Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Μερες 2008:
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Athens, ΑποστόληςΑ, Bing [Bot], che4, Demir, georgedoulk2008, Google Adsense [Bot], gvpaok89, marley 4, mbison, mitsotakis, NIKOS_PAOK04, pagotatzis, paok87, PAOK_Antarctica, paokovios1974, pirate_salonica, Psychopol, rainmaker, SePuLtUrA_4_, sn0ufel4, Snitch4, stelyk, suncity4, T.H.E.O.S, vasilis.A, xrictoforoc και 88 επισκέπτες
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Athens, ΑποστόληςΑ, Bing [Bot], che4, Demir, georgedoulk2008, Google Adsense [Bot], gvpaok89, marley 4, mbison, mitsotakis, NIKOS_PAOK04, pagotatzis, paok87, PAOK_Antarctica, paokovios1974, pirate_salonica, Psychopol, rainmaker, SePuLtUrA_4_, sn0ufel4, Snitch4, stelyk, suncity4, T.H.E.O.S, vasilis.A, xrictoforoc και 88 επισκέπτες
marley 4 έγραψε:αν ειναι ο μπλανκο καλως εχουν στο περιμενε τους αλλους τετοιες περιπτωσεις τις παλευεις
αλλα μπορεις να προχωρησεις σε μεταγραφη αμυντικου η χαφ η αλλο εξτρεμ μεχρι να δεις τι γινεται με μπλανκο
δεν εισαι υοπχρεωμενος απο καπου να κλεισεις πρωτα χαφ η εξτρεμ
αλλα παε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
και φαμπρεγκας με ροις να φερουν ενα καλο κραξιμο για την αναμονη και την ανοργανωσια θα το φανε
ετσι και για τηρησουμε το εθιμο και φετος![]()
Καλα μαρλει μην μεινουμε με το

στο
να πιστευεις τα μισα απ οσα ακους και ειδικα οσο αφορα παε ΠΑΟΚ,
τι εχουμε περασει τις μεταγραφικες σεζον μονο τα μυαλα μας ξερουν.
εγω δεν θελω κανεναν αλλον

SALPI AGAINST THE SYSTEM

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ , ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,
ΙΒΑΝ ΓΕΡΑ , ΣΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ
Ο ΒΡΥΖΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
Black_White_Heart έγραψε:αυτος δεν μας ειχε βαλει το γκολ με την Μεταλιστ?
Ασε μας πηρε η ρουμπιν το πουλεν τον ντεβιτς , οταν ξηλωσαμε την μεταλιστ
ακομα κλαιω
Αυτον πως γινεται να τον προσγειωσουμε στο μακεδονια
μετα απο 3 βιντεακια που ειδα και μετα απ τις κακες αναμνησεις του μεταξυ μας ματς εχω να πω οτι θα ειναι αξιος αντικαταστατης του αντρε επιτελους συν οτι εχει τα καλα του στοχ σουτ εξω απ την περιοχη και εκρηξη δεξι αριστερο το ιδιο πασα τριπλα το μονο που δεν ξερω αν εχει ειναι η τακτικη ισορροπια του βιερινια
τελος παντων καλυτερα να κοιμομουν μεχρι να ερθει πολυ πιεση αδερφια
τελος παντων καλυτερα να κοιμομουν μεχρι να ερθει πολυ πιεση αδερφια
- ΑποστόληςΑ
όχι το όνομα μου με κόκκινο, δεν το αντέχω!georgedoulk2008 έγραψε:Μερες 2008:
guardian4 έγραψε:marley 4 έγραψε:αν ειναι ο μπλανκο καλως εχουν στο περιμενε τους αλλους τετοιες περιπτωσεις τις παλευεις
αλλα μπορεις να προχωρησεις σε μεταγραφη αμυντικου η χαφ η αλλο εξτρεμ μεχρι να δεις τι γινεται με μπλανκο
δεν εισαι υοπχρεωμενος απο καπου να κλεισεις πρωτα χαφ η εξτρεμ
αλλα παε ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ...
και φαμπρεγκας με ροις να φερουν ενα καλο κραξιμο για την αναμονη και την ανοργανωσια θα το φανε
ετσι και για τηρησουμε το εθιμο και φετος![]()
Καλα μαρλει μην μεινουμε με το
στο
να πιστευεις τα μισα απ οσα ακους και ειδικα οσο αφορα παε ΠΑΟΚ,
τι εχουμε περασει τις μεταγραφικες σεζον μονο τα μυαλα μας ξερουν.
εγω δεν θελω κανεναν αλλον
SALPI AGAINST THE SYSTEM
ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ , ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ,
ΙΒΑΝ ΓΕΡΑ , ΣΤΑΞΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑ
Ο ΒΡΥΖΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΠΛΑΝΚΟ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ
γατακι φυλακα ηδη μιλαω με μανατζερ μπλανκο και του λεω αν ερθει για παγκο τον θελουν ριξε απολαβες
παγκιτες βρισκουμε ανετα
το πιασες το υπονοουμενο ετσι?
- kataramenos5
Ξερει πολλά..T.H.E.O.S έγραψε:Ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου και το INPAOK μίλησε αποκλειστικά μαζί του. Ο Αργεντινός δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο ωστόσο φάνηκε αρκετά ενημερωμένος.
«Συγνώμη αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για το μέλλον μου. Γνωρίζω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ όπως για παράδειγμα και ότι παίζει και άλλος Αργεντινός ποδοσφαιριστής (σ.σ εννοεί τον Φακούντο Περέιρα)», δήλωσε ο Μπλάνκο στο INPAOK και συνέχισε:
«Θυμάμαι την ομάδα του ΠΑΟΚ, από όταν παίξαμε αντίπαλοι με την Μέταλιστ. Όμως επιπλέον ξέρω πράγματα και από τον Γιώργο Σαμαρά που ήμαστε συμπαίκτες στην Γουέστ Μπρομ».
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή τώρα δεξιά θα παίζει ο Σαλπι και αριστερά ο Seb με αναπληρωματικό τον Μακ;
Ή δεξιά ο Σαλπι και αριστερά ο Μακ με αναπληρωματικό τον Σεμπ;;
Ή δεξιά ο Σαλπι και αριστερά ο Μακ με αναπληρωματικό τον Σεμπ;;
εχω νεα ενημερωση ο παιχτης εχει συμφωνησει σε ολα το προβλημα ειναι η γουεστ μπρομ που βαζει μεγαλη ρητρα
Με το καλο να ερθει,αλλα μαρκαρει?
Ασε που ειναι και κοντος.
Αλλα δε με χαλαει,κοντος θα βγει,κοντος θα μπει.
Να μη χαλαμε και τις ισορροπιες.

Ασε που ειναι και κοντος.
Αλλα δε με χαλαει,κοντος θα βγει,κοντος θα μπει.
Να μη χαλαμε και τις ισορροπιες.
- ΑποστόληςΑ
paoktzis έγραψε:εχω νεα ενημερωση ο παιχτης εχει συμφωνησει σε ολα το προβλημα ειναι η γουεστ μπρομ που βαζει μεγαλη ρητρα
απο που η πηγη