Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
@Sick_bastard
Στο 2-0, με 0 (μηδέν) τελικές και γατίσια συμπεριφορά μέχρι εκείνο το σημείο, γυρίζεις μάτς στο καραϊσκάκη;
Γυρίζεις ματς στο καραϊσκάκη με αλλαγή τον Λάζαρ;
Τα λοιπά για δημοσιογράφους κλπ ούτε που τα ξέρω, ούτε έχω διάθεση να ασχοληθώ.
Και τι σηκώνετε τους τόνους ρε σεις, κουβέντα κάνουμε.
Στο 2-0, με 0 (μηδέν) τελικές και γατίσια συμπεριφορά μέχρι εκείνο το σημείο, γυρίζεις μάτς στο καραϊσκάκη;
Γυρίζεις ματς στο καραϊσκάκη με αλλαγή τον Λάζαρ;
Τα λοιπά για δημοσιογράφους κλπ ούτε που τα ξέρω, ούτε έχω διάθεση να ασχοληθώ.
Και τι σηκώνετε τους τόνους ρε σεις, κουβέντα κάνουμε.
Ναι ρε μαν σου λέμε εδώ οι πιο πολλοί ότι είναι θέμα υλικού, δε θα βγαζε τον Λάζαρ θα βγαζε κάποιον άλλο το θέμα είναι να χεις όλα τα ματς στο νου σου. Τους είδαμε, δε μιλάω για την προσωπική τους ζωή, ας πηγαίνουν και στο Λας Βέγκας αρκεί όταν φοράνε αυτή τη φανέλα όχι να την ματώνουν και διάφορα τέτοια επικά, να κάνουν αυτό που δουλεύουν απ' την προετοιμασία. Δε γίνεται να χουν περάσει 50 προπονητές και τα αποτελέσματα να ναι πάντα ίδια.Όλοι άχρηστοι και για τον ήλιο και τον φραπέ ήρθαν οι προπονητές? Κάνουμε ένα μεγάλο λάθος, φέτος ειδικά, κρίνουμε τους αθλητές με τον ΠΑΟΚ στο νου μας 4ο, όχι πρώτο. Ξέρεις τι θα γινόταν αν έτρωγαν οι γαύροι 4? Η νοοτροπία του πρώτου περνάει απ'τους οπαδούς στην ομάδα. Ο κάθε προπονητής θέλει να δείξει το έργο, άλλος πιο αμυντικογενής άλλος πιο επιθετικογενής και πάει λέγοντας. Το θέμα είναι να χει τα εργαλεία για να μπορεί να κριθεί, αυτό άρα που φάνηκε περίτρανα σε όλο το Πανελλήνιο χθες είναι η γύμνια μας μαν, αν πιστεύεις ότι με άλλη διάταξη ή άλλη διαχείρηση θα αλλάζαν και πολύ τα πράγματα δεν το νομίζω
- navigator11
Δεν αντιλαμβάνομαι την έκρηξη του σίκ,ειλικρινά.Τα παρεάκια-μαρεάκια και τα ρέστα δεν ξέρω πόσο πολύ μπορούν να εκθέσουν έναν προπονητή,που'ρθε κατ'επιλογή του πρώτου τη τάξει λύνοντα και δένοντα πλέον αναφορικά με τα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ!Αν ο ισχυροπείσμων μεγαλομέτοχος εξακολουθεί να πιστεύει και να στηρίζει την επιλογη του,όλα τα σενάρια συνωμοσιών τα ακούω-διαβάζω βερεσέ.Είναι πολύ λίγος και ανυπόλυπτος ο περιβάλλων τον Στίβενς χώρος για να τον αποδομήσει στα μάτια οποιουδήποτε.Από τους υφισταμένους του μέχρι τον όποιο,εγκάθετο ή μη,ρεπόρτερ,παραγωγό ή ό,τι άλλο.
Τέλος πάντων,περιμένω προσωπικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο περίπου δίμηνο.Θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα πολλά πράγματα στο μυαλό μου.
Τέλος πάντων,περιμένω προσωπικά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο περίπου δίμηνο.Θα ξεκαθαρίσουν πιθανότατα πολλά πράγματα στο μυαλό μου.
- Sick Bastard
Ναι ρε συ, τον βγάζεις τον Λάζαρ γιατί λίγο πριν έχει κάνει φάουλ για κάρτα και όλη του η συμπεριφορά είναι ότι ψάχνεται να φάει και τη 2η. Δηλαδή με συγχωρείτε και πάλι, ο μόνος που δεν είχε γατίσια συμπεριφορά, έκανε την ομάδα να έχει 11 γατιά; Ε πως διάολο γίνεται αυτό;
Πλάκα κάνεις νάβι τώρα, δεν μπορεί. Ο άνθρωπος είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Το παρεάκι τρέχει ποδοσφαιρικά τον ΠΑΟΚ, πουλώντας αφειδώς παπά στον Ρώσσο, που δεν θέλει και πολύ για να τον φάει κι καλύπτοντας τον κώλο του επικοινωνιακά. Το πιο απλό σου λέω. Δες τι λεγόταν με τις θλάσεις του Μπόλονι. Ο έτσι ο μπήξε ο δείξε. Που όλος ο κόσμος ήξερε ότι λόγω της συντήρησης της προηγούμενης του Μπόλονι χρονιάς έγινε αυτό.
Δες τι λεγόταν με τις θλάσεις του Δώνη. Η Μεσήμβρια φταίει (ο ΠΑΟΚ αλλάζει τοποθεσία στο προπονητικό)
Δες τι μούγκα επικρατεί με τις μηδέν θλάσεις του Στέφενς, ούτε σαν σύγκριση δεν ακούγεται.
Οι ίδιοι άνθρωποι τα λένε/δεν τα λένε όλα τα παραπάνω.
Δες τι δεν ακούει το παρεάκι που ΕΧΤΙΣΕ, ΔΙΑΟΛΕ αυτήν την ομάδα και τι ακούει ο Στέφενς.
Ακούς τίποτα εσύ για Βρύζα, για Σβούρα, για ΓΧ; Σε σχέση με τον Στέφενς, δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ένας ή δύο λένε και γράφουν και είναι ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ. Δες πχ, ποιός ρεπόρτερ ποιάς εφημερίδας δεν είχε το ΨΕΜΑ με τον Κάτσε και την Τσέλσι.
Πλάκα κάνεις νάβι τώρα, δεν μπορεί. Ο άνθρωπος είναι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο. Το παρεάκι τρέχει ποδοσφαιρικά τον ΠΑΟΚ, πουλώντας αφειδώς παπά στον Ρώσσο, που δεν θέλει και πολύ για να τον φάει κι καλύπτοντας τον κώλο του επικοινωνιακά. Το πιο απλό σου λέω. Δες τι λεγόταν με τις θλάσεις του Μπόλονι. Ο έτσι ο μπήξε ο δείξε. Που όλος ο κόσμος ήξερε ότι λόγω της συντήρησης της προηγούμενης του Μπόλονι χρονιάς έγινε αυτό.
Δες τι λεγόταν με τις θλάσεις του Δώνη. Η Μεσήμβρια φταίει (ο ΠΑΟΚ αλλάζει τοποθεσία στο προπονητικό)
Δες τι μούγκα επικρατεί με τις μηδέν θλάσεις του Στέφενς, ούτε σαν σύγκριση δεν ακούγεται.
Οι ίδιοι άνθρωποι τα λένε/δεν τα λένε όλα τα παραπάνω.
Δες τι δεν ακούει το παρεάκι που ΕΧΤΙΣΕ, ΔΙΑΟΛΕ αυτήν την ομάδα και τι ακούει ο Στέφενς.
Ακούς τίποτα εσύ για Βρύζα, για Σβούρα, για ΓΧ; Σε σχέση με τον Στέφενς, δεν ακούς ΤΙΠΟΤΑ. Μόνο ένας ή δύο λένε και γράφουν και είναι ΕΚΤΟΣ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΕ. Δες πχ, ποιός ρεπόρτερ ποιάς εφημερίδας δεν είχε το ΨΕΜΑ με τον Κάτσε και την Τσέλσι.
Τα παρεάκια που λες κάναν και καλά μαν, το ότι έχεις πολλά οπλά και δεν τα διαχειρίζεσαι σωστά φταίει μόνο ο ιδιοκτήτης, τόσα μπορούσαν τόσα κάναν. Αυτός πρέπει να επιβάλει ιεραρχία και αν θέλουν μοντέλο με Τεχνικό Διευθυντή πρέπει να φέρουν έναν που θα τους πει ο Στέφενς για να μπορούν να συννενοούνται όχι να ανταγωνίζονται. Όλοι μέσα στον ΠΑΟΚ τα ακούν πολλές φορές άδικα, πρέπει να ξέρει ο άλλος τι κάνει όταν πάει στη δουλειά. Αρμοδιότητες και ιεραρχία θέλει 1+1=2
- navigator11
Ας περιμένουμε να τελειώσει ο Γενάρης.Θα φανεί η δουλειά.Αν ο Στίβενς στερείται όσων χρειάζεται για να παράξει έργο σύμφωνα με τις δυνατότητές του,δεδομένου ότι έχει διάθεση να διακριθεί και στο Ελλάντα,δε νομίζω να ντραπεί να ζητήσει τα χρειώδη από τον Ιβάν.Είναι ώρα να πάρει το πράγμα και στα δικά του χέρια!
- trelopaoki444
http://www.overlap.gr/olimpiakos-paok-4 ... i-diikisi/
Δεν εχω να πω κατι αλλο. Ο ανθρωπος εχει κανει την πιο ψαγμενη και λογικη εξηγηση που διαβασα ολες αυτες τις μερες...
Ολα τα λεφτα η τελευταια παραγραφος και ειδικα η τελευταια προταση...
Δεν εχω να πω κατι αλλο. Ο ανθρωπος εχει κανει την πιο ψαγμενη και λογικη εξηγηση που διαβασα ολες αυτες τις μερες...
Ολα τα λεφτα η τελευταια παραγραφος και ειδικα η τελευταια προταση...
"Συμπέρασμα
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι ο Στέφενς κατέβηκε στο Φάληρο για να εκθέσει το Σαββίδη. Δεν παρέταξε τον ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά ως ίσο προς ίσον και με ίδιο σχηματισμό. Με τον τρόπο του, έδειξε ότι η ομάδα υπολείπεται μακράν σε ποιότητα του Ολυμπιακού. Ανέδειξε εμφατικά το πρόβλημα στον κεντρικό άξονα, από την άμυνα ως την επίθεση, καθώς και την έλλειψη ολοκληρωμένων μπακ. Ο Ολλανδός έμοιαζε να λέει «δεν έχουμε Μήτρογλου, Σαβιόλα, Φουστέρ, Σάμαρη, Μανωλά, Χολέμπας, ούτε βάθος στον πάγκο. Πώς λέτε ότι διεκδικούμε πρωτάθλημα ; » Με αυτή την τακτική βέβαια εκτίθεται και ο ίδιος, λόγω της τραγικής εικόνας στην επανάληψη. Αλλά θεωρεί ότι οι περγαμηνές του είναι τέτοιες που δεν έχει να αποδείξει τίποτα στους διοικούντες. Το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο «Λιγότερα μεγάλα λόγια, μεταγραφές ουσίας και όχι σκοπιμοτήτων το Δεκέμβρη». Μένει να δούμε την απάντηση του μεγαλομετόχου."
-Χα χα πολύ καλή ανάλυση μαν!
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι ο Στέφενς κατέβηκε στο Φάληρο για να εκθέσει το Σαββίδη. Δεν παρέταξε τον ΠΑΟΚ για να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά ως ίσο προς ίσον και με ίδιο σχηματισμό. Με τον τρόπο του, έδειξε ότι η ομάδα υπολείπεται μακράν σε ποιότητα του Ολυμπιακού. Ανέδειξε εμφατικά το πρόβλημα στον κεντρικό άξονα, από την άμυνα ως την επίθεση, καθώς και την έλλειψη ολοκληρωμένων μπακ. Ο Ολλανδός έμοιαζε να λέει «δεν έχουμε Μήτρογλου, Σαβιόλα, Φουστέρ, Σάμαρη, Μανωλά, Χολέμπας, ούτε βάθος στον πάγκο. Πώς λέτε ότι διεκδικούμε πρωτάθλημα ; » Με αυτή την τακτική βέβαια εκτίθεται και ο ίδιος, λόγω της τραγικής εικόνας στην επανάληψη. Αλλά θεωρεί ότι οι περγαμηνές του είναι τέτοιες που δεν έχει να αποδείξει τίποτα στους διοικούντες. Το μήνυμά του ήταν ξεκάθαρο «Λιγότερα μεγάλα λόγια, μεταγραφές ουσίας και όχι σκοπιμοτήτων το Δεκέμβρη». Μένει να δούμε την απάντηση του μεγαλομετόχου."
-Χα χα πολύ καλή ανάλυση μαν!
Μπροστά ΚΑΙ στην εφετινή διαφαινόμενη (μακάρι να βγω λάθος) αποτυχία αυτού του συνόλου, που σχεδιάστηκε κατά κύριο λόγο απο τους κυρίους Βρύζα και Τσιτσιακόφ, έχοντας να διαχειριστούν ίσως για πρώτη φορά στην επαγγελματική τους καριέρα χρήμματα ενός επιχειρηματία (και όχι του κοσμάκη) ο οποίος είναι δεδομένο ότι θα κρίνει και θα πράξει σύμφωνα με τα αποτελέσματα, είναι λογικό να συστρατευτεί σύσσωμος όλος ο παλιός καλός μηχανισμός της ΠΑΕ να διατηρήσει τα κεκτημένα, χρεώνοντας την ευθύνη στον ακριβοπληρωμένο προπονητή της ομάδας. Το σχέδιο άλλωστε ενεργοποιήθηκε, με μικρες δόσεις αρθογραφίας, από την περίοδο της προετοιμασίας ακόμα, γεγονός που δείχνει ότι οι υπεύθυνοι είχαν αντιληφθεί (ή το πιο πιθανό τους τα επισύμανε ο ίδιος ο Στέφενς) ήδη τα τεράστια λάθη του αγωνιστικού σχεδιασμού.
Είναι φυσική αντίδραση.
Δυστυχώς, το πιο δυναμικό και αποφασιστικό κομμάτι αυτού του οργανισμού, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δώσει την απαιτούμενη ασπίδα σε έναν άνθρωπο που ίσως αυτή τη στιγμή, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανταπροκριθεί στα όνειρα και τις ελπίδες του.
Όχι άλλο πισωγύρισμα τυπου Μπόλονι.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ!
Είναι φυσική αντίδραση.
Δυστυχώς, το πιο δυναμικό και αποφασιστικό κομμάτι αυτού του οργανισμού, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ, πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δώσει την απαιτούμενη ασπίδα σε έναν άνθρωπο που ίσως αυτή τη στιγμή, είναι ο μοναδικός που μπορεί να ανταπροκριθεί στα όνειρα και τις ελπίδες του.
Όχι άλλο πισωγύρισμα τυπου Μπόλονι.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ!
Στο τέλος της μέρας ότι αποφασίσει ο μεγάλος θα γίνει, ή τα χώνει και στηρίζει ή πάμε πάλι απ'την αρχή. Υπάρχει πολύς κόσμος που βλέπει στοιχειώδη μπάλα για να φάει τέτοια αρθογραφία που λες, πάνε αυτά υπάρχουν απαντήσεις πλέον. Είδαμε όλοι, δεν είμαστε χαζοί, μια χαρά θα γεμίσει το γήπεδο με 2-3 προσθήκες και θα φτάσει η ομάδα στον στόχο της, δεν νομίζω ότι θα τα δώσει όλα μια κλοτσιά πάντως
εν τέλει και μετά από πολλά νεύρα και κακό βλέποντας τα όλα λίγο πιο ψύχραιμα, τα λέει πολύ σωστά ο τυπάς που έγραψε το άρθρο.sotos26 έγραψε:"Συμπέρασμα:
ο κύριος υπαίτιος όλης της αρνητικότητας που δημιουργήθηκε για μένα λέγεται ιβάν σαββίδης και ο εμφατικός και απόλυτος χαρακτήρας του.
επικοινωνιακά πάσχει. και πάσχει πολύ.
όταν βγάινεις στη παρουσίαση και ανεβάζεις τόσο τον πήχη με το να μιλάς για το πρωτάθλημα λες και είναι κάτι δεδομένο, σε βαθμό που γίνεται γελοίο, όταν μιλάς για ροναλντίνιους, μπερμπάτοφ και αυτοί που πήρες είναι 400 σκαλιά πιο κάτω από αυτούς.
τότε ή είσαι πινόκιο ή απλά ο ιβάν πίστευε οτί εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε μπούφοι και ιθαγενείς.
ο ιβάν μάλλον το δεύτερο θεώρησε αλλά υπολόγιζε λάθος. όταν τάζεις στον ΠΑΟΚτσή πρωτάθλημα στη στραβή ή τον μάιο θα σε κυνηγήσει.
επικοινωνιακά αν μιλούσε για εδραίωση της δεύτερης θέσης φέτος και από του χρόνου βλέπουμε δε θα είχε δημιουργήσει τόσο μεγάλες προσδοκίες αναίτια.
το έκανε χωρίς λόγο και κυρίως για φιγούρα.
Και για Ρόνι να μην έλεγε και πρωταθλητριών(Παναγιά μου!) πάλι θα τον σκίζαμε μετά το ντόρτι. Η ερώτηση είναι ποιος ή ποιοι το πείθουν ότι μ' αυτό το μπάτζετ γίνονται όλα αυτά. Μου φαίνεται δε θα μάθουμε ποτέ, δε νομίζω απο μόνος του να τα πε αυτά κάποιος τον έπεισε ρε μαμώτο, θα σκάσω ο κουτσομπόλης!
γιατι όλη αυτη η εναντιον του επίθεση από τα μεσα που τρωνε μεσω του Π.Α.Ο.Κ. ;;
έχουν κοντρα με τη διοικηση και την χτυπανε μεσω αυτού;;
έχουν γραμμή να τον χτυπήσουν (δεν ειναι και δανεικός ο άτιμος και χαλαει την πιάτσα...);;
δεν ειναι και δημοσιοσχετιστας...
αυτό που βλεπω εγω ειναι πως τον αφηνουν εκτεθιμένο
τον Σαντος καποτε ο Ζαγοράκης τον καλυψε με το τεχνασμα της πρωωρης ανανεωσης
(α ρε και να μην έβαζε εκεινο το γκολ με τη γριά ο Ιβιτς, να δω για ποια πορεία πρωταθλητισμού, ποιά πλευ-οφ και για ποιον Σαντος θα μιλουσαμε σημερα : τον καρααποτυχυμένο!!!)
περυσι, για να καλυψουν τον άλλον, βγαζανε φωτογραφίες από "συσκεψεις" στο μητινγκ-ρουμ
βγάλανε μεχρι και το βιντεο με τους 13 συνδυασμούς-κινησεις επι χάρτου
αλήθεια, για τις φετινές 13 κομπινες στα στημένα θα βγάλουν κανα βιντεάκι;
η τελευταία που ειδαμε πριν τον Στεβενς ήταν επί Μπολονι στη Βαλερενγκα
και ετσι λοιπον ο τουριστας...
κάνει τουρισμό κρατωντας τους παιχτες μας υγιείς και χωρις τραυματισμούς
ο τουρίστας που το πρωτο ρεπό το έδωσε μετά από την επιστροφή από την Αυστρία (δηλ. μετά από 4 βδομάδες)
ο τουριστας με τα λιγοτερα ρεπό γενικά
ο τουριστας που είναι ο μοναδικός που μεχρι και τα εργομετρικά πηγε να δει από κοντα
ο τουριστας που μετα από την ήττα λεει πως συνεχιζει να στηριζει τους παιχτες του και πιστευει στη ποιοτητα τους
(πες ρε πως οι σεντερφορ γυρνουσαν αδικαιολόγητα , πες πως χρειάζεσαι μεταγραφές, πες κατι)
αναπολώ τον καθαρό αέρα των ερτζιανών της πόλης
όπως τότε που δεν επαιζε τιποτα στο ραδιο, ουτε ιντερνετ
επαιρνες τα Σπορ, μεχρι να διαβασεις τα νεα της ομαδας, τελείωνε και ο ελληνικός καφές
προσεχες μην πιάσεις το πρόσωπό σου μεχρι να πλυνεις τα χερια
βουαλά
αει σιχτιρ
υγ. εγω στη διαχειρηση του υλικού στο ντερμπυ δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ λάθος
έχουν κοντρα με τη διοικηση και την χτυπανε μεσω αυτού;;
έχουν γραμμή να τον χτυπήσουν (δεν ειναι και δανεικός ο άτιμος και χαλαει την πιάτσα...);;
δεν ειναι και δημοσιοσχετιστας...
αυτό που βλεπω εγω ειναι πως τον αφηνουν εκτεθιμένο
τον Σαντος καποτε ο Ζαγοράκης τον καλυψε με το τεχνασμα της πρωωρης ανανεωσης
(α ρε και να μην έβαζε εκεινο το γκολ με τη γριά ο Ιβιτς, να δω για ποια πορεία πρωταθλητισμού, ποιά πλευ-οφ και για ποιον Σαντος θα μιλουσαμε σημερα : τον καρααποτυχυμένο!!!)
περυσι, για να καλυψουν τον άλλον, βγαζανε φωτογραφίες από "συσκεψεις" στο μητινγκ-ρουμ
βγάλανε μεχρι και το βιντεο με τους 13 συνδυασμούς-κινησεις επι χάρτου
αλήθεια, για τις φετινές 13 κομπινες στα στημένα θα βγάλουν κανα βιντεάκι;
η τελευταία που ειδαμε πριν τον Στεβενς ήταν επί Μπολονι στη Βαλερενγκα
και ετσι λοιπον ο τουριστας...
κάνει τουρισμό κρατωντας τους παιχτες μας υγιείς και χωρις τραυματισμούς
ο τουρίστας που το πρωτο ρεπό το έδωσε μετά από την επιστροφή από την Αυστρία (δηλ. μετά από 4 βδομάδες)
ο τουριστας με τα λιγοτερα ρεπό γενικά
ο τουριστας που είναι ο μοναδικός που μεχρι και τα εργομετρικά πηγε να δει από κοντα
ο τουριστας που μετα από την ήττα λεει πως συνεχιζει να στηριζει τους παιχτες του και πιστευει στη ποιοτητα τους
(πες ρε πως οι σεντερφορ γυρνουσαν αδικαιολόγητα , πες πως χρειάζεσαι μεταγραφές, πες κατι)
αναπολώ τον καθαρό αέρα των ερτζιανών της πόλης
όπως τότε που δεν επαιζε τιποτα στο ραδιο, ουτε ιντερνετ
επαιρνες τα Σπορ, μεχρι να διαβασεις τα νεα της ομαδας, τελείωνε και ο ελληνικός καφές
προσεχες μην πιάσεις το πρόσωπό σου μεχρι να πλυνεις τα χερια
βουαλά
αει σιχτιρ
υγ. εγω στη διαχειρηση του υλικού στο ντερμπυ δεν ειδα ΚΑΝΕΝΑ λάθος
-
H μεγαλύτερη ΜΠΑΡΟΥΦΑ και Μ@Λ@ΚΙΑ που μπορεί να γραφτεί και να ακουστεί.sotos26 έγραψε:"Συμπέρασμα
Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι ο Στέφενς κατέβηκε στο Φάληρο για να εκθέσει το Σαββίδη.
Ενας πολύ μεγάλος προπονητής δηλαδή στο ματς που έχει στραμμένο το βλέμμα της όλη η Ελλάδα,επιλέγει(?) να διασυρθεί αυτός και η ομάδα του,να στιγματίσει το όνομα και την φήμη του, για να πει τί στον πρόεδρο?
ότι θέλω μεταγραφές???????
ας είμαστε σοβαροί
ούτε παιδάκι που ζητάει παγωτό από τους γονείς του δεν θα έκανε τέτοια απερισκεψία και επιπολαιότητα
Ο κάθε προπονητής παλεύει με τα όπλα που έχει,αν κάθεται να χάνει για να εκβιάσει για μεταγραφές,είναι πραγματικά ανάξιος λόγου.Και φυσικά δεν συνέβη αυτό με τον Στέφενς.
και μιάς και κλειδωσε και δεν πρόλαβα το τοπικ του ντερμπυ:
ακομα και να ξεκινουσε με Τζαβελλα προχθές , το γκολ θα το τρωγαμε, κατι θα κανανε τα παλλικάρια μας
για να αποτινάξουν αυτό το φορτίο από πάνω τους-το έχουμε δει εκατονταδες φορες το εργο αυτό
τον Λινο λοιπόν και να μην το ξεκινούσε, θα τον έβαζε αλλαγή για να κηνυγησει το σκορ
και αφού τον ξεκινησε τον κρατησε
για να τον δωσει βοηθειες, εβαλε τον Ολισε
για να τονωσει την κυκλοφορία της μπάλας, έβαλε αντι του Λαζαρ (που στο β΄μέρος συνηθως καιει φλαντζες),
τον πιο επιθετικογενή, πιο ξεκουραστο και με καλή (σχετικά) τριπλα και καθετη Νίνη
για περισσσότερη βοηθεια έβαλε και τον Βουκιτς, που μας εχει ξελασπωσει αρκετα φετος
ακομα και να ξεκινουσε με Τζαβελλα προχθές , το γκολ θα το τρωγαμε, κατι θα κανανε τα παλλικάρια μας
για να αποτινάξουν αυτό το φορτίο από πάνω τους-το έχουμε δει εκατονταδες φορες το εργο αυτό
τον Λινο λοιπόν και να μην το ξεκινούσε, θα τον έβαζε αλλαγή για να κηνυγησει το σκορ
και αφού τον ξεκινησε τον κρατησε
για να τον δωσει βοηθειες, εβαλε τον Ολισε
για να τονωσει την κυκλοφορία της μπάλας, έβαλε αντι του Λαζαρ (που στο β΄μέρος συνηθως καιει φλαντζες),
τον πιο επιθετικογενή, πιο ξεκουραστο και με καλή (σχετικά) τριπλα και καθετη Νίνη
για περισσσότερη βοηθεια έβαλε και τον Βουκιτς, που μας εχει ξελασπωσει αρκετα φετος