25.Robin Olsen

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: 25.Robin Olsen

Δημοσίευση από spyretto »

Trilofiotis έγραψε:Το "απο την ΠΑΕ διαρρέεται" = Κολκας; :D

Τσορμπατζόγλου στον σπορ fm

Αλλωστε είχε βγεί πριν από την χθεσινή προπόνηση ότι θα αντικατασταθεί ο Ολσεν.
Με άλλα λόγια το "σφύριξε" ο ίδιος ο Γλύκος στον Κόλκα...ε , τί να κάνουμε τώρα. :lol:
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Απο την ΠΑΕ:
Στη διάρκεια της προπόνησης ο Όλσεν χτύπησε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί αύριο σε εξετάσεις. Ο Σουηδός πάντως συνέχισε το πρόγραμμα προπόνησης, προφυλάσσοντας απλά το συγκεκριμένο σημείο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατι να κανει η παε δικό της ραδιόφωνο ή τηλεόραση; αφού ότι και να πει εμεις θα πιστέψουμε τον καθε κολκα,τσορμπαζογλου,ζαιρη κτλ κτλ. :roll:

τζαμπα εξοδα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

τα θελες κ τα παθες..δουλεια,δουλεια,δουλεια
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο τουντορ ειπε οτι ο πρωτος τερματοφυλακας θα ειναι ο Γλυκος γιατι ο ολσεν εκανε λαθη που στοιχισαν...
ποια λαθη ρε τουντορ?
διαβασε λιγο το παοκμανια που οπου υπαρχει ολσεν υπαρχει και μια δικαιολογια....τι προπονητης εισαι εσυ και παραδεχεσαι οτι εκανε λαθη...ποια λαθη?
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ειρωνεία level 100.
Διάβασε λίγο παοκμανια ρε Τούντορ, να δεις λίγο athens και μετα να διώξεις ολους τους παίχτες, τους βοηθούς, τη διοίκηση και τα καρεκλακια. Α και το αμαξάκι για τους τραυματίες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και να βαλει κοροβεση,χαριση και μυστακιδη (ας ειναι τραυματιας κλαϊν). :mrgreen:

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

βαλε ρε και λιγο τον Μαρτενς να δουμε τι σόι δεκαρι ειναι ( αα σορρυ εφυγε )
τεσπα διαβασε ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ρε Τουντορ
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Athens έγραψε:ο τουντορ ειπε οτι ο πρωτος τερματοφυλακας θα ειναι ο Γλυκος γιατι ο ολσεν εκανε λαθη που στοιχισαν...
ποια λαθη ρε τουντορ?
διαβασε λιγο το παοκμανια που οπου υπαρχει ολσεν υπαρχει και μια δικαιολογια....τι προπονητης εισαι εσυ και παραδεχεσαι οτι εκανε λαθη...ποια λαθη?
συγνωμη φιλε μου που σου χαλαω τη ζαχαρενια αλλα σε τετοιου ειδους κρισεις οπως αυτη που περναει ο ΠΑΟΚ καποιος πρεπει να την πληρωνει για να αλλαζει και η ψυχολογια και αυτος που την πληρωσε ηταν ο ολσεν...

καποτε και στο μαντσεστερ την ειχε πληρωσει ο ντε χεα και επαιζε για κανα μηνα βασικος ο λιντεγκαρντ...δεν ελυσε το αμυντικο προβλημα της μαντσεστερ καθως αυτη συνεχιζε να εχει μια αστεα αμυνα και να δεχεται γκολ με οποιοδηποτε τροπο...αλλα σιγουρα βοηθησε τον ντε χεα να ξεκουραστει ψυχολογικα και να επανελθει με αποτελεσμα να ειναι αυτος που ειναι σημερα...

το ιδιο πανω κατω θα γινει και σε εμας...δε θα βοηθησει τον ΠΑΟΚ καθως το προβλημα του δεν ακουει στο ονομα ολσεν αλλα ειναι πολυ βαθυτερο...θελω να πιστευω ομως οτι θα βοηθησει τον ολσεν και οτι θα θεσει το προβλημα μας ως αμυνα σε σωστη βαση μακρια απο αποδιοπομπαιους τραγους...

η μονη ενσταση μου ειναι οτι η μαντσεστερ ειχε για δευτερο εναν κανονικο τερματοφυλακα κατι που σε καμια περιπτωση δεν εχει ο ΠΑΟΚ...

οποτε ο θεος μαζι μας να εχει φεγγαρια ο παναγιωτης :ugeek:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το θέμα είναι αλλού ψηλέ ΣουηδοΔανέ μου.

όπως έλεγε το τραγουδάκι, ο κλήρος πέφτει στο γενναίο που ήταν και α-α-αταξίδευτος. :D

κάτσε, άκου τι συμβουλές θα σου δώσουν και δούλεψε γιατί το ταλέντο το έχεις και με το παραπάνω.

είμαι σίγουρος ότι σε ένα δίμηνο μίνιμουμ θα είσαι βασικός και πλέον αναντικατάστατος, αρκεί να το προσπαθήσεις ακόμα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

τελικα μπερδευτικα... ποιος εχει δικιο ο γκεο που εχει ανακαλυψει καλθε λογης δικαιολογια για τον τερματα ή τον προπονητη της ομαδας που λεει για λαθη του τερματα που εχουν στοιχισει ?
μαλλον θα παω με τον γκεο γιατι μαλλον ο κροατης εχει φαει τον παπα των αρδ και θελει και το κακο του ολσεν
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

despe να σε ρωτησω λιγο θεωρεις οτι χωρις τον ολσεν λυνεται το αμυντικο θεμα του ΠΑΟΚ??
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Σασταλεγα εγωωωωω.... Ηθική ικανοποίηση τώρα ε;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:τελικα μπερδευτικα... ποιος εχει δικιο ο γκεο που εχει ανακαλυψει καλθε λογης δικαιολογια για τον τερματα ή τον προπονητη της ομαδας που λεει για λαθη του τερματα που εχουν στοιχισει ?
μαλλον θα παω με τον γκεο γιατι μαλλον ο κροατης εχει φαει τον παπα των αρδ και θελει και το κακο του ολσεν
αυτή η τάση του να προσπαθεί κάποιος, παραποιώντας μια άποψη, άσχετα με το αν πολλάκις έχει εξηγηθεί και αναλυθεί όσο δεν παει, να επιβεβαιώσει τον εγωισμό του με υπερβάλλουσες προτάσεις, είναι μικροπρεπής και το λέω με την πλέον φιλική διάθεση αυτό.

να ξαναγράψω ότι περισσότερο και απο εσάς τους...σωστούς... :D έχω γράψει τα όποια μειονεκτήματα του Ψηλού; Αλλά πάντα προσπαθώντας να κοιτάω την συνολική εικόνα και να μην προχωράω στο εύκολο; δλδ τον αφορισμό; Ευτυχώς, ο σέρβερ...χωράει μπόλικο πράγμα και έτσι ο οποιοσδήποτε μπορεί να αφιερώσει λίγο χρόνο και να το διαπιστώσει...

Επίσης, θα μπορούσα πολύ άνετα να πω ότι δεν λαμβάνει υπόψιν και τις δικές του ευθύνες, αλλά επειδή η ζωή είναι θέμα προτεραιοτήτων, και φυσικά επειδή αυτός είναι Προπονητής και εγώ ενας Ιδ.Υπάλληλος σε Αποθήκες, φυσικά και θα δεχτώ την άποψη του ακόμα και αν έχω ενστάσεις επι τούτου.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η άποψη μου περι ταλέντου και δυνατοτήτων αλλάζει και αυτό επίσης είναι κάτι που έχω εξηγήσει και αναλύσει πολλάκις γιατί συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Sera4 έγραψε:despe να σε ρωτησω λιγο θεωρεις οτι χωρις τον ολσεν λυνεται το αμυντικο θεμα του ΠΑΟΚ??
μαλλον αυτο πιστευει .....μακαρι βεβαια αλλα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”