Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Γιώργος Μάτζου 4

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από Γιώργος Μάτζου 4 »

Μιας και ο προπονητής βρέθηκε αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν μου έκανε θετικό κλικ με το πρώτο άκουσμα αλλά περιμένω να τον '' αγαπήσω '' προπονητικά Προφανώς προτάθηκε από Ίβιτς και Βούκιτς για συνεχίσει το πλάνο που άφησε ο Βλάνταν και όχι να ξαναοικοδομήσουμε από την αρχή
Το μόνο που με ξένισε πολύ είναι γιατί οι χαβουζαίοι γνωρίζουν ονόματα από πριν ( και μιλάμε για άτομα άντε μην ανοίξω το στόμα μου καλύτερα ) πράγμα το οποίο πρέπει να γίνει θέμα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εικόνα

«Σαν Ορθόδοξος Χριστιανός που είμαι δεν μισώ. Όμως νιώθω έχθρα για τον Ερυθρό Αστέρα, μου βγαίνει φυσιολογικά. Δεν τους μισώ, όμως σε αθλητικό επίπεδο σαν ομάδα και σαν σύλλογο, τους αντιπαθώ».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

E συγνωμη να γινει κριτικη, αλλα η κριτικη να γινει οταν θα δουμε τον ανθρωπο να δουλευει. Τωρα ειμαστε στα τυφλα και μονο ενδειξεις εχουμε. Θετικες για τα οσα εχει κανει στη σερβια και αρνητικες για τα οσα εκανε απο κει κ μετα.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

sic-4 έγραψε:Δεν βλεπω προβατα και φυτα τυπου γαυρου πουθενα στον ΠΑΟΚ.
Αντιθετα απο μιρλες ξεχειλισουμε.
Νομιζω απο το αλλο (προβατοποιηση) δεν εχουμε κανεναν φοβο, απεχουμε ετη φωτος. Αντιθετα στο αλλο ακρο (καταστροφικη μιρλα) ειμαστε μονιμως πολυ κοντα.
αδερφέ είναι θέμα οπτικής, εγώ τα βλέπω ακριβώς αντίθετα από σένα.
όσο για την προβατοποίηση των γαύρων, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.
αν είχαμε εμείς 19 στα 21 έστω σάπια όπως αυτοί δεν θα έιχαμε προβατοποίηση;
επειδή ζω στην αθήνα, δεν μπορείς να φανταστείς τι γκρίνια και κράξιμο ρίχνουν οι gay, δεν είναι τυχαίοι οι κορνέδες.
1 χρονιά δεν πήραν πρωτάθλημα και έβριζαν την μάνα του κόκκαλη. μην λές εμάς γκρινιάρηδες.
την υπομονή που έχει κάνει ο μέσος ΠΑΟΚτσής, δεν την έχει κάνει κανένας οπαδός. κανένας.
και παρόλαυτα βλέπεις ακόμα υποτακτικότητα. που να αρχίσουμε να σηκώνουμε κούπες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

barlow4 έγραψε:τον τουντορ τον εφερε ο αρνεσεν που δεν ειχε καταλαβει που βρισκεται και πιστευε οτι υπαρχει εδω το προσφορο εδαφος και ο καλοβολος λαος να περιμενει να γινει ο ΠΑΟΚ selling club.
τον αγγελο τον εφερε ο ιβαν προς το τελος της εποχης των φαντασιωσεων του.
τον στανογιεβιτς τον εφερε ο μιχελ που μεχρι χθες πιναμε νερο στο ονομα του.
οποτε λοιπον τζος αφου μας φερνουν οτι ναναι να στησουμε οδοφραγματα στη μικρας ασιας να αποκλεισουμε το γηπεδο μεχρι να ερθει ο σωστος.
Ή κάτι πολύ απλούστερο και, εκτιμώ, επωφελέστερο για όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές. Όποιος δε δύναται άλλο, ας μη χαλάει ρε παιδιά τη ζαχαρένια του. Δεν μπορείς τον Λουτσέσκου λχ όπως εγώ; Παρακολουθώ εξ αποστάσεως και κρατάω την όποια σκασίλα μου για πάρτη μου. Οκ, σεβαστή η άποψη - εκτίμηση του καθενός. Παρελάσεις, εθνικές επέτειοι, τσαρούχια και φουστανέλες, τα πάντα όλα! Όταν κάτι δε σε γεμίζει πλέον όμως, κάλλιο να απομακρύνεσαι. Κουράζουμε και κουραζόμαστε αναίτια κάθε μα κάθε φορά ... Ο καθένας έχει την (προ)διάθεσή του απέναντι στην όλη κατάσταση, είτε αφορά σε σύνολα είτε αφορά εξατομικευμένα σε πρόσωπα. Και βάσει αυτής ως επί το πλείστον ... χαράσσει και υπηρετεί την όποια στάση του.

Αγνοώ τι εστι ο φερόμενος ως νέος μας προπονητής. Δε θα ξεκινήσω λεκτική επανάσταση ωστόσο προτού τον δω να εργαστεί και να δείξει ο,τι μπορεί να δείξει στον ΠΑΟΚ και μόνο στον ΠΑΟΚ. Προαπαιτούμενο νομίζω για να κριθεί με κάποια δικαιοσύνη κι όχι συμπλεγματικά. Επίσης, στην ... μακρινή όσο η Κίνα περίπτωση που πετύχει κάτι απρόσμενα θετικό ο χ,ψ Στανόγιεβιτς, θα είναι έντιμο να συνεχίσουν όσοι είναι αντιμαχόμενοι τη λογική μιας τέτοιου είδους επιλογής να υποστηρίζουν την αρχική τους στάση ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Συγνωμη αλλα εχεις δει κανεναν να εχει γραψει οτι πηραμε υπερπροπονηταρα και να δινει συγχαρητηρια στη διοικηση για την επιλογη της; Νομιζω οτι ολοι ειμαστε επιφυλακτικοι, απλως υπαρχουν καποιοι (που δυστυχως ειναι η πλειοψηφια) που εχουν αποφασισει ηδη οτι ο τυπος δεν εχει επαφη με το αθλημα και οτι εχει αποτυχει ηδη και θα φυγει νυχτα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

barlow4 έγραψε:
tsou έγραψε:
barlow4 έγραψε:οχι φιλε.τιποτα θετικο δε βρισκουμε.οπως και τιποτα αρνητικο.και αυτο θα ισχυε οποιοσδηποτε και αν ερχοταν.τεχνικο διευθυντη εχεις που πινεις τοσο καιρο νερο στο ονομα του.τι αλλαξε ξαφνικα?θελει να μας καταστρεψει?
πίνω νερό στο όνομα του γιατί μου φαίνεται άνθρωπος σοβαρός, επαγγελματίας με απαιτήσεις και πλάνο.
δεν είναι όμως ο πρόεδρος. άλλος αποφασίζει.
πίστευω ότι δεν εμπλέκεται με την επιλογή του β'εθνικούχου προπονητή από την κίνα, και πιστεύω ότι είναι πράγματι επιλογή βούκιτς. είναι γνωστό οι σέρβοι πόσο αλληλοστηρίζονται σε παρανοϊκό βαθμό.
μπορεις να το αποδειξεις?η αστηριχτη σπεκουλα ειναι το φορτε των εδω αγραμματων αρδ.μην το παρεις προσωπικα αλλα την ψωνιζω ασχημα με τετοια ανοητα συμπερασματα.
πεταξε δηλαδη τον μιχελ στα σκουπιδια και εκανε οτι του ειπε ο βουκιτς.και το φυτο ο μιχελ τα δεχτηκε.αρα τον ΠΑΟΚ καταστρεφει ο ιβαν με το ξερο του το κεφαλι.ειναι ντροπη να λεγονται τετοια πραγματα.
πεστα ρε barlow γιατι εγω τα λεω με πιο γραφικο τροπο και goraniζω

tsou έγραψε: να κάνω αυτό που κάνεις και εσύ τώρα.
έχεις δικό σου ρεπορτάζ ότι ειναι επιλογή μίχελ και το γράφεις με κεφαλαία;
όλοι λένε ότι η εισήγηση είναι του συμπάικτη του βούκιτς. έχεις άλλες πληροφορίες;
καθόλου χαζομάρες, τον σούλη να πέρναμε θα έλεγες να περιμένουμε το χορτάρι και ότι κράζουν οι στραβοστόμηδες.

Ποιοι ειναι ΟΛΟΙ? Ο Μπαμπης ο Σουγιας και ο Σταυρακης ο Πολκας?
Το λογικο ειναι οτι ειναι επιλογη Μιχελ. Αυτη ειναι η δουλεια του εκει μεσα. Το αν δεχτηκε η οχι εισηγηση του Βουκιτς δεν το ξερω ουτε εγω, ουτε ο Πολκας ουτε οι ΟΛΟΙ που λενε αυτο που λες. Δεν κανεις το ιδιο με τον εορπτολ. Ο εορπτολ μιλαει με βαση αυτα που ΙΣΧΥΟΥΝ (ΤΔ ειναι ο Μιχελ και αυτος αποφασιζει). Εσυ μιλας με βαση αυτα που ...ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ...
Πως ειναι το ιδιο;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Και αν ανακοινωθεί και επίσημα ο Στανόγιεβιτς, μπορώ παρακαλώ να μάθω αν όλοι αυτοί που τόσες μέρες αφήναν να εννοηθεί ότι ''γνωρίζανε'' τον καινούργιο προπονητή, τι ακριβώς γνωρίζανε;;; Ή απλώς ''λέγαν'' ότι γνωρίζανε; Έτσι για να μου λυθεί και η απορία!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omerta76 την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν οι οπαδοί της Παρτιζάν διαδήλωναν υπέρ του Στανόγεβιτς!

sdna 16 Ιουνίου 2017, 12:19

Δεν μετράει ποιος είσαι όταν φτάνεις, αλλά ποιος είσαι όταν φεύγεις... Και μέσα σε δύο χρόνια, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς κατάφερε να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο της Παρτιζάν να διαδηλώνει υπέρ του.
«Θέλουμε τον Στανόγεβιτς. Αβραάμ πήγαινε σπίτι σου».

«Έσοδα 70 εκατομμύρια. Έξοδα 35. Πού πήγαν τα λεφτά;».

«Σταν μείνε. Τζούριτς φύγε».

Έξω από τα γραφεία της Παρτιζάν τον Ιανουάριο του 2012 επικρατούσε πανικός. Το χάος που ερχόταν μπορούσες να το δεις από μακριά. Ο κόσμος διαδήλωνε. Θα διαδήλωνε καιρό ακόμα υπέρ του ανθρώπου που τον ενέπνευσε, του έδωσε όραμα, τον οδήγησε - μέσα από αναμενόμενες αποτυχίες - σε επιτυχίες και κυρίως τον έκανε να περπατάει περήφανος στο Βελιγράδι. Στην Ελλάδα γνωρίζουμε καλά από ντέρμπι, γνωρίζουμε καλά (σ.σ. τι κτήση γνώσης και αυτή) από την έχθρα Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα, ώστε να μπορούμε να συλλάβουμε τι ακριβώς σημαίνει το 5-1.

Όπου πέντε, οι νίκες του Αλεξάνταρ ή Σάσα Στανόγεβιτς απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο με τα ερυθρόλευκα. Όπου μία, η επιτυχία – κι αυτή χωρίς αντίκρισμα - που κατάφερε ο Ερυθρός Αστέρας απέναντι στον ισχυρό με τα ασπρόμαυρα. Τα χρώματα, οι αδερφοποιήσεις και οι ομοιότητες (ΔΕΝ) είναι συμπτωματικές… Προφανώς! Το ενεργητικό του Σέρβου προπονητή στα δύο χρόνια που έμεινε στον πάγκο της Παρτιζάν ήταν 7-0 γκολ, τρεις νίκες για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο. Η μοναδική του ήττα ήταν στον ημιτελικό κυπέλλου, όμως το 1-0 του Ερυθρού Αστέρα έδινε την πρόκριση στην Παρτιζάν.

Κι όταν έφυγε; Επιστρέφουμε σε εκείνο το έντονο πρωινό του Βελιγραδίου, με τον κόσμο να διαδηλώνει υπέρ του άκρως πετυχημένου πλην απολυμένου τεχνικού. Και οι οπαδοί συχνά έχουν αλάθητο ένστικτο. Όχι κριτήριο, ένστικτο. Ο διάδοχός του ήταν ο θα έλεγε κανείς πολύς Αβραάμ Γκραντ, όμως ο διάδοχός του μέχρι το τέλος της σεζόν έχασε και τα τρία ντέρμπι από τον Ερυθρό Αστέρα! Κατέκτησε το πρωτάθλημα μεν, ωστόσο με παρακαταθήκη δέκα βαθμών διαφοράς αλίμονο αν δεν κατόρθωνε να τερματίσει στην κορυφή.

Ο Σάσα Στανόγεβιτς είχε φτάσει σχεδόν από το μηδέν να θεωρείται ο πιο πετυχημένος προπονητής στη Σερβία, να έχει επιδείξει σπουδαίο έργο και να βλέπει τον κόσμο να παραληρεί για χάρη του. Ο τρόπος που έφυγε ήταν βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των Ελλήνων παραγόντων. Των Βαλκάνιων, αν θέλουμε να γενικεύσουμε τα χαρακτηριστικά των λαών. Αφού απολύθηκε και επαναπροσλήφθηκε τον Σεπτέμβριο μετά την κρίση λόγω του αποκλεισμού από τους ομίλους του Champions League, ήρθε τον Γενάρη μια δεύτερη μπόρα που κανείς δεν κατάφερε να διώξει.

Δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή, αντιδράσεις από τον πρόεδρο, επιστολή παραίτησης του Στανόγεβιτς που εν συνεχεία έγινε «αποφάσισα να μείνω, γιατί δεν μ’ αρέσει να αφήνω τίποτα στην τύχη» και εντέλει απόλυση. Η ένταση ήταν τέτοια που απαγορεύτηκε από τη διοίκηση και κυρίως από τον Ντράγκαν Τζούριτς στον Σέρβο τεχνικό να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Παρτιζάν, την ώρα που χιλιάδες κόσμου τον περίμενε για να τον πείσει να παραμείνει.

«Είμαι εδώ για τους δημοσιογράφους και όχι για να συμβάλλω στο θέατρο που παίζεται. Είναι ντροπή. Είναι ντροπή να έρχομαι για τη συνέντευξη Τύπου και να είναι κλειδωμένο το στάδιο. Δε θέλω να γίνει επανάσταση, όμως δεν καταλαβαίνω πως γίνεται ο πρώην προπονητής της Παρτιζάν να μην μπορεί να μιλήσει στους οπαδούς της. Κανείς δε θα με σταματήσει να σας πω όσα είναι σημαντικά. Επαναλαμβάνω, δεν είμαι επαναστάτης, είμαι προπονητής και θέλω να εκφράσω την άποψή μου».

Τρία χρόνια πριν…
Σπάνια η εκκίνηση γίνεται σημείο αναφοράς. Εξάλλου, ποιος θα περίμενε τον νεαρότερο τεχνικό που προσλήφθηκε ποτέ στην Παρτιζάν, να έχει τέτοιο αντίκτυπο στην πορεία και στον κόσμο της; Ήταν 16 Απριλίου του 2009 όταν ο Σάσα Στανόγεβιτς γινόταν ο μικρότερος σε ηλικία που θα αναλάμβανε τη σπουδαία ομάδα του Βελιγραδίου. Με μια αγωνιστική καριέρα μέτρια, σε μια προπονητική καριέρα που ήταν μέσες άκρες αναγνωριστική ακόμα και με μια ηλικία μάλλον απογοητευτική για να προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο. Μάλλον γνώριμα τα δεδομένα για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Όσο, άλλωστε, και το άσπρο-μαύρο.

«Έχω ετοιμάσει τη στρατηγική μου για την επόμενη περίοδο. Θα παίξουμε άκρως επιθετικό ποδόσφαιρο και οι παίκτες θα κινούνται χωρίς τη μπάλα. Σε αυτό το μοτίβο δουλεύω σε όλες τις ομάδες μου και δεν βλέπω το λόγο να μην γίνει και τώρα». Θρασύς! Ένα χρόνο μετά, ο θρασύς πρωτοεμφανιζόμενος αναδεικνυόταν ως ο πιο πολλά υποσχόμενος προπονητής στη Σερβία. «Είναι το πρώτο βραβείο στην καριέρα μου και με ικανοποιεί επειδή έρχεται από την ομοσπονδία, εκεί όπου έμαθα τη δουλειά».

Βέβαια, το βραβείο δεν ήρθε άκοπα. Ο Στανόγεβιτς, στο μεταξύ, είχε κατακτήσει τον τίτλο με την Παρτιζάν και μέσα από τις συνεντεύξεις του, είχε δηλώσει αιώνια πίστη στην ομάδα του ή αιώνια απόσταση από τον Ερυθρό Αστέρα. Μια, ομάδα, που τον συνέλαβε η κάμερα να βρίζει εν ώρα πανηγυρισμών στα αποδυτήρια. «Έκανα ένα λάθος, το οποίο μετανιώνω. Υπόσχομαι ότι δε θα συμβεί ξανά», ξεκαθάριζε με την ίδια βεβαιότητα που ξεκαθάριζε και πως δεν έχει θέση στο αντίπαλο στρατόπεδο. «Σαν Ορθόδοξος Χριστιανός που είμαι δεν μισώ. Όμως νιώθω έχθρα για τον Ερυθρό Αστέρα, μου βγαίνει φυσιολογικά. Δεν τους μισώ, όμως σε αθλητικό επίπεδο σαν ομάδα και σαν σύλλογο, τους αντιπαθώ».

Η πορεία του με την Παρτιζάν δεν ήταν μόνο τα ντέρμπι με τον Ερυθρό Αστέρα, το επιβλητικό του σερί και μια σιωπηρή κόντρα που είχε ξεσπάσει με τον Ρόμπερτ Προσινέτσκι, εξαιτίας των εν λόγω αναμετρήσεων. Ήταν η πρόκριση στους ομίλους του Champions League, ήταν τα δύο πρωταθλήματα, ήταν το ένα κύπελλο, ήταν η σχέση τους με τους ποδοσφαιριστές, ήταν η φιλοσοφία του, ήταν συμπερασματικά όσα έδιναν όραμα στους οπαδούς της ομάδας. Κι ας μην ήταν πάντα αυτός που θα ήθελαν…

Θιασώτης του αποτελέσματος!
Η υπόσχεσή του όταν προσλήφθηκε ήταν το επιθετικό ποδόσφαιρο. Το χαρακτηριστικό του, όμως, ήταν η αγάπη για το αποτέλεσμα. Ο Σάσα Στανόγεβιτς θαυμάζει τον Ζοσέ Μουρίνιο για τη ικανότητά του να παίρνει αυτό που θέλει, για την εξέλιξή του στη δουλειά και για το 4-4-2 με διάταξη ρόμβου, αλλά ταυτόχρονα μόλις βρήκε χρόνο ταξίδεψε στο Τορίνο. «Ήθελα να δω τη Γιουβέντους να δουλεύει, επειδή στην Ιταλία έχουν τη συνήθεια να παίζουν άμυνα με τρεις παίκτες», εξήγησε και πέρασε αρκετό διάστημα δίπλα στον Αντόνιο Κόντε, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις του.

Η αμυντική τακτική και η… ρητορική του 1-0 γινόταν συχνά αφορμή για κριτική. «Είναι λογικό να αμυνόμαστε όταν προηγούμενα στο σκορ, ειδικά για να αναγκάσουμε τον αντίπαλο να εκτεθεί. Γενικά, ο στόχος μου είναι να σκοράρει η ομάδα μου. Θέλω να βάλω το πρώτο γκολ και μετά θα δώσουμε χώρο στην άλλη ομάδα. Είμαι άνθρωπος που αποτελέσματος και αποδεικνύεται ως τώρα ότι έχει λειτουργήσει καλά για την ομάδα», ήταν η υπερασπιστική του γραμμή, σε σχετικό σχόλιο οπαδού της Παρτιζάν.

Στη σεζόν 2010-11 η Παρτιζάν δέχτηκε 21 γκολ σε 30 ματς και πέτυχε 75, μια εντυπωσιακή διαφορά τερμάτων. Στη, δε, πρώτη του σεζόν η διαφορά παραμείνει εμφατική και ξεχωρίζει το γεγονός ότι κατέκτησε τον τίτλο αήττητος και πως δέχτηκε μόλις 14 γκολ σε 30 παιχνίδια! Ποιος, λοιπόν, θα τον κατηγορήσει για το θέαμα, όταν το αποτέλεσμα είναι τόσο αυταπόδεικτο; Τα αποτελέσματα, άλλωστε, τον έφεραν να είναι φαβορί το 2014 για τον πάγκο της Σερβίας, τα αποτελέσματα του έδιναν τη μία δουλειά μετά την άλλη (μαζί με αρκετά εκατομμύρια) στην Κίνα και τα αποτελέσματα τον φέρνουν στον ΠΑΟΚ.

Ο Σάσα Στανόγεβιτς χαρακτηρίζεται ως ένας μετριοπαθής άνθρωπος, που ξέρει να διατηρεί ισορροπία στις σχέσεις με τους παίκτες του. Κρατάει αποστάσεις, αλλά την ίδια στιγμή είναι δίκαιος και άνετος μαζί τους, ενώ έχει αποδείξει πως τον ενδιαφέρει μόνο ό,τι συμβαίνει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι προληπτικός, δεν έχει προκαταλήψεις, προτιμά τον Μέσι από τον Ρονάλντο, αλλά τη Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα, ανατριχιάζει όταν ακούει το σερβικό τραγούδι «το ποδόσφαιρο είναι ναός», ακούει R&B, διδάχτηκε πολλά στην Κίνα, όμως πάντα έβλεπε το μέλλον του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Σημείωσέ το τώρα που στο λέω. Μια μέρα θα δουλεύω σε ομάδα ενός εκ των πέντε κορυφαίων πρωταθλημάτων της Ευρώπης. Και είμαι σίγουρος ότι θα φτάσω γρήγορα εκεί και θα πετύχω». Α, ναι! Βασικότερο πλεονέκτημά του, είναι η φιλοδοξία… Κι εκεί ταίριαξε με τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Τωρα σοβαρα αυτα που γραφετε μερικοι τα λετε κρητικη; Ή χολη;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Περαν του οτι προκειται για λαχειο και στοιχημα και της κριτικης επι αυτου, ας μου δειξει καποιος ενα ποστ που να κραζει τον Στανογιεβιτς ως προπονητη, για να δω και εγω αυτη την χολη για την οποια μιλατε...
Άβαταρ μέλους
Joe Nagbe

Δημοσίευση από Joe Nagbe »

Δεν λέμε ότι είναι κακός προπονητής ή ότι είναι άσχετος, άλλα όταν εδώ και 5 χρόνια δεν μπορείς να στεριώσεις προπονητή τότε προσπαθείς πάση θυσία να ελλατώσεις το ρίσκο να τον ξαναλλάξεις στο εγγύς μέλλον... Άρα προσβλέπεις σε όσο πιο βαρύ βιογραφικό και επιτυχίες στο πρόσωπο του μπορείς να προσελκύσεις... αυτό το απλό λέμε.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

tsou έγραψε:
sic-4 έγραψε:Δεν βλεπω προβατα και φυτα τυπου γαυρου πουθενα στον ΠΑΟΚ.
Αντιθετα απο μιρλες ξεχειλισουμε.
Νομιζω απο το αλλο (προβατοποιηση) δεν εχουμε κανεναν φοβο, απεχουμε ετη φωτος. Αντιθετα στο αλλο ακρο (καταστροφικη μιρλα) ειμαστε μονιμως πολυ κοντα.
αδερφέ είναι θέμα οπτικής, εγώ τα βλέπω ακριβώς αντίθετα από σένα.
όσο για την προβατοποίηση των γαύρων, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπέρασμα.
αν είχαμε εμείς 19 στα 21 έστω σάπια όπως αυτοί δεν θα έιχαμε προβατοποίηση;
επειδή ζω στην αθήνα, δεν μπορείς να φανταστείς τι γκρίνια και κράξιμο ρίχνουν οι gay, δεν είναι τυχαίοι οι κορνέδες.
1 χρονιά δεν πήραν πρωτάθλημα και έβριζαν την μάνα του κόκκαλη. μην λές εμάς γκρινιάρηδες.
την υπομονή που έχει κάνει ο μέσος ΠΑΟΚτσής, δεν την έχει κάνει κανένας οπαδός. κανένας.
και παρόλαυτα βλέπεις ακόμα υποτακτικότητα. που να αρχίσουμε να σηκώνουμε κούπες.

αληθεια τωρα τα βλεπεις αντιθετα απο εμενα;;;
Θεωρεις πραγματικα οτι στον ΠΑΟΚ (και πιο συγκεκριμενα εδω μεσα), τα προβατα (τα φυτα ετσι, οχι οσοι θελουν να ειναι θετικοι προς την ομαδα που αγαπανε) ειναι πολυ περισσοτερα απο τους μιρλες;
Οκ, το σεβομαι αν ειναι αυτη η αποψη σου αλλα το θεωρω εντελως εκτος πραγματικοτητας. Ναι θεμα οπτικης ειναι ολα, αλλα ξερω γω...;

Βεβαια στην τελευταια σου παραγραφο οφειλω να σου δωσω δικιο. Πραγματι ισχυει οτι εχουμε κανει πολυ υπομονη αν και δεν εχουμε παρει οσα αξιζουμε, αυτο ομως δεν σημαινει οτι ειμαστε προβατα, αλλα οτι αγαπαμε την ομαδα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

1. Παρακαλώ, ΕΚΛΙΠΑΡΩ στις κριτικές σας να σκέφτεστε οτι πιθανώς, σχεδόν ΣΙΓΟΥΡΑ, ο κόσμος δεν αποτελείται μόνο από τα κράτη της δυτικής Ευρώπης.

Αυτό είναι ένα θέμα που μας οδήγησε να αποκαλούμε άπλυτο ρωσοπόντιο τον Ιβάν το 2006, να νομίζουμε οτι οποιοσδήπότε ζει και δραστηριοποιείται εκτός δυτικής ευρώπης, αυτομάτως είναι υπανάπτυκτος, άσχετος και "λίγος".

Σας έχω νέα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

Ο κόσμος προχωράει και εξελίσσεται πολύ γρήγορα, τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην... Κίνα. Με τρόπο τέτοιο ώστε εμείς έχουμε καταστεί ελεεινό κωλοχώρι με θλιβερή νοοτροπία.

2. Φέρνουμε προπονητή ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ. Αυτό βέβαια δεν εγγυάται κάτι, αλλά κοιμισμένος, άνιωθος και λοιπά, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

3. Το γεγονός οτι είναι πρόταση του ΠΑΙΧΤΑΡΑ Ζβόνο, είναι θετικό. Το αν ο Σαββίδης είναι περίεργος που πιστεύει τον βούκιτς, το αν καπελώνεται ο Μίχελ κλπ, είναι θέμα δικό τους να το λύσουν.

4. Εν τέλει τι ψάχναμε; Η ξαφνική (;;;) αποχώρηση Βλάνταν απειλούσε να τινάξει στον αέρα πολλά. Προγραμματισμό, ηρεμία, σκέψεις για την ομάδα. Επομένως είναι λογική επιλογή να φέρουμε έναν... παραπλήσιο του Βλάνταν, ο οποίος μάλιστα δεν έχει εγχώρια συμφέροντα να τον επηρεάζουν εντός Ελλάδας (Ίλια Ίβιτς).

Σχετικά νέος, με κάποιες εμπειρίες, αρκετά καλά σχόλια να τον συνοδεύουν ΑΛΛΑ χωρίς κάποια πραγματικά αξιόλογη πορεία, με περίεργες επιλογές σε Κίνα και Ισραήλ. Κάπου στη μέση είναι η μπίλια λοιπόν.

Τίποτα από όλα αυτά βέβαια δε σημαίνει οτι πρέπει να πανηγυρίζουμε που πήραμε Στανόγιεβιτς. Ξέρετε όμως πολύ καλά πως με μια ΝΟΡΜΑΛ διαχείριση, με συνεχείς νίκες στο ξεκίνημα (Ευρώπη και πρώτα ματς πρωταθλήματος) κάτι που δεν είναι καθόλου δύσκολο, τότε όλα θα κυλήσουν πολύ ομαλότερα.

Πρέπει επιτέλους να δημιουργήσουμε και εμείς λίγο θετικό κλίμα.

Η μπάλα πλέον είναι στο μεταγραφικό γήπεδο. ΦΕΡΤΕ 4 ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.

ΥΓ. Και το σημαντικότερο όλων :

Στη φόρμουλα 1, όλοι οδηγάρες είναι. Δυο τρεις όμως σηκώνουν όλες τις κούπες. Γιατί απλά έχουν την αντίστοιχη ομάδα από πίσω.

Αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δημιουργήσει πραγματικά υποστηρικτικό κλίμα γύρω από τον κόουτς, τότε ΣΙΓΟΥΡΑ τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα και σε αποτελέσματα και σε θέαμα.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Ρε συ joshua ειναι παρανοικο αυτο λες. Δηλαδη δεν εχει σημασια το αν ειναι ικανος και το τι μπορει να καταφερει, αλλα το μονο που εχει σημασια ειναι οτι δεν εχει το βαρυ ονομα και βιογραφικο που επιθυμουσαν οι φιλαθλοι; Και δεν ειναι παρανοικο να αποδεχεσαι καποιον προπονητη βαση μονο οσων εχει κανει στις προηγουμενες ομαδες του και οχι οσων προκειται να κανει στη νυν; Καταλαβαινω κατι λαθος;

Και αυτο για το στοιχημα επισης δε μπορω να καταλαβω ποιος δεν ειναι στοιχημα. Ειδαμε κατι απο τον stevens παραπανω; Θα εφερνε καποιο μαγικο ραβδακι που θα μεταμορφωνε την ομαδα απο αυγουστο ο sousa;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”