7.Omar El Kaddouri
Re: 7.Omar El Kaddouri
Καλα μετα τη μπαλια στο ματος που εβγαλε δεν ξαναμιλαω για αυτον ασχημα ποτε και ας σερνετε οσο θελει 

ο Καντουρι εχει τις εκλαμψεις που μπορει να αποφερουν γκολ οπως και τις μ@λακιες του. Αυτα πανε πακετο,η ολη φαση ειναι πως θα διαχειριστει ο προπονητης τον παικτη αυτον
Έχει 4 σερί καλά ματς ο Καντουρής, που πλέον προσφέρει στον ΠΑΟΚ. Τελικά, αν και διαφωνούσα, είχα λάθος και καλώς παρέμεινε στον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι. Έχω πει τι δε μου αρέσει στον παίκτη. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να βοηθήσει την ομάδα και τον εαυτό του. Με πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ και αυτός θα βρει το συμβόλαιο που επιθυμεί στην Ιταλία το καλοκαίρι.
- ΑποστόληςΑ
Τελευταια σαν να εχει καιρο να μεινει εκτος ρυθμου λογω τραυματισμων, επισηςnavigator11 έγραψε:Τελευταία σαν να δείχνει πιο συνδεδεμένος με το σύνολο ή ιδέα μου;

Απο δικη του Key Pass το γκολ οτι και να λεμε μπορει να πληρωνεται λιγο παραπανω απο οσο αξιζει για το ποσο παιζει αλλα το να εχεις παγκο παιχτη σαν τον Ελ ειναι πολυτελεια.
- john4serres
Εντάξει η μπαλιά, αλλά εμένα αυτό που με τρέλανε ήταν το τάκλιν που έκανε μετά το 2-1. Μπάλα-πόδια-ΑΧΕΠΑ και κάτσε κάτω να κάνεις όσες καθυστερήσεις θέλεις.
Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το STF-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακριβώς αυτό το μαρκάρισμα με τρέλανε και μένα. Μέχρι το τέλος κούτσα- κουτσα έτρεχε ο άλλος (δεν είχαν και αλλαγές)
- navigator11
Έχεις δίκιο. Αλλά στα δυο τελευταία παιχνίδια σαν να τον βλέπω πιο παθιασμένο. Σαν να νιώθει ότι πλέον ανήκει εδώ. Η ποιότητά του είναι εκπληκτική. Και έχει μυαλό ο τύπος. Καταλαβαίνω τον προπονητή γιατί του έχει τόση εκτίμηση.pgetsos έγραψε:Τελευταια σαν να εχει καιρο να μεινει εκτος ρυθμου λογω τραυματισμων, επισηςnavigator11 έγραψε:Τελευταία σαν να δείχνει πιο συνδεδεμένος με το σύνολο ή ιδέα μου;
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Εχω προβλεψει κι εγω πως θα παιξεις αριστερο εξτρεμ. Κανε την εμφανιση της ζωης σου και φερε το διπλο και δεν ξαναλεω τιποτα για σενα.
Είχες πει στο live με τα Γιάννενα πως αν μπει και πάρει το παιχνίδι θα τα πάρεις όλα πίσω.Dimg4 έγραψε:Εχω προβλεψει κι εγω πως θα παιξεις αριστερο εξτρεμ. Κανε την εμφανιση της ζωης σου και φερε το διπλο και δεν ξαναλεω τιποτα για σενα.
Δεν παίζεις δίκαια. Δεν κρατάς το λόγο σου
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk