Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
ρε συ μπανε τον αμπινταλ εννοειτε οτι δεν θα τον ποτισουν,αλλα και να θελανε το παιδι μετα απο αυτα που περασε δεν μπορουν να το κοροιδεψουν οι γιατροι της ομαδας,οποιος περναει αυτο το λουκι μαθαινει πολλα γυρο απο ιατρικα θεματα.
Ο κορμός τους είναι παίκτες με ποιότητα και ομοιογένεια. Θα δώσουν δύο τρία-καλά συμβόλαια ακόμα σε άκρα και επίθεση. Να δούμε τι θα φέρουν.. Είναι πιο πλήρης από εμάς σε τέρμα, άμυνα και κέντρο και έχουν και αυτοί όπως και εμείς 4-5 παίκτες νέους με πολύ καλές προδιαγραφές που αποτελούν στοιχήματα. Εμείς ίσως έχουμε και περισσότερους... Θα δείξει, θα τα πούμε αυτά και αργότερα μέσα στο καλοκαίρι που θα έχει ξεκαθαρίσει το ρόστερ και των δύο.GiorgosAtha έγραψε:Καλά τα λες αόρατε αλλά ο κορμός-ομοιογένεια δεν έχει να κάνει με την ποιότητα των παιχτών... ποιοτικά λοιπόν θεωρώ ότι με 3 βαρβάτες προσθήκες δεν έχεις να ζηλέψεις από τον γάβρο.aoratos έγραψε: Έχει κορμό ο γάβρος και για τρίτη συνεχόμενη σαιζόν δουλευει με τον ίδιο προπονητή. Να δουμε πότε θα καταφέρουμε και εμείς το ίδιο...Και το τελευταίο δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση μομφή για την μεχρι τώρα προσέγγιση του Άγγελου. Κατι παραπάνω από απαραίτητο το ξήλωμα της 'ομάδας' που κατάφερε την απόλυτη αποτυχία.
Θα σας πω μια μικρη ιστοριουλα που μου ειπε φιλος προ 10ετιας και αφορουσε τον εαυτο του.
Ο τυπος αυτος ετσι για την ιστορια εχει κερδισει και 80 μυρια δραχμες στο ΛΟΤΤΟ.
Λοιπον αυτος ημιεπαγγελματιας ποδοσφαιριστης αρρωστος βαζελος και απο τοτε που κερδισε τα λεφτα παρων σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια του βαζελου στη καλη του δεκαετια και μαλιστα στις ιδιες πτησεις με την ομαδα.
Με τα πολλα γνωριστηκε με ολους ειπε οτι ηταν και αυτος ποδοσφαιριστης και απο το πουθενα καποιος απο το τιμ του βαζελου του δινει ενα μπουκαλι και του λεει να πινει μια ποσοτητα πριν απο τους αγωνες του.
Ο φιλος μου λοιπον το δοκιμασε και συγκεκριμενα εκεινη την εποχη επαιζε σε μια ομαδα της κρητης Γ εθνικη.
Αυτος λοιπον διακρινοταν για την ταχυτητα του ετσι και αλλιως,αφου ηπιε το φαρμακο η τσαπου του δεν επεφτε με τιποτα και μεσα στο γηπεδο δεν τον επιανε κανενας στο συγκεριμενο παιχνιδι εβαλε 3 γκολ.
Ετσι ακριβως μου περιεγραψε την εμπειρια του με το φαρμακο που βεβαια δεν το ξαναδοκιμασε ποτε.
Ειναι αληθινη ιστορια 100% και την θυμηθηκα με την ευκαιρια αυτη.
Ο τυπος αυτος ετσι για την ιστορια εχει κερδισει και 80 μυρια δραχμες στο ΛΟΤΤΟ.
Λοιπον αυτος ημιεπαγγελματιας ποδοσφαιριστης αρρωστος βαζελος και απο τοτε που κερδισε τα λεφτα παρων σε ολα τα ευρωπαικα παιχνιδια του βαζελου στη καλη του δεκαετια και μαλιστα στις ιδιες πτησεις με την ομαδα.
Με τα πολλα γνωριστηκε με ολους ειπε οτι ηταν και αυτος ποδοσφαιριστης και απο το πουθενα καποιος απο το τιμ του βαζελου του δινει ενα μπουκαλι και του λεει να πινει μια ποσοτητα πριν απο τους αγωνες του.
Ο φιλος μου λοιπον το δοκιμασε και συγκεκριμενα εκεινη την εποχη επαιζε σε μια ομαδα της κρητης Γ εθνικη.
Αυτος λοιπον διακρινοταν για την ταχυτητα του ετσι και αλλιως,αφου ηπιε το φαρμακο η τσαπου του δεν επεφτε με τιποτα και μεσα στο γηπεδο δεν τον επιανε κανενας στο συγκεριμενο παιχνιδι εβαλε 3 γκολ.
Ετσι ακριβως μου περιεγραψε την εμπειρια του με το φαρμακο που βεβαια δεν το ξαναδοκιμασε ποτε.
- Sick Bastard
Προφανώς και το έχει. Μόνο την άμυνά του να βάλεις, φτάνει.stephanos έγραψε:Έχει αυτό το πλεονέκτημα ο γάβρος:
Αν δεν πουλήσει Χολέμπα, Μανιάτη, Σάμαρη και Μανωλά, θα έχει δεμένο σύνολο.
Αν τους πουλήσει, θα είναι επιτυχημένος επειδή πουλάει (όπως π.χ. έκανε και πέρσι, εδώ το δεμένο σύνολο πάει περίπατο, αλλά δε γ@μείς).
Αυτό που σήμερα ονομάζεται «επικοινωνιακή πολιτική», στα δικά μου τα χρόνια το αποκαλούσαν «προπαγάνδα».
Τι βάζεις τις πιθανές πωλήσεις στην εξίσωση;
Τι θα πει ''αν πουληθούν''; Για τώρα μιλάμε.
Και οι περυσινές πωλήσεις, η εξής μία, βασικού, του Μήτρογλου, έγινε όταν ο τίτλος είχε εξασφαλιστεί ουσιαστικά.
Αν είναι να βάλουμε και τα δικά μας αλισβερίσια στην εξίσωση γιατί κάθε χρόνο εδώ και 3 χρονιές, κάνουμε μια νέα αρχή. Δεν πήρε ο γαύρος πέρυσι τον Γενάρη 6 παίχτες, εμείς πήραμε.
Δεν βάζω καν την ντόπα, οι δικαιολογίες μαζεύονται πάρα πολλές.
- desperando
- Επικοινωνία:
ετσι ακριβως ειναι και δυστυχως αυτα τα μπουκαλακια υπαρχουν σε ολα τα αθληματα και απο πολυ χαμηκες κατηγοριες.obanebane έγραψε:Θα σας πω μια μικρη ιστοριουλα που μου ειπε φιλος προ 10ετιας και αφορουσε τον εαυτο του.
Ο τυπος αυτος ετσι για την ιστορια εχει κερδισει και 80 μυρια δραχμες στο ΛΟΤΤΟ.![]()
οι αυπνιες,ταχυκαρδιες,και συνεχομενη στυση ειναι απο τις πιο συνηθεις και μικρες παρενεργειες.
δυστυχως για ατομα που κανουν ή θελλουν νακανουν πρωταθλητισμο ειναι τοσο δυσκολο να αποφυγουν την ντοπα ,οσο δυσκολο ειναι οι πιτσιρικαδες που δουλευουν στα μπαρ να αποφυγουν τα ξυδια
-
Μπαρκαρούτσος
Σε καμιά 50αριά χρόνια θα το χρειαστώ...obanebane έγραψε:αφου ηπιε το φαρμακο η τσαπου του δεν επεφτε με τιποτα
-
Μπαρκαρούτσος
http://www.seleo.gr/athlitika/144468-em ... 9KvUuM3RTc
Εμφανίσεις made by… ΓΡΙΑΚΛΗΣ!!!
Ο Ηρακλής θα ντύνεται με ρούχα δικής του επιλογής, κατόπιν σχετικής συμφωνίας του Σπύρου Παπαθανασάκη με εργοστάσιο του Καναδά.
Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σπύρου Παπαθανασάκη και σε συμφωνία με εργοστάσιο που εδρεύει στον Καναδά, ο Ηρακλής δημιουργεί την δική του σειρά εμφανίσεων.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, μία ομάδα προχωράει στην δημιουργία σειράς προϊόντων, που θα περιλαμβάνει ακόμη και τις επίσημες εμφανίσεις της πρώτης ομάδας.
Με απλά λόγια, ο Ηρακλής δεν θα ντύνεται φέτος από κάποια αθλητική εταιρία ένδυσης, όπως συνέβαινε εδώ και δεκαετίες, αλλά από μία δική του σειρά ρούχων που θα λανσάρει στην αγορά.
Τα οφέλη της συγκεκριμένης επένδυσης; Τεράστια. Και οικονομικά (χαμηλότερο κόστος παραγωγής, οπότε και χαμηλότερο κόστος αγοράς από τους οπαδούς) και από άποψης πρεστίζ. Ποιος δεν θα μπει στην διαδικασία να αγοράσει μία φανέλα που θα τη νιώθει δικιά του και θα γνωρίζει ότι όλο το ποσό θα καταλήξει στα ταμεία της ΠΑΕ και δεν θα μοιραστεί με κάποια αθλητική εταιρία;
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της εντυπωσιακής συμφωνίας.
Εμένα μ'άρεσε.. Ειδικά στον Π.Α.Ο.Κ. θα ταίριαζε, μιας και κατά καιρούς στο PAOKmania έχουν βγει πολύ *αμάτα σχέδια που θα ζήλευαν πολλές ομάδες!
GRIAKLIS FASHION (collection winter 2014 - spring 2015)
Πρώτη εμφάνιση

Δεύτερη εμφάνιση

Τρίτη εμφάνιση

Εμφανίσεις made by… ΓΡΙΑΚΛΗΣ!!!
Ο Ηρακλής θα ντύνεται με ρούχα δικής του επιλογής, κατόπιν σχετικής συμφωνίας του Σπύρου Παπαθανασάκη με εργοστάσιο του Καναδά.
Παγκόσμια πρωτοτυπία από τον ποδοσφαιρικό Ηρακλή. Κατόπιν πρωτοβουλίας του Σπύρου Παπαθανασάκη και σε συμφωνία με εργοστάσιο που εδρεύει στον Καναδά, ο Ηρακλής δημιουργεί την δική του σειρά εμφανίσεων.
Για πρώτη φορά στα χρονικά, μία ομάδα προχωράει στην δημιουργία σειράς προϊόντων, που θα περιλαμβάνει ακόμη και τις επίσημες εμφανίσεις της πρώτης ομάδας.
Με απλά λόγια, ο Ηρακλής δεν θα ντύνεται φέτος από κάποια αθλητική εταιρία ένδυσης, όπως συνέβαινε εδώ και δεκαετίες, αλλά από μία δική του σειρά ρούχων που θα λανσάρει στην αγορά.
Τα οφέλη της συγκεκριμένης επένδυσης; Τεράστια. Και οικονομικά (χαμηλότερο κόστος παραγωγής, οπότε και χαμηλότερο κόστος αγοράς από τους οπαδούς) και από άποψης πρεστίζ. Ποιος δεν θα μπει στην διαδικασία να αγοράσει μία φανέλα που θα τη νιώθει δικιά του και θα γνωρίζει ότι όλο το ποσό θα καταλήξει στα ταμεία της ΠΑΕ και δεν θα μοιραστεί με κάποια αθλητική εταιρία;
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες της εντυπωσιακής συμφωνίας.
Εμένα μ'άρεσε.. Ειδικά στον Π.Α.Ο.Κ. θα ταίριαζε, μιας και κατά καιρούς στο PAOKmania έχουν βγει πολύ *αμάτα σχέδια που θα ζήλευαν πολλές ομάδες!
GRIAKLIS FASHION (collection winter 2014 - spring 2015)
Πρώτη εμφάνιση

Δεύτερη εμφάνιση

Τρίτη εμφάνιση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 25 Ιούλ 2014, 21:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
PAOKhead
Καλό φαίνεται...
Εμένα η απορία μου πάντως είναι αν τα τιμολόγια από Καναδά θα είναι κανονικά ή εικονικά...
Εμένα η απορία μου πάντως είναι αν τα τιμολόγια από Καναδά θα είναι κανονικά ή εικονικά...
- kataramenos5
Ε ..χμμ.. πως το πες το φάρμακο?RoMaN έγραψε:Σε καμιά 50αριά χρόνια θα το χρειαστώ...obanebane έγραψε:αφου ηπιε το φαρμακο η τσαπου του δεν επεφτε με τιποτα
Μιλούσα με έναν βάζελο απόψε.
Κ μούπε κάτι που το ήξερα εγω. Το ξέρετε κ εσείς. Το ξέρουν πιά κ οι "αλλοι".
Το σύμπλεγμα των "Τεμπών"
Ξέρω δεν λέω κάτι καινούργιο.
Μήπως να το ξαναδούμε ίσως ?
Κ μούπε κάτι που το ήξερα εγω. Το ξέρετε κ εσείς. Το ξέρουν πιά κ οι "αλλοι".
Το σύμπλεγμα των "Τεμπών"
Ξέρω δεν λέω κάτι καινούργιο.
Μήπως να το ξαναδούμε ίσως ?
Ξεκινάω από το τελευταίο.Sick Bastard έγραψε: Τι θα πει ''αν πουληθούν''; Για τώρα μιλάμε.
Και οι περυσινές πωλήσεις, η εξής μία, βασικού, του Μήτρογλου, έγινε όταν ο τίτλος είχε εξασφαλιστεί ουσιαστικά.
Αν είναι να βάλουμε και τα δικά μας αλισβερίσια στην εξίσωση γιατί κάθε χρόνο εδώ και 3 χρονιές, κάνουμε μια νέα αρχή. Δεν πήρε ο γαύρος πέρυσι τον Γενάρη 6 παίχτες, εμείς πήραμε.
Δεν πήρε ο γάβρος το Γενάρη έξι παίκτες, πήρε μόνο τον Πέρες. Και τον Βαλντέζ. Και τον Μαρκάνο. Και τον Πελέ. Και τον Αμπντισαλάμ. Ε, ναι, δεν είναι έξι, είναι πέντε.
Πάμε στις πωλήσεις που ήταν μία, αφού είχε «εξασφαλιστεί» ο τίτλος, του Μήτρογλου. Και του Βάις.
Αλλά και το περσινό καλοκαίρι έφυγαν παίκτες, πριν εξασφαλιστεί ο τίτλος (εκτός κι αν εξασφαλίζεται από τον Αύγουστο). Για την ακρίβεια, στις αρχές του καλοκαιριού, ο γάβρος είχε τέσσερα εξτρέμ από την προηγούμενη χρονιά: Αμπντούν, Πίνο, Φετφα, Βλαχοδήμο. Στο τέλος του καλοκαιριού δεν είχε μείνει κανείς από αυτούς και έπαιζαν 3 καινούριοι, Βάις, Κάμπελ, Ολαϊτάν. Εκ των οποίων ο ένας έφυγε χειμώνα, ο άλλος καλοκαίρι και ο τρίτος άνοιξη, τότε που ανθίζαν τα κλαδιά κι έβγαζε η γης χορτάρι.
Επίσης, ο γάβρος είχε βασικό σέντερ φορ τον Τζεμπούρ, που έφυγε, στη θέση του έπαιξε ο Μήτρογλου που έφυγε και στη θέση του έπαιζε ο Βαλντέζ που - μήν επαναλαμβανόμαστε - έφυγε.
Από το δέ κέντρο, αποχώρησαν πέρσι Γκρέκο και Φέισα και φέτος ο Μασάντο.
Ευτυχώς όμως στην άμυνα δεν υπήρξαν αποχωρήσεις, αν εξαιρέσεις τους αναπληρωματικούς Ζαραδούκα, Μοντεστό, Κοντρέρας και Ντιακιτέ, φυσικά όμως ήρθαν άλλοι στη θέση τους (να μήν γίνομαι κουραστικός με ονόματα), εκ των οποίων ο μόνος που έπαιξε και έμεινε ήταν ο κωλοδάχτυλος.
Αν εξαιρέσουμε αυτά όμως, ο γάβρος πέρσι είχε τον ίδιο κορμό με πρόπερσι.
Για ντόπες, προσωπικά δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα. Δεν γνωρίζω.
Ε, καλά, δεν χρειάζονται όλοι ντόπα γι' αυτό...desperando έγραψε: ετσι ακριβως ειναι και δυστυχως αυτα τα μπουκαλακια υπαρχουν σε ολα τα αθληματα και απο πολυ χαμηκες κατηγοριες.
οι αυπνιες,ταχυκαρδιες,και συνεχομενη στυση ειναι απο τις πιο συνηθεις και μικρες παρενεργειες.
- Kostomanolis
- Sick Bastard
Μαρκάνο, βασικός. Επειδή τραυματίστηκε ο Σιόβας και μόνο. Δεν ήταν προγραμματισμένη μεταγραφή. Πέρεζ αλλαγή του Μήτρογλου και Πέρθ ημιβασικός. Όλοι οι άλλοι είναι εξυπηρετήσεις, ζήτημα αν έπαιξαν ένα 90λεπτο.
Να πούμε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον ίδιο καιρό και για που προορίζονταν αν έμενε ο Στέφενς δεν έχει νόημα.
Οπότε δεν έχουν σχέση οι 5 μεταγραφές του γαύρου με τις έξι του ΠΑΟΚ, παρά μόνο σαν νούμερα. Δεν χάλασε ιδιαίτερα η ομοιογένειά του και ξαναλέω, μετά τον Δεκέμβρη, δύο αγώνες είχαν στο μυαλό τους, αυτούς του ΤσουΛου.
Πάμε παρακάτω. Ο Βάϊς, που μας είχαν πρήξε τον μπούτσο, πριν φύγει, είχε χάσει τη θέση του στη βασική 11αδα τους.
Το καλοκαίρι, γιατί μου το αναφέρεις, είναι η περίοδος που οι ομάδες αλλάζουν κι έχουν χρόνο να μονταριστούν.
Κάποιοι δε απ τους παίχτες που αναφέρεις, δεν ήταν βασικοί, κάποιοι δε άντε να έπαιξαν 5-6 ματς με κάτι τυχαίους.
Σε ένα ρόστερ που έχει πλέον 50+ παίχτες λογικό είναι να φεύγουν και να έρχονται παίχτες.
Σαν νούμερα είναι σωστά, αλλά σαν context δεν είναι. Πόσω μάλιστα αν συγκριθεί με τον πονόματο τον δικό μας, τα τελευταία δύο χρόνια.
Να πούμε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ τον ίδιο καιρό και για που προορίζονταν αν έμενε ο Στέφενς δεν έχει νόημα.
Οπότε δεν έχουν σχέση οι 5 μεταγραφές του γαύρου με τις έξι του ΠΑΟΚ, παρά μόνο σαν νούμερα. Δεν χάλασε ιδιαίτερα η ομοιογένειά του και ξαναλέω, μετά τον Δεκέμβρη, δύο αγώνες είχαν στο μυαλό τους, αυτούς του ΤσουΛου.
Πάμε παρακάτω. Ο Βάϊς, που μας είχαν πρήξε τον μπούτσο, πριν φύγει, είχε χάσει τη θέση του στη βασική 11αδα τους.
Το καλοκαίρι, γιατί μου το αναφέρεις, είναι η περίοδος που οι ομάδες αλλάζουν κι έχουν χρόνο να μονταριστούν.
Κάποιοι δε απ τους παίχτες που αναφέρεις, δεν ήταν βασικοί, κάποιοι δε άντε να έπαιξαν 5-6 ματς με κάτι τυχαίους.
Σε ένα ρόστερ που έχει πλέον 50+ παίχτες λογικό είναι να φεύγουν και να έρχονται παίχτες.
Σαν νούμερα είναι σωστά, αλλά σαν context δεν είναι. Πόσω μάλιστα αν συγκριθεί με τον πονόματο τον δικό μας, τα τελευταία δύο χρόνια.