Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Ετσι και αλλιως στα παιχνιδια τουλαχιστον με την Βασιλεια ενισχυση δεν θα εχουμε.Στα παιχνιδια του ελληνικου πρωταθληματος Νατχο και Μαουριτσιο μια χαρα μπορουν να ανταπεξελθουν ως διδυμο στο 90% των παιχνιδιων.Στα υπολοιπα μπορει να χρησιμοποιηθει ο Κανιας και μενει να δουμε τι μπορει να κανει ο Χαρισης και ο Μουλεν.Το ποιοτικο αμυντικογενες 6ρι εμενα με εκαιγε για τα προκριματικα της ευρωπης.Να δωσω 2 μυρια για τον Βερνμπλουμ για παιχνιδια με τον νιονιο και τον οφη δεν μου λεει κατι.
joshua, αν έχουν τα πράγματα έτσι όπως τα κρίνεις και παράλληλα τα έκρινε έτσι ακριβώς και ο Λου, τότε ποιος πιστεύεις αλήθεια ότι είναι ο λόγος που δεν ασχοληθήκαμε ήδη με τον Νάτχο, έστω και σαν plan Β' του Βέρνμπλουμ?
Δηλαδή το να πάρουμε τον Νάτχο για να "καθαρίζουμε" τα λιμά, μένοντας με τον Κάνιας για Ευρώπη, σε ικανοποιεί?
Δηλαδή το να πάρουμε τον Νάτχο για να "καθαρίζουμε" τα λιμά, μένοντας με τον Κάνιας για Ευρώπη, σε ικανοποιεί?
Ο μεταγραφικος σχεδιασμος του ΠΑΟΚ ηταν παντα τα τελευταια χρονια ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ? Οκ ο Λουτσεσκου ζητησε aggressive χαφ και τετοιο ΔΕΝ ειναι ο Νατχο,ομως ο Λουτσεσκου δηλωσε πως υπολογιζει και τον Γιαννουλη,οπως και οτι η ομαδα εβγαλε την προετοιμασια χωρις επιθετικο και ανπληρωματικο αριστερο μπακ αλλα τους 2 που ειχαμε τους δωσαμε δανεικους.Ο Νατχο επισης ειναι επιλογη μονο και μονο γιατι εχουμε την ταση να αναμοχλευουμε τα ιδια και ιδια ονοματα.Η λογικη λεει πως ηδη επρεπε να ειναι εδω το χαφ που ηθελε ο Ρουμανος και να εχει εγκαταλειφθει η περιπτωση του Σουηδου που θα εκενυριζε ακομα και τον Δαλαι Λαμα αλλα εκει που σταματα η λογικη ξεκινα ο ΠΑΟΚ...Ξερω ξερω ο ΠΑΟΚ εσπασε ολα τα ρεκορ περσι αλλα ακομα και στον 5χρονο γιο μου,ουτε καν στην 10χρονη κορη μου να εδινα καμια 100τη εκατομμυρια και μονο το transfermarkt μια ομαδα που θα κυριαρχουσε σε αυτο το ελληνικο πρωταθλημα θα την εφτιαχνε.
- desperando
- Επικοινωνία:
Και αυτός ο φούστες ο προπονητής έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη για το χαφ.
Να είναι λέει αγκρεσιβ αλλά να ξέρει και μπάλα,να έχει και τρεξίματα και να δίνει και όγκο στην μεσαία γραμμή.
Κάτσε ρε Λου που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?
Πέρα από την πλάκα τώρα καλά είναι να δουν τι θα κάνουν στα χαφ γιατί από την μια ο Χαρίσης απογοητεύει,από την άλλη ο Μουλέν έχασε όλη την προετοιμασία για ένα χτύπημα στο πέλμα και ο προπονητής για να βάλει 11αδα παίκτη θέλει να έχει παρέλθει 6μηνο
Να είναι λέει αγκρεσιβ αλλά να ξέρει και μπάλα,να έχει και τρεξίματα και να δίνει και όγκο στην μεσαία γραμμή.
Κάτσε ρε Λου που νομίζεις ότι βρίσκεσαι?
Πέρα από την πλάκα τώρα καλά είναι να δουν τι θα κάνουν στα χαφ γιατί από την μια ο Χαρίσης απογοητεύει,από την άλλη ο Μουλέν έχασε όλη την προετοιμασία για ένα χτύπημα στο πέλμα και ο προπονητής για να βάλει 11αδα παίκτη θέλει να έχει παρέλθει 6μηνο
Εγω λεω ευτυχως που ειπε καποια πραγματα ο προπονητης και καποιες δικαιολογιες, για να το πω ευγενικα ,που γραφονται συνεχως εδω μεσα ψιλοκοπηκαν, γιατι οταν αυτα που λεει αυτος μετα απο καθε φιλικο, τα λεμε εμεις, εδω μεσα γινεται πανυγηρι.
Οπότε τίποτε δεν έκανε ο λουτσεσκου γιατί με 100 εκατομμύρια μια καρέκλα να βάλεις στον πάγκο θα πρωταγωνιστησει στο ελληνικό πρωτάθλημα οπως έκαναν και οι προηγούμενοι τους λουτσεσκου προπονητές έτσι; ..... Τελείως λάθος λογική.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οτι ναναι...Εγω αναφερθηκα στον μεταγραφικο σχεδιασμο και τον καταρτισμο του ροστερ οχι στην διαχειριση του απο τον εκαστοτε προπονητη.Επιπλεον ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστει στο ελληνικο πρωταθλημα σε ολα τα χρονια της εποχης Σαββιδη παρα τα οσα εκτος λογικης επαναλαμβανει καθε χρονια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 16 Ιούλ 2018, 11:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Συμφωνώ απολύτως. Για μενα ο στοχος φετος ειναι το πρωταθλημα, οχι το CL.joshua έγραψε:Ετσι και αλλιως στα παιχνιδια τουλαχιστον με την Βασιλεια ενισχυση δεν θα εχουμε.Στα παιχνιδια του ελληνικου πρωταθληματος Νατχο και Μαουριτσιο μια χαρα μπορουν να ανταπεξελθουν ως διδυμο στο 90% των παιχνιδιων.Στα υπολοιπα μπορει να χρησιμοποιηθει ο Κανιας και μενει να δουμε τι μπορει να κανει ο Χαρισης και ο Μουλεν.Το ποιοτικο αμυντικογενες 6ρι εμενα με εκαιγε για τα προκριματικα της ευρωπης.Να δωσω 2 μυρια για τον Βερνμπλουμ για παιχνιδια με τον νιονιο και τον οφη δεν μου λεει κατι.
Με αυτο το δεδεομενο, παιρνεις Νατχο, με λιγοτερα λεφτα απο Βερνμπλουμ, και εισαι σουπερ για τη Λιγδα.
Δεν θεωρω οτι θα εχουμε προβλημα αμυντικα με αυτους τους δυο, ακομα και σε ματς με γαυρο ή κουλα π.χ.
Αντιθετα θα εχουμε φοβερη κατοχη, πασα και transition
xrisitsapa έγραψε:Συμφωνώ απολύτως. Για μενα ο στοχος φετος ειναι το πρωταθλημα, οχι το CL.joshua έγραψε:Ετσι και αλλιως στα παιχνιδια τουλαχιστον με την Βασιλεια ενισχυση δεν θα εχουμε.Στα παιχνιδια του ελληνικου πρωταθληματος Νατχο και Μαουριτσιο μια χαρα μπορουν να ανταπεξελθουν ως διδυμο στο 90% των παιχνιδιων.Στα υπολοιπα μπορει να χρησιμοποιηθει ο Κανιας και μενει να δουμε τι μπορει να κανει ο Χαρισης και ο Μουλεν.Το ποιοτικο αμυντικογενες 6ρι εμενα με εκαιγε για τα προκριματικα της ευρωπης.Να δωσω 2 μυρια για τον Βερνμπλουμ για παιχνιδια με τον νιονιο και τον οφη δεν μου λεει κατι.
Με αυτο το δεδεομενο, παιρνεις Νατχο, με λιγοτερα λεφτα απο Βερνμπλουμ, και εισαι σουπερ για τη Λιγδα.
Δεν θεωρω οτι θα εχουμε προβλημα αμυντικα με αυτους τους δυο, ακομα και σε ματς με γαυρο ή κουλα π.χ.
Αντιθετα θα εχουμε φοβερη κατοχη, πασα και transition
ξεκαθαρα, οσο περναει ο καιρος κ εγω αυτο πιστευω για νατχο.. ασε που η τακτικη του σουηδου ειναι φουστικη... σιγα ρε φιλε, σ καναμε 3 φορες αυξηση στην προταση κ εσυ λες τελικα θελω 2.5 μυρια για να ερθω? ουτε ο ριβαλντο δεν επαιρνε τοτε στον γκευ να πουμε να πουμε...
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το οτι ο Νάτχο είναι Ισραηλινός αρα μη κοινοτικός είναι μια λεπτομέρεια..
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Το οτι ο Νάτχο είναι Ισραηλινός αρα μη κοινοτικός είναι μια λεπτομέρεια..
σωστα μιλας, πιστευω ο ουαρντα μετα τη βασιλεια κ εφοσον περασουμε θα μας χαιρετισει..
- paoki_sweden
Na pane na g@mithoun i souidoi ferte Natxo kai enan Braziliano san ton Matos kai enan apo tin Urugay san ton megalo PABLO!
Στο "ΓΙΑΤΙ?" σου (και στο μου), όσο κι αν θέλουμε ή δεν θέλουμε να το "δούμε"-παραδεχτούμε, υπάρχει ένα ΔΙΟΤΙ...joshua έγραψε:Ο μεταγραφικος σχεδιασμος του ΠΑΟΚ ηταν παντα τα τελευταια χρονια ενα μεγαλο ΓΙΑΤΙ?
Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει...Όπως πολύ εύστοχα λέει και ο θυμόσοφος ελληνικός λαός...
Τουλάχιστον για μένα μιλώντας, που επιζητάω να κρατήσω την ψυχική μου υγεία σε μια "Χ" καλή κατάσταση, αυτό είναι ένα γεγονός, τόσο θέσφατο, όσο και μη ανακυκλώσιμο, μέχρι τουλάχιστον να προκύψουν αλλαγές στην ΠΑΕ...
Έχω γράψει ήδη τόσα posts για την δική μου θεώρηση της δομής της ΠΑΕ μας, σε διάφορους τομείς, που πλέον έχω εξαντληθεί εντελώς, ψυχικά, τόσο να το συζητάω, όσο και να το ανέχομαι, μα, ατυχώς, δεν μπορώ να επέμβω...

- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά δεν με νοιάζει τι λέει ο κάθε προπονητής.joshua έγραψε:Εγω λεω ευτυχως που ειπε καποια πραγματα ο προπονητης και καποιες δικαιολογιες, για να το πω ευγενικα ,που γραφονται συνεχως εδω μεσα ψιλοκοπηκαν, γιατι οταν αυτα που λεει αυτος μετα απο καθε φιλικο, τα λεμε εμεις, εδω μεσα γινεται πανυγηρι.
Ο προπονητής είναι ένας υπάλληλος που πρώτα κοιτάζει το προσωπικό του συμφέρον.
Ο ΠΑΟΚ όμως σαν οργανισμός οφείλει να κοιτάζει το δικό του καλό, βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο.
Φυσικά και το ιδανικό θα ήταν να είχαμε κλείσει το ρόστερ, αλλά από τη στιγμή που αυτό δεν ήταν εφικτό,από το να πάρουμε μέτριους παίκτες ή στοιχηματα καλύτερα είναι να επιδείξουμε υπομονή
- sourmenetes
- Moderator