Euro 2016
- ΑποστόληςΑ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Euro 2016
"Δεν έχετε να πάτε πουθενά" λέει!!
Κάτσε ρε φίλε, Σάββατο βράδυ είναι! Κάποιοι έχουν γκόμενα, παρέα, έχουν κανονίσει να βγουν...όχι εγώ, γενικά..
Κάτσε ρε φίλε, Σάββατο βράδυ είναι! Κάποιοι έχουν γκόμενα, παρέα, έχουν κανονίσει να βγουν...όχι εγώ, γενικά..
- ΑποστόληςΑ
Ναι, αλλά αρκετές λάθος πάσες.nico4 έγραψε:Τι παικταράς που είναι αυτός ο δεκαοκταχρονος της Πορτογαλίας!
Με τακτικό στυλ ως άλλος μπασκετικού Μάλκοβιτς και παίζοντας όλον τον αγώνα over play τον Μόντριτζ με το που περνούσε την γραμμή της σέντρας, ο μπάρμπα Σαντέας κατάφερε να καταστρέψει άλλο ένα ματσάκι και να χρειαζόμαστε κολλύρια εμείς οι ποδοσφαιρόφιλοι!!!
Μακάρι να μην περάσει η Πορτογαλία για να μην δούμε κι άλλα τέτοια εκτρωματικά παιχνίδια...
Μακάρι να μην περάσει η Πορτογαλία για να μην δούμε κι άλλα τέτοια εκτρωματικά παιχνίδια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 25 Ιουν 2016, 22:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ γύρισα Και της είπα σήμερα δεν έχει έξοδο, έχει ωραίο αγώνα, θα πάρουμε πίτσες και θα το δούμε σπίτιRoMaN έγραψε:"Δεν έχετε να πάτε πουθενά" λέει!!
Τελικά ούτε πίτσες της πήρα, ούτε ωραίο αγώνα έχει, ούτε θα κοιμηθώ, δικαίως, από τη μουρμούρα
-
john4serres
Καθόμαστε και βλέπουμε τα ίδια άθλια παιγνίδια που βλέπαμε και στα περισσότερα των ομίλων....αυτό είναι το ποδόσφαιρο πλεόν.
Αντε τώρα σιγά σιγά οι Πορτογάλοι με τον μυξιάρη και τον καρπουζά να πηγαίνουν σπίτια τους. Αρκετά τους ανεχκτήκαμε και αυτούς και τα 0-0 τους.
Αντε τώρα σιγά σιγά οι Πορτογάλοι με τον μυξιάρη και τον καρπουζά να πηγαίνουν σπίτια τους. Αρκετά τους ανεχκτήκαμε και αυτούς και τα 0-0 τους.
-
Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Υπαρχουν ακομα καποιοι ξυπνιοι?Πως κρατιεστε ρε θηρια?Εγω εναν ψιλουπνακο τον εριξα
ΥΓ πριν τις 11 εχω κατι χρονια να κοιμηθω.Φερτε Δον χθες.
Αστα μια απ τα ιδια.Ευτυχως μας επεσε λιγο βαρια η πιτσα και το ριξαμε στον υπνο.Γλιτωσα τη μουρμουρα.pgetsos έγραψε: Εγώ γύρισα Και της είπα σήμερα δεν έχει έξοδο, έχει ωραίο αγώνα, θα πάρουμε πίτσες και θα το δούμε σπίτι
Τελικά ούτε πίτσες της πήρα, ούτε ωραίο αγώνα έχει, ούτε θα κοιμηθώ, δικαίως, από τη μουρμούρα
ΥΓ πριν τις 11 εχω κατι χρονια να κοιμηθω.Φερτε Δον χθες.
Eιναι που ειναι τα ματς.....οπως ειναι!
Εχουμε ρε γαμωτο και αυτους που περιγραφουν, που και δεν ξερουν τι σχημα εχει η μπαλα αλλα δεν σε φτιαχνουν και λιγο. Ακομα και ο τονος της φωνης αυτου του Μπακοπουλου ειναι αδιαφορος, αγευστος!
Εχουμε ρε γαμωτο και αυτους που περιγραφουν, που και δεν ξερουν τι σχημα εχει η μπαλα αλλα δεν σε φτιαχνουν και λιγο. Ακομα και ο τονος της φωνης αυτου του Μπακοπουλου ειναι αδιαφορος, αγευστος!
-
john4serres