Δυστυχως ....μαλλον δεν εχεις.Γι αυτο πικραθηκαμε.tolis01 έγραψε:Πείτε μου που έχω λάθος pleaaaaase!
Μη το παιρνεις στραβα
ΥΓ Πισ-τολης

Δυστυχως ....μαλλον δεν εχεις.Γι αυτο πικραθηκαμε.tolis01 έγραψε:Πείτε μου που έχω λάθος pleaaaaase!
Το όνομα αυτό (Τζουρού) αναφέρθηκε παραπάνω, από άλλο μέλος. Το άρθρο που παρέθεσα δίνει μερικές παραπάνω πληροφορίες γα τον παίκτη.ΑποστόληςΑ έγραψε:Σούπερ όνομα για αντί-Ζαμπράνο!
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport», ένα από τα ονόματα που απασχολεί τις τελευταίες μέρες τους ανθρώπους του Δικεφάλου είναι αυτό του Γιοάν Τζουρού.
Πρόκειται για τον γεννημένο στην Ακτή Ελεφαντοστού, διεθνή με την Ελβετία (μετρά 70 συμμετοχές) που έχει κάνει σημαντική καριέρα, έχοντας αγωνιστεί κατά σειρά σε Μπέρμιγχαμ, Αρσεναλ, Αννόβερο, Αμβούργο, ενώ φέτος μετακόμισε στην Τουρκία και την Αντάλιασπορ.
Η περίπτωση του ύψους 1,91μ. στόπερ έχει, ωστόσο, ένα ερωτηματικό. Από τον Οκτώβριο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού (αρχικά θλάση και στη συνέχεια ένα πρόβλημα με τον τένοντα), το οποίο επιδεινώθηκε από λάθος διάγνωση του ιατρικού τιμ της Αντάλιασπορ.
Οι εκπρόσωποί του υποστηρίζουν ότι η αποθεραπεία του ολοκληρώνεται και σύντομα θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ωστόσο, στην Τούμπα ψάχνουν εξονυχιστικά την περίπτωσή του, παράλληλα, βέβαια, με άλλες περιπτώσεις αμυντικών.
Ο Τζουρού έχει προταθεί με την προοπτική δανεισμού.
Αποστολη τι τρολαρισμα ειναι αυτο???
Εχουμε πει απο αυτους τιποτα..
αν ειναι δυνατον!!!!
sourmenetes
Η αντικατάσταση του μάνταλου με τον Μασούντ είναι κάτι σαν εκείνο που ο Ρομπέρ αντικαθιστούσε τον Αντρέ.joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι ο ρουμανος εκτος του αριστερου μπακ ηθελε επιθετικο απο το καλοκαιρι και η μεταγραφη του στοπερ ,θεση απο την οποια αποχωρησε ο Ζαμπρανο θεωρειτο απο ολους αυτονοητη τοτε,τωρα γιατι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι αρκει μονο το αριστερο μπακ δεν ξερω.Επιπλεον επειδη μιλαμε για προγραμματισμο περιμενωντας ακομα ενα ραντεβου στο μακεδονια παλλας,η κουλα την οποια εξακολουθουν καποιοι να απαξιωνουν,εχασε 2 παικτες με τραυματισμο στο πρωτο μισο και ηδη τους αντικατεστησε.Εμεις ξερουμε τα κενα απο το καλοκαιρι...
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:To inpaok το λέει ξεκάθαρα γκρινιάρηδες οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες
Γελάνε οι πέτρες με αυτά που γίνονται στην ομάδα...Για να αποφασιστεί κάτι πρέπει να γίνουν 50 συσκέψεις, 20 meeting δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..desperando έγραψε:Η αντικατάσταση του μάνταλου με τον Μασούντ είναι κάτι σαν εκείνο που ο Ρομπέρ αντικαθιστούσε τον Αντρέ.joshua έγραψε:Εγω ξερω οτι ο ρουμανος εκτος του αριστερου μπακ ηθελε επιθετικο απο το καλοκαιρι και η μεταγραφη του στοπερ ,θεση απο την οποια αποχωρησε ο Ζαμπρανο θεωρειτο απο ολους αυτονοητη τοτε,τωρα γιατι καποιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι αρκει μονο το αριστερο μπακ δεν ξερω.Επιπλεον επειδη μιλαμε για προγραμματισμο περιμενωντας ακομα ενα ραντεβου στο μακεδονια παλλας,η κουλα την οποια εξακολουθουν καποιοι να απαξιωνουν,εχασε 2 παικτες με τραυματισμο στο πρωτο μισο και ηδη τους αντικατεστησε.Εμεις ξερουμε τα κενα απο το καλοκαιρι...
Το θέμα δεν είναι να γίνονται οι κινήσεις γρήγορα,το σημαντικότερο είναι να γίνονται σωστά.
Τώρα αν γίνουν και γρήγορα ακόμα καλύτερα.
Δηλαδή δεν χάθηκε και ο κόσμος αν παίξει ακόμα δύο ματς αρ.μπακ ο Βιερίνια.
Και πέρσι άργησαν αλλά στο τέλος έκαναν τις σωστές επιλογές.
Γίνεται να γίνει κάτι αντίστοιχο και φέτος?
Αν και δεν το βλέπω, καθώς θεωρώ σχεδόν σίγουρη την έλευση της τρελοκοτσιδου.
Ο μόνος τρόπος να απαλύνουν τον πόνο μου είναι να τον φέρουν πακέτο με τον μολεδο αλλά χλωμό το κόβω