70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Στα μάτς που έπαιξε τον είδα πολύ πιο βελτιωμένο σε σχέση με προηγούμενες χρονιές. Το λένε και τα φετινά στατιστικά του που σε 1500 λεπτά είχε 2 γκολ και 4 ασσίστ, ενώ πέρσι σε διπλάσιο σχεδόν χρόνο συμμετοχής (2700 λεπτών) πέτυχε μόλις τα μισά δηλ. 1 τέρμα και 2 ασσίστ.
Τον προτιμώ περισότερο από Κωνσταντινίδη.
Τον προτιμώ περισότερο από Κωνσταντινίδη.
Κωσταντινιδης μεγάλο ερωτηματικό
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οι κακές παρέες δεν οδηγούν σε καλό , είσαι το παράδειγμα προς αποφυγή τον νέον παικτών , ξέρεις εσύ και ο ζησάκος!
κρίμα για τον στελάκι. ο μόνος απο τα ελληνάκια που δούλευε πολύ και το έδειχνε.
ξαναρωτάω όπως ρώτησα και σε άλλα θέματα.
την απόφαση την πήρε ο προπονητής;
πρόλαβε είδε τον κίτσιου, τον χαρίση, τον χ''ησαΐα, ο στανόγεβιτς και αποφάσισε ότι δεν του κάνουν και απαίτησε να πάνε δανεικοί;
ξαναρωτάω όπως ρώτησα και σε άλλα θέματα.
την απόφαση την πήρε ο προπονητής;
πρόλαβε είδε τον κίτσιου, τον χαρίση, τον χ''ησαΐα, ο στανόγεβιτς και αποφάσισε ότι δεν του κάνουν και απαίτησε να πάνε δανεικοί;
- paokovios1974
τιμιο παιδι,αλλα το γεγονος οτι δεν τον θελουμε ουτε ως backup μου δινει αισιοδοξια για φετος.
Μιλάς για έναν παίκτη που δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Ένας παίκτης του 5 που έπαιζε πάντα για 6.christos.paok.folegandros έγραψε:Οι κακές παρέες δεν οδηγούν σε καλό , είσαι το παράδειγμα προς αποφυγή τον νέον παικτών , ξέρεις εσύ και ο ζησάκος!
Μισόλογα και υπονοούμενα.....
Καλη τυχη ναχει!
Τίμιος, τα εδινε ολα, οσα μπορούσε.
Τίμιος, τα εδινε ολα, οσα μπορούσε.
Και γω νιωθω μια ανησυχια, αλλα εφοσον μεινει ο Δεληγιαννιδης (που ειναι καλυτερος), πιστευω θαμαστε σχετικα κομπλε αν γινει κατι με τον κων/νιδη..καλα μη μιλήσουμε για το ενδεχομενο επιστροφης αντελινο..Για μένα κακώς φεύγει, δεν νιώθω σιγουριά με τον εύθραυστο Κωνσταντινίδη, ενώ ο Στέλιος έπαιζε όπου και όταν είχε ανάγκη η ομάδα, έστω και μέτρια.
+1 στο τιμιο παιδιAlastor έγραψε:τιμιο παιδι,αλλα το γεγονος οτι δεν τον θελουμε ουτε ως backup μου δινει αισιοδοξια για φετος.
+1926 στο συνολικο σχολιο
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα μόνο καλύτερος μπορείς να γίνεις. Μακάρι να τα καταφέρει το παιδί!
-
Από πότε βλέπεις ΠΑΟΚ ; .....Δε φταίω εγώ αν δε ξέρεις από ποδόσφαιρο , δε χρειάζεται να ακούσεις από κάποιον κάτι .....zepos4 έγραψε:Μιλάς για έναν παίκτη που δεν έχει ακουστεί το παραμικρό. Ένας παίκτης του 5 που έπαιζε πάντα για 6.christos.paok.folegandros έγραψε:Οι κακές παρέες δεν οδηγούν σε καλό , είσαι το παράδειγμα προς αποφυγή τον νέον παικτών , ξέρεις εσύ και ο ζησάκος!
Μισόλογα και υπονοούμενα.....