8. Bruno Cirillo

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: 8. Bruno Cirillo

Δημοσίευση από Sera4 »

:lol: :lol: :lol:

καλα εχει να πεσει τρομερο γελιο εδω μεσα... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Μιλάμε δεν το πιστεύω! Έχω να γράψει κάτι μήνες στο φόρουμ αλλά θα το κάνω μόνο και μόνο για αυτή την φοβερή μετεγραφή που πάει να πραγματοποιηθεί! Απίστευτο! Αυτό τον παιχτούρα πήραμε? Που έχει παίξει στην μεγάλη Ίντερ? και στην πρωταθλήτρια άεκ το 2008; πω πω! Δεν έχω λόγια! α ρε παλήκαρε τσιρίλο! Παίδες πάμε αεροδρόμιο να τον προλάβουμε πριν να είναι αργά!

Νέο αίμα στην ομάδα! Έτσι μπράβο!
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Sera4 έγραψε::lol: :lol:

Ρε θα περάσουμε τέλεια, εγώ δεν το κουνάω ρούπι από εδώ :D :D :D
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Aureliano Buendia έγραψε:
Sera4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Είναι πραγματικά μαγευτικό αυτό που συμβαίνει, ζούμε ένα όνειρο.
δεν μπορω καν να περιγραψω τις στιγμες... :ugeek: :ugeek:

καλος ειναι ρε σεις αυτος ο μπρουνο για πειτε οσοι τον εχετε δει... :twisted:
Κοίτα, το θετικό, με μία πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του, είναι ότι οι 2 τελευταίες του χρονιές ήταν γεμάτες.
Λέω να μπούμε σε κανα φόρουμ οπαδών της προηγούμενης του ομάδας, να συλλέξουμε γνώμες.
μπα εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα θα τον βριζουν επειδη τους την εκανε και ηρθε σε εμας.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

Τσιρίλο: «Τιμή μου»
Ο Ιταλός άσος Μπρούνο Τσιρίλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής απ' την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι τιιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Ιταλός παίκτης, που πήρε την φανέλα με το νούμερο 6. Ενθουσιασμός στον «δικέφαλο του Βορρά» για τη νέα αυτή προσθήκη στο ρόστερ.
«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοί του ήταν επικίνδυνοι ως αντίπαλοι, όμως τώρα είναι όλα μία χαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός στην συνέχεια δήλωσε πως «Φέτος ο ΠΑΟΚ κόντραρε τους μεγάλους αντιπάλους του. Του χρόνου η πίεση θα είναι πιο μεγάλη».
Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που θ' αγωνιστεί με χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ διευκρίνισε πως περιμένει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και τη νέα χρονιά, όπως έκανε και φέτος. Ο Τσιρίλο, που πήρε το νούμερο 6 (καθότι το 5 δεν ήταν εφικτό να το πάρει) έλαμπε από χαρά που γύρισε στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Για τον μπακ βολιδοσκοπείται η αγορά της Λατινικής Αμερικής.

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Sera4 έγραψε::lol: :lol:

Ρε θα περάσουμε τέλεια, εγώ δεν το κουνάω ρούπι από εδώ :D :D :D
ρε δεν παιζεστε.... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Σε μία ομάδα άκουσα ότι όταν έβαλε γκολ πήγε στα κάγκελα και σχεδόν τον ξεβράκωσαν οι συμπαίκτες του...

:D
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Kourdos έγραψε:Τσιρίλο: «Τιμή μου»
Ο Ιταλός άσος Μπρούνο Τσιρίλο παρουσιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής απ' την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. «Είναι τιιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ», υπογράμμισε ο Ιταλός παίκτης, που πήρε την φανέλα με το νούμερο 6. Ενθουσιασμός στον «δικέφαλο του Βορρά» για τη νέα αυτή προσθήκη στο ρόστερ.
«Τιμή μου να παίξω στον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοί του ήταν επικίνδυνοι ως αντίπαλοι, όμως τώρα είναι όλα μία χαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων στην παρουσίασή του ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός αμυντικός στην συνέχεια δήλωσε πως «Φέτος ο ΠΑΟΚ κόντραρε τους μεγάλους αντιπάλους του. Του χρόνου η πίεση θα είναι πιο μεγάλη».
Παράλληλα τόνισε πως είναι πολύ τυχερός που θ' αγωνιστεί με χρώματα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ διευκρίνισε πως περιμένει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστήσει στην Ελλάδα και τη νέα χρονιά, όπως έκανε και φέτος. Ο Τσιρίλο, που πήρε το νούμερο 6 (καθότι το 5 δεν ήταν εφικτό να το πάρει) έλαμπε από χαρά που γύρισε στην Ελλάδα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αριστερού μπακ και ενός επιθετικού. Για τον μπακ βολιδοσκοπείται η αγορά της Λατινικής Αμερικής.

Και για τον επιθετικό, βολιδοσκοπείται η αγορά των Βαλκανίων και πιο συγκεκριμένα της Βοσνίας :mrgreen: :mrgreen:
Αν πραγματικά θέλουμε να απογειώσουμε σε απάτητες κορυφές θεότητας αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι, ξέρετε όλοι ποιον πρέπει να κλείσουμε για τη θέση του σέντερ φορ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Aureliano Buendia την Τρί 05 Ιούλ 2011, 13:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Sera4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Κοίτα, το θετικό, με μία πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του, είναι ότι οι 2 τελευταίες του χρονιές ήταν γεμάτες.
Λέω να μπούμε σε κανα φόρουμ οπαδών της προηγούμενης του ομάδας, να συλλέξουμε γνώμες.
μπα εγω δεν τα εμπιστευομαι αυτα θα τον βριζουν επειδη τους την εκανε και ηρθε σε εμας.... :lol: :lol:
Ναι λέει, στην αρχή ήταν να τον ανανεώσουν, μετά λέει δεν τα βρήκαν, από τη διοίκησή τους πέρασε στην αρχή ότι αυτοί δεν το 'θελαν, αλλά απ' ότι φάνηκε τελικά αυτός δεν ήθελε γιατί είχε ήδη κλείσει σε εμάς και ξες τώρα αυτοί τον λένε αχάριστο κτλ κτλ
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

επεισόδιο του Twilight Zone μου θυμίζει :shock: :twisted:
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

karabill έγραψε:Παρε εδω συζητηση..
Sera4 έγραψε:κλειδωνουμε σημερα τελευταια σχολια για τον σεξυ ιταλο... 8-)
panta έγραψε::o τελευταία μέρα?
Μπρούνο ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!

:pano:
Sera4 έγραψε:ε τι θες να τον κλαιμε 40 μερες?? :lol:
teod1980 έγραψε:ο panta θέλει να τον χαιρετάει πάντα... :mrgreen:
panta έγραψε::D
απλά αγχώθηκα μη δε προλάβω να τον ξεπροβοδίσω

:opaokara: :opaokara:

υ.γ. ναι όταν χαιρετάω θέλω να είναι για πάντα
Λαλαλα λαλα...
:opaokara:

μια φορά είπα και εγω να χαιρετίσω ....

Καλώς μας ξαναήρθες λοιπόν!

Δεν θυμάμαι αν αποχαιρέτησα Μουσλι :roll: , πάω να δω...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Kourdos έγραψε:Τσιρίλο: «Τιμή μου»

Και για τον επιθετικό, βολιδοσκοπείται η αγορά των Βαλκανίων και πιο συγκεκριμένα της Βοσνίας :mrgreen: :mrgreen:
Αν πραγματικά θέλουμε να απογειώσουμε σε απάτητες κορυφές θεότητας αυτό το μεταγραφικό καλοκαίρι, ξέρετε όλοι ποιον πρέπει να κλείσουμε για τη θέση του σέντερ φορ...

Ρε συ αουρελιανε μπαινω και διαβαζω το παραληρημα του καθε σαχλαμαρα μεσα στο φορουμ τις τελευταιες μερες απο εσενα περιμενα κατι διαφορετικο.
Παραπηγε το ιδιο αστειο γινομαστε γραφικοι.

Υ.Γ Ο αλλος γραφει οτι θελει γκαλιτσιο και γιαννακη παπαδοπουλο ελεος που λεει και ο eleos. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

obanebane τη γνωμη μου γραφω......μπορεις να διαφωνεις......
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

οκ ρε δεν εχω τιποτα με σενα τοσο καιρο γραφουμε εδω μεσα η γνωμη σου με ενοχλει γιατι υποβιβαζει τον ΠΑΟΚ.
Δε γινετε ρε φιλε να μαζευουμε τα λιμα του γαυρου αυτα περασαν ευτηχως δηλαδη. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

όταν διώχνεις κάποιον πρέπει να τον αντικαταστήσεις με κάποιον καλύτερο,αν όχι αγωνιστικά αλλά ηλικιακά!
εφόσον δεν μπόρεσαν να βρουν σέντερ μπακ που είναι από τις πιο εύκολες θέσεις θα βρούμε επιθετικό?ή 10ρι?
παράξενα πράγματα βλέπουμε στην παε και πολύ μα πολύ καθυστέρηση!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”