Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Εσένα ποιος σε μίλησε;
Επεξεργάστηκε. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και λοιπές προσβολές
pgetsos
Επεξεργάστηκε. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί και λοιπές προσβολές
pgetsos
Ααα Νάτχο οκ. Νομίζω ότι σε 4άδα πίσω ο Γκάρι θα είχε προβλήματα με τα αμυντικά του καθήκοντα και συνεπώς δε θα είχε τα ανεβάσματα που έχει τώρα ως μπακ-χαφ. Βέβαια φιλολογική είναι η συζήτηση, κουβέντα να γίνεται.slidar έγραψε:Νατχο λαθος. Γιατι δεν σου γεμιζει το ματι για δεξι μπακ σε 4αδα? Εμενα μου φαινεται ιδανικος.
Κατά τ' άλλα θα συμφωνήσω στο ζουμί της υπόθεσης που έχει να κάνει με την ποιότητα των παικτών που έχουν έρθει τα τελευταία χρόνια, αλλά για διάφορους λόγους ο καθένας δε στέριωσε στην ομάδα.
Τώρα σε ό,τι αφορά τους Έλληνες και τις ρίζες και δεν ξέρω γω τι που λέει ο Goran, διαφωνώ κάθετα. Ο ΠΑΟΚ που ονειρεύομαι έχει 11 παικταράδες και ούτε που με νοιάζει από πού είναι.
Μην τους υποτιμάς τόσο ρε αδερφέ μου τους Έλληνες ποδοσφαιριστές...slidar έγραψε:Μιλησε και ο DC. Ηταν που δεν προλαβαινε την παρελαση ο tudor.
ontopic. Γκοραν ελληνας ποδοσφαιριστης απλα δεν υπαρχει αδερφε.
Εγω θελω 11 ξενους 5 αλλαγες στον παγκο ξενοι .. ξενος μεχρι και ο φροντιστης.
Πες μου εναν παιχτη απο τις φοβερες και τρομερες μας ακαδημιες που εχει προοπτικες να κανει η εκανε καριερα σε καμια σοβαρη ομαδα στο εξωτερικο.
Αστο μην το ψαχνεις σχεδον κανενας. Και λεω σχεδον διοτι εξαιρω τον σταφυλιδη.
Έχουν χαθεί χρόνια τώρα ταλέντα και ταλέντα λόγω τακτικών των μανατζαρέων...
Θα δεις (αυτό πιστεύω) ότι αν μείνει ο Φρανκ στον Π.Α.Ο.Κ. μας ολόκληρη την τριετία που έχει συμφωνήσει, θα κάνουμε μέχρι και "εξαγωγή" παικτών από τις ακαδημίες μας!!!
Υ.Γ. 1 Εμένα ο Κλάους μου κάνει για τη θέση του Μίτκο στην κορυφή ενός κλασικότατου 4-5-1 τύπου Μπόλονι με τρείς χαφάρες πίσω του και τις εξτρεμάρες που έχουμε φέτος...Θα ήταν σκέτος φονιάς σαν τον Μίτκο στα νιάτα του...
Υ.Γ. 2 Πέλκας, Κωνσταντινίδης, Κουλούρης, Δεληγιαννίδης κι ο Κάτσε (αν και όχι Έλληνας είναι από τις ακαδημίες μας) θα παίξουν στο εξωτερικό κάποια στιγμή, να με θυμηθείς...
Εγω εδω θα τα γραφω.Φρανκ χτισιμο χωρις θεμελια δεν γινεται και εσυ το καλοκαιρι ψωνισες πρωτα τα τουβλα,ελπιζω μονο μεταφορικα και δεν εχουμε σπιτι να τα βαλουμε.Αναφερθηκε καποια στιγμη σημερα η ομαδα Ζαγορακη,μια ομαδα που αντεξε 3-4 χρονια μονο και μονο χαρη σε 3-4 παικτες οπως ο Γκαρσια,ο Κοντρερας,ο Λινο ακομα και ο Ιβιτς.Βρες τους και μετα παρε αλλους 20 Σαμπο.Επιπλεον θεστε ρεαλιστικους στοχους, υλοποιηστε τους και επικοινωνηστε τους.Την μια Κυριακη λεμε οτι δεν αλλαζουμε εντεκαδα γιατι δεν πρεπει να χαθουν οι στοχοι,την αλλη κανουμε 5-6 αλλαγες γιατι ο στοχος ειναι το χτισιμο και καπως ετσι ομαδα και κοσμος ειναι στα χαμενα.Γενναιες αποφασεις που να αποπνεουν ελπιδα,τιποτα αλλο και πανω απο ολα σχεδιο και συνεργασια με τον προπονητη.
- kataramenos5
Δηλαδη εσυ θεωρεις οτι μπορουσε να κανει κατι καλυτερο αλλα δε το κανε για..ποιο λογο?Επισης θεωρεις οτι τα δικα μας διπλωματα και παπλωματα καθως και η πολυετης εμπειρια μας σε αναλογη θεση,σε σχεση με τον αβγαλτο το Φρανκ μας επιτρεπουν να δουμε πολυ πιο ξεκαθαρα την κατάσταση απ οτι αυτος?joshua έγραψε:Εγω εδω θα τα γραφω.Φρανκ χτισιμο χωρις θεμελια δεν γινεται και εσυ το καλοκαιρι ψωνισες πρωτα τα τουβλα,ελπιζω μονο μεταφορικα και δεν εχουμε σπιτι να τα βαλουμε.Αναφερθηκε καποια στιγμη σημερα η ομαδα Ζαγορακη,μια ομαδα που αντεξε 3-4 χρονια μονο και μονο χαρη σε 3-4 παικτες οπως ο Γκαρσια,ο Κοντρερας,ο Λινο ακομα και ο Ιβιτς.Βρες τους και μετα παρε αλλους 20 Σαμπο.Επιπλεον θεστε ρεαλιστικους στοχους, υλοποιηστε τους και επικοινωνηστε τους.Την μια Κυριακη λεμε οτι δεν αλλαζουμε εντεκαδα γιατι δεν πρεπει να χαθουν οι στοχοι,την αλλη κανουμε 5-6 αλλαγες γιατι ο στοχος ειναι το χτισιμο και καπως ετσι ομαδα και κοσμος ειναι στα χαμενα.Γενναιες αποφασεις που να αποπνεουν ελπιδα,τιποτα αλλο και πανω απο ολα σχεδιο και συνεργασια με τον προπονητη.
Δεν έχει σχέδιο ούτε συνεργασία με τον προπονητή και δεν ξέρει να χτίζει μια ομάδα η έχει άλλους σκοπούς. ...μάλιστα βγάλαμε τα συμπεράσματα μας εμείς με την τεραστια εμπειρία. ....τι ο μαλεζας είπε αλλά πράγματα; ε και τι ξέρει αυτός ;joshua έγραψε:Εγω εδω θα τα γραφω.Φρανκ χτισιμο χωρις θεμελια δεν γινεται και εσυ το καλοκαιρι ψωνισες πρωτα τα τουβλα,ελπιζω μονο μεταφορικα και δεν εχουμε σπιτι να τα βαλουμε.Αναφερθηκε καποια στιγμη σημερα η ομαδα Ζαγορακη,μια ομαδα που αντεξε 3-4 χρονια μονο και μονο χαρη σε 3-4 παικτες οπως ο Γκαρσια,ο Κοντρερας,ο Λινο ακομα και ο Ιβιτς.Βρες τους και μετα παρε αλλους 20 Σαμπο.Επιπλεον θεστε ρεαλιστικους στοχους, υλοποιηστε τους και επικοινωνηστε τους.Την μια Κυριακη λεμε οτι δεν αλλαζουμε εντεκαδα γιατι δεν πρεπει να χαθουν οι στοχοι,την αλλη κανουμε 5-6 αλλαγες γιατι ο στοχος ειναι το χτισιμο και καπως ετσι ομαδα και κοσμος ειναι στα χαμενα.Γενναιες αποφασεις που να αποπνεουν ελπιδα,τιποτα αλλο και πανω απο ολα σχεδιο και συνεργασια με τον προπονητη.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φρανκ φέρε σε παρακαλώ δύο στόπερ γρήγορα, θυριώδη που να ξέρουν και λίγη μπαλίτσα, έναν επιτελικό μέσο που να ξέρει πάρα πολύ μπάλα, και να έχει άλλα 5 χρόνια τουλάχιστον μπροστά του, και έναν ακόμα επιθετικό στο επίπεδο Μπερμπάτοβ. Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι
-
Μπαρκαρούτσος
Πω ρε έγινες μπλε και έγινες αυστηρός και χάλασες...pgetsos έγραψε: Σταματήστε το ΑΜΈΣΩΣ![]()
Σωστότατος.joshua έγραψε:Εγω εδω θα τα γραφω.Φρανκ χτισιμο χωρις θεμελια δεν γινεται και εσυ το καλοκαιρι ψωνισες πρωτα τα τουβλα,ελπιζω μονο μεταφορικα και δεν εχουμε σπιτι να τα βαλουμε.Αναφερθηκε καποια στιγμη σημερα η ομαδα Ζαγορακη,μια ομαδα που αντεξε 3-4 χρονια μονο και μονο χαρη σε 3-4 παικτες οπως ο Γκαρσια,ο Κοντρερας,ο Λινο ακομα και ο Ιβιτς.Βρες τους και μετα παρε αλλους 20 Σαμπο.Επιπλεον θεστε ρεαλιστικους στοχους, υλοποιηστε τους και επικοινωνηστε τους.Την μια Κυριακη λεμε οτι δεν αλλαζουμε εντεκαδα γιατι δεν πρεπει να χαθουν οι στοχοι,την αλλη κανουμε 5-6 αλλαγες γιατι ο στοχος ειναι το χτισιμο και καπως ετσι ομαδα και κοσμος ειναι στα χαμενα.Γενναιες αποφασεις που να αποπνεουν ελπιδα,τιποτα αλλο και πανω απο ολα σχεδιο και συνεργασια με τον προπονητη.
slidar έγραψε:Ομαδα που θα επερνε για πλακα το πρωταθλημα στο ελλαντα ακομα και με κοντρα διαιτησια.
4-2-3-1.
Τερμα : Ιτανζ
Σεντερ μπακ : Βιτορ , Ινσαουραλδε
Δεξι μπακ : Γκαρυ
Αριστερο μπακ : Λεοβατς
Αμυντικα χαφ : Νατχο , Νομποα
10αρι : Λουκας
Αριστερο εξτρεμ : Στοχ
Δεξι εξτρεμ : Mak
Επιθετικος : Mitko
Οταν για τον σημερινο ΠΑΟΚ ειναι βαρομετρο ο Τζιολης καταλαβαινετε το επιπεδο της ομαδας. Τα τελευταια χρονια περασαν απο την ομαδα μας ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που δυστυχως ο οργανισμος που λεγεται ΠΑΟΚ τους εβγαλε αμπαλους και αχρηστους .. προφανως διοτι ετσι βολευε.
Με την τετράδα πίσω στο ελλάδιστάν ειδικά ξεκινάς με -2 γκολ
Στις πλευρές δε, θα κόβεις εισιτήριο για να δείς ποιος θα πρωτοπεράσει
Για τα καραγκοζιλίκια του Ινσου δεν το συζητάω
Στα του σήμερα,
Ο φράνκ σωστά αγόρασε ταλέντο για να γεμίσει η ομάδα με όρεξη και ταλέντο
Κάθε μεταγραφική περιόδο πρέπει να φέρνεις 2 καλύτερους απο αυτούς που έχεις με κύριο προσόν την καλή αναλογία λαθών/σωστών...
Σε πρώτη φάση Κόστα-Πέλκας θέλουν βασικούς...καλά ο πρώτος ας πάει αλλού
Με λίγα λόγια Ιβάν ξηλώσου εκατό εκατομμύρια για τον Δεκέμβρη. Γιατί αυτοί οι τέσσερεις έτσι όπως τους περιγράφεις τόσο κοστίζουν αν δεν είναι ελεύθεροι.GoMaRoS έγραψε:Φρανκ φέρε σε παρακαλώ δύο στόπερ γρήγορα, θυριώδη που να ξέρουν και λίγη μπαλίτσα, έναν επιτελικό μέσο που να ξέρει πάρα πολύ μπάλα, και να έχει άλλα 5 χρόνια τουλάχιστον μπροστά του, και έναν ακόμα επιθετικό στο επίπεδο Μπερμπάτοβ. Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι
Μεταγραφές Ιανουαρίου και καλός ελεύθερος ποδοσφαιριστής είναι πράγματα που σπάνια πάνε μαζί. Δεν ξέρω από Ρωσία πλευρά αν θα υπάρχει καμιά ενδιαφέρουσα περίπτωση αλλά γενικά είναι δύσκολο.
Άρα 3-4 ποιοτικές προσθήκες για μένα ισοδυναμούν με 3-4 ακριβές αγορές παικτών. Αν αυτό μεταφραστεί σε νούμερα έχουμε τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια ευρώ ΜΟΝΟ για τις ομάδες + άλλα τόσα περίπου για τα συμβόλαια.
Εφικτό; Δεν ξέρω...
Άρα 3-4 ποιοτικές προσθήκες για μένα ισοδυναμούν με 3-4 ακριβές αγορές παικτών. Αν αυτό μεταφραστεί σε νούμερα έχουμε τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια ευρώ ΜΟΝΟ για τις ομάδες + άλλα τόσα περίπου για τα συμβόλαια.
Εφικτό; Δεν ξέρω...
Σιγά που θέλει 100μύρια. Θα πουλήσει 2-3 παίχτες και θα φέρει άλλους. Η αδυναμία της ομάδας σε αυτές τις θέσεις είναι εμφανέστατηnico4 έγραψε:Με λίγα λόγια Ιβάν ξηλώσου εκατό εκατομμύρια για τον Δεκέμβρη. Γιατί αυτοί οι τέσσερεις έτσι όπως τους περιγράφεις τόσο κοστίζουν αν δεν είναι ελεύθεροι.GoMaRoS έγραψε:Φρανκ φέρε σε παρακαλώ δύο στόπερ γρήγορα, θυριώδη που να ξέρουν και λίγη μπαλίτσα, έναν επιτελικό μέσο που να ξέρει πάρα πολύ μπάλα, και να έχει άλλα 5 χρόνια τουλάχιστον μπροστά του, και έναν ακόμα επιθετικό στο επίπεδο Μπερμπάτοβ. Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι