ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
trouman

Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1

Δημοσίευση από trouman »

Παιδιλα δεν ξλεριυμε ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ρώτησα εγώ; λέω και την πηγή. Αν ισχύει, είναι ντροπή. Μου φαίνεται ακραίοοο..πάλι να τα γυρίσουν
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

trouman έγραψε:Παιδιλα δεν ξλεριυμε ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ, ρώτησα εγώ; λέω και την πηγή. Αν ισχύει, είναι ντροπή. Μου φαίνεται ακραίοοο..πάλι να τα γυρίσουν
Οντως τρου είναι διαρροή. Άν ο διαιτητής γράψει ότι το διέκοψε λόγω εισβολής Ιβάν, ´ με όπλο᾽ , τότε πάμε για τον κλασσικό μηδενισμό και -3. Αν δέν το γράψει και γράψει απλά ότι η αεκ δεν θέλησε να παίξει λόγω φόβου σωματικής ακεραιότητας κλπ κλπ, τότε πάλι οι δικαστές μπορούν να τους δικαιώσουν. Μόνον εάν ευθέως τα ρίξει στην αεκ (υπαιτιότητα διακοπής), μόνον τότε γλιτώνουμε. Δεν νομίζω όμως να έχει το θάρρος να το κάνει αυτό.

Για να το πώ απλά, είναι σίγουρο ότι εκ του ασφαλούς κατακυρώνει το γκόλ, γιατί μετά (μάλλον) θα κάψει εμάς στο ΦΑ! Δηλαδή αν τελείωνε το μάτς κανονικά δεν θα το μετρούσε το γκόλ!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπαρχει ενα καθαρο πεναλτυ στο πρωτο ημιχρονο πανω στον Μαουριτσιο απο τον Μπακακη.Δεν ειναι μονο το γκολ. Δυστηχως θα κατηγορηθουμε μεχρι τον υποβιβασμο ,το χαρτι κανανε φονικο οπλο. Το παμε να φυγουμε απο το γηπεδο το εχουν κανει τρομοκρατια και πηγε να τραβηξει οπλο.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Τι να γράψεις για το όλο σκηνικό.
Προσπαθώ να καταλάβω πως γίνετε επόπτης και διαιτητής να δείχνουν σέντρα και ΟΙ ΔΥΟ ταυτόχρονα να τρέχουν προς το κέντρο και λόγο διαμαρτυρίας των αντιπάλων ΧΩΡΙΣ VAR και μόνο την αντίδραση του Λυμπερόπουλου που λέει κάτι στον τέταρτο ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΙΝΗ να αλλάζουν την απόφαση τους με τάχα μου συνομιλίες τους.
Προσπαθώ να καταλάβω τί είναι αυτό που κάνει το ρολο χαρτί που αιωρείτε με 8 μετρα ουρα να ακουμπίσει το μπουφάν του Γκαρσία
Προσπαθώ να καταλάβω τι είναι αυτό που δίνει το δικαίωμα στους κόρακες γιατί το ένα πόδι του Μαουρισιο είναι εκτεθειμένο ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ την φάση ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ
Ο ΠΑΟΚ μας λοιπόν πέρα από το κυνήγη που τρώει από παντού ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ με το μέρος του σε καμία φάση που να είναι σημαντική ιστορικά δεν μας έχει ευνοήση και κάπου εκεί ο Ιβαν έχει το όπλο στην μέση σε ορατή θέση και εκεί που έχουμε όλο το δικαιο με το μέρος μας ξαφνικά είμαστε απολογούμενοι για τρομοκρατία αντιπάλων και αξιοματούχων.
Οταν 2 εβδομάδες εξομοιώνουν τον ρολό των 8μέτρων ουράς με φονικό όπλο για το όπλο τι θα γράψουν ?
Όταν χάνεις το ένα ντερμπυ για το ρολό πιστευείς πως μπορείς να κερδίσεις το άλλο με το όπλο στην μέση ?
Ο ΠΑΟΚ για εμάς είναι φέτος ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ την κούπα ας την πάρουν στις τρο(πεο)θήκες τους.
ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΜΑΣ
Εύχομαι να μην γίνουν τόσο χάλια τα πράγματα όσο τα φοβάμαι γιατί θα κάνουμε πολύ καιρό να σηκώσουμε κεφάλι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για εμάς το σύστημα που έχουν στα χέρια τους αυτό θα αναλάβει και την τιμωρία μας .

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Παίδες συγνώμη, αυτό το πράγμα δεν αντέχεται άλλο. Είπαμε ναι, ο ΠΑΟΚ θέλει γερό στομάχι. Το δέχομαι. Το είχα πάντα. Ίσως να έχω φτάσει στο όριο μου πια, δεν ξέρω..Φέτος έφτασα στο συμπέρασμα πως δεν υπάρχει γιατρειά:

-Έχεις 16 σερί νίκες, πας τρένο και έρχεται ο Κυρ-Σάββας και φεύγει τσαμπουκά από το γήπεδο για ένα ρολό χαρτί. Κατατίθενται συμπ0ληρωματικές εκθέσεις, γίνονται όργια, χάνεις ένα ματς 0-3 στα χαρτιά, γιατί... έτσι.

-Έρχεται η κούλα, χάνει πετνακάθαρα στο γήπεδο και σου στερεί την χαρά ένας αστείος επόπτης και ένας ανεκδιήγητος διατητής,που έχει το θράσος και κατοχυρώνει το γκολ 3 ώρες μετά.

-Το 2015 στο κύπελλο τρώμε στην μάπα τον Καλογερόπουλο να αποβάλλει επιλεκτικά παίκτες και να μας αφήνει με 10.Στον επαναληπτικό μένουμε με 9,πάμε στον τελικό αποδεκατισμένοι και τρώμε τέσσερα.

-Έναν χρόνο μετά έχουμε τα όργια του Παππά στην Τούμπα,γίνεται πάλι Βιετνάμ, έχουν όλοι να λένε για την επανάσταση του ΠΑΟΚ.

- Στο βόλει πάμε και παίζουμε final 4 στην Γλυφάδα πρόπερσι και βλέπουμε τον Τσουκαλά να είναι δηλωμένος ως προπονητής ακαδημιών και άλλους 100 οπαδούς να έχουν κάνει έναν "τελικό με μαθητές" ζούγκλα.

- Δύο χρόνια μετά,στο ίδιο άθλημα, περνιέται φωτογραφικος κανονισμός για έξτρα ξένο από τον οποίο επωφελείται μια ομάδα μόνο.

-Στο χάντμπολ πάμε και παίζουμε final 4 και πάλι στην Γλυφάδα και πάλι έχουμε ζούγκλα και πάλι μας κλέβουν..

Δεν αντέχεται αυτό άλλο πια. Αρρώστησα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Δεν πρεπει να παραστούμε σε καμμια δικη!

Ας κανουν ότι θελουν...ας βγαλουν ότι αποφαση θελουν!!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν ξέρω αν αυτό λέει κάτι, αλλά ο πιθανός νέος πρόεδρος του βάζελου Γιαννακόπουλος κάνει respect στον Ιβάν. Το γράφω γιατί επιμένω ότι εάν δεν κάτσουν όλοι κάτω να φτιάξουν επιτέλους αυτό που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο (άντε μη πώ και πολιτικό σύστημα, γιατί ουσιαστικό αυτό φταίει), τότε δεν πρόκειται να μείνει ούτε μπόλ μπόυ στο γήπεδο, όχι φίλαθλος.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Οι μπράβοι οι οποίοι σύμφωνα με τα ΜΜΕ έκαναν ντου μαζί με τον Ιβάν, απλά προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν οι φουκαράδες. Διαβάζεις τις περιγραφές των ΜΜΕ και σχηματίζονται στο μυαλό σου εικόνες που απέχουν χιλιόμετρα από την πραγματικότητα.
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Διαβάζω παοκμανια περίπου 10 χρόνια καθημερινά,γράφοντας σπάνια,τελευταία λόγο τον γεγονότων πόσταρα κ γω κάποια πράγματα όπως πολύ εδώ μέσα.
Σήμερα μετά από αυτά που γράφτηκαν εδώ μέσα από κάποιους «συν οπαδούς;» από χτες το βράδυ, αποφάσισα να σας χαιρετίσω.
Οι λόγοι : Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο δυο διαφορετικές συνιστώσες,ΔΕΝ γίνεται μετά από τόσα χρόνια βιασμού από το αθηναϊκό κατεστημένο να πρέπει,μπενωντας εδώ μέσα να διαβάζω για το ποσο ντράπηκαν κάποιοι για το ότι μπήκε λέει ο ιβαν στον αγωνιστικό χώρο.
ΔΕΝ γίνεται να καθόμαστε κ να καταδικάζουμε,τον ιδιοκτήτη της ομάδας που αγαπάμε,για το αν λέει οπλοφορούσε,η όχι.ΣΤΑ ΜΕΖΕΑΜΟΥ ΡΕ κ αν οπλοφορούσε κ αν δεν οπλοφορούσε,κ το χειρότερο όλα αυτά από μια φωτογραφία,που δεν θέλει κ πολύ μυαλό να καταλάβεις ότι ούτε ο μπράβος είναι ίδιος με αυτόν που ήταν χτες δίπλα στον ιβαν,αλά κ ότι χτες ο ιβαν φορούσε μπουφάν.Αλα όπως κ να έχει σας είπα στα ΜΕΖΕΑ ΜΟΥ.
Αντί να νιώθουμε περφανοι για το ότι έχουμε έναν άνθρωπο στο τιμόνι του ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΟΚ ΑΠΟ ΜΑΣ,κ ενώ οι από κάτω έχουν κάνει 10 φορές χειρότερα, κ σε ανάλογη περίπτωση να υπερασπίζονταν τον δικό τους πρόεδρο, εδώ κάποιοι ηθικολογούν όντας βιασμενοι ΚΑΤ επανάληψη, αυτοί που εδώ κ μήνες εκθιαζανε την κουλά εδώ μέσα επανειλημμένα.
ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ Κ ΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΙΚΙΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΙΑΣΑΝ.
Συγνώμη αν κούρασα,αλλά νομίζω μιας κ είναι η τελευταία φορά που μπενω εδώ μέσα,ίσος κ να το δικαιούμαι.
ΥΓ: ΙΒΑΝ πάρε την την ομάδα κ πάνε στην Κύπρο,αν κ το ποιο σωστό θα ήταν να τα παρατήσεις κ να μας αφήσεις στην βαθιά ριζωμένη μιζέρια μας. ΓΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Κ ΚΑΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ !!!!
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Έτσι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Αυτος ο βοθρος ετσι αντιμετωπιζεται...ξαφνικα μου θιχτηκατε ολοι για το κουμπουρι...πεσατε απο τα συννεφα...5 χρονια επι ΙΒΑΝΑΡΟΥ μας βιαζουν τη λογικη...μας βιαζουν τα ονειρα..μας βιαζουν την οικογενεια μας που ειναι ο ΠΑΟΚ ΜΑΣ...
ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ...
Οποια αποφαση και να παρεις ειμαι μαζι σου ΙΒΑΝΑΡΕ...ΕΔΩ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Όλοι πάντως εδώ πράσινοι κόκκινοι λένε ότι ήταν γκολ..ψυχραιμία παιδιά, δε θα μας στερήσει κανείς το δικαίωμα να αγαπάμε την ομάδα μας. Μην αφήνεται να μπει μέσα σας το μικρόβιο που προσπαθούν να σπείρουν ...
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Ένα μικρό παράδειγμα πως περνάει το χθεσινό γεγονος:

Σου πιάνει το κωλο κρυφά κάποιος μέσα στο πλήθος...
Εσύ του σκας μπουκέτο και όλος ο κόσμος βλέπει να τον χτυπάς και στρέφεται εναντίον σου..."τι το χτυπάς το παιδί ρε αλήτη!!"
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Κουράστηκα να απολογουμαι μια ζωη.Για τους γαύρους στον πάγκο, για τον πυρσό,για το χαρτάκι,για το τι είχε στο παντελόνι ο Ιβαν. Πας στο γήπεδο..η ατμόσφαιρα εκκλησία...σε μια στιγμή που πανηγυριζεις βλέπεις μπροστά σου να σου γ@μ@νε ότι με κόπο χτίζεις για μια ακόμα φορά...και μου λένε για μαφιόζους, μου λένε για τρομοκρατία...κουράστηκα να απολογουμαι σε ότι λαλακια θα βρουν για να με στησουν στον τοίχο. Κουράστηκα στην προπαγάνδα τους...κουράστηκα να απολογουμαι σε όλους τους άσχετους που ούτε πάτησαν ποτέ γήπεδο για να νιώσουν ότι νιωθω..και είμαι μόνο 23 χρονών...
nikos123

Δημοσίευση από nikos123 »

αδερφια καλημερα!!! γνωριζει καποιος να μου πει τι λεει ο νομος περι κατοχης οπλου? υπαρχει περιπτωση υποβιβασμου? γιατι κατι τετοια διαβαζω δεξια και αριστερα και μου εχει ανεβει το αιμα στο κεφαλι πρωι,πρωι..

αν και νομιζω οτι η φωτογραφια με το οπλο που κανει τον γυρω του διαδικτυου και οχι μονο πρεπει να ειναι πριν αρχισει το ματς γιατι ουτε παιχτες εχει γυρο του και ο μιχελ ειναι φουλ ανετος!!

ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikos123 την Δευ 12 Μαρ 2018, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”