8. Douglas Augusto
- ΑποστόληςΑ
Re: 8. Douglas Augusto
Φέτος, στον β΄ γύρο, έκανε τις καλύτερες εμφανίσεις την καριέρας του στον ΠΑΟΚ. Στον τελικό όμως εμφανίστηκε ο παλιός, μετριοκακός Αουγκούστο.
Στο τελικο μπηκε να παιξει μετα απο καιρο που ηταν τραυματιας και τον εβαλε στο ματι το κορακι απο το πρωτο λεπτο.
Στο 6-8 δε μ αρεσει. Πολλα λαθη και φοβος οτι θα κρεμασει την ομαδα
Στο 10 που επαιξε αναγκαστικα για να δωσει τρεξιματα και καλυψεις ηταν καλυτερος
Στο 10 που επαιξε αναγκαστικα για να δωσει τρεξιματα και καλυψεις ηταν καλυτερος
- john4serres
Στην Ελλάδα στο 10 θες δημιουργία, ατομική ενέργεια,γκολ και ασίστ. Τον κάψαμε λίγο με τις συχνές εναλλαγές θέσης. Τρέξιμο έχει, κράτημα μπάλας έχει, μικρός είναι. Η θα τον κάνει ο Λουτσε σύγχρονο 8αρι ή αν δεν μπορεί να πουληθεί.
- ΑποστόληςΑ
Οι εκφράσεις "τον πάτερ", ή "ο πάτερ" είναι εντελώς λανθασμένες. Το σωστό είναι "τον πατέρα" και "ο πατήρ", ή "ο πατέρας". Πρόκειται για Ελληνικές λέξεις που κλίνονται.
Και για να είμαι on-topic ο Αουγκούστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Ή τον πουλάμε, ή τον ανανεώνουμε.
Και για να είμαι on-topic ο Αουγκούστο έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο. Ή τον πουλάμε, ή τον ανανεώνουμε.
-
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι εκφράσεις "τον πάτερ", ή "ο πάτερ" είναι εντελώς λανθασμένες. Το σωστό είναι "τον πατέρα" και "ο πατήρ", ή "ο πατέρας". Πρόκειται για Ελληνικές λέξεις που κλίνονται.

-
++++ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι εκφράσεις "τον πάτερ", ή "ο πάτερ" είναι εντελώς λανθασμένες. Το σωστό είναι "τον πατέρα" και "ο πατήρ", ή "ο πατέρας". Πρόκειται για Ελληνικές λέξεις που κλίνονται.
Ανεβάζει η ΠΑΕ στο facebook μήνυμα ΠΑΟΚ brasileiro reloaded
Και από κάτω το πιο ευγενικό μήνυμα είναι " τον μπούλο ".
Δεν υπάρχει σωτηρία
Δεν υπάρχει σωτηρία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 01 Ιουν 2022, 23:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν τελικα τον Αυγουστο δεν εχουμε Αυγουστο, παιζει να βρεθουμε με καινουριο χαφ?prist64 έγραψε:ακομη με τον αυγουστο ασχολειστε?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αυτή είναι η κοινωνία μας.renegade έγραψε:Ανεβάζει η ΠΑΕ στο facebook μήνυμα ΠΑΟΚ brasileiro reloaded
Δεν υπάρχει σωτηρία
Γενικώς.
- buffalobill4
Πάντα αυτήν ήταν η κενωνια μας. Απλά τώρα με τα σόσιαλ μύδια έχουν αποθρασυνθει όλοι. Νομίζουν πως η αποψαρα τους έχει και κάποια αξία επειδή διαβάζεται από άλλους με τις ίδιες απόψεις. Πολύ σπάνια να δεις ένα σοβαρό ποστ σε μκδ. Το 90% είναι ανάθεμα. Και δωστου "haters gonna hate"renegade έγραψε:Ανεβάζει η ΠΑΕ στο facebook μήνυμα ΠΑΟΚ brasileiro reloaded
Δεν υπάρχει σωτηρία