Γιώργος Δώνης

Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

danirifle έγραψε:σαν τί να συμβεί δηλαδή?

χάνουμε τα πλει οφ και δεν το κατάλαβα?
εκτός αν είστε τόσο αφελείς που νομίζετε ότι θα χτυπήσουμε το γαύρο

μη συγκρίνετε περσινά με φετινά και προπέρσινα ματς.

ούτε ο ΠΑΟΚ είναι ίδιος με πέρσι, ούτε η κέρκυρα. εδώ οι ομάδες εμφανίζονται διαφορετικές από αγωνηστική σε αγωνηστική, δε θα εμφανίζονται από χρόνο σε χρόνο?

και γω σας λέω ότι πέρσι η κέρκυρα έπαιξε αστεία, γι αυτό την ανοίξαμε για πλάκα. φέτος ήταν όλοι πίσω.

φαρμακοποιέ? σε πειράζουν τα 600 τσεπάτα? για τον κοντό δε σε είδα να φωνάζεις που παίρνει 30% παραπάνω. αλλά αυτός είναι "δικός μας" ε??? μούγκα στρούγκα εκεί
Γατος εισαι,ο κουνιαδος μου ειναι και δεν παιρνει 30% αλλα 33% παραπανω,εμενα μου δινει τα τρια που σου διεφυγαν για να τον κανω αβαντα...

Εσυ που εισαι καθαρος βεβαια μπορεις να λες οτι με δωνη γουσταρεις να βλεπεις μπαλα,τελειωνεις πανω σου ενα πραμα!!!

Εγω παλι μεχρι τωρα καταπινα μιση δεσμιδα lexo και το αντεχα,πλεον ομως με τις παπαριες του Σιαλμα δεν υπαρχει ουτε για δειγμα στο ραφι,πως να την παλεψω ο ανθρωπος;;;;
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

DigitalFan έγραψε:Eίναι σαν να λες ότι ο Βρύζας θεωρεί ή θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα μέσου βεληνεκούς; Το πιστεύεις αυτό;
Οχι έτσι όπως το λές, άλλοιώς το είπα και το εννοώ!
Είπα "ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ"
Οταν προσλήφθηκε ο Δώνης από τον Βρύζα πιστεύω ότι στο μυαλό του Βρύζα ο ΠΑΟΚ προοριζόταν για μεσαίο βεληνεκές.Οτιδήποτε άλλο εμπεριείχε ρίσκο που καλώς ή κακώς δεν ήταν διατεθειμένος να το πάρει!
Φυσικά σήμερα που το ρίσκο πέφτει στον Σαββίδη δεν υπάρχει λόγος να μην θέλει ο Βρύζας τον ΠΑΟΚ μεγάλο.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Sera4 έγραψε:η πραγματικοτητα μιλαει απο μονη της ρε παιδια...ο ΠΑΟΚ παιζει σε ενα διαλυμενο πρωταθλημα και τον περναει ο νιονιος που εχει 6 νικες σε 8 παιχνιδια με κατι περιεργους παιχτες και τον φανουρη για ηγετη...αν παμε να κανουμε αναλυση δωνη θα κλαιμε ολοι μαζι...νομιζω το δειγμα πλεον ειναι αρκετα μεγαλο για να κρινουμε αν κανει κατι σωστα ή οχι...και η απαντηση ειναι προφανης...
Ωραία και σ'αυτό το τραγικό πρωτάθλημα με έναν τραγικό ΠΑΟΚ είσαι πίσω απ'τον Ολυμπιακό -και τον Πανιώνιο 1 πόντο-. Που είναι το περίεργο ?
Και μη μου πεις πως έχεις ρόστερ για μεγαλύτερα πράγματα, όταν ακόμα και καλοί παίκτες όπως ο Λαζάρ και ο Λίνο δεν κάνουν σωστή πάσα στα 3 μέτρα. Ο προπονητής φταίει και ΄κει?
Μπορεί να φταίει για 100 πράγματα αλλά η ποιότητά σου διορθώνεται ΜΟΝΟ με μεταγραφές.
Εμένα μου τη σπάει που σε όλα τα ματς μπαίνουν σαν κοιμισμένα.
Απαγορεύεται να χάσεις φέτος τη δεύτερη θέση σε κανονική περίοδο και πλέι-οφ.
Και να παίξεις καλύτερη μπαλίτσα έστω και μ'αυτούς...Η ανούσια κατοχή μπάλας και 70-30 δεν μου λέει πολλά.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Η ομάδα δεν κανει ούτε τα βασικά στο γήπεδο και δεν νομίζω πως χρειαζόμαστε Βιερινια και Κονσεισαο για να κερδίσουμε ταμπουρια ομάδων επιπέδου Β-Γ εθνικής...Έλεος...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Και το οτι μπαίνουν σαν κοιμισμένα και μερικοί μερικοί κάνουν αγγαρεία, ποιανού ευθύνη είναι;
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

danirifle έγραψε:σαν τί να συμβεί δηλαδή?

χάνουμε τα πλει οφ και δεν το κατάλαβα?
εκτός αν είστε τόσο αφελείς που νομίζετε ότι θα χτυπήσουμε το γαύρο
Αν θεωρείς ότι δεν τρέχει τίποτα οκ..
Το ότι ΔΕΝ μπορείς να χτυπήσεις τον γάβρο αυτό δεν σημαίνει ότι ΔΕΝ πρέπει να είσαι αφενός κοντά του βαθμολογικά αφετέρου να αφήσεις τους υπόλοιπους πίσω σαν δεύτερος έτσι ώστε στα Play offs να έχεις την διαφορά των βαθμών...
Αν είναι δυνατόν να λέμε ότι δεν συμβαίνει τίποτα, να λέμε ότι το κακόμοιρο το ρόστερ μας δεν κάνει και ο νιόνιος είναι δεύτερος λες και έχει τον Μέσι και προπονητή τον Λίπι...
Το ότι παίζουμε σα χωριό, αυτό είναι το πιο ανησυχητικό για το παιχνίδι της Ν.Σμύρνης ....

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά εγώ βλέπω τουρλουμπούκι...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ενω με τον μπολονι παιζαμε μπαλαρα ....20 λεπτα στην αρχη δεν υπηρχαμε και αν εβαζε η αντιπαλη ομαδα γκολ χαιρετισματα και το λεω ασχετα αν με αρεσε ο μπολονι θελουμε ποιοτικους παικτες στην ομαδα για να ψηθουν και οι μικροι τουλαχιστον 3 τωρα ιανουαριο καλοκαιρι θα δειξει .....τον πανιωνιο μην τον βαζετε σαν παραδειγμα ρε παιδια ειναι θεμα χρονου να ξεφουσκωσει και νομιζω εφτασε η ωρα απο μας θα ξεκινησει ΛΑΖΑΡ ΞΥΠΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ χρωστας καποιες καλες εμφανισεις επιστρεφει και ο κατσε και ο Λωρενς ;) ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Είναι ακόμη νωρίς να κρίνουμε τον προπονητή συνολικά.
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

Δερμιτζάκης , ίδια περίπτωση
παρολα αυτα 2οι μπορουμε να βγουμε επειδη ολοι πλην του γκαυ ειναι χαλια
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αυτός ο Πανιώνιος έχει 6 νίκες και 2 ήττες μέσα στη Λειβαδιά με 3-0 (!) και μέσα στην έδρα του από την Κέρκυρα (!!)
Άβαταρ μέλους
vasilis.A

Δημοσίευση από vasilis.A »

αν και τον θεωρω λιγο,πρεπει να μεινει ως το τελος της χρονιας για να κριθει συνολικα...μονο η δευτερη θεση και πολυ καλυτερο ποδοσφαιρο μπορει να τον σωσει...δικαιολογιες τελος για ολους...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Πιστεύω ότι πρέπει να φτάσει 5ος ο ΠΑΟΚ για να τον κρίνουμε.Εχουμε χρόνο μέχρι τότε.

Δώστε χρόνο στο Δώνη........και ξεχάστε το σεντόνι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

φαρμακοποιέ, με αποστόμωσες. οφείλω να το παραδεχτώ.

ούτε εγώ ευχαριστιέμαι τη μπάλα που παίζουμε, αλλά τουλάχιστο είμαι ρεαλιστής. βλέπω τις δυνατότητες και λέω ότι μέχρι εκεί μπορούμε.

μοικανέ, δε νομίζω ότι παίζουμε σα χωριό.
ναι με χανούμι και κέρκυρα δεν κάναμε τίποτα γιατί δεν καταφέραμε να σπάσουμε τις αλληλοκαλύψεις τους.
και τί να το κάνω να βγω δεύτερος και μετά να χάσω τη θέση στα πλει οφ?

το θέμα είναι τί θα κάνω εκεί.

κοντά στο γαύρο δύσκολα να είσαι, γιατί φαίνεται ότι ίσως και να πάει αήττητος αν περάσει από ΤΟΥΜΠΑ.

κακώς συγκρίνουμε τον ΠΑΟΚ του μπολόνι με τον ΠΑΟΚ του δώνη. πολλές διαφορές σε όλα τα επίπεδα.
επειδή όμως πολλοί τον αναπολείτε ακόμα, αυτός ο μπολόνι μας πούλησε μεγάλο παπά και δυστυχώς τον φάγαμε αμάσητο...
πετούσε τις εξυπνάδες στις συνεντεύξεις τύπου (είμαστε το μοναδικό πρωτάθλημα που κρίνει τον προπονητή περισσότερο από τις συνεντεύξεις, παρά από τις εμφανίσεις) και τον κάναμε θεό

ο ατρομητάκος του δώνη, ή ο ΠΑΟΚ του μπολόνι πήγε τελικό κυπέλλου?
ο ατρομητάκος του δώνη, ή ο ΠΑΟΚ του μπολόνι βγήκε ψηλότερα στα πλει οφ?

τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνα με τον προπονητη του ΠΑΟΚ - ειχαμε μια ακομη "ειλικρινη" δηλωση- τα αιτια της προχθεσινης "σουπας" οφειλονται :

1. Στην ελλειψη παθους

2. Στη φλυαρια των παικτων

3. Στη κακη αποδοση των μεσοεπιθετικων

4. Και στο "ανεξηγητο φαινομενο" - αλα X-FILES- των σουτ εξω απο την περιοχη και οχι στις διεισδυσεις....

Επεσημανε επισης οτι ειχαμε ευκαιριες ( 3 σε 90 λεπτα , για οσους το ξεχασαν )..... Αυτα..... Φυσικα το περιβοητο συστημα , ηταν για αλλη μια φορα αλανθαστο....

Νομιζω οτι κατανταει κουραστικη τοση σοβαροτητα και ενδελεχης αναλυση του παιχνιδιου..... :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shark4 την Δευ 29 Οκτ 2012, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”