Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Re: Νεος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

angelheart,επειδή ο σχολιασμός της φωτογραφίας που postαρες ήταν off topic προηγουμένως,μπορείς να γράψεις το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λόγο για τον οποίο έβαλες τη φωτογραφία,για να γίνει και η ανάλογη κουβέντα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Το τραβάει ο οργανισμός σου ε ; :D :D :D

Ρε συ μη στραβώνεις αμέσως. Αφού το είπα κιόλας. Σεβαστοί όλοι οι λόγοι. Τεσπα, ταϊζουμε τώρα τα μικρά. Κάνω το ποστ για να έχω τον χώρο ρεζερβέ από κάτω ακριβώς. Θα το κάνω edit αργότερα και θα σου πω
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:Καταγραφη
Μετα την επιβεβαιωμενη με την δικογραφια συναντηση Ζαγορακη-Συνδεσμιτων(Σεκιουριτυ)-Σαββιδη προ μηνων
Μετα την αναγωγη του Αλκη Μαυροφρυδη μελος των διοικησεων Ζαγορακη σε ανεπισημο ΝΟ1 στην ΠΑΕ
Μετα την δηλωση για αποκατασταση του ονοματος του Ζαγορακη
Μετα την συναντηση με τον Γκαγκατση μελος παλιας διοικησης Ζαγορακη ενωπιον 15-20 χιλιαδων οπαδων και οχι off the record η ανεπισημα
Εχουμε και τα ρεπορταζ που παρουσιαζουν με σιγουρια την επιστροφη του μελους των διοικησεων Ζαγορακη κυριου Ποικιλιδη
Μετά απο την επιστροφή του ποικιλίδη πλεον μπορούμε να πούμε ότι ο Ιβαν ειναι "αχυρανθρωπος " του Ζαγορακη :):):):)
Και γκοντζαρεβα ζαγορικια νομίζω ηταν και μάλιστα το 2004 μετα τον τελικό πήρε αυτόγραφο απο τον ζαγορ :(:(:(:(
Αυτη η τάση μας να ψάχνουμε συνομωσιες παντου.....

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
toumpiotis35

Δημοσίευση από toumpiotis35 »

O Zαγορακης ουδεποτε υπηρξε αχυρανθρωπος καποιου
Ο Ζαγορακης δεν πουλησε ποτε κατι περισσοτερο απο αυτο που ειναι
Ο Ζαγορακης ειναι ενας πρωην ποδοσφαιριστης,πρωταθλητης ευρωπης,mvp του euro
Το οτι καποιοι του προσεδωσαν ικανοτητες,γνωσεις και ιδιοτητες που ουδεποτε ειχε ειναι κατι αξιο συζητησης σε αλλο topic και καταλληλο δειγμα απαντησης αποτελει η δικη σου απαντηση EORPTOL
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Δε ρωτάω γιατί στάβωσα ή γιατί έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με εσένα(angelheart) ή με τον οποιονδήποτε,αλλά γιατί δε μου αρέσει και τόσο ο αινιγματικός λόγος και το να αφήνουμε πράγματα να αιωρούνται.

Κουράστηκα με τα,''....ούτε και εξέλιπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου'' κ.τ.λ..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:O Zαγορακης ουδεποτε υπηρξε αχυρανθρωπος καποιου
Ο Ζαγορακης δεν πουλησε ποτε κατι περισσοτερο απο αυτο που ειναι
Το οτι καποιοι του προσεδωσαν ικανοτητες,γνωσεις και ιδιοτητες που ουδεποτε ειχε ειναι κατι αξιο συζητησης σε αλλο topic και καταλληλο δειγμα απαντησης αποτελει η δικη σου απαντηση EORPTOL
ναι συμφωνω ,μεχρι κεραιας εξ αλλου εχουμε παλιους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ αλλα και οψιμους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ με συχνοουρια που ειναι ποιο αξιοι απο αυτον .......η καταγραφη σου της παραμονης στελεχων οπως μαυροφρυδης ποικιλιδης στο Δ.Σ. της ΠΑΕ τι θελει να δειξει καντο μας λιανά μην μιλαμε με γριφους .....εγω παντως θα ηθελα τον γιγαντα ας πουμε καλυβα στο Δ.Σ. :lol: :lol: :lol: :lol: αφου κανει δηλωσεις καθε λιγο και λιγακι ας τις κανει σαν στελεχος της ΠΑΕ ..... :D :D
toumpiotis35

Δεν κατεγραψα καμια παραμονη
Κατεγραψα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Οι επιστροφες εχουν αρωμα Ζαγορακη
Εσυ δεν το βλεπεις?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

toumpiotis35 έγραψε: Ο Ζαγορακης δεν πουλησε ποτε κατι περισσοτερο απο αυτο που ειναι
Το οτι καποιοι του προσεδωσαν ικανοτητες,γνωσεις και ιδιοτητες που ουδεποτε ειχε ειναι κατι αξιο συζητησης
Δεν θα χάσω την μοναδική ευκαιρία να συμφωνήσω 100% σε κάτι με τον Τουμπιώτη35. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

toumpiotis35 έγραψε:Δεν κατεγραψα καμια παραμονη
Κατεγραψα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Εσυ δεν το βλεπεις?
Μα είχανε πει ότι τον πρότεινε για πρόεδρο ο Σαββιδης και αυτος δεν δέχτηκε και για μένα πολυ καλα έκανε, τώρα αν ο Μαύροφρυδης και ο ποικιλιδης ενοχλούν κάποιους τι να κανουμε επιλογές του ιβαν και νομίζω στον τομέα τους και οι δυο ηταν καλοί .....
Το ξαναλέω πολυ καλα κανει και δεν επανέρχεται ο ζαγορακης για τα αρώματα κλπ.
Που λες δεν κατάλαβα θα πούμε τον ιβαν μην πάρεις αυτούς γιατι ηταν με τον ζαγορακη ; οχι βέβαια ολοι θα κριθούν απο την δουλεια τους ......
Πάντως έχουν λυσαξει ολοι θέλουν να είναι στα πράματα αλλα απο ότι φαινετε Ιβαν τους εχει γραμμένους και κανει τις δικές του επιλογές

gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Πριν απο λιγο σχετικα καιρο, θα ηταν η...ονειρωξη του καθε ΠΑΟΚΤΣΗ να υπαρχει ενασ με λεφτα στην ομαδα καιο Ζαγορα΄κης να εχει ενεργο ρολο.Πως μας προεκυψε και ο Ζαγόρ εγινε "μαυρο προβατο¨", κλέφτης, ασχετος, αχρηστος και πολλά άλλα όμορφα...δεν το καταλαβα. Μαλλον...το καταλαβα αλλά κανω πως δεν το καταλαβα ξερετε γιατι; επειδη πρέπει σε αντιθετη περιπτωση να παραδεχθω οτι στον ΠΑΟΚ ακομα και σημερα κυβερνουν οι λιγοι.Που οποιν γουσταρουν, οπωε και οποτε γουσταρουν τον κανουν θεο η τον ξεφτιλιζουν απαξιονωντας τον εν μια νυκτι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Μόνο το ότι ο Σαββιδης έκανε φύλο και φτερό τα οικονομικα της ΠΑΕ και παρ όλα αυτα η πολυ καλή γνώμη του για τον Ζαγορ δεν άλλαξε δεν μας λέει τίποτε ;

Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Sladjan Spasić έγραψε:Δε ρωτάω γιατί στάβωσα ή γιατί έχω διάθεση να αντιπαρατεθώ με εσένα(angelheart) ή με τον οποιονδήποτε,αλλά γιατί δε μου αρέσει και τόσο ο αινιγματικός λόγος και το να αφήνουμε πράγματα να αιωρούνται.

Κουράστηκα με τα,''....ούτε και εξέλιπαν οι λόγοι της αποχώρησής μου'' κ.τ.λ..
Κατ' αρχήν αν ΟΝΤΩΣ δε σου αρέσει να ακούς πράγματα "που αιωρούνται" (που ΔΕΝ είπα οτι σου αρέσει) τότε πρέπει τα τελευταία δυο χρόνια (τουλάχιστο) να έχεις βγάλει σπυριά από το κακό σου. Δεν νομίζω να υπήρξε έστω ένας που ενεπλάκη με τα του ΠΑΟΚ, σε αυτό το διάστημα πάντα, ο οποίος να μίλησε ξεκάθαρα και χωρίς να (μας) κρύψει κάτι. Προσωπικά όποιο όνομα και να βάλω στο μυαλό μου, όλο και κάτι έχω να πω ότι δεν είπε.

Μιλώντας τώρα για την πάρτι μου, ΣΑΦΩΣ και έχω κατά καιρούς αφήσει υπονοούμενα, πλην όμως δεν ΜΠΟΡΩ να μιλήσω ανοιχτά για τα περισσότερα θέματα, μιας και ΔΕΝ έχω καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ σχέση με τα διοικητικά δρώμενα. Επομένως μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω. Και με υποθέσεις ΔΕΝ μπορείς να βγεις και να μιλάς "ανοιχτά". Ακόμα και 100% δίκιο να έχεις, φτάνει "η άλλη πλευρά" απλά να σου πει "Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο ;" για να μη μπορείς να μιλήσεις. Πάμε να το κάνουμε συγκεκριμένο το προηγούμενο.

Ο Κος Ιβάν Σαββίδης είπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ, οτι την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να την αγοράσει ΚΑΙ το 2006, αλλά οτι στο ενδιάμεσο το ενδιαφέρον του δεν έπαψε ΠΟΤΕ. Βασικά το είπε ΔΥΟ φορές, μια με υπονοούμενο ("χάθηκαν 6 χρόνια") και μια στα ίσα πολύ πρόσφατα. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει άνθρωπο ΜΕΘΟΔΙΚΟ και ΕΠΙΜΟΝΟ. Το εντελώς λογικό (για μένα) είναι λοιπόν ο Κος Σαββίδης να έχει κάνει μια ΣΟΒΑΡΗ προεργασία, πριν καν εμφανιστεί στα πράγματα το καλοκαίρι. Εκτός όμως από την προεργασία αυτή, έχει (για μένα) ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ μέσα στο μυαλό του, τι ΑΚΡΙΒΩΣ σκοπεύει να κάνει. ΔΕΝ είπα ΜΕ ΠΟΙΟΝ (ή ποιους), είπα ΤΙ.

Θεωρώ λοιπόν τεράστια ΑΦΕΛΕΙΑ, να πιστεύει ο κόσμος αυτό που "διοχετεύτηκε" προς τα έξω, οτι δλδ συναντήθηκε με τον Ζαγοράκη στο αεροπλάνο κατά λάθος, και "εκεί τα είπανε" (κτλ κτλ κτλ). Ο Κος Σαββίδης έχει ΔΙΚΟ ΤΟΥ αεροπλάνο. Σιγά μην παίρνει την Olympic airways για να πάει Θεσσαλονίκη - Αθήνα.

Εγώ λοιπόν λέω (εγώ), οτι ο Κος Σαββίδης έχει από καιρό κιόλας, συναντήσει αυτούς που ήθελε (ή τέλος πάντων νόμιζε οτι έπρεπε), έκανε από καιρό τις ΒΑΣΙΚΕΣ του επιλογές στρατηγικής, και αυτές σιγά σιγά θα τις δούμε και στη πράξη. Τώρα αν σε αυτό το ΔΣ είναι ο Ποικιλλίδης και στο άλλο δεν είναι (ή το ανάποδο) δεν έχει καμία σημασία.

Στη λογική των προηγουμένων, ο Κος Σαββίδης αποφάσισε οτι το μεγαλύτερο συμβόλαιο της ομάδας, αυτό του ΔΣ, θα το πληρώσει και ο παίκτης θα παραμείνει, ή να το πω (ίσως και) πιο σωστά, η ομάδα ΔΕΝ θα "ξεφορτωθεί" το συμβόλαιο του ΔΣ. ΔΕΝ είπα οτι ο Κος Σαββίδης έβαλε κάτω όλα τα συμβόλαια (κτλ) και είπε "αυτός μένει και αυτός φεύγει". Είπα οτι το θέμα του ΔΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, τον έχει σίγουρα απασχολήσει, και ότι πήρε την απόφαση αυτή εδώ και καιρό, και όχι πριν κανά μήνα. Αυτό είπα.

Επομένως, το να βγαίνει και να γράφει ο τάδε στο φόρουμ του paokmania φέρε τον Βιερίνια και διώξε τον ΔΣ, ή ο παρατάδε ΑΡΔ στην εφημερίδα να δίνει και συμβουλές, ή να στέλνει ο Μπάμπης (ο φλου) επιστολές (κτλ κτλ κτλ) είναι τρυπάρες στο νερό (για μένα). Βασικά για ΑΛΛΟΥΣ λόγους γράφονται οι επιστολές και δίνονται οι συμβουλές (κτλ) αλλά εμένανε ούτε και με νοιάζει πια.

Τώρα, σε αυτό που είπες, οτι δλδ "και αν μας αφήσει κανένα τεράστιο φέσι και φύγει ;" (γιατί ουσιαστικά αυτό λες) θα σου πω οτι ΦΥΣΙΚΑ και μπορεί και ότι ΦΥΣΙΚΑ και είναι δυνατόν. Αλλά τουλάχιστο σε μένα ΜΗ τα λες αυτά.

Παραμεγάλωσε...
toumpiotis35

eorptol έγραψε:
toumpiotis35 έγραψε:Δεν κατεγραψα καμια παραμονη
Κατεγραψα ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Εσυ δεν το βλεπεις?
Μα είχανε πει ότι τον πρότεινε για πρόεδρο ο Σαββιδης και αυτος δεν δέχτηκε και για μένα πολυ καλα έκανε, τώρα αν ο Μαύροφρυδης και ο ποικιλιδης ενοχλούν κάποιους τι να κανουμε επιλογές του ιβαν και νομίζω στον τομέα τους και οι δυο ηταν καλοί .....
Το ξαναλέω πολυ καλα κανει και δεν επανέρχεται ο ζαγορακης για τα αρώματα κλπ.
Που λες δεν κατάλαβα θα πούμε τον ιβαν μην πάρεις αυτούς γιατι ηταν με τον ζαγορακη ; οχι βέβαια ολοι θα κριθούν απο την δουλεια τους ......
Πάντως έχουν λυσαξει ολοι θέλουν να είναι στα πράματα αλλα απο ότι φαινετε Ιβαν τους εχει γραμμένους και κανει τις δικές του επιλογές

Aλλη φορα οταν βλεπω eorptol θα αφηνω τον καφε και μετα θα διαβαζω.Μου γα...σες το χαλι και μου καψες το ποδι
Οταν διαβασα οτι οι Μαυροφρυδης Ποικιλιδης ειναι πετυχημενοι η παραλυση που δημιουργηθηκε στο χερι μου μαζι με την επιδραση της βαρυτητας στην κουπα του καφε δημιουργησαν το....ατυχημα
Μου χρωστας ενα χαλι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είμαι ο μόνος που για μια στιγμή νόμισε ότι το "Μου γα...σες το χαλι και μου καψες το ποδι" ήταν κάποια παροιμία που αγνοούσα;;; :mrgreen:

(Συμπαθάτε με, πρωί είναι!)
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

αφελης και ηλιθιος ο Σαββιδης
δεν διαβαζει και λιγο παοκμανια να ανοιξει τα στραβα του;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”