Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
1) Εαν υπήρχε εξωστρεφεια στη διοικηση, δε θα χρειαζοτανε πορισμα.
2) Εαν καποιος τον πηγαινε το Ζαγορ απο πριν...το πορισμα δε του αλλαξε γνωμη
3) Εαν κάποιος δε τον ηθελε απο πριν - συνεχιζει να μη τον θελει με (βασιμο) προσχημα οτι το πορισμα δεν ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο. Σταρατα.."Οταν ηρθε ο Ζαγορ ο ΠΑΟΚ χρωσταγε 10 και μεχρι τωρα, χρωσταει 15"...ουτε παραστατικα ουτε τπτ.
Σα να λεμε ... σαλάτα.
ΥΓ: Eιμαι στη κατηγορία 2 , όσο κ αν προσπαθεί ο Ζαγορ με τις χαζομαρες να με ρίξει στη (3)...
2) Εαν καποιος τον πηγαινε το Ζαγορ απο πριν...το πορισμα δε του αλλαξε γνωμη
3) Εαν κάποιος δε τον ηθελε απο πριν - συνεχιζει να μη τον θελει με (βασιμο) προσχημα οτι το πορισμα δεν ειναι ιδιαιτερα διαφωτιστικο. Σταρατα.."Οταν ηρθε ο Ζαγορ ο ΠΑΟΚ χρωσταγε 10 και μεχρι τωρα, χρωσταει 15"...ουτε παραστατικα ουτε τπτ.
Σα να λεμε ... σαλάτα.
ΥΓ: Eιμαι στη κατηγορία 2 , όσο κ αν προσπαθεί ο Ζαγορ με τις χαζομαρες να με ρίξει στη (3)...
- Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.
Η άποψη και πρότασή μου είναι οτι πρέπει ΑΜΕΣΑ να γίνει μια ψηφοφορία, στο topic «Οικονομικά θέματα της ΠΑΕ» ή κάπου που θα κριθεί καταλληλότερο τελοσπάντων.
Αυτό θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλές χρήσεις, αλλά εξίσου σημαντικό, θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο εδώ μέσα και να αποφορτίσει το όποιο κλίμα τείνει ενδεχομένως να δημιουργηθεί.
Όσο το αφήνουμε έτσι, το θέμα ξεχειλώνει, με απροσδιόριστες συνέπειες. Ελπίζω να είναι κατανοητό από τους διαχειριστές το τι εννοώ.
Εδώ ένα δείγμα δικό μου για το πως θα ήταν ορθότερο να τεθούν οι ερωτήσεις, ώστε να υπάρχει ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, χωρίς αμφισβητήσεις.

Καταλαβα το σκεπτικό σου Ακή, δεν έχεις άδικο. Θα μιλήσω να μπει στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ αν γίνεται..
Moican4
Αυτό θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για πολλές χρήσεις, αλλά εξίσου σημαντικό, θα βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσει το τοπίο εδώ μέσα και να αποφορτίσει το όποιο κλίμα τείνει ενδεχομένως να δημιουργηθεί.
Όσο το αφήνουμε έτσι, το θέμα ξεχειλώνει, με απροσδιόριστες συνέπειες. Ελπίζω να είναι κατανοητό από τους διαχειριστές το τι εννοώ.
Εδώ ένα δείγμα δικό μου για το πως θα ήταν ορθότερο να τεθούν οι ερωτήσεις, ώστε να υπάρχει ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, χωρίς αμφισβητήσεις.
Ψηφοφορία για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του Α.Σ. περί του πορίσματος:
(δικαίωμα μίας μόνο ψήφου για κάθε μέλος)
1. Δεν μου είναι καθόλου κατανοητό
2. Μου είναι εν μέρη κατανοητό, αλλά ΔΕΝ μου αρκεί
3. Μου είναι εν μέρη κατανοητό, αλλά μου αρκεί
4. Μου είναι απολύτως κατανοητό αλλά ΔΕΝ μου αρκεί
5. Μου είναι απολύτως κατανοηγτό και μου αρκεί
6. Μου αρκεί αν μου ανέφερε απλώς το νούμερο του ανοίγματος για τις χρήσεις από 1.07.2007 μέχρι 30.06.2011
7. Θα ήθελα να δημοσιευτεί ολοσέλιδο το πόρισμα, χωρίς να με αφορούν οι ενδεχόμενες παρενέργειες της χρησιμοποίησής του από ανταγωνιστές ή κακόβουλους με σκοπό την βλάβη του ΠΑΟΚ.

Καταλαβα το σκεπτικό σου Ακή, δεν έχεις άδικο. Θα μιλήσω να μπει στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ αν γίνεται..
Moican4
Εγω ενα ξερω: Ειχανε βαλθει απο τον ΑΣ , απο πρωην μελη της διοικησης , απο ΑΡΔ, απο τον απλο κοσμο , απο φορουμ , απο ραδιοφωνα , απο οπαδους να ακουμε καθε τρεις και λιγο για " κακοδιαχειριση , για κλεψιες , για ταξιδια του Ζαγορακη στο εξωτερικο , για μαυρες τρυπες " και παει λεγοντας ....
Και να σου επιτροπες διαφανειας , και να οι τακτικοι ορκωτοι λογιστες και δωστου και εκτακτους ... Μονο η τροικα δεν ειχε κληθει να ελεγξει τα οικονομικα της ΠΑΕ και τα πεπραγμενα της διοικησης Ζαγορακη ....
Και βγαινουν τωρα και οι μεν και οι δε και λενε οτι " συμφωνουν τα δυο πορισματα " ...
Πιστευει κανεις οτι αν ειχε βρεθει 1% αποκλιση δεν θα ειχαν ξεσηκωθει οι παντες ????
Μωρε , δεν θα ειχε μεινει τιποτα ορθιο , αρχης γενομενης απο τα ραδιοφωνα , τα διαφορα φορα κ.ο.κ.
Επειδη οπως εχω ξαναπει ουτε λογιστης ειμαι ουτε δικηγορος , απλα και μονο οπαδος αυτης της ομαδας για 40+ χρονια , με ενδιαφερει να μην μπλεκω σε περιπετειες ( τυπου Μπατμαν ) , να μην ξευτιλιζομαι ( τυπου Γουμενου ), να μπορω να συμμετεχω σε διοργανωσεις εγχωριες και ευρωπαικες ( και οχι να μου παιρνει την θεση ο Σπανος ), να μην κανουν πλακα μαζι μου ( με επενδυτες τυπου Καμπανη ), να μπορω να φερω δυο τρεις καλους -γνωστους παικτες απο ευρωπαικα πρωταθληματα ( και να μην στριβουν μολις ακουνε το ονομα της ομαδας), να ειμαι αξιοπιστος αγωνιστικα , να με φοβουνται και να με σεβονται σαν ομαδα και σαν αγωνιστικη αξια , να κανω βηματα εμπρος ( με σοβαρους προπονητες , αξιοπιστους παικτες , προπονητικο κεντρο ) Και γενικως να με απασχολει ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το αγωνιστικο κομματι και μονο...
Αυτα -καλως ή κακως - η σημερινη διοικηση τα πετυχε ...
Αν σε βαθος χρονου μπορεσει και να εξισορροπησει και να απαλειψει και χρεη του παρελθοντος ακομα καλυτερα ...
Αυτα.
Και να σου επιτροπες διαφανειας , και να οι τακτικοι ορκωτοι λογιστες και δωστου και εκτακτους ... Μονο η τροικα δεν ειχε κληθει να ελεγξει τα οικονομικα της ΠΑΕ και τα πεπραγμενα της διοικησης Ζαγορακη ....
Και βγαινουν τωρα και οι μεν και οι δε και λενε οτι " συμφωνουν τα δυο πορισματα " ...
Πιστευει κανεις οτι αν ειχε βρεθει 1% αποκλιση δεν θα ειχαν ξεσηκωθει οι παντες ????
Μωρε , δεν θα ειχε μεινει τιποτα ορθιο , αρχης γενομενης απο τα ραδιοφωνα , τα διαφορα φορα κ.ο.κ.
Επειδη οπως εχω ξαναπει ουτε λογιστης ειμαι ουτε δικηγορος , απλα και μονο οπαδος αυτης της ομαδας για 40+ χρονια , με ενδιαφερει να μην μπλεκω σε περιπετειες ( τυπου Μπατμαν ) , να μην ξευτιλιζομαι ( τυπου Γουμενου ), να μπορω να συμμετεχω σε διοργανωσεις εγχωριες και ευρωπαικες ( και οχι να μου παιρνει την θεση ο Σπανος ), να μην κανουν πλακα μαζι μου ( με επενδυτες τυπου Καμπανη ), να μπορω να φερω δυο τρεις καλους -γνωστους παικτες απο ευρωπαικα πρωταθληματα ( και να μην στριβουν μολις ακουνε το ονομα της ομαδας), να ειμαι αξιοπιστος αγωνιστικα , να με φοβουνται και να με σεβονται σαν ομαδα και σαν αγωνιστικη αξια , να κανω βηματα εμπρος ( με σοβαρους προπονητες , αξιοπιστους παικτες , προπονητικο κεντρο ) Και γενικως να με απασχολει ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ το αγωνιστικο κομματι και μονο...
Αυτα -καλως ή κακως - η σημερινη διοικηση τα πετυχε ...
Αν σε βαθος χρονου μπορεσει και να εξισορροπησει και να απαλειψει και χρεη του παρελθοντος ακομα καλυτερα ...
Αυτα.
- georgedoulk
Καρχαρία συμφωνω μεχρι κεραίας με οτι εγραψες.
Θελω να προσθεσω αλλους δυο ορους:
Να πληρωνονται οι παίκτες στην ωρα τους (εκτος αν συντρέχουν ανυπέρβλητα κολλήματα και εξαιρετικοί λόγοι)
Να μην συσωρεύονται χρεη απο την μια χρονιά στην επόμενη.
Θελω να προσθεσω αλλους δυο ορους:
Να πληρωνονται οι παίκτες στην ωρα τους (εκτος αν συντρέχουν ανυπέρβλητα κολλήματα και εξαιρετικοί λόγοι)
Να μην συσωρεύονται χρεη απο την μια χρονιά στην επόμενη.
γιατι τετοια εμμονη με τα οικονομικα?????σε καμια αλλη ομαδα δεν γινεται αυτο..ενταξει να ξερουμε περιπου τι μας γινεται για να μην την πατησουμε οπως με τα λαμογια που ειχαμε μπλεξει αλλα δυο ερωτησεις:
1)θεωρειτε τον ζαγορακη λαμογιο????ενταξει εχει κανει λαθη αρκετα οχι επειδη τα εφαγε απλως επειδη δεν ειχε την εμπειρια οπως και καποια αλλα στοιχεια.
2)υπαρχει καμια αλλη ομαδα που να το κανει αυτο????αλλες ομαδες ουτε το 1/10 απο αυτα που μας κανει η διοικηση δεν κανουν.και επειδη αυτα καταληγουν στους αρδ υπαρχει σιγουρα διαστρεβλωση και μας κοροιδεουν χωρις λογο...εχετε ακουσει οπαδο απο αλλη ομαδα να θελει να ξερει λεπτομερως τα οικονομικα της ομαδας????
χωρις να το θελουμε ολοι μας προκαλουμε συγχηση και διχονοια χωρις να υπαρχει.
υ.γ ειναι κριμα και πρεπει να βρεθει η λυση μεταξυ της διοικησης με τον συγκεκριμενο συνδεσμο που βριζει τον ζαγορακη ακομα και στη σελιδα της στο φασεμπουκ...αυτο δεν ειναι καθολου καλο στοιχειο για το μελλον.
1)θεωρειτε τον ζαγορακη λαμογιο????ενταξει εχει κανει λαθη αρκετα οχι επειδη τα εφαγε απλως επειδη δεν ειχε την εμπειρια οπως και καποια αλλα στοιχεια.
2)υπαρχει καμια αλλη ομαδα που να το κανει αυτο????αλλες ομαδες ουτε το 1/10 απο αυτα που μας κανει η διοικηση δεν κανουν.και επειδη αυτα καταληγουν στους αρδ υπαρχει σιγουρα διαστρεβλωση και μας κοροιδεουν χωρις λογο...εχετε ακουσει οπαδο απο αλλη ομαδα να θελει να ξερει λεπτομερως τα οικονομικα της ομαδας????
χωρις να το θελουμε ολοι μας προκαλουμε συγχηση και διχονοια χωρις να υπαρχει.
υ.γ ειναι κριμα και πρεπει να βρεθει η λυση μεταξυ της διοικησης με τον συγκεκριμενο συνδεσμο που βριζει τον ζαγορακη ακομα και στη σελιδα της στο φασεμπουκ...αυτο δεν ειναι καθολου καλο στοιχειο για το μελλον.
Πραγματικα θα μας τρελλανετε καποιοι εδω μεσα.Οκ εμεις ειμαστε αντιπαοκτσιδες,ντρεπεστε για εμας αλλα ακουμε απιθανα πραγματα.Μονο σε εμας λεει γινονται τα οικονομικα θεμα.Στην αεκ εδιναν συνεντευξεις για μερες δημοσιευοντας διαχειριστικο ελεγχο μιλωντας για το ποσο στοιχισαν σχεδον και τα κωλοχαρτα.Στον βαζελο σφαζονται εδω και 2 χρονια,οχι το ελλειμα ειναι τοσο,οχι εσυ εφαγες τοσα,οχι δεν τα εφαγα εγω τα ξοδεψα στην γηπελ.Περσι στον γαυρο πριν αναλαβει ο μαρινακης γινοταν της τρελλης.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ οταν παρουσιαζονται οικονομικα προβληματα δημιουργειται θεμα και αυτη τη στιγμη ειτε απο απλα λαθη ειτε απο οποιοδηποτε αλλο λογο στην παε υπαρχει οικονομικο προβλημα με δεδομενο ανοιγμα και χρεη προς τους παικτες.Αν ολα ηταν καλα και ειχαμε κερδοφορες χρονιες οπως τα 2 πρωτα χρονια κανενας δεν θα μιλουσε.
πρεπει να εισαι ο πιο ισοπεδοτικος μεσα στο φορουμ...πραγματικα δεν εχω ξανασυναντησει τετοιο πραγμα...ο,τι και να πει ο αλλος σε χαρβαρντ,συνδεσμιτες-επεισοδια και μπατατουδογουμενους το πας...τι να πω...eorptol έγραψε:Σωστά κος να φύγει γιατί έκανε το άνοιγμα το είπε και ο Χάρβαρντ εξάλλου....
Εγω θα ήθελα να μέναμε στην εποχή των σαρδελλων πτωχοι μεν αλλα τίμιοι και κερδοφοροι με σαλμον Ηλιάδη και τα αλλα παιδια ο ζαγορ έκανε το λάθος να θέλει τίτλους και έφερε παίκτες και προπονητες´ σαν τον σαντος κοντρερας Γκάρσια μουσλι βιερινια κλπ. Έβγαλε τα πόδια απο το πάπλωμα και ήρθε το άνοιγμα.....
Ενατοι με σαρδελλες αλλα εθνικά υπερήφανοι παρα άνοιγμα ευρωπαϊκή πορεία προκριματικά τσου λου νίκες πολλές με ΠΟΚ
.....2008 κοντά στο τίτλο....φτάσαμε να λες στην Ευρώπη ΠΑΟΚ και να λένε πριν 3 χρονια τι είναι αυτο ο ρουλης ποιο αναγνωρισιμος είχε φτάσει να γίνει....α κος πες και τον Χάρβαρντ να χαλαρώσει λίγο τον ζαγορ τον βλέπει όπως βλέπουν κάποιοι τον σαλπι ......μην κάρφωνετε τόσο πολυ εκθέτει και άλλους όπως τον βρυζα που δεν του φταίει σε τίποτα......

υγ μιλαμε για ενα πορισμα το οποιο δεν ξερουμε καν τι γραφει...τι να πει κανεις... :ugeek:
Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
sera πολλά νεύρα έχεις τελευταία και δεν είναι καλο ....εκφράσεις του στυλ το νου σας κλπ εμένα με φέρνουν στο μυαλό το ματς με αεκ στο κυπελο χαλάρωσε συζητάμε δεν βγάζουμε κραυγές ....όσο για τα σχόλια σου για αυτα που γράφω ουδέν σχολιον εγώ τουλάχιστον δεν ρίχνω αδεσποτες απειλές και όποιον πάρει ο χάρος...
και το ξαναλέω έχω δει παρα πολλά στον ΠΑΟΚ απο το 1972 ακόμη που θυμάμαι πιτσιρίκος ...
και το ξαναλέω έχω δει παρα πολλά στον ΠΑΟΚ απο το 1972 ακόμη που θυμάμαι πιτσιρίκος ...
Sera o eorptol άδικο έχει; Λέω εγώ τώρα..
Αχαχαχα
Που να ανέβουν και τα spreads.. Εκεί να δεις άνοιγμα! Νομίζω η Γαλλοβελγική Dexia, ομόλογα του ΠΑΟΚ είχε αγοράσει και φαλήρισε..
Taseos έγραψε:8 dis eurw
Αχαχαχα

ο μέσος ΠΑΟΚτσής δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ ανοίγματος και υπεξαιρεσης. Το οτι δεν υπεξαιρέθηκε τίποτα δεν λέει πολλά. Το χρέος πόσο και γιατί έγινε μάλλον δεν θα το μάθουμε. Συνεχίστε να πανηγυρίζετε
Τελευταία φορά που χρησιμοποιείς εκφράσεις του τύπου ,"προβατα" και "βελάσματα"..άλλη δεν θα υπάρξει εφόσον συνεχίσεις.
Moican4
Τελευταία φορά που χρησιμοποιείς εκφράσεις του τύπου ,"προβατα" και "βελάσματα"..άλλη δεν θα υπάρξει εφόσον συνεχίσεις.
Moican4
Και εγω ειμαι υπερ της κερδοφοριας και υπερ του να εχουμε δυο εκατομμυρια σε τραπεζικο λογαριασμο. Αυτο δε σημαινει οτι αμφισβητω την εντιμοτητα των ανθρωπων που διοικουν τα τελευταια 4 χρονια. Προκειται για την πιο ελεγμενη διοικηση της ιστοριας ολων των εππαγγελματικων ομαδων. Το ανοιγμα που υπαρχει ειναι απολυτα εξηγισιμο αν κοιταξει κανεις το ροστερ της ομαδας τα τελευταια χρονια. Καλως η κακως (κακως λεω εγω) το μοντελο που ακολουθουμε στον ΠΑΟΚ (μοναδικος χορηγος ο κοσμος) δεν αρκει για να κανουμε πρωταθλητισμο, αν δεν μπαινουμε μεσα 2 εκατομμυρια το χρονο. Πρεπει να μπουμε σε ομιλους Τσ.Λ. να τελειωνει αυτο το παραμυθι με τα οικονομικα της ομαδας,joshua έγραψε:Πραγματικα θα μας τρελλανετε καποιοι εδω μεσα.Οκ εμεις ειμαστε αντιπαοκτσιδες,ντρεπεστε για εμας αλλα ακουμε απιθανα πραγματα.Μονο σε εμας λεει γινονται τα οικονομικα θεμα.Στην αεκ εδιναν συνεντευξεις για μερες δημοσιευοντας διαχειριστικο ελεγχο μιλωντας για το ποσο στοιχισαν σχεδον και τα κωλοχαρτα.Στον βαζελο σφαζονται εδω και 2 χρονια,οχι το ελλειμα ειναι τοσο,οχι εσυ εφαγες τοσα,οχι δεν τα εφαγα εγω τα ξοδεψα στην γηπελ.Περσι στον γαυρο πριν αναλαβει ο μαρινακης γινοταν της τρελλης.ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ οταν παρουσιαζονται οικονομικα προβληματα δημιουργειται θεμα και αυτη τη στιγμη ειτε απο απλα λαθη ειτε απο οποιοδηποτε αλλο λογο στην παε υπαρχει οικονομικο προβλημα με δεδομενο ανοιγμα και χρεη προς τους παικτες.Αν ολα ηταν καλα και ειχαμε κερδοφορες χρονιες οπως τα 2 πρωτα χρονια κανενας δεν θα μιλουσε.