Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
- ΑποστόληςΑ
Re: Σκέψεις γύρω από αγωνιστικούς στόχους του Π.Α.Ο.Κ.
Φάνηκε στον αγώνα με ΠΑΣ πόσο ταιριάζει το σύστημα με 4 μπακ και δύο εξτρέμ στα άκρα. Με αυτό το σύστημα χρειαζόμαστε δύο stoppers ταυτόχρονα οπότε με την απόκτηση μόνον ενός και την επιστροφή Costa είμαστε πλήρεις μέχρι το καλοκαίρι. Επίσης στα δεξιά μπορούν να παίξουν οι υγιείς Κίτσιου και Σκόνδρας μέχρι την επιστροφή Κων/νιδη.
Η χημεία της ομάδας φάνηκε στα πρόσωπα των Cimirot - Χαρίση. Θεωρώ ότι αποτελούν ίσως το καλύτερο εν Ελλάδι δίδυμο. Αν πάρουμε και ένα καλό 10ρι θα είμαστε τέλειοι, καθώς από πίσω έχουμε Τζιόλη, Kace, Sabo, Golasa, Antonis, Πέλκα, Μυστακίδη και Σαββίδη. Κάποιοι απο αυτούς πρέπει να δοθουν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους (εκτός του Antonis που τον θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ για τον ΠΑΟΚ).
Στα εξτρέμ έχουμε πρόβλημα καθώς διαθέτουμε υγιείς μόνο τους Μακ και Jairo. Ευτυχώς επανέρχεται σύντομα ο Rodrigues, αλλά δεν ξέρω αν θα συμμετάσχει στο Παναφρικανικό Κύπελλο, οπότε θα τον ξαναχάσουμε. Μακάρι να αποκτηθεί ένας ακόμη Rod.
Οι Αθανασιάδης και Berbatov είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν στην ίδια 11άδα. Και οι δύο είναι βαρείς και παίζουν στην ίδια θέση, με τον Στέφανο λιγότερο τεχνίτη, αλλά κάπως πιο ευέλικτο, ενώ ακριβώς το αντίθετο είναι ο Βούλγαρος. Για μένα είναι λάθος να παίζει ο Berba 10ρι γιατί η ομάδα γίνεται επικίνδυνα αργή.
Στόπερ, 10ρι και εξτρέμ και φύγαμε για το κύπελλο.
ΥΓ: Κενό έχουμε και στη θέση του σριστερού μπακ, όπου υπάρχει μόνον ο Leovac. Για την ώρα μπορεί να τον αναπληρώσει ο Τζαβέλλας, αν δεν χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας. Το καλοκαίρι όμως θα χρειαστούμε έναν ακόμη.
Η χημεία της ομάδας φάνηκε στα πρόσωπα των Cimirot - Χαρίση. Θεωρώ ότι αποτελούν ίσως το καλύτερο εν Ελλάδι δίδυμο. Αν πάρουμε και ένα καλό 10ρι θα είμαστε τέλειοι, καθώς από πίσω έχουμε Τζιόλη, Kace, Sabo, Golasa, Antonis, Πέλκα, Μυστακίδη και Σαββίδη. Κάποιοι απο αυτούς πρέπει να δοθουν δανεικοί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους (εκτός του Antonis που τον θεωρώ εκ των ων ουκ άνευ για τον ΠΑΟΚ).
Στα εξτρέμ έχουμε πρόβλημα καθώς διαθέτουμε υγιείς μόνο τους Μακ και Jairo. Ευτυχώς επανέρχεται σύντομα ο Rodrigues, αλλά δεν ξέρω αν θα συμμετάσχει στο Παναφρικανικό Κύπελλο, οπότε θα τον ξαναχάσουμε. Μακάρι να αποκτηθεί ένας ακόμη Rod.
Οι Αθανασιάδης και Berbatov είναι πολύ δύσκολο να συνυπάρξουν στην ίδια 11άδα. Και οι δύο είναι βαρείς και παίζουν στην ίδια θέση, με τον Στέφανο λιγότερο τεχνίτη, αλλά κάπως πιο ευέλικτο, ενώ ακριβώς το αντίθετο είναι ο Βούλγαρος. Για μένα είναι λάθος να παίζει ο Berba 10ρι γιατί η ομάδα γίνεται επικίνδυνα αργή.
Στόπερ, 10ρι και εξτρέμ και φύγαμε για το κύπελλο.
ΥΓ: Κενό έχουμε και στη θέση του σριστερού μπακ, όπου υπάρχει μόνον ο Leovac. Για την ώρα μπορεί να τον αναπληρώσει ο Τζαβέλλας, αν δεν χρειάζεται στο κέντρο της άμυνας. Το καλοκαίρι όμως θα χρειαστούμε έναν ακόμη.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Το καλοκαιρι γυριζει ο Γιαννουλης με παιχνιδια στα ποδια του κ λιγο εμπειρια παραπανω για αριστερο μπακ.
- ΑποστόληςΑ
Αρκεί να τον δεχθεί ο Ιγκορ και να μην ανανεώσει τον δανεισμό του.
Αποστόλη στα εξτρέμ είμαστε κομπλέ: Μακ, Γκάρι, Ζάιρο, Πέλκας, Μυστακίδης. Ο Πέλκας είναι για εξτρέμ αν αποκτηθεί 10άρι καλό. Μετά ο Μακ παίζει σε κάθε παιχνίδι και αντέχει τα συνεχόμενα ματς.
Κινδυνευει σοβαρα η εισοδος στην 5αδα.Ακολουθει προγραμμα-βουνο και βρισκονται σε αποσταση αναπνοης Πανιωνιος και Αστερας Τριπολης.Το ροστερ που βρωμαει σαπια σαρδελα απο χιλιομετρα εχει ταβανι την εισοδο στην 5αδα και δεν θα μου κανει καμια εκπληξη αν μεινουμε στο τελος εκτός.
Για μένα η ομάδα σαν ρόστερ είναι πάρα πολύ ποιοτική.
Το είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο που χάθηκε το τόπι.
Μετά βγήκαν οι δύο καλύτεροι παίχτες της ομάδας ο Ζάιρο και ο Ροντρίγκες και αυτοί που κάνουν την διαφορά.
Χτες με το συστημα και τους παίχτες που παίξαμε για μένα μπορούμε να χτυπήσουμε και τον γαυρο άσχετα αν με τους συγκεκριμμένους τραυματισμούς δεν έχουμε καμιά ελπίδα.
-----------------Τσίμιροτ----Χαρίσης---------------
Ροντρίγκες----------Τσάβες------------------Ζαιρο
-----------------------Μακ-------------------------
Ο Τσάβες για μένα είναι εξαιρετική επιλογή ως φθηνή λύαη παίχτης με ατομική ενέργεια και γκολ.
Αυτή η ενδεκάδα μπορεί να κάνει πλάκα και να ρίχνει 3-4άρες στα πλέι οφ και να πάρουμε και το κύπελο.
Πιστεύω όμως ότι ο προπονητής πρέπει να αλλαχθεί. Εχει χάσει την μπάλα με τους παίχτες, τους έχει μειώσει άπειρες φορές. Δεν τους πορώνει και κερδίζει μόνο αν η ποιοτική διαφορά με τον αντίπαλο είναι μεγάλη.
Δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι λόγω προπονητή.
Επίσης το θέμα με τους τραυματισμούς είναι πολύ μεγάλο και το καλύπτει δεν ξέρω για ποιον λόγο.
Πρεπει να φύγει και ο γυμναστής και ο γιατρός νομίζω. Ο Ράλλης δεν είναι γιατρός. Παλι τα ίδια δεν είχαμε πρόπερσι με αυτόν?
Ο Οικονομίδης έκανε πολύ καλή δουλεια νομίζω πέρυσι..
Οπότε για μένα πρέπει να στηριχθεί ο Αρνεσεν το έχω πει παρα πολλές φορές αλλά πρέπει ο ίδιος να αλλάξει αυτόν τον προπονητή που μειώνει και την δική του προσπάθεια και το πολύ καλό υλικό που έχουμε φέτος.
Νομίζω κανένας προπονητής δεν θα πάει χειρότερα από τον Τούντορ.
Το είδαμε και στο πρώτο ημίχρονο με τον Ατρόμητο που χάθηκε το τόπι.
Μετά βγήκαν οι δύο καλύτεροι παίχτες της ομάδας ο Ζάιρο και ο Ροντρίγκες και αυτοί που κάνουν την διαφορά.
Χτες με το συστημα και τους παίχτες που παίξαμε για μένα μπορούμε να χτυπήσουμε και τον γαυρο άσχετα αν με τους συγκεκριμμένους τραυματισμούς δεν έχουμε καμιά ελπίδα.
-----------------Τσίμιροτ----Χαρίσης---------------
Ροντρίγκες----------Τσάβες------------------Ζαιρο
-----------------------Μακ-------------------------
Ο Τσάβες για μένα είναι εξαιρετική επιλογή ως φθηνή λύαη παίχτης με ατομική ενέργεια και γκολ.
Αυτή η ενδεκάδα μπορεί να κάνει πλάκα και να ρίχνει 3-4άρες στα πλέι οφ και να πάρουμε και το κύπελο.
Πιστεύω όμως ότι ο προπονητής πρέπει να αλλαχθεί. Εχει χάσει την μπάλα με τους παίχτες, τους έχει μειώσει άπειρες φορές. Δεν τους πορώνει και κερδίζει μόνο αν η ποιοτική διαφορά με τον αντίπαλο είναι μεγάλη.
Δεν έχουμε κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι λόγω προπονητή.
Επίσης το θέμα με τους τραυματισμούς είναι πολύ μεγάλο και το καλύπτει δεν ξέρω για ποιον λόγο.
Πρεπει να φύγει και ο γυμναστής και ο γιατρός νομίζω. Ο Ράλλης δεν είναι γιατρός. Παλι τα ίδια δεν είχαμε πρόπερσι με αυτόν?
Ο Οικονομίδης έκανε πολύ καλή δουλεια νομίζω πέρυσι..
Οπότε για μένα πρέπει να στηριχθεί ο Αρνεσεν το έχω πει παρα πολλές φορές αλλά πρέπει ο ίδιος να αλλάξει αυτόν τον προπονητή που μειώνει και την δική του προσπάθεια και το πολύ καλό υλικό που έχουμε φέτος.
Νομίζω κανένας προπονητής δεν θα πάει χειρότερα από τον Τούντορ.
- ΑποστόληςΑ
Το ρόστερ μας από δω και μπρος:
ΤΕΡΜ (1 θέση): Βελλίδης, Γλύκος (Μελίσσας 3ος)
Δ. ΜΠΑΚ (1 θέση): Κίτσιου, Σκόνδρας
Α. ΜΠΑΚ(1 θέση): Leovac, Κοροβέσης
STOPPERS (2 θέσεις): Χατζηισαΐας, Vitor, Τζαβέλλας, Μαλεζάς
ΧΑΦ (3 θέσεις): Χαρίσης, Cimirot, Τζιόλης, Kace, Sabo, Golasa, Πέλκας, Antonis, Κ. Σαββίδης
ΕΞΤΡΕΜ (2 θέσεις): Mak, Μυστακίδης, Rodrigues, Jairo, Πόζογλου
ΦΟΡ (1 θέση): Αθανασιάδης, Berbatov
ΤΕΡΜ (1 θέση): Βελλίδης, Γλύκος (Μελίσσας 3ος)
Δ. ΜΠΑΚ (1 θέση): Κίτσιου, Σκόνδρας
Α. ΜΠΑΚ(1 θέση): Leovac, Κοροβέσης
STOPPERS (2 θέσεις): Χατζηισαΐας, Vitor, Τζαβέλλας, Μαλεζάς
ΧΑΦ (3 θέσεις): Χαρίσης, Cimirot, Τζιόλης, Kace, Sabo, Golasa, Πέλκας, Antonis, Κ. Σαββίδης
ΕΞΤΡΕΜ (2 θέσεις): Mak, Μυστακίδης, Rodrigues, Jairo, Πόζογλου
ΦΟΡ (1 θέση): Αθανασιάδης, Berbatov
- ΑποστόληςΑ
Μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι ΑποστόληΑποστόληςΑ έγραψε: Στόπερ, 10ρι και εξτρέμ και φύγαμε για το κύπελλο.
με ποιό πλευρό θα κοιμηθεί ο συνονόματος είναι δική του δουλειά και πρόσεχε τι λες.
Εξάλλου είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα
Εξάλλου είναι ο μόνος σοβαρός άνθρωπος εδώ μέσα
Όσο γρηγορότερα αποδεχτούμε ως οπαδοί, ότι δεν πάμε για τίποτα φέτος, κι αν έρθει κάτι καλό θα είναι τεράστια επιτυχία, δεδομένης της άρρωστης κατάστασης που επικρατεί, τόσο καλύτερα για όλους μας.
SM-G920F
SM-G920F
Οχι ρε πιλοτε.pilotos έγραψε:Όσο γρηγορότερα αποδεχτούμε ως οπαδοί, ότι δεν πάμε για τίποτα φέτος, κι αν έρθει κάτι καλό θα είναι τεράστια επιτυχία, δεδομένης της άρρωστης κατάστασης που επικρατεί, τόσο καλύτερα για όλους μας.
SM-G920F
Δεν μπορει ο Π.Α.Ο.Κ. να μην πηγαινει για τιποτε.
Ετσι μαθαμε απο παιδια..................
Θα παει για οτι απεμεινε με αυτους που εχει.
Και πιστεψε με μπορει,εχει καλο υλικο η ομαδα,
το θεμα ειναι να το πιστεψουν και οι ιδιοι και να σοβαρευτουν
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
Δεν το έπιασες!
Εμείς ως κόσμος!!!
Πάω γήπεδο δεν με νοιάζει τίποτα, φωνάζω μόνο ΠΑΟΚ τέλος
Στα @@μου τα πάντα όλα, μιλώ για τυφλή στήριξη στην ομάδα.
Εντελώς τυφλή, σε επίπεδο που να είμαστε γυρισμένοι 90 ανάποδα .
Την ευχή σου.
SM-G920F
Εμείς ως κόσμος!!!
Πάω γήπεδο δεν με νοιάζει τίποτα, φωνάζω μόνο ΠΑΟΚ τέλος
Στα @@μου τα πάντα όλα, μιλώ για τυφλή στήριξη στην ομάδα.
Εντελώς τυφλή, σε επίπεδο που να είμαστε γυρισμένοι 90 ανάποδα .
Την ευχή σου.
SM-G920F
Γιατί φέτος ήθελες πρωτάθλημα ας πούμε και διάκριση στην Ευρώπη;pilotos έγραψε:Όσο γρηγορότερα αποδεχτούμε ως οπαδοί, ότι δεν πάμε για τίποτα φέτος, κι αν έρθει κάτι καλό θα είναι τεράστια επιτυχία, δεδομένης της άρρωστης κατάστασης που επικρατεί, τόσο καλύτερα για όλους μας.
SM-G920F
Τριετές πλάνο δεν είναι χτυπάω πρωτάθλημα και προημιτελικά Γιουρόπα με το καλημέρα σας.
Η χρονιά είναι χαμένη με την έννοια ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον πλέον και έτσι είναι εδώ και χρόνια με τα κωλοplayoff.
Ωστόσο, play off και κύπελλο θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του χρόνου.
Αν με ρωτάς, το τί ήθελα, το έχω γράψει από το καλοκαίρι.
Καμία χρονιά δεν είναι χαμένη για την ομάδα. Ακόμα και οι προπονήσεις κέρδος είναι. Για εμάς τους οπαδούς μιλώ ξεκάθαρα.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 91#p985691
SM-G920F
Καμία χρονιά δεν είναι χαμένη για την ομάδα. Ακόμα και οι προπονήσεις κέρδος είναι. Για εμάς τους οπαδούς μιλώ ξεκάθαρα.
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 91#p985691
SM-G920F
- Sick Bastard
Οι στόχοι της ομάδας έχουν τεθεί ξεκάθαρα απ τον ιδιόκτητη της.
Πρώτη θέση στα playoff και κατάκτηση κυπέλλου.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα, σχεδόν αδύνατα.
Οι άμεσοι στόχοι θα πρέπει να είναι:
1. Αποφυγή συντριβής στο τηγάνι
2. Είσοδος στα playoff πάση θυσία ακόμα και τελευταίοι.
3. Πάση θυσία πρόκριση επί του Πανιωνίου για το κύπελλο
Πρώτη θέση στα playoff και κατάκτηση κυπέλλου.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, αυτά είναι πάρα πολύ δύσκολα, σχεδόν αδύνατα.
Οι άμεσοι στόχοι θα πρέπει να είναι:
1. Αποφυγή συντριβής στο τηγάνι
2. Είσοδος στα playoff πάση θυσία ακόμα και τελευταίοι.
3. Πάση θυσία πρόκριση επί του Πανιωνίου για το κύπελλο