Ιβάν Σαββίδης ΙV
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV
Ελπίζω ότι από το βράδυ της κυριακής την καταστρώνει!
Αδέρφια και πρόεδρε ούτε βήμα πίσω πλέον!
Ας μας τιμωρήσουν να δούμε ποιος θα πέσει!!!
Αδέρφια και πρόεδρε ούτε βήμα πίσω πλέον!
Ας μας τιμωρήσουν να δούμε ποιος θα πέσει!!!
να μη βρισκεται ενας ρε γμτ να τους δινει την απαντηση που πρεπει οταν εκστομιζουν τετοιες παπαριες τα λαμογιαMīngus έγραψε:Ο Σαββίδης πάντως φυλακή για φοροδιαφυγή δεν πήγε, σε αντίθεση με τον πρόεδρο της Μπάγερν.
φίλε επίτρεψέ μου μια επισήμανση.desperando έγραψε: ......
Αυτοπαραμυθιαζομαστε λέω εγώ.
Το σπυρί προκαλεί προβληματα, εμείς τι έχουμε προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια σ αυτούς?
Μόνο γελιο.
Γελάνε με την πάρτη μας και φέτος γελάνε δέκα φορές πιο δυνατα.
Σε τι να ποντάρω? Στον κόσμο?
Ο ίδιος κόσμος δεν είναι αυτός που του στέρησαν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών του και δεν έκανε τίποτα? Που κάθησε στον καναπέ του στην ασφάλεια των 500€, άνοιξε την τηλεόραση και έβαλε σορβαιβορ για να ξεχαστεί?
Ναι υπάρχει και μια χούφτα τρελών αλλά είναι πολύ λίγοι για να κερδίσουμε τον πόλεμο.
Αλλάξανε οι καιροί αλλάξαμε και μεις μαζί
Τόσα χρόνια, που μας έκλεβαν και αδικούσαν, και εμείς σκύβαμε το κεφάλι υποταγμένοι (λόγω αδύναμων διοικήσεων κυρίως), τότε γελούσαν και μας χλεύαζαν.
Θυμάσαι λίγα χρόνια πριν, με τον σπάθα τι είχε γίνει;
Φωνάξαμε, τσιρίξαμε, αλλά αυτοί εκεί τον χαβά τους, σαν να μην έγινε τίποτα, σαν απλώς μια ''μύγα'' να τους ενόχλησε και να αδιαφόρησαν παντελώς για τις κραυγές μας.
Σήμερα δεν γίνεται αυτό.
Σήμερα, η πανσπερμία που χαρακτηρίζει την επίθεση όλων (μα όλων) κατά της ομάδος και του προέδρου, μόνο πως δεν μας υπολογίζουν δείχνει.
Ακριβώς επειδή πλέον δεν μπορούν απλά να αδιαφορήσουν, έχουν στήσει όλο αυτό το πανηγύρι που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες, προσπαθώντας να προκαταβάλουν συνειδήσεις και να αλλοιώσουν την αλήθεια.
Άρα φίλε μου, δεν μας χλευάζουν.
Μας φοβούνται.
Και για αυτό έχουν πέσει να μας βγάλουν από την μέση.
Νομιζω πως το var θα ειναι μονο για να κρινονται φασεις τυπου αν περασε η μπαλλα τη γραμμη ή οχι, κυριως στο γκολ. Δεν νομιζω οτι θα κρινονται πεναλτυ με αυτο και ισως ουτε καν οφφσαιντ. Καπου το εχω ακουσει αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος, καποιος που ξερει τι ισχυει ας πει.takis4 έγραψε:το πρωτάθλημα δεν παίχτηκε στο σφύριγμα αυτό, το πρωτάθλημα παίχτηκε στην λαμία , στην ξανθη κτλ ... η αεκ έχει 10+ βαθμούς στην ζούλα , πχ θα μετρούσαν το goal της αεκ με την λαμία ? τέτοιο πέναλτι δεν έχω δει ούτε επί κόκκαλη ...Rorschach έγραψε:Και με VAR παλι θα στο ακυρωναν το γκολ.
gpap, φυσικα μας φοβουνται, αλλα με τους ορισμους και τα ενορχηστρωμενα σκηνικα που μας στηνουν, η αληθεια ειναι οτι "σπανε πλακα"..
Sic-4
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 8#p1408008
Sic-4
Μπράβο ρε gpap...Το βρήκες, συγχαρητήρια και τείνω να συμφωνήσω μαζί σου μεν, αλλά...gpap έγραψε:φίλε επίτρεψέ μου μια επισήμανση.desperando έγραψε: ......
Το σπυρί προκαλεί προβληματα, εμείς τι έχουμε προκαλέσει όλα αυτά τα χρόνια σ αυτούς?
Μόνο γελιο.
Ο ίδιος κόσμος δεν είναι αυτός που του στέρησαν τη ζωή και το μέλλον των παιδιών του και δεν έκανε τίποτα? Που κάθησε στον καναπέ του στην ασφάλεια των 500€, άνοιξε την τηλεόραση και έβαλε σορβαιβορ για να ξεχαστεί?
Ναι υπάρχει και μια χούφτα τρελών αλλά είναι πολύ λίγοι για να κερδίσουμε τον πόλεμο.
Τόσα χρόνια, που μας έκλεβαν και αδικούσαν, και εμείς σκύβαμε το κεφάλι υποταγμένοι (λόγω αδύναμων διοικήσεων κυρίως), τότε γελούσαν και μας χλεύαζαν.
Φωνάξαμε, τσιρίξαμε, αλλά αυτοί εκεί τον χαβά τους, σαν να μην έγινε τίποτα, σαν απλώς μια ''μύγα'' να τους ενόχλησε και να αδιαφόρησαν παντελώς για τις κραυγές μας.
Σήμερα δεν γίνεται αυτό.
Σήμερα, η πανσπερμία που χαρακτηρίζει την επίθεση όλων (μα όλων) κατά της ομάδος και του προέδρου, μόνο πως δεν μας υπολογίζουν δείχνει.
Ακριβώς επειδή πλέον δεν μπορούν απλά να αδιαφορήσουν, έχουν στήσει όλο αυτό το πανηγύρι που παρακολουθούμε αυτές τις ημέρες, προσπαθώντας να προκαταβάλουν συνειδήσεις και να αλλοιώσουν την αλήθεια.
Μας φοβούνται.
Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που παρέλειψες...
Ενώ λοιπόν τότε εμείς φωνάζαμε και τσιρίζαμε πίσω απ τα πληκτρολόγια, αναπαυμένοι βολικά στον καναπέ,
τώρα πια λοιπόν, εμείς πάλι, φωνάζουμε και τσιρίζουμε.......................πίσω απ τα πληκτρολόγια...

Ίσως βέβαια πλέον κάποιοι να άλλαξαν τον καναπέ τους ύφασμα ή ακόμα κι από τριθέσιο σε διθέσιο...

Μεγάλη επιτυχία...

Οι μεγάλες ομάδες έχουν μεγάλους λαούς, όχι τρόπαια!
Μεγάλος δε λαός, είναι διαχρονικά ο αγωνιστής λαός...

-
- Επικοινωνία:
Συμφωνω και προσθέτω:δημιουργία Ραδιοφώνου με νέα της ομάδας αποκλειστικά ώστε να "σβήσουν" κάτι μακαρενα και μετροκωλις.Εξάντληση των διαρκειας απο τώρα.Ψάξιμο για τυχόν συμμετοχή σε κυπριακό πρωτάθλημα.Παρότρυνση εισόδου στα αλλα τμηματα του συλλόγου σε φιλους του επιχειρηματίες.Προσληψη γενικού αρχηγού ποδοσφαιρικού τμήματος κάποιου που νιώθει απο Π.Α.Ο.Κ. πχ ΛεοντιαδηςJairo έγραψε:Αυτά που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις Ιβάν άμεσα, με μιά ματιά στα γρήγορα...
1.Αποχώρηση απο την νόβα και προβολή του ΠΑΟΚ απο το ΕΨΙΛΟΝ με κέρδη απο διαφημίσεις.
2.Απόσυρση της χορηγίας της λίγδας με ότι και αν φέρει αυτή η κίνηση.
3.Πρόσληψη υπευθύνου ασφαλείας με αναβαθμισμένες αρμοδιότητες και ενεργοποίηση ''ειδικών'' φρουρών επί 24ώρου βάσεως,μέσα και έξω απο το γήπεδο και κατ'εντολήν όπου χρειαστεί.
4.Τοποθέτηση συστήματος καταγραφής κάμερας με κλειστό κύκλωμα, σε όλα τα πλάτη και μήκη του γηπέδου που να καταγράφουν τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο εν ώρα αγώνα, με αποκλειστική ευθύνη και χρήση της ΠΑΕ.Πρόσληψη 2-3 χειριστών dispatcher για το σύστημα αυτό.
5.Απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, σε άπαντες δημοσιογράφους και φωτογράφους πέραν του καναλιού ΕΨΙΛΟΝ που θα έχει και τα δικαιώματα.Αυστηρός έλεγχος επί αυτού.
Να μήν κουνηθεί ούτε πέτρα για την ανακατασκευή του γηπέδου της νέας τούμπας μέχρι νεοτέρας.
συνεχίζεται...
simba έγραψε: Sic-4
ψιλοκλαϊν δηλαδη και το var, δεν ειναι πανακεια
Οταν απο μονο του εχει περιορισμους, φαντασου να το χειριζονται και οι ιδιοι στημενοι...
- revolution1976
Από βίντεο που έχω δει πάντως Ιταλία κυρίως,το χρησιμοποιούν στα πάντα.Και πέναλτι και οφσαιντsic-4 έγραψε:Νομιζω πως το var θα ειναι μονο για να κρινονται φασεις τυπου αν περασε η μπαλλα τη γραμμη ή οχι, κυριως στο γκολ. Δεν νομιζω οτι θα κρινονται πεναλτυ με αυτο και ισως ουτε καν οφφσαιντ. Καπου το εχω ακουσει αυτο αλλα δεν ειμαι σιγουρος, καποιος που ξερει τι ισχυει ας πει.takis4 έγραψε:το πρωτάθλημα δεν παίχτηκε στο σφύριγμα αυτό, το πρωτάθλημα παίχτηκε στην λαμία , στην ξανθη κτλ ... η αεκ έχει 10+ βαθμούς στην ζούλα , πχ θα μετρούσαν το goal της αεκ με την λαμία ? τέτοιο πέναλτι δεν έχω δει ούτε επί κόκκαλη ...Rorschach έγραψε:Και με VAR παλι θα στο ακυρωναν το γκολ.
- desperando
- Επικοινωνία:
Εγώ δεν είπα ότι δεν μας φοβούνται ( έναν ΠΑΟΚ δυνατο με έναν επενδυτή με χρήματα που δεν μπορούν να ελέγξουν),εγώ είπα ότι η χαρά τους και τα γέλια τους σήμερα είναι δέκα φορές πιο δυνατα απ ότι τη χρονιά του σπάθα.gpap έγραψε:φίλε επίτρεψέ μου μια επισήμανση.desperando έγραψε: ......
Μόνο γελιο.
Σήμερα δεν γίνεται αυτό.
Μας φοβούνται.
Η χαρά που πήρε ο κλαρινακης το βράδυ της Κυριακής δεν του την έδωσαν ούτε όλα τα πρωταθλήματα που πήρε με τον γαβρο.
Ναι μπορεί ο πόλεμος να μην χάθηκε ακόμα αλλά έχουν χαθεί ένα σορό μάχες.
Γι αυτό πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε... ρεαλιστικα ομως
- navigator11
Εδώ το var θα το περιορίσουν στον εντοπισμό τι υπάρχει μέσα από το μπουφάν αποκλειστικά του Ιβάν. Θα το αποκαλούν ... Ivar. Θα αγοραστεί με επενδυτικό δάνειο, που θα πάρουν συνασπισμένοι οι 3 χαβουζέρος!
Συμφωνω με ντεσπε σχετικα με τι αντιδραση θα εχει απο πολυ κοσμο. Οντως η αντιδραση ειτε επειδη πνιγηκε ειτε επειδη βολευε τον καθενα ατομικα ατονισε.
Αλλα ελπιζω στην οργανωμενη αντιδραση βαση ενος ηγετικου προσωπου κ ενος ανιδιοτελους σκοπου οπως ειναι ο ΠΑΟΚ .
Ελπιζω , δεν ειμαι σιγουρος.
Ο Ιβαν πρεπει να καταλαβει κ να μετρησει την απηχηση που εχει στον κοσμο.
Οπως και οτι η ψυχη του οπαδικου ειναι νεοι ανθρωποι συνηθως
Αλλα ελπιζω στην οργανωμενη αντιδραση βαση ενος ηγετικου προσωπου κ ενος ανιδιοτελους σκοπου οπως ειναι ο ΠΑΟΚ .
Ελπιζω , δεν ειμαι σιγουρος.
Ο Ιβαν πρεπει να καταλαβει κ να μετρησει την απηχηση που εχει στον κοσμο.
Οπως και οτι η ψυχη του οπαδικου ειναι νεοι ανθρωποι συνηθως
Θα ηταν αφελες αν νομιζαμε οτι δεν το κανει ηδηΜαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ πάντως αν ήμουν ο Σαββιδης ήδη θα καταστρωνα την εκδίκηση μου!
Το οτι πρεπει να σηκωθουμε ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ... η τζαμπα τ συνθημα?giwrgos04dex έγραψε:πωσ θα δικαιωθουμε μας εχουν καρα κλεψει δυο σερι πρωταθληματα..gpaok έγραψε:Απίστευτο το ποσό συμφωνώ σε αυτό με τον ντιμDimg4 έγραψε:Και ο πρεζονακης απαγορευση ενασχολησης εχει αλλα μια χαρα ασχολειται. Ο ιβαν δεν παει πουθενα οποτε σταμτηστε τα σεναρια. Θα πεσει καμπανα, θα κοπασει ο θορυβος και θα τελειωσει η σεζον με κυπελουχο ΠΑΟΚ. Του χρονου δυναμωνουμε με τρομερη συσπειρωση![]()
Το να φύγουμε...να πάμε αλλού...ειναι κάτι το οποίο για πόλους λόγους δεν πρόκειται να γίνει. Και εάν με ρωτήσεις προσωπικά, δεν θέλω κ να γίνει. Εδώ....θα μείνουμε, θα παλέψουμε καθαρά και αντρίκια....και ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ στο τελος, υα το δειτε!
εδω αγωνας μεχρι τελους στο δρομο μεχρι να πουν ημαρτον