8. Amr Warda

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 74. Amr Warda

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Πρέπει να παντρευτεί Σαλονικιά. Πόντια όμως, με βυζγιά και μεγαλοκώλα, να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.
Άβαταρ μέλους
matrixxakos4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από matrixxakos4 »

Εμένα αυτός ο παίκτης είναι η καψούρα μου η μεγάλη αυτοί που λέτε για ουσία 0 για εμένα είστε οι ίδιοι που λεγατε τον Λουκας λουλου και ότι δεν παλεύει και δεν παίζει με πάθος οι ίδιοι που κράζατε παλιότερα τον Πελκα που "δεν έκανε" για τον ΠΑΟΚ και γενικά θέλετε να βλέπετε στα εξτρεμ παίκτες τύπου Σαν αυτό 14 που είχαμε πρόπερσι που τον πήραμε από τον Παναθηναικο ! Πάθος έχουν οι αμπαλοι γιατί δεν ξέρουν μπάλα αυτοί που το έχουν δεν παλεύουν κάνουν κάτι μη προβλέψιμο και ξεμπερδεύουν μια ώρα νωρίτετερα!

Χρειαζόμαστε και παίκτες διαφορετικού στυλ σε παιχνίδια που οι ομάδες θα κλίνουν διάδρομους για να μην περνάνε οι πάσες και θα πρέπει να σκοράρεις με μια ατομική ενέργεια!

Ειναι παικτης άλλων συνθηκών μπορει να μην μαρκάρει σαν τον Τζαλμα αλλά αν ήταν αυτός στην θεση του τζαλμα στον τελικό θα το έβαζε τετ α τετ θα μου πεις μπορεί να τρώγαμε 3 γκολ από την πλευρά του, ποτέ δεν ξέρεις αλλα για αυτο πρεπει να εχουμε παικτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά ετσι ώστε οι αλλαγές να μπορουν να αλλάξουν το παιχνιδι και οχι να φρεσκάρουν απλά την ομάδα !
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ζαντός έγραψε:Πρέπει να παντρευτεί Σαλονικιά. Πόντια όμως, με βυζγιά και μεγαλοκώλα, να του βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Μ'αρεσει πολυ με την μπαλα στα ποδια,αλλα για εξτρεμ ειναι αργος. Για αυτο δυσκολα να κρατησει θεση βασικου κατα την αποψη μου.Λημνιος,Ζαμπα,ακομα και ο Καντουρι ειναι μια ταχυτητα πανω απο αυτον.

Δεν ξερω αν τον σκεφτεται για αναπληρωματικο του Πελκα στο 10 επισης,η αν εκει προοριζει εναν εκ των Καντουρι/Μπισε
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ειναι κατηγορια μπισεσβαρ το στυλ του,μπορει να γινει καλυτερος του
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Μπίσεβαρ αποκλείεται να γίνει, αλλά προχθές ήταν γαμάτος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Alastor έγραψε:Μ'αρεσει πολυ με την μπαλα στα ποδια,αλλα για εξτρεμ ειναι αργος. Για αυτο δυσκολα να κρατησει θεση βασικου κατα την αποψη μου.Λημνιος,Ζαμπα,ακομα και ο Καντουρι ειναι μια ταχυτητα πανω απο αυτον.

Δεν ξερω αν τον σκεφτεται για αναπληρωματικο του Πελκα στο 10 επισης,η αν εκει προοριζει εναν εκ των Καντουρι/Μπισε
Ο καντουρι πιο γρηγορος απο ουαρντα;;;:oops::oops:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

That's enough Internet for today.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ο λεμαχρινάκης σήμερα με ενθουσίασε. Πραγματικά, και την προηγούμενη βδομάδες αλλά ειδικά σήμερα υπήρξε απίστευτος. Υπάρχουν στιγμές που πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται ότι δύσκολα θα μπορέσει με το μυαλό που έχει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στον τωρινό ΠΑΟΚ. Έρχονται όμως και τέτοιες εμφανίσεις, που τηρεί υποδειγματικά τις οδηγίες του προπονητή. Και αναθαρρείς ... επικίνδυνα!
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Πολύ καλός.Δεν πρέπει να πουληθεί τώρα, έχει να δώσει πολλά. Ακόμα δεν είδαμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μπράβο για σήμερα!
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Ασταμάτητος.
Μια ταχυτητα παντα πανω απο τον αντιπαλο Εσένκο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

δεν τους βλεπει,δεν σταματιεται ο αιγυπτιος.. το μυαλο στο κεφαλι .. εισαι για μεγαλα πραγματα,μονο αν μοχθησεις και ακους τον λουτς.. προφανως βασικος με μπενφικα.. και μια αναπροσαρμογη αν περασουμε ειδικα ,στην ρητρα του δεν θα ηταν κακη...
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Εκπληκτικός και σχεδόν αλάνθαστος.Με έχεις τρελάνει με την τακτική σου προσήλωση και το κράτημα μπάλας.Άλλο ένα επίτευγμα του Λούτσε
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μπράβο Αμρ

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”