καλα εχει να πεσει τρομερο γελιο εδω μεσα...

Sera4 έγραψε:![]()
![]()
καλα εχει να πεσει τρομερο γελιο εδω μεσα...![]()
μπα εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα θα τον βριζουν επειδη τους την εκανε και ηρθε σε εμας....Aureliano Buendia έγραψε:Κοίτα, το θετικό, με μία πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του, είναι ότι οι 2 τελευταίες του χρονιές ήταν γεμάτες.Sera4 έγραψε:δεν μπορω καν να περιγραψω τις στιγμες... :ugeek: :ugeek:Aureliano Buendia έγραψε:Είναι πραγματικά μαγευτικό αυτό που συμβαίνει, ζούμε ένα όνειρο.
καλος ειναι ρε σεις αυτος ο μπρουνο για πειτε οσοι τον εχετε δει...
Λέω να μπούμε σε κανα φόρουμ οπαδών της προηγούμενης του ομάδας, να συλλέξουμε γνώμες.
ρε δεν παιζεστε....Aureliano Buendia έγραψε:Sera4 έγραψε:![]()
![]()
καλα εχει να πεσει τρομερο γελιο εδω μεσα...![]()
Ρε θα περάσουμε τέλεια, εγώ δεν το κουνάω ρούπι από εδώ![]()
![]()
Και για τον επιθετικό, βολιδοσκοπείται η αγορά των Βαλκανίων και πιο συγκεκριμένα της ΒοσνίαςKourdos έγραψε:Τσιρίλο: «Τιμή μου»
Ο Ιταλός άσος Μπρούνο Τσιρίλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής απ' την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι τιιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Ιταλός παίκτης, που πήρε την φανέλα με το νούμερο 6. Ενθουσιασμός στον «δικέφαλο του Βορρά» για τη νέα αυτή προσθήκη στο ρόστερ.
«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοί του ήταν επικίνδυνοι ως αντίπαλοι, όμως τώρα είναι όλα μία χαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός στην συνέχεια δήλωσε πως «Φέτος ο ΠΑΟΚ κόντραρε τους μεγάλους αντιπάλους του. Του χρόνου η πίεση θα είναι πιο μεγάλη».
Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που θ' αγωνιστεί με χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ διευκρίνισε πως περιμένει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και τη νέα χρονιά, όπως έκανε και φέτος. Ο Τσιρίλο, που πήρε το νούμερο 6 (καθότι το 5 δεν ήταν εφικτό να το πάρει) έλαμπε από χαρά που γύρισε στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Για τον μπακ βολιδοσκοπείται η αγορά της Λατινικής Αμερικής.
Ναι λέει, στην αρχή ήταν να τον ανανεώσουν, μετά λέει δεν τα βρήκαν, από τη διοίκησή τους πέρασε στην αρχή ότι αυτοί δεν το 'θελαν, αλλά απ' ότι φάνηκε τελικά αυτός δεν ήθελε γιατί είχε ήδη κλείσει σε εμάς και ξες τώρα αυτοί τον λένε αχάριστο κτλ κτλSera4 έγραψε:μπα εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα θα τον βριζουν επειδη τους την εκανε και ηρθε σε εμας....Aureliano Buendia έγραψε:Κοίτα, το θετικό, με μία πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του, είναι ότι οι 2 τελευταίες του χρονιές ήταν γεμάτες.
Λέω να μπούμε σε κανα φόρουμ οπαδών της προηγούμενης του ομάδας, να συλλέξουμε γνώμες.![]()
karabill έγραψε:Παρε εδω συζητηση..
Sera4 έγραψε:κλειδωνουμε σημερα τελευταια σχολια για τον σεξυ ιταλο...panta έγραψε:τελευταία μέρα?
Μπρούνο ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!
Sera4 έγραψε:ε τι θες να τον κλαιμε 40 μερες??teod1980 έγραψε:ο panta θέλει να τον χαιρετάει πάντα...Λαλαλα λαλα...panta έγραψε:![]()
απλά αγχώθηκα μη δε προλάβω να τον ξεπροβοδίσω
![]()
υ.γ. ναι όταν χαιρετάω θέλω να είναι για πάντα
Aureliano Buendia έγραψε:Και για τον επιθετικό, βολιδοσκοπείται η αγορά των Βαλκανίων και πιο συγκεκριμένα της ΒοσνίαςKourdos έγραψε:Τσιρίλο: «Τιμή μου»
Ο Ιταλός άσος Μπρούνο Τσιρίλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής απ' την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι τιιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Ιταλός παίκτης, που πήρε την φανέλα με το νούμερο 6. Ενθουσιασμός στον «δικέφαλο του Βορρά» για τη νέα αυτή προσθήκη στο ρόστερ.
«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοί του ήταν επικίνδυνοι ως αντίπαλοι, όμως τώρα είναι όλα μία χαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός στην συνέχεια δήλωσε πως «Φέτος ο ΠΑΟΚ κόντραρε τους μεγάλους αντιπάλους του. Του χρόνου η πίεση θα είναι πιο μεγάλη».
Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που θ' αγωνιστεί με χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ διευκρίνισε πως περιμένει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και τη νέα χρονιά, όπως έκανε και φέτος. Ο Τσιρίλο, που πήρε το νούμερο 6 (καθότι το 5 δεν ήταν εφικτό να το πάρει) έλαμπε από χαρά που γύρισε στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Για τον μπακ βολιδοσκοπείται η αγορά της Λατινικής Αμερικής.
![]()
![]()
Αν πραγματικά θέλουμε να απογειώσουμε σε απάτητες κορυφές θεότητας αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι, ξέρετε όλοι ποιον πρέπει να κλείσουμε για τη θέση του σέντερ φορ...