτως η άλλως
στα εξτρέμ δεν έχουμε κάποιον σημείο αναφοράς, με τον Στοχ άφαντο προς το παρόν
Λημνιός θα ήταν ιδανικό να πωληθεί ή να πάει δανεικός, ξέρεις από τη στιγμή που μπαίνει αλλαγή ότι θα σου δώσει μόνο βοήθειες στο μπακ, μπροστά είναι ακίνδυνος, δε θα απειλήσει
φορ για αντιΑκπομ δεν υπάρχει
και αυτό που θα ανέβαζε κατά πολύ τον ΠΑΟΚ θα ήταν ένα δεκάρι, ενας Ταντιτς των φτωχών
ένας αντιΠέλκας που δεν έχει μόνο πίεση στα αντίπαλα μπακ και τρεξίματα, αλλά καθαρό μυαλό και πάσα και κράτημα μπαλας
παρομοίως δεν έχεις αλλαγή στον Καντουρί, γιατί αν έχει ενοχλήσεις ξανά πριν το ματς στην Ολλανδία θα τρέμει το τεχνικό τιμ, αλλά εκεί περιμένεις τουλάχιστον κάποια στιγμή τον Μαουρισιο
Όσον αφορά στους ... χαλιαμπάλες της παρέας, να προετοιμαστούν για ακόμα μια ζόρικη χρονιά για το νευρικό τους σύστημα. Δε θα πολυεμφανίζονται στο φόρουμ, βέβαια, αλλά η σκέψη μας συνεχώς θα τους συντροφεύει ...
μεσα στην γκαντεμια μας παντως με τη συγκεκριμενη κληρωση, τα παιχνιδια με τον αγιαξ δειχνουν τα κενα μας, 3,5 βδομαδες πριν το τελος των μεταγραφων. θα μου καποιος, ηταν γνωστα. τσοκεη, ας τα εμπεδωσουμε 
Τα "παιδάκια" του Άγιαξ πατήσανε Ρεάλ, Γιουβέντους, Μπάγερν κλπ και έχασαν την πρόκριση στον τελικό και πιθανώς και την κούπα για τριάντα δευτερόλεπτα. Λάθος αντίδραση του Βαρέλα στο 2-2, αλλά το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι ΚΑΙ λαθών. Μπορεί στο Άμστερνταμ ή σε άλλο αγώνα να πετύχουμε και εμείς παρόμοιο τέρμα, τότε τι θα πούμε;ΧΑΛΙΑΣ έγραψε:Μεταγραφή ψυχολογους. Δεν μου λέτε το αυτογκόλ Βαρελα, που δεν το κάνει ουτε 10χρονος, να διώξει προς τα εκεί και η έλλειψη ιχνους αθλητικού τσαμπουκα πως αιτιολογειται ? Το αυτογκόλ Γιαννουλη ? Τα απανωτά λάθη του οδοστρωτήρα Εσιτι ?ο Ζαμπα που δεν μάρκαρε? Ο ανύπαρκτος Πελκας ? Ομάδα για τα μπάζα είναι ο Άγιαξ και είναι κρίμα που διαμορφώθηκε κλίμα ηττοπάθειας. 30 γκολ θα μαζέψει από εδώ και πέρα στο CL.
Το ότι δεν είχε παίχτη (οπως φαίνεται δεν πιστευει οτι ο Σβιντερσκι μπορει να παιζει ως καθαρος στραικερ γιαυτο και δε τον έβαλε) να αντικαταστήσει τον Τσουμπα κάνει επιτακτική την ανάγκη απόκτησης φορ.
Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα.
Κατά τα λοιπά,όπως φαίνεται θέλουμε και ένα 8αρι πολύ καλό,όμως δεν υπάρχει χώρος αυτή τη στιγμή.
Αν γίνει το θαύμα και περάσουμε τους ολλανδους,πιστεύω ότι ο Ιβάν από τη χαρά του θα τινάξει τη μπάνκα.
Υ.Γ Όλη την τύχη του κόσμου είχατε ρε γαμημένοι χαβουζεοι μετά την κλήρωση μας με τους ολλανδους,όλη την τύχη.
Δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα.
Κατά τα λοιπά,όπως φαίνεται θέλουμε και ένα 8αρι πολύ καλό,όμως δεν υπάρχει χώρος αυτή τη στιγμή.
Αν γίνει το θαύμα και περάσουμε τους ολλανδους,πιστεύω ότι ο Ιβάν από τη χαρά του θα τινάξει τη μπάνκα.
Υ.Γ Όλη την τύχη του κόσμου είχατε ρε γαμημένοι χαβουζεοι μετά την κλήρωση μας με τους ολλανδους,όλη την τύχη.
Για Ενρίκε λένε πως τελικά το ποσό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο.
ε σιγα στο πραμα θα πουμε.Με παιδακια παιζανε.Γερασίμου έγραψε:[....]. Μπορεί στο Άμστερνταμ ή σε άλλο αγώνα να πετύχουμε και εμείς παρόμοιο τέρμα, τότε τι θα πούμε;
- sourmenetes
- Moderator
Καλο ειναι.Tupac έγραψε:Για Ενρίκε λένε πως τελικά το ποσό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο.
- john4serres
Χρυσές πωλήσεις ο ΜπράνκοςTupac έγραψε:Για Ενρίκε λένε πως τελικά το ποσό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Για μένα η μόνη μαύρη τρύπα είναι στα εξτρέμ μας. Αν είχαμε χτες έναν παίκτη επιπέδου Ακπομ ή Καντουρι στα άκρα, μπορεί και να παίρναμε το ματς.