Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
sporos123

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από sporos123 »

η ομαδα που ζαγορ βρυζας σαντος δημιουργησαν εχει ξεπερασει προ πολλου τη διοικηση της ομαδας......στο χερι του τεο ειναι να συνεχισει σε πιο επαγγελματικα πλαισια κ προτυπα.....γιατι οταν σε αγωνιστικο επιπεδο γινονται υπερβασεις κ η ομαδα προχωραει,ενω ταυτοχρονα η διοικηση παραμενει στασιμη,τοτε αρχιζει η παρακμη.....κ οπου παρακμη=γκρινια,μιρλα κ πολλα αλλα........
DASKALOS4

Δημοσίευση από DASKALOS4 »

τα σωστα να λεγονται και ειναι πολλα, εκπληκτικα πολλα , ειδικα τα πρωτα 2 χρονια διοικησης του αλλα σε 5 χρονια ζητημα ενας στους 100 να πιστεψει οτι καποτε ειχαμε μακη χαβο(ακομα και με τις ιδιαιτερες συνθηκες) προπονητη της παε ΠΑΟΚ για ενα χρονο

edit-ελειπα ολη μερα λογω δουλειας, τωρα διαβαζα για κατι ανοιγματα 7 εως 11 μυρια..ας πουμε οτι ειναι ψεμματα και ας μεινουμε στα 5..και παλι...κριμα για το λαο..κριμα για ολους μας (και μενα μεσα) που σε καιρους οικον.κρισης δωσαμε λεφτα σ αυτο το τερατουργημα, για καποιες εφημερες χαρες..χωρις ουσιαστικο νοημα και κυριως χωρις ΜΕΛΛΟΝ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Ζαγοράκης επέλεξε να διοικήσει μασσονικά, πράγμα που σου δίνει ασφάλεια για τα πρώτα χρόνια αλλά χωρίς δυνατότητες εξέλιξης όταν το επιτάσσουν οι καιροί.Τώρα είναι παγιδευμένος στο στενό κλοιό που έχει δημιουργήσει γύρω του.Ο μόνος τρόπος για να ανεβεί επίπεδο η ΠΑΕ είναι να μπούν τεχνοκράτες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο μάρκετινγκ και στις ακαδημίες.Η παρουσία του Ζαγοράκη πάντως ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ γιατί εγγυάται την ασφάλεια του συλλόγου κατά την άποψη μου!!!Όπως και του Ζήση φυσικά!

:pano:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συμφωνω απολυτα , οτι καποια στιγμη - αν οχι απο περυσι , τουλαχιστον, - επρεπε να εχουν μπει τεχνοκρατες τουλαχιστον στον τομεα του μαρκετινγκ ( βλ.μπουτικ και οχι μονο ) , αλλα και στην θεση του οικονομικου διευθυντη.
Αυτο ειναι ενα μεγαλο μειον της παρουσας διοικησης. Περισσοτερο γιατι στα πρωτα χρονια αλλα και υστερα εμπιστευθηκε ανθρωπους κοντινους του και με οικονομικες γνωσεις.
Και για αυτο δεν μπορει να τον κατηγορησει κανεις. Πετρινα χρονια ηταν μετα τον Γουμενο , λογικο ηταν να εμπιστευθει δικους του , οι οποιοι γνωριζαν απο οικονομικη διαχειριση και θα μπορουσαν να τον βοηθησουν να τραβηξει το καραβι...
Απο εκει και περα εχει κανει λαθη . Σε αυτο δεν αντιλεγει κανεις. Με σημαντικοτερο π.χ. την προσληψη 3 προπονητων περυσι που μονο αυτοι μας κοστισαν κοντα 1 εκατ.!!!!! Που αν η ομαδα δεν ερχοταν με κεκτημενη ταχυτητα απο τις χρονιες του Σαντος , μπορει σημερα να λεγαμε αλλα...
Για μενα η παρουσια του , μαζι με τον Βρυζα κρινεται απαραιτητη.

Υ.Γ Περι πορισματος , θα περιμενω το τελικο αποτελεσμα και την κοινοποιηση του . Αλλωστε και ο Παπαδοπουλος και καποιος εκπροσωπος των συνδεσμων νομιζω παρακολουθουν το θεμα απο κοντα. Οταν και εαν βγει , θα περιμενω και τις τοποθετησεις του. Απο φημες και δηθεν ρεπορταζ και ειδησεις , συγγνωμη αλλα δεν πισετυω τιποτα.
Για να εχω γνωμη , πρεπει πρωτα να εχω γνωση . Και στην παρουσα φαση εχω να κανω με φημες δεξια και αριστερα.
DASKALOS4 έγραψε:σ αυτο το τερατουργημα, για καποιες εφημερες χαρες..χωρις ουσιαστικο νοημα και κυριως χωρις ΜΕΛΛΟΝ...ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Υπερβολικος μου φαινεσαι Δασκαλε ... Ασχετως οτι 3 σειρες πιο πανω γραφεις για "πολλα , εκπληκτικα πολλα σωστα " . Ακυρωνονται ολα αυτα τα καλα ?

Υ.Γ 2. Φυσικα και θα μου αρεσε μια μεταγγραφη και μαλιστα μεγατονων , αεροδρομιου και οτι αλλο θελετε ... Και μαλιστα , που θα ηταν οχι μονο "ονομα " αλλα θα ειχε και τις δυνατοτητες να προσφερει ουσιαστικα... Και βεβαιως οχι παλτουδιες και απομαχους του βαζελου που ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο ποδοσφαιρκος παραδεισος λεγεται ΠΑΟΚ και εκει θα αναστηθουν...
Απο εκει και περα , και με βαση αυτα που ειπε ο Βρυζας , την υπαρχουσα οικονομικη κατασταση αλλα και το τοπιο που εχει διαμορφωθει με τα ευρωπαικα συστηματα του Financial Fair Play κλπ , προτιμω την ΚΑΜΜΙΑ μεταγραφη απο μια που θα γινοταν μονο και μονο για τα ματια του κοσμου . Μεταφορικα και κυριολεκτικα.

Υ.Γ. Peppermint , come back . 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:νομιζω το λεω ξεκαθαρα ο ΠΑΟΚ η διοικηση της παε ΠΑΟΚ βασιζεται περισσοτερο σε φιλιες παρα στην ικανοτητα των προσωπων...
Eννοείται πως δε χρειαζόταν να το πεις.
Οποιος δε το βλέπει , κάνει σημαντικό λάθος.
Άβαταρ μέλους
Ale3

Δημοσίευση από Ale3 »

Αδεφλέ Sera4,

Συμμερίζομαι τις παρατηρήσεις σου. Θα ήθελα να προσθέσω πως μεγάλη σημασία στην κριτική έχει και τι φιλοδοξίες αποκτήσαμε από αυτή την διοίκηση. Όπως και εσύ αναφέρεις και όλοι θυμόμαστε ποιος ήταν ο πρωταρχικός λόγος που ανέλαβε αυτή η διοίκηση πρωτοδικείου. Λογικό είναι πως θα εμπιστευόταν άτομα του προσωπικού του κύκλου, καθώς πρώτη μέριμνα ήταν η διαφάνια και η σιγουριά.

Εκεί που ξεκίνησαν τα χοντρά λάθη ήταν όταν μίλησε ο πρόεδρος για πρωτάθλημα. Εκεί φοβήθηκα. Και πως δεν θα ήθελα ένα πρωτάθλημα ή ένα κύπελο. Πρέπει να μιλάμε όμως για ρεαλιστικούς στόχους. Αν μας άφηναν, αν...., αν....., μπρούσαμε......Έλα όμως που δεν.

Ο λόγος που φοβήθηκα ήταν γιατί την ιστορία του Π.Α.Ο.Κ. δεν μου την δίδαξε κάποιος γνωστός μου, δεν μου μίλησε με τις ώρες κάποιος, αλλά το έψαξα, όχι όσο θα ήθελα η αλήθεια να λέγεται, μέσω διαδυκτίου. Αυτό που θυμήθηκα ήταν ο σχολιασμός από τους φακέλους στην εκπομπή για τον Π.Α.Ο.Κ. και τα εκληματικά λάθη που και σήμερα πληρώνει η ομάδα. Αυτό που είπε ο Αποστολίδης για μπατμαν. "Είχε την διάθεση να κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μεγάλο.....δυστυχώς όμως δεν γνώριζε το αντικείμενο του ποδοσφαίρου.......δεν είχε ανθρώπους δίπλα του που μπορούσαν να τον προφυλάξουν...". Και συνεχίζει ο παρουσιαστής του ρεπορτάζ με το "Ο μπατ ανοίγετε.......μόνο που τα λεφτά δεν υπάρχουν".

Αυτό που έχει η σημερινή διοίκηση, αυτή που κρίνουμε σήμερα, είναι τις γνώσεις για το ποδόσφαιρο. Με γνώμονα το πρώτο μαυρισμένο, δικαιολογό απόλυτα τον Ζαγοράκη να θέλει δίπλα του, και σε όλα τα πόστα, ανθρώπους του κύκλου του, που θα τον προστατεύσουν όταν χρειαστεί. Δεν στάθηκαν όμως στο ύψος των περιστάσεων και δεν τον κράτησαν από το να κάνει την δήλωση για πρωταθλητισμού. Από εκεί ερχόταν η μία φάπα μετά την άλλη. Εντός των συνόρων. Δεν είναι μικρό παιδί που θα του πουν πες αυτό το ποίημα ή πες το άλλο. Μιλάμε όμως για να τους πρωταρχικούς ρόλους που ανέλαβε ο καθένας. Εδώ μπαίνει και το ωραίο ερώτημα, ποιός όμως είχε τον ρόλο στο να προσγειώσει τους τελευταίους? Και εδώ είναι ένας κύκλος. Εμείς αυτούς. Αυτοί τον Πρόεδρο. Ο Πρόεδρος Εμάς. Με εμείς βάζω τον λαό του Π.Α.Ο.Κ.

Φοβήθηκα, λοιπόν, γιατί ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε σε μία δινή οικονομική θέση. Δυστηχώς τα λεφτά ούτε χθες αλλά ούτε και σήμερα υπάρχουν. Φοβήθηκα για το τι θα ακολουθούσε και να που το τελευταίο διάστημα συγκρίνεται ο Ζαγοράκης με τον μπατμαν. Φοβήθηκα γιατι πίστευα πως οικονομικά δεν είμασταν σε θέση να χτυπήσουμε τον ΠΟΚ. Όχι στην ποιότητα του αγωνιστικού, αλλά στους υπόλοιπους τομείς, ιδικά όταν αποδεδειγμένα σε πατάνε εκεί που πονάς. Δεν εξέφρασα αυτούς τους φόβους γιατί με καθησύχαζε η παρουσία Ζαγοράκη σε σχέση με μπατμαν πρώτερα, και φέρω και εγώ ευθύνη που επέλεξα να μιλήσω εκ του ασφαλούς.

Πρωταρχικό μέλημα ακόμη και σήμερα οφείλουμε να είναι η αποπληρωμή των χρεών, με τις δικές μας δυνάμεις, χωρίς διαγραφές. Να έχουμε το κεφάλι μας ψηλά. Μας γα**σαν αλλά εμείς σταθήκαμε με το κούτελο καθαρό και βγήκαμε μόνοι μας από την δύσκολη θέση. Αυτό όμως που έχουμε λίγο δεν είναι η αγάπη, είναι η υπομονή.

Ποιος θα άντεχε να βλέπει τον Π.Α.Ο.Κ. για 4 χρόνια 9-10 στο πρωτάθλημα αλλά να επέλθει οικονομική εξυγίανση? Ποιος φέτος δεν έκραξε για την μειωμένη κίνηση στις μεταγραφές? Ποιος δεν πανηγύρισε τις δηλώσεις για πρωτάθλημα? και Ποιος δεν κριτίκαρε μετά από 2-4ις εβδομάδες αυτή την δήλωση?

Ας θυμηθούμε λοιπόν τους πρώτους λόγους την έλευσης Ζαγοράκη στην πρωτοκαθεδρία της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. και ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε το μέλλον της ομάδος.

Όταν μας έχει απέναντι η διοίκηση, πρώτη ανάγκη θα έχει άτομα του κύκλου της και όχι τεχνοκράτες. Άτομα που θα την ενισχύσουν ψυχικά βραχυπρόθεσμα και όχι με το έργο τους μακροπρόθεσμα. Αν τώρα κάτσει και κάποιος είναι διάνυα, λες και το για δες τι σας έφερα.

Αυτό που έχει, όπως πολύ σωστά τονίστηκε από πολλούς, είναι τεχνοκράτες που να ξέρουν το οικονομικό παιχνίδι όπως οι ΖΖ το αγωνιστικό. Ένας λόγος είναι και αυτός που με κάνει να κοιτάω με καλό, αλλά επιφυλακτικό, μάτι την έλευση επεδυτών. Πάντα όμως με την "τεχνική" υποστήριξη των ΖΖ. Αλλά αυτό είναι για άλλο threat.

Υ.Γ.1 : Το θετικά είναι αρκετά. Αλλά εδώ και τώρα συζητάμε τα κακώς κείμενα. Δεν έχω ποτέ σκοπό να γίνω μηδενιστής. Τα καλά στην τελική έχουν τα δικά τους threats :mrgreen:

Υ.Γ.2 : Δεν κατέχω το λακονίζειν τελικά. Είμαι όμως Μακεδώνας και όχι Σπαρτιάτης. Την κατανόησή σας αν κουράζω με μακρυσκελή ποστ, αλλά με αυτό τον τρόπο μπορώ να νιώθω ικανοποίση ότι εκφράστικα. Αν και ξεκινώ να γράφω για 2 γραμμές. Φτούυυυυυυυυυυυ... :opaokara:

Υ.Γ.3 : Τωρα να διαβάσω και τα μετέπειτα ποστ από αυτό του Sera4. :lol: :lol: :lol: :D
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Photis έγραψε:Ο Ζαγοράκης επέλεξε να διοικήσει μασσονικά, πράγμα που σου δίνει ασφάλεια για τα πρώτα χρόνια αλλά χωρίς δυνατότητες εξέλιξης όταν το επιτάσσουν οι καιροί.Τώρα είναι παγιδευμένος στο στενό κλοιό που έχει δημιουργήσει γύρω του.Ο μόνος τρόπος για να ανεβεί επίπεδο η ΠΑΕ είναι να μπούν τεχνοκράτες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο μάρκετινγκ και στις ακαδημίες.Η παρουσία του Ζαγοράκη πάντως ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ γιατί εγγυάται την ασφάλεια του συλλόγου κατά την άποψη μου!!!Όπως και του Ζήση φυσικά!

+++στο παντρεμα αυτο
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τιμά Ζαγοράκη η UEFΑ
Από Γιώργος Καραγιάννης | Παρασκευή, 02 Σεπ 2011 14:18
Εθνική Ομάδα
Share

Μέγεθος κειμένου:ΣμίκρυνσηΜεγέθυνση
Εκτύπωση
Email

Στο εντός έδρας παιχνίδι ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κροατία (7 Οκτωβρίου, Γεώργιος Καραϊσκάκης), η UEFΑ θα τιμήσει τον Θοδωρή Ζαγοράκη στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πρώην αρχηγός της εθνικής μας ομάδας θα τιμηθεί από την UEFΑ στο πλαίσιο των βραβεύσεων της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου για όλους τους ποδοσφαιριστές των ομοσπονδιών μελών της, που έχουν στο παλμαρέ τους το ποσό των τουλάχιστον 100 διεθνών συμμετοχών.

Τη βράβευση θα κάνει εκ μέρους του Μισέλ Πλατινί, ο Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από την έναρξη της αναμέτρησης που θα λάβει χώρα στις 7 Οκτωβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έχει 120 συμμετοχές στη Γαλανόλευκη και είναι πρώτος παίκτης σε συμμετοχές. Από εκεί και πέρα, αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της διοργάνωσης του Euro 2004 στην οποία η εθνική μας ομάδα κατέκτησε το τρόπαιο στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Ο Θεόδωρος Ζαγοράκης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Άγγελος Μπασινάς θα τιμηθούν από την UEFA στο πλαίσιο των βραβεύσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου για όλους τους παίκτες των ομοσπονδιών-μελών της οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 100 διεθνείς συμμετοχές. Τη βράβευση στους τρεις Ελληνες ποδοσφαιριστές θα κάνει, εκ μέρους του κ. Μισέλ Πλατινί, ο κ. Σοφοκλής Πιλάβιος πριν από τον αγώνα Ελλάδα-Κροατία».
γαζετα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Go go go go President!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Να χα λεει μια μηχανή του χρόνου να βλεπα το Σεπτέμβρη του 2012 που θα τεντώνει το
σεντόνι στο κέντρο της Τούμπας, τι θα γράφεται σ αυτό το τόπικ...
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μακαρι να ερθει αυτη η στιγμη φιλε μου και το υποσχομαι οτι θα κανω 4 γυρους το γηπεδο του ΠΑΟΚ με την καμερα του PAOK web tv απο διπλα μου!!!!!

ΥΓ. Το λεω γνωριζοντας οτι τα γραπτα μενουν!! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Photis έγραψε:Ο Ζαγοράκης επέλεξε να διοικήσει μασσονικά, πράγμα που σου δίνει ασφάλεια για τα πρώτα χρόνια αλλά χωρίς δυνατότητες εξέλιξης όταν το επιτάσσουν οι καιροί.Τώρα είναι παγιδευμένος στο στενό κλοιό που έχει δημιουργήσει γύρω του.Ο μόνος τρόπος για να ανεβεί επίπεδο η ΠΑΕ είναι να μπούν τεχνοκράτες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως στο μάρκετινγκ και στις ακαδημίες.Η παρουσία του Ζαγοράκη πάντως ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ γιατί εγγυάται την ασφάλεια του συλλόγου κατά την άποψη μου!!!Όπως και του Ζήση φυσικά!

Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Sera4 έγραψε:νομιζω το λεω ξεκαθαρα ο ΠΑΟΚ η διοικηση της παε ΠΑΟΚ βασιζεται περισσοτερο σε φιλιες παρα στην ικανοτητα των προσωπων...πρεπει να στελεχωθει επαγγελματικα...δεν ξερω τι φοβαται ο ζαγορακης μηπως τον πουλησουν μηπως τον κλεψουν δεν ξερω αλλα δεν παει ετσι δεν διοικειται ετσι μια παε...
Να μην ξεχνάμε, ότι είναι μόνο διοίκηση πρωτοδικείου. Θέλω να πω ότι, αν ο Ζαγοράκης ήταν ό κύριος μεγαλομέτοχος με εκατομμύρια ευρώ, θα είχε δίπλα του ανθρώπους με ρευστό και εξυπακούεται ότι θα δούλευε ακόμη πιο επαγγελματικά.
Πιστεύω ότι αν έχει κάποιο φόβο δικαιολογημένα τον έχει. Βάζει την υπογραφή του ως Πρόεδρος και σύμφωνα με το καταστατικό διοίκησης πρωτοδικείου θα κληθεί να τα πληρώσει.

Δεν είναι μόνο το άνοιγμα μόνο προς την εφορία που κάποιοι έσπευσαν να πουν. Είναι ο άνθρωπος που βάζει την υπογραφή του σε κάθε συμβόλαιο και οτιδήποτε κινείται μέσα στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τώρα ειλικρινά σε αυτό που λες έχει μια βάσει να γίνει πιο επαγγελματική. Αλλά και πάλι είναι λίγο δύσκολο. Το λέω έτσι γιατί βάζω εμένα προσωπικά πως θα σκεφτόμουνα. Μάλλον δεν θα κάνω για Διοίκηση :opaokara: :opaokara: :opaokara:
kos

Δημοσίευση από kos »

Πέμπτη η μεγάλη μέρα στον ΠΑΟΚ Εκτύπωση E-mail
Από OnSports.gr
Σάββατο, 03 Σεπτέμβριος 2011 16:11

Η διοίκηση αναμένεται να ρίξει φως στα οικονομικά δεδομένα και να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει περάσει από τότε που οι Ζήσης Βρύζας, Παντελής Κωνσταντινίδης υποστήριζαν πως πολύ σύντομα η διοίκηση του ΠΑΟΚ θα δώσει συνέντευξη Τύπου για να αναφερθεί στα οικονομικά ζητήματα του «Δικέφαλου του Βορρά». Το ίδιο επεσήμανε και την Παρασκευή (02/09) ο Μάκης Γκαγκάτσης, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι τα στελέχη της ΠΑΕ θα ανοίξουν τα χαρτιά τους την Πέμπτη (08/09).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, θα γίνει δημόσιος οικονομικός απολογισμός 4ετίας της διοίκησης Ζαγοράκης και θα δοθούν εξηγήσεις σχετικά με τη μείωση του μπάτζετ και τις λιγοστές μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν. Το πιθανότερο είναι ο Θοδωρής Ζαγοράκης να μην βρίσκεται στο πάνελ.
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1896 ... -mera.html
ελπιζω το αρθρο να μην εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα. ειναι νωρις να πουμε κατι παραπανω αλλα εαν ζησουμε να το δουμε και αυτο........
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

kos εσυ δεν τον εχεις σουρει και λιγα
αν εισουν εσυ στην θεση του και ενα χρονο ακουγες αυτα που τοον στολιζουν εσυ εγω οι συνδεσμοι και διαφοροι ΠΑΟΚαρχες τι θα εκανες θα ερχοσουν να μας δωσεις και εξηγησεις τις οποιες μας τις εχεις δωσει προ πολλου;;;;

οτι και να γινει πρεπει τελικα να συμφωνισουμε σε ενα πραγμα

ενα ποσοστο απο τον λαο του ΠΑΟΚ ειναι ικανο να φαει την μανα του τον πατερα του και ολο του το σοι εν ριπη οφθαλμου.......με τις υγειες μας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”