31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
- Μπαρκαρούτσος
Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης
Καλά, μπασκετικοί...τι να πεις τώρα.
Ένας κι ένας δύο, με κάνατε πουτάνα το topic!!
Ένας κι ένας δύο, με κάνατε πουτάνα το topic!!
Έφαγες κάρφωμα Μπόνερ από μπακ ντόορ Σκάηλς.
Και κάτι οφφ τόπικ: αν κάνει ο Εσίτι ακόμη τρεις (3) συμμετοχές φέτος (με τα πλέη οφφ μέσα), δεσμεύομαι προς δωρεά δύο (2) διαρκείας της σπυριάρας για του χρόνου, σε δύο μέλη του φόρουμ - τα οποία θα υποδείξει γνωστός μουσάτος-άμουσος αδμιν.
Φέτος είχε έξοδα το "νοικοκυριό" και δεν πήρα ούτε για εμένα...
Μακάρι να χάσω το στοίχημα!! Μπορεί και όχι

Και κάτι οφφ τόπικ: αν κάνει ο Εσίτι ακόμη τρεις (3) συμμετοχές φέτος (με τα πλέη οφφ μέσα), δεσμεύομαι προς δωρεά δύο (2) διαρκείας της σπυριάρας για του χρόνου, σε δύο μέλη του φόρουμ - τα οποία θα υποδείξει γνωστός μουσάτος-άμουσος αδμιν.
Φέτος είχε έξοδα το "νοικοκυριό" και δεν πήρα ούτε για εμένα...
Μακάρι να χάσω το στοίχημα!! Μπορεί και όχι
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
- ΑποστόληςΑ
Κλήθηκε εκτάκτως στην Εθνική, λόγω τραυματισμού (κάταγμα στο δάκτυλο) του Μπάρκα!
- Μπαρκαρούτσος
- john4serres
Μεγάλη ευκαιρία να φτιάξει όνομα, απέναντι στην Ιταλία, που σίγουρα θα δουν scouters το παιχνίδι.
- Μπαρκαρούτσος
Πώς γίνεται σήμερα να συντριβεί η εθνική χωρίς να φας γκολ;
Θέλω πάρα πολύ να χάσουμε...
Α, κάνε τον Χαλκιά!! Φύγε στο 10' ξέρω 'γώ και πιάνε τα γάντια σου...
Θέλω πάρα πολύ να χάσουμε...
Α, κάνε τον Χαλκιά!! Φύγε στο 10' ξέρω 'γώ και πιάνε τα γάντια σου...
Έναν τερματοφύλακα που αρχικά δεν τον κρίνεις ικανό ούτε για τρίτο, εξαιτίας τραυματισμού ενός εκ των τριών τον βάζεις τελικά πρώτο.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αλέξανδρος θα χρησιμοποιήσει το μπουρδελάκι της εθνικής ως προπόνηση για να επανέλθει ως πρώτος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το παράλογο του πράγματος. Δηλαδή, για να το συνειδητοποιήσω, αν δεν τραυματιζόταν ο Μπάρκας, δεν θα βρισκόταν καν στην Ιταλία ο Πασχαλάκης. Τώρα που τραυματίστηκε ο Μπάρκας μπαίνει ο Πασχαλάκης όχι ως τρίτος, αλλά ως πρώτος. ΟΚ.
Ο όρος μακιαβελισμός θεωρώ ότι θα αντικατασταθεί στο μέλλον με κάτι που θα περιγράφει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνον) της εποχής του πρεζέμπορα.
Δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική σε αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Αλέξανδρος θα χρησιμοποιήσει το μπουρδελάκι της εθνικής ως προπόνηση για να επανέλθει ως πρώτος στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπορώ να παραβλέψω το παράλογο του πράγματος. Δηλαδή, για να το συνειδητοποιήσω, αν δεν τραυματιζόταν ο Μπάρκας, δεν θα βρισκόταν καν στην Ιταλία ο Πασχαλάκης. Τώρα που τραυματίστηκε ο Μπάρκας μπαίνει ο Πασχαλάκης όχι ως τρίτος, αλλά ως πρώτος. ΟΚ.
Ο όρος μακιαβελισμός θεωρώ ότι θα αντικατασταθεί στο μέλλον με κάτι που θα περιγράφει την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο (και όχι μόνον) της εποχής του πρεζέμπορα.
- john4serres
Ο προσωρινά ή και μελλοντικός παγκίτης του ΠΑΟΚ κερδίζει θέση από τον βασικό της Μπενφικα;
Αν ζήτησε ο ιδιος να μην πάει για να δουλέψει, αλλά προέκυψε ο τραυματισμος;
Θα κάνει το πρώτο του clean sheet σήμερα μέσα σε κοτζαμ Ιταλια και δεν θα ξέρουμε τι μας φταίει στον ΠΑΟΚ.
))))))
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παντως οταν εβγαζες ματια ουτε παγκο στην εθνικη δεν εβλεπες. Τωρα μαλλον σε θυσιασε μην σκασει καμια 7αρα. Δουλεψε ρε γιγαντα λιγο την εξοδο και θα εισαι σουπερ. Στο εξωτερικο θα τελειωσεις την καριερα σου.
- ΑποστόληςΑ
Στο πέναλτυ έπρεπε να πέσει δεξιά. Τα μάτια του Ιταλού πρόδωσαν δύο-τρεις φορές τη γωνία που θα έστελνε τη μπάλα. Γενικά η εμφάνισή του δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Μας γλίτωσε με το πόδι ένα γκολ, αλλά ότι άλλο πήγε μέσα έγραψε.
Συμφωνώ με το Απόστολο, για το πέναλτι...
Μπαμ έκανε ότι θα το στείλει στην δεξιά του γωνία, απ το βλέμμα του._
Όσο για το 2ο γκολ:
Κακή εκτίμηση και τσιμενταρισμένα πόδια, αφού με την ψιλοκόντρα δεν άλλαξε πορεία η μπάλα ...
Στο σουτ, πριν το 2ο γκολ, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, το πόσο αργεί να αντιδράσει, αφού ξεκίνησε να πέφτει, μετά που πέρασε πρώτα η μπάλα την γραμμή του άουτ....
Ντεφορμέ 100%....
Μπαμ έκανε ότι θα το στείλει στην δεξιά του γωνία, απ το βλέμμα του._
Όσο για το 2ο γκολ:
Κακή εκτίμηση και τσιμενταρισμένα πόδια, αφού με την ψιλοκόντρα δεν άλλαξε πορεία η μπάλα ...
Στο σουτ, πριν το 2ο γκολ, φαίνεται ακόμα πιο καθαρά, το πόσο αργεί να αντιδράσει, αφού ξεκίνησε να πέφτει, μετά που πέρασε πρώτα η μπάλα την γραμμή του άουτ....
Ντεφορμέ 100%....