Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II
Ανακοινωθηκε η ενδεκαδα του φιλικου...
η επιλογη κατσε διπλα στον καντουρι δειχνει αυτο π ειπα πιο πανω.
Θελει ταχυδυναμικο 6αρι διπλα στο 8αρι.
Αντι να δωσουμε 7 για ολιβειρα ας δωσουμε 4 για ενα αλλο 8αρι και 3 για ενα 6αρι ακομη...
Θα πεσω σε καταθλιψη αν δω την ομαδα να παιζει με αλλαγη Κατσε, αληθεια σας το λέω!
η επιλογη κατσε διπλα στον καντουρι δειχνει αυτο π ειπα πιο πανω.
Θελει ταχυδυναμικο 6αρι διπλα στο 8αρι.
Αντι να δωσουμε 7 για ολιβειρα ας δωσουμε 4 για ενα αλλο 8αρι και 3 για ενα 6αρι ακομη...
Θα πεσω σε καταθλιψη αν δω την ομαδα να παιζει με αλλαγη Κατσε, αληθεια σας το λέω!
Κάτι ανέβασε και το χαζζετα για Ολιβέιρα για 5 εκατομμύρια...αν μπορεί κάποιος να ανεβασει τι λέει
- Dimitris_L4
- sourmenetes
- Moderator
Ρε μεγαλε αυτο δε σημαινει οτι σωνει και ντε ετσι θα παιξει.
Επιπλεον αν ο προπονητης θελει ολιβειρα,τον ξερει και.μπορει να παρθει με ενα λογικο ποσο γυρω στα 5εκ εμεις γιατι ψαχνουμε παντα κατι αλλο;;
Μας ξινιζει και ο ολιβειρα τωρα;;
Ενας παικτης που ξερει την ομαδα,μιλαει την ιδια γλωσσα με τον προπονητη και αρχισαμε παλι να ψαχνουμε τιιιι;;;
Σιγουρα πιεζει ο χρονος,αλλα εφοσον ασχολουνται με καποιες υποθεσεις ή θα τις προχωρησουν ή θα πανε στο plan b της καθε υποθεσης.
Επιπλεον αν ο προπονητης θελει ολιβειρα,τον ξερει και.μπορει να παρθει με ενα λογικο ποσο γυρω στα 5εκ εμεις γιατι ψαχνουμε παντα κατι αλλο;;
Ενας παικτης που ξερει την ομαδα,μιλαει την ιδια γλωσσα με τον προπονητη και αρχισαμε παλι να ψαχνουμε τιιιι;;;
Σιγουρα πιεζει ο χρονος,αλλα εφοσον ασχολουνται με καποιες υποθεσεις ή θα τις προχωρησουν ή θα πανε στο plan b της καθε υποθεσης.
Μεγαλο λαθος για μενα να αλλαζει ο μεταγραφικος σχεδιασμος για χαρη του εκάστοτε προπονητη...
Το ξερω πως ολοι οι προπονητες θελουν 2-3 παιχτες της επιλογης τους, αλλα εδω διακυβευονται πολλα πραγματα και ο χρόνος ειναι πολυ λιγος...
Αν ειχαμε κλεισμενο χαφ και τον αφησαμε λογω φερειρα και επιθυμιας για επιστροφη Ολιβειρα, πολυ φοβαμαι οτι καναμε πατατα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξερω πως ολοι οι προπονητες θελουν 2-3 παιχτες της επιλογης τους, αλλα εδω διακυβευονται πολλα πραγματα και ο χρόνος ειναι πολυ λιγος...
Αν ειχαμε κλεισμενο χαφ και τον αφησαμε λογω φερειρα και επιθυμιας για επιστροφη Ολιβειρα, πολυ φοβαμαι οτι καναμε πατατα
- pagotatzis
Τον Kace δεν θέλω να τον βλέπω ούτε στην προπόνηση
Ούτε καν να φοράει τα ασπρόμαυρα
Ηρθε ο Ολιβειρα και δεν το ξερω?sourmenetes έγραψε:Ρε μεγαλε αυτο δε σημαινει οτι σωνει και ντε ετσι θα παιξει.
Προς το παρον βλεπω πως οι μονες ποιοτικές επιλογες στα χαφ ειναι ο καντουρι (?), που με το ζορι εμεινε στην ομαδα, ο μισιτς και ο αουγκουστο.
Αν λοιπον εσυ νιωθεις καλυμμενος, πολυ καλα κανεις.
Εγω δεν νιωθω.
Και επειδη τον ειδαμε τον Ολιβειρα, ξερουμε οτι ειναι ενας καλυτερος Μαουριτσιο. Αλλα δεν ειναι κοφτης και δεν μπορει να παιξει ως 6αρι.
Αυτός ο κάτσε ρε γμτ πως την βολευει πάντα και βρίσκει τρόπο να συμμετέχει σ' αυτόν τον ΠΑΟΚ ειδικά μετά το ντάμπλ
- Σουριναμέζος
Ο κατά τα άλλα συμπαθής Κάνιας που μέχρι πριν λίγες εβδομάδες θέλατε να ανανεωθεί το συμβόλαιο του τι παραπάνω έχει από τον Κάτσε ?
-
- ΑποστόληςΑ
pagotatzis έγραψε:Τον Kace δεν θέλω να τον βλέπω ούτε στην προπόνηση
Τον θέλει όμως ο Φερέιρα (να τον δοκιμάσει)
- invincible
Ρε παιδιά μην βγάλουμε καρκίνο τώρα ένα μήνα ... έλεος... 8 φιλικά θα δώσει ο ΠΑΟΚ αφήστε τον να κάνει ότι δοκιμές θέλει ότι σύστημα θέλει ...ελεος τον Αυγουστο κάντε ότι κριτική θέλετε... ασε να δουλέψει...

ελα μολις μπηκα..
7 μυρια για σερτζιο θελει η πορτο?
ΔΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
αιντε γιατι εχουμε κ δουλειες..
τωρα περα απ την πλακα, με 6 +ποσοστο μεταπωλησης θα κλεισει το ντιλ..
τι σας χαλαει ο ολιβειρα?
ΡΕ ΜΛΚΣ, ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, νατχο και μαλακιες, υπερπαιχτης ειναι, πολυτελεια...
7 μυρια για σερτζιο θελει η πορτο?
ΔΩΣΤΑΑΑΑΑΑ
αιντε γιατι εχουμε κ δουλειες..
τωρα περα απ την πλακα, με 6 +ποσοστο μεταπωλησης θα κλεισει το ντιλ..
τι σας χαλαει ο ολιβειρα?
ΡΕ ΜΛΚΣ, ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ, νατχο και μαλακιες, υπερπαιχτης ειναι, πολυτελεια...
Μα ποιος διαμαρτυρηθηκε για Ολιβειρα?
Εγω λέω οτι δεν αρκει μονο ο Ολιβειρα...
Και βρισκω τα 7 πολλα αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα...
Εγω λέω οτι δεν αρκει μονο ο Ολιβειρα...
Και βρισκω τα 7 πολλα αλλα αυτο ειναι αλλουνου παπα...
7ψυχος ο κατσε. απο εδω το παει απο εκει το παει τον βλεπω βασικουρα στο τελος