Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2014-2015 II

Δημοσίευση από Magpies4 »

Του Αντρέ είναι 50/50. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παντα υπάρχει
κόσμος (και εδω μέσα πολλοί) που αρχίζουν και λένε ότι μας δουλεύουν
οι ΑΡΔ, η ο ΖΒ, θεωρίες συνομοσίας κλπ. Να μην ακούμε μας λένε και
ότι μας δουλεύουν.

Διαφωνώ τελείως. Απολαμβάνω το ότι ο Αντρέ μπορεί να έρθει και ας
μην γίνει. θα το δεχτώ. Εχω κρίση και βλεπω ότι η υπόθεση Βιερινια
παίζει σοβαρά να γείρει υπερ του ΠΑΟΚ. Και αν γίνει θέλω να δω τις
κολοτούμπες από τους αρνητικούς... 50/50 λοιπόν, αυτό είναι.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

rou έγραψε: Ε δες τοτε και τα στατιστικα ΟΛΩΝ οσων εχουμε παρει εμεις.. Κανενας σχεδον δεν ειχε αξιολογα στατιστικα...
Ουτε ο μακ , ουτε ο φακ , ουτε ο ζλαταν παλιοτερα κτλ κτλ.. το πως θα παει ενας παικτης σε μια ομαδα δεν ειναι ποτε σιγουρο και στανταρ.. ο λουκας ηρθε εδω εκανε double/double και σε ενα χρονο πηγε πριμερα. και αυτος 'καποιος' ηταν σχετικα.. μονο εμεις τον ξεραμε που τον παιξαμε αντιπαλο , και παλι κατι ψιλα ξεραμε οχι τπτ τρελο.. Στα λεω αυτα γιατι το -καποιος- μπορεις να το πεις για τον γκαζαριαν ας πουμε που δεν τον ξερει ουτε η μανα του. Αλλα ο jara εχει καλο ονομα στην αγορα (ασχετα αν δεν επιασε οπως σωστα λες..) Αλλωστε οι μανατζερς μπορουν να σου πουλησουν κουτσιανικουλη :lol: για τον νεο μεσσι
Ο Mak είναι εξτρέμ με λογικά στατιστικά για την θέση του και την ομάδα που έπαιζε.
Ο Pereyra που είναι επιθετικός -άρα με αυτόν πρέπει να συγκριθεί ο Jara- και έχει μέσο όρο 7+ γκολ/season, ενώ δε τον φέραμε σαν "παιχταρά".
Το Alani είχε χαμηλά στατιστικά στα γκολ και στον ΠΑΟΚ και όπου αλλού αγωνιζόταν. Δεν είχε ποτέ 20 γκολ/season και εδώ σίγησε. Ξέραμε τι παίρναμε πριν τον πάρουμε και δεν τον παρουσιάζαμε σαν το "φορ βομβαρδιστή".
Ο Lucas δεν ήταν "κάποιος"... ήταν το αστέρι της ομάδας του με τα διπλάσια νούμερα στα στατιστικά και θεωρείτε και εξτρέμ -ή δεύτερος φορ- και όχι "κορυφή". Και το κόστος του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ήταν και είναι παραπάνω από το peak του κόστους που είχε σε όλη του την καριέρα -και αυτό πριν 5-6 χρόνια- ο Jara.

Τεσπά... ας πάρουμε τον Vieirinha και όλα τα άλλα να πάνε να μαμηθούν... :opaokara:
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

και εγω τον φοβαμαι τον Πολ, δεν ξερω γιατι αλλα εχω την χειροτερη αποψη γι'αυτον...απο την αλλη ομως παιζει απλα να ειναι χαίβανι ο δικος μας ο ΤΔ :lol:
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Και γενικα (αν τελειωσει αρνητικα) η ΠΑΕ θα απανταει σε ολους αυτους που λεγανε "φερτε Βιειρινια, ελευθερος μενει, κοιμαστε!" οτι "δωσαμε ακριβως οτι του δινουν στο εξωτερικο σε χρηματα και δεν ηθελε να ερθει". Αυτο εμενα με καλυπτει. Γιατι κι εγω εκραζα που δεν κανουν κινηση.

Κι επειδη λετε για τον Χαρα παραπανω, εγω ειμαι σιγουρος οτι θα τα παει καλα. Δεν τον εχω δει καν τον παιχτη. Αλλα και τον Ρομπερ να εβαζες σε μια ομαδα (οπως ο γαυρος) που παιζει λογω ροστερ και κυριως λογω διαιτησιας παντα τις αλλες ομαδες στο μισο γηπεδο + οτι παιζει 8 στα 10 παιχνιδια φιλικα, μια χαρα νουμερα θα εκανε. + οτι κερδιζουν συνεχεια ανυπαρκτα φαουλ και πεναλτι σε καθε επαφη. Οι γαυροι για αυτο σοκαριστηκαν φετος, γιατι εχουν συνηθισει οτι εξτρεμ εχουν (ειτε καλο, ειτε παλτο) να κανει παπαδες, λογω διαιτησιας, φιλικων κλπ. Και οι Ντοσεβι, Ντουρμαζ, Αφελαι μεχρι πριν ενα μηνα πρεπει να ειχαν 3-4 γκολ ολοι μαζι στο συνολο. Για γελια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Τρί 27 Ιαν 2015, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Magpies4 έγραψε:Του Αντρέ είναι 50/50. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παντα υπάρχει
κόσμος (και εδω μέσα πολλοί) που αρχίζουν και λένε ότι μας δουλεύουν
οι ΑΡΔ, η ο ΖΒ, θεωρίες συνομοσίας κλπ. Να μην ακούμε μας λένε και
ότι μας δουλεύουν.

Διαφωνώ τελείως. Απολαμβάνω το ότι ο Αντρέ μπορεί να έρθει και ας
μην γίνει. θα το δεχτώ. Εχω κρίση και βλεπω ότι η υπόθεση Βιερινια
παίζει σοβαρά να γείρει υπερ του ΠΑΟΚ. Και αν γίνει θέλω να δω τις
κολοτούμπες από τους αρνητικούς... 50/50 λοιπόν, αυτό είναι.
Αυτο συν το γεγονος οτι θεωρω οτι η προταση του ΠΑΚ στον παικτη ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.
2 εκ τον χρονο για 29χρονο παικτη με προσφατους χιαστους δεν θα γινοταν σε κανεναν αλλον παικτη αν δεν ηταν αυτος που ειναι.
Τωρα ειναι η ευκαιρια να επιστρεψει και να βοηθησει πραγματικα την ομαδα μας να παρει πρωταθλημα και να παει ενα βημα παραπανω. Τωρα και οχι στα 32.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Εγω παντως εχω να πω το εξης: καλη η κακη παε καλος η κακος βρυζας... ερθει δεν ερθει ο βιερινια εγω ξερω οτι Η προταση εγινε επισημη κ ειναι στο χερι του βιερι... απο εκει κ περα καλο θα ειναι αν πει οχι να μην αρχιζουμε να κραζουμε τουλαχιστον γιαυτη τη συγκεκριμενη μεταγραφη
paoki1985

Δημοσίευση από paoki1985 »

μερικοι δεν παιζεστε. Τόσο καιρο η ΠΑΕ δεν εκανε προταση στον παίχτη, ήταν γίδια , κοιμοντουσταν ορθιοι, ο παιχτης θελει αλλα κανεις δεν τον προσεγγιζει, τζαμπα θα χαθει. Τώρα που εγινε η προταση, μας πουλανε παπα, δεν προκειται να ερθει, δε γινεται, γιατι να έρθει στα 29 του. 2μυρια για 29 αρη που εχει χιαστους κτλ. Δλδ ρε μάγκες ΕΛΕΟΣ. Σταματηστε να το παιζεται ξερολες και να ειστε τοσο αρνητικοι. Δε ξερετε τι θελετε και τι σας γινεται. Ο αλλος γυρισε και ειπε δωσε 2 μυρια για να φερεις τον σουηδο η τον ισραηλινο. ΧΑΧΑ. Για γελια και για κλαματα. Δε ξερω αν ερθει. Είναι στο χερι του αντρε και του ιβαν. Α ν θελουν αυτοι τελειωσε. Αν δεν ερθει δεν τον κατηγορω εννοειται ουτε τον εναν ουτε τον αλλον. Αλλά εμεις είμαστε για μπουνιδια. Τελικα για ακομη μια φορα επιβεβαιωνονται τα λογια..."Το προβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΟΚ"
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Όπως όλα έιναι αμφίστομη μάχαιρα.
Θετικό το οτι όπως και να κλείσει η υπόθεση, θα κλείσει.
Αρνητικό το οτι μπορεί απλά να βγάζουν το βάρος από πάνω τους (να, εμείς του κάναμε πρόταση, αυτός δεν θέλει) ή/και να μπαλώνουν τα ρεζίλια της μέχρι τώρα μεταγραφικής δραστηριότητας πλην Νομπόα και Παπατζον.
Εάν δείξουμε ωριμότητα ως οπαδοί σε ενδεχόμενη αρνητική απάντηση του Αντρέ όσον αφορά στους κατανοητούς λόγους για να μη θέλει την επιστροφή του ακόμα, τότε το αρνητικό μπορεί να εξαλειφθεί.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπράβο στην ΠΑΕ προκαταβολικά για την κίνηση Βιεϊρίνια. Έρθει δεν έρθει η προσπάθεια μετράει και το έχω τονίσει σε όλα μου τα ποστ. Αν κάποιος κράξει σε περιπτωση που δεν προχωρήσει, είναι για φάπες. Ήδη τα 2εκ είναι πάρα πολλά. Εγώ είχα βάλει ταβάνι 1,5εκ, οπότε δεν απαιτώ τίποτε παραπάνω στο θέμα Βιεϊρίνια. Προσωπικά προτιμώ την λύση Bahoui, γιατί μπορεί να έρθει από τώρα και μπορεί με μισθό 400Κ/έτος, όσα παίρνει και ο Μακ. Από ότι φαίνεται, και από τη συνέντευξη Βιεϊρίνια ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει ΤΩΡΑ. Προφανώς δεν νοιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του στα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και όλοι οι παίκτες νιώθουν άβολα να παίρνουν 3 φορές πάνω από τα λεφτά του επόμενου πιο ακριβοπληρωμένου. Το βάρος και η ευθύνη είναι τεράστι, σε μια Ελλάδα σάπια. Η Σάλκε του δίνε 2,2εκ/έτος και τον κόβω να πηγαίνει για εκεί. Λογικά στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο επόμενο συμβόλαιο με κασε κοντά στα 500Κ. Ένας άλλος φόβος ειναι οι τραυματισμοί. Πρσωπικά θεωρώ πιο καλη κίνηση τον Bahoui με διαφορα: Είναι πιο γρήγορος, 1,88, υγιέστατος, μόλις 23 με μεταπωλητική αξία. Δηλαδή τα 2εκ ή 2,5 που θέλει η ομάδα του, θα τα πάρεις πίσω με το παραπάνω μετά από 3 χρόνια αν αποφασίσεις να τον πουλήσεις. Είναι παίκτης που σκοράρει ασταμάτητα με στατιστικά φορ, αν και εξτρέμ, + τις ασίστ. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει και για το μέλλον. Πέρα όμως τούτου, ο παίκτης είναι σε άριστη κατάσταση τώρα, και μπορεί να βοηθήσει από φέτος. Ο παίκτης αυτός είναι ικανός να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες και έχει αρκετή δύναμη να σταθεί σε στιγμές που η ομάδα παίζει στατικά ή με γιόμες. Ο παίκτης δεν έχει αδυναμίες - λύρα 100.

Υγ: Δεν μειώνω με τίποτα το Βιεϊρίνια, αλλά οι πιθανότητες να έρθει είναι μικρές ακόμη και για το καλοκαίρι. Για τώρα δεν παίζει. Ο παίκτης δείχνει αναποφάσιστος και δε θέλει είπε να μιλησει καθόλου για τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη θέλει πολύ χρόνο και όχι πίεση. Οι μεταγραφές κλείνουν και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για φέτος. 1000 μπράβο όμως στην ΠΑΕ που προσπάθησε. Αυτό που θέλω είναι προσπάθεια σε πολλά μέτωπα. Φάε 10 χυλόπιτες από παίκτες του επιπέδου Βιεϊρίνια, όμως 1 θα σου κάτσει. Έτσι γίνεται όταν προσπαθεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 27 Ιαν 2015, 11:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Προσωπικά δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στον μάνατζερ του παίκτη Βιερίνια.
Αν έχω κάποιες αμφιβολίες και ενστάσεις, αυτές έχουν κατά 80% να κάνουν με τον μάνατζερ του παίκτη.
Το θέμα πρέπει να κλείσει άμεσα και εννοώ ΣΗΜΕΡΑ, καθώς ο συγκεκριμένος είναι δυνατόν να μας πάει μέχρι την λήξη της προθεσμίας και τελικά να πάει τον παίκτη αλλού ή να τον κλείσει για το καλοκαίρι και εμείς να μείνουμε με το κενό.

Κάπου κυκλοφορεί και ο Μούσλι ... ας τον πάρουμε. Ισως να αποδειχθεί χρήσιμος γιατί κάποια στιγμή θα υπάρξει ζήτημα με τον Κλάους και θα μείνουμε σε περίεργη φάση με σέντερ φορ.
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Να μπαίνεις και να βλέπεις 8 σελίδες αδιάβαστες... Λες δε μπορεί τόσες σελίδες κατι θα έχει καλό... Και διαβάζεις γκρίνια, νουμερα, ηλικίες και χιαστούς. Η μπάλα είναι απλή ρε μαγκες. Ερχεται το παιδί μας και τους παστελώνουμε όλους. Δεν έρχεται... εχεις το 14 και οτι προκύψει.

Αλλα οπως ξαναείπα... Μπράβο στη ΠΑΕ για τη πρόταση. Εξαιρετική. Τωρα το μπαλάκι ειναι στο παιδι μας. Αν δε θέλει μη πέσουμε να τον φάμε..

Ο Πέλκας πρέπει να συνεχίσει να παίζει εκεί. Για το καλό της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

vs40 έγραψε:Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Μπράβο στην ΠΑΕ προκαταβολικά για την κίνηση Βιεϊρίνια. Έρθει δεν έρθει η προσπάθεια μετράει και το έχω τονίσει σε όλα μου τα ποστ. Αν κάποιος κράξει σε περιπτωση που δεν προχωρήσει, είναι για φάπες. Ήδη τα 2εκ είναι πάρα πολλά. Εγώ είχα βάλει ταβάνι 1,5εκ, οπότε δεν απαιτώ τίποτε παραπάνω στο θέμα Βιεϊρίνια. Προσωπικά προτιμώ την λύση Bahoui, γιατί μπορεί να έρθει από τώρα και μπορεί με μισθό 400Κ/έτος, όσα παίρνει και ο Μακ. Από ότι φαίνεται, και από τη συνέντευξη Βιεϊρίνια ο παίκτης δεν θέλει να γυρίσει ΤΩΡΑ. Προφανώς δεν νοιώθει ότι έκλεισε ο κύκλος του στα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και όλοι οι παίκτες νιώθουν άβολα να παίρνουν 3 φορές πάνω από τα λεφτά του επόμενου πιο ακριβοπληρωμένου. Το βάρος και η ευθύνη είναι τεράστι, σε μια Ελλάδα σάπια. Η Σάλκε του δίνε 2,2εκ/έτος και τον κόβω να πηγαίνει για εκεί. Λογικά στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει στο επόμενο συμβόλαιο με κασε κοντά στα 500Κ. Ένας άλλος φόβος ειναι οι τραυματισμοί. Πρσωπικά θεωρώ πιο καλη κίνηση τον Bahoui με διαφορα: Είναι πιο γρήγορος, 1,88, υγιέστατος, μόλις 23 με μεταπωλητική αξία. Δηλαδή τα 2εκ ή 2,5 που θέλει η ομάδα του, θα τα πάρεις πίσω με το παραπάνω μετά από 3 χρόνια αν αποφασίσεις να τον πουλήσεις. Είναι παίκτης που σκοράρει ασταμάτητα με στατιστικά φορ, αν και εξτρέμ, + τις ασίστ. Μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτίσει και για το μέλλον. Πέρα όμως τούτου, ο παίκτης είναι σε άριστη κατάσταση τώρα, και μπορεί να βοηθήσει από φέτος. Ο παίκτης αυτός είναι ικανός να διαλύσει τις αντίπαλες άμυνες και έχει αρκετή δύναμη να σταθεί σε στιγμές που η ομάδα παίζει στατικά ή με γιόμες. Ο παίκτης δεν έχει αδυναμίες - λύρα 100.

Υγ: Δεν μειώνω με τίποτα το Βιεϊρίνια, αλλά οι πιθανότητες να έρθει είναι μικρές ακόμη και για το καλοκαίρι. Για τώρα δεν παίζει. Ο παίκτης δείχνει αναποφάσιστος και δε θέλει είπε να μιλησει καθόλου για τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη θέλει πολύ χρόνο και όχι πίεση. Οι μεταγραφές κλείνουν και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι για φέτος. 1000 μπράβο όμως στην ΠΑΕ που προσπάθησε. Αυτό που θέλω είναι προσπάθεια σε πολλά μέτωπα. Φάε 10 χυλόπιτες από παίκτες του επιπέδου Βιεϊρίνια, όμως 1 θα σου κάτσει. Έτσι γίνεται όταν προσπαθεις.
Φίλε και εγώ συμφωνώ με την λύση BAHOUI. Είναι "τεφαρίκι".
Αλλωστε ο Αντελίνο δήλωσε πρόσφατα ότι δεν τον ενδιαφέρει να παίξει στην ομάδα μας για τα επόμενα χρόνια και η πρόταση της Σάλκε, τον θέτει σε "δημοπρασία".
Ιβαν Σαββίδη και Ζήση, αν το πράγμα είναι φλου, χτυπήστε τον μικρό Σουηδό.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο Βιεϊρίνια έχει μάνατζερ τον Πολ Κουτσολιάκος? Αν, ναι κατάλαβα... Αυτός θα ήθελε αν μπορούσε όλους τους Έλληνες να τους στείλει έξω. Εδώ το κάνει στην Κ20... Θέλει να δείχνει 1ος μάγκας με τεράστιες διασυνδέσεις. Επιπλέον, στις διαπραγματεύσεις ζητάει τα μέγιστα ακόμη και για παίκτες της Κ20. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτή τη λαίλαπα Κουτολιάκος. Έχει γίνει ο εφιάλτης μας
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μου άρεσε το "τεφαρίκι" Περίπτερος. :D :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάρτε ένα εξτρέμ καλό με 1 μύριο ετήσιες απολαβές. Σιγά μην σκάσετε τα διπλά για Βιερι. Και μάλιστα για 4 έτη! Είναι και 29 ετών...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”