Pc support
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Pc support
Απόστολε, επειδή και γω ως εννιάχρονο παιδί ρεταρω λίγο με τα κομπουτερς και τους αριθμοί, τα έχω μεταφέρει ΟΛΑ σε ένα συννεφάκι. Δοκίμασε το, θα σωθείς
Είναι τόσο καλές μάρκες που πετάνε ρεΑποστόληςΑ έγραψε:Για μάρκες USB ρώτησα, όχι για τσιγάρα και αεροπλάνα.pgetsos έγραψε:Kingston DataTravelerΑποστόληςΑ έγραψε:Πρότεινέ μου κάτι καλύτερο ρε Κώστα.
Corsair FlashVoyager GT
- kataramenos5
Ενταξει κανμε την ενημερωση πηγαμε στο Ρυθμισεις > Unread Handling > Post Jumping > Μεταπηδηση σε 1ο μη αναγνωσμενο αλλα αυτο επιμενει οατν κανω ταπ σ αυτο που βλεπω(το τελευταιο)να μου ανοιγει το πρωτο ποστ στο τοπικ.
Απ οτι καταλαβα προγραμματιστες του ειναι ο Μανιακος και οι φιλοι του και απ την καμερα μας βλεπουν και χασκογελανε.
Απ οτι καταλαβα προγραμματιστες του ειναι ο Μανιακος και οι φιλοι του και απ την καμερα μας βλεπουν και χασκογελανε.
- kataramenos5
Παιδία ερώτηση.
Υπάρχει τρόπος να μικρύνω το μέγεθος σε μία φωτο πριν την ποστάρω έτσι ώστε το ποστ μου να μην πιάνει μεγάλο χώρο?
θενκς ιν αντβανς
Υπάρχει τρόπος να μικρύνω το μέγεθος σε μία φωτο πριν την ποστάρω έτσι ώστε το ποστ μου να μην πιάνει μεγάλο χώρο?
θενκς ιν αντβανς
ντανκε Πετρο.
Αλλα δεν το έκανα σαφές στο προηογουμενο ποστ. Δεν αναφέρομαι σε φωτο που ανεβάζω απο τον υπολογιστή μου αλλά για αυτές που βρίσκω στο ιντερνετ και τις ποσταρω απευθείας στο φορουμ (μέσω λινκ). Υπάρει κάποιος τρόπος να τις μικρύνω ή πρέπει πρώτα να τις κατεβάζω στο πισι μου?
Αλλα δεν το έκανα σαφές στο προηογουμενο ποστ. Δεν αναφέρομαι σε φωτο που ανεβάζω απο τον υπολογιστή μου αλλά για αυτές που βρίσκω στο ιντερνετ και τις ποσταρω απευθείας στο φορουμ (μέσω λινκ). Υπάρει κάποιος τρόπος να τις μικρύνω ή πρέπει πρώτα να τις κατεβάζω στο πισι μου?
Δεν θυμάμαι για το συγκεκριμένο σάιτ, αλλά πολλά παρόμοια υποστηρίζουν να τους βάλεις λινκ αντί να ανεβάζεις από τον υπολογιστή
Δες και τα tinypic, imgur. Μόνο έτσι
Δες και τα tinypic, imgur. Μόνο έτσι
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δειχτο στο εκανετ γιατί μας βγάζει τα μάτια όταν ποστάρει την εντεκάδα της ομαδαςaquila έγραψε:http://www.resizr.com
Sent from my iPad using Tapatalk
Να κανει μεγέθυνση;Μαυρο Χιονι έγραψε:Δειχτο στο εκανετ γιατί μας βγάζει τα μάτια όταν ποστάρει την εντεκάδα της ομαδαςaquila έγραψε:http://www.resizr.com
Sent from my iPad using Tapatalk