Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
Δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν στο ρωσικό πρωτάθλημα (παίζουν 2 Ουκρανοί) και θα έχουν να παίξουν στο Ελληνικό και την ομάδα του Σαββίδη;
https://www.transfermarkt.gr/premier-li ... and_id=177
- Μπαρκαρούτσος
joshua έγραψε:Φορ δεν πιστεύω ότι θέλαμε ποτέ. Τώρα όσον αφορά τον Ουκρανο εγώ πιστεύω πως το πρόβλημα είναι η καταγωγή του. Διεθνής Ουκρανός να πάει σε ομάδα με Ρώσο παίκτη και ιδιοκτήτη προερχομενο από Ρωσια όπως είχα ξαναπεί δύσκολα.
Πολλοί Ουκρανοί δουλεύουν (και ζουν!) σε βαπόρια μαζί με Ρώσους. Είναι πάντα ανάλογα τον άνθρωπο..
Λες 2 Ουκρανοι λες και ειπες 200 και ο Μπαρκα μου συγκρινει ποδοσφαιρο με καραβια...Απο εκει και περα σχετικα ευκολα υποθετει κανεις οτι αυτοι οι 2 λογω ονοματος ειναι Ρωσικης καταγωγης,οπως επισης σχετικα ευκολα μπορει να εχω αδικο,μια υποθεση εκανα.DocK62300 έγραψε:Δεν έχουν πρόβλημα να παίξουν στο ρωσικό πρωτάθλημα (παίζουν 2 Ουκρανοί) και θα έχουν να παίξουν στο Ελληνικό και την ομάδα του Σαββίδη;
- ΑποστόληςΑ
Υπομονή. Νομίζω ότι το τελευταίο διήμερο του Γενάρη θα τελεσφορήσουν οι όποιες μεταγραφικές υποθέσεις ασχολούμαστε.
Αυτοί που γράφανε για την επανενεργοποίηση Λύρα, ίσως κάτι να ήξεραν.
-
- Mr Ξερόλας 2019
Πωω ρε πως άλλαξαν οι εποχές......
100 σελίδες μονοοο για αυτό το τοπικ.
Σε αλλοτινές κοντινές εποχές....θα είχαμε τελειώσει και το 2ο τοπικ των των μεταγραφών...μέχρι τις 15/1
Τώρα ούτε τις 250 ,δεν θα φτάσουμε έως τις 31/1.
Φέρε κάντε καμία μεταγραφή....
100 σελίδες μονοοο για αυτό το τοπικ.
Σε αλλοτινές κοντινές εποχές....θα είχαμε τελειώσει και το 2ο τοπικ των των μεταγραφών...μέχρι τις 15/1
Τώρα ούτε τις 250 ,δεν θα φτάσουμε έως τις 31/1.
Φέρε κάντε καμία μεταγραφή....
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γράφουν ότι επιμένει ο Αστέρας και μετά τις Σέρρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χαιρετήσει.Magpies4 έγραψε:Αυτοί που γράφανε για την επανενεργοποίηση Λύρα, ίσως κάτι να ήξεραν.
Να κάνω λίγο το δικηγόρο του διαβόλου...
Ο συμπαθής και σίγουρα φιλότιμος Σαστρε έχει σε 15 εμφανίσεις 1 γκολ και 3 ασίστ εαν δεν κάνω λάθος.
Έχει και από πέρσι κάποια βαρβατα αμυντικά λάθη, με κυριότερο του τελικού.
Ανεβάσματα? Έχει
Σέντρα? Έχει
Παταει περιοχη? Ναι
Ταχυτητα? Ναι
Οκ, δεν είναι καλός ψηλά και αυτό το ρημάδι το κοντεολ με τη ρούλα θα έδινε έστω ισοπαλία, αλλά εγώ πιστεύω ότι με ένα κεντρικό αμυντικό κερβερο και ογκολιθο θα φαίνονταν ελάχιστα τυχόν αμυντικές ελλείψεις.
Δεν είναι τόσο χάλια πιστεύω, σίγουρα όχι χειρότερος του Βαγιαννιδη και του Ρότα.
Δεν γίνεται να φέρουμε σεντερ μπακ θηρίο όταν έχουν πέσει λεφτά στον Εκονγκ, οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε να βγει, εαν βγει. Αν και για εμένα ένας σεντερ μπακ θα ελευθερώνε Κεντζιορα για δεξιά.
Με το Σάστρε είμαι ΟΚ εγώ.
Ότι έχουμε φάει από εκεί είναι κυρίως από φάσεις του αρχηγού και ελλείψει στόπερ που να καθαρίζει μέσα στο κουτί.
Ο συμπαθής και σίγουρα φιλότιμος Σαστρε έχει σε 15 εμφανίσεις 1 γκολ και 3 ασίστ εαν δεν κάνω λάθος.
Έχει και από πέρσι κάποια βαρβατα αμυντικά λάθη, με κυριότερο του τελικού.
Ανεβάσματα? Έχει
Σέντρα? Έχει
Παταει περιοχη? Ναι
Ταχυτητα? Ναι
Οκ, δεν είναι καλός ψηλά και αυτό το ρημάδι το κοντεολ με τη ρούλα θα έδινε έστω ισοπαλία, αλλά εγώ πιστεύω ότι με ένα κεντρικό αμυντικό κερβερο και ογκολιθο θα φαίνονταν ελάχιστα τυχόν αμυντικές ελλείψεις.
Δεν είναι τόσο χάλια πιστεύω, σίγουρα όχι χειρότερος του Βαγιαννιδη και του Ρότα.
Δεν γίνεται να φέρουμε σεντερ μπακ θηρίο όταν έχουν πέσει λεφτά στον Εκονγκ, οπότε αναγκαστικά θα περιμένουμε να βγει, εαν βγει. Αν και για εμένα ένας σεντερ μπακ θα ελευθερώνε Κεντζιορα για δεξιά.
Με το Σάστρε είμαι ΟΚ εγώ.
Ότι έχουμε φάει από εκεί είναι κυρίως από φάσεις του αρχηγού και ελλείψει στόπερ που να καθαρίζει μέσα στο κουτί.
- ΑποστόληςΑ
Με τον αρχηγό τραυματία και τον Ekong στο Copa Africa, δύσκολο να φύγει ο Λυρα.
Γιατί ο Λύρα στον τελικο με τον γαυρο δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση? Ειδικά η ενεργεια στο γκολ. Μόνο αν ερθει παικταρας να δοθει δανεικος. Αλλα θα πρεπει να παρει χρονο μεχρι να δεσει κ τα π.ο ειναι κοντα. Ασε που θα πρεπει να αποχωρησει αμεσα ο αρχηγος, πραγμα δυσκολο.
-
Βρε ναι μια χαρά είναι ο σαστρε, με 2 σαστρε θα ήταν κομπλέ αλλά είναι ο σαστρε και μετά το χάος, και γω δεν θα έβαζα προτεραιότητα το δεξί μπακ γιατί δεν μπορει να αλλάξει τόσο τις ισορροπίες όσο ένα σεντερ μπακ πχ
Στον τελικό με τον γαύρο δεν θυμάμαι να έπαιξε ο Λυρατζης.mbison έγραψε:Γιατί ο Λύρα στον τελικο με τον γαυρο δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση? Ειδικά η ενεργεια στο γκολ. Μόνο αν ερθει παικταρας να δοθει δανεικος. Αλλα θα πρεπει να παρει χρονο μεχρι να δεσει κ τα π.ο ειναι κοντα. Ασε που θα πρεπει να αποχωρησει αμεσα ο αρχηγος, πραγμα δυσκολο.
Ο ροντριγκο φουλ μπακ με βιειρινια δεξι στόπερ ήταν
Στον τελικό μάλλον θα εννοείς τον Τσιγγάρα.mbison έγραψε:Γιατί ο Λύρα στον τελικο με τον γαυρο δεν έκανε σπουδαία εμφάνιση? Ειδικά η ενεργεια στο γκολ. Μόνο αν ερθει παικταρας να δοθει δανεικος. Αλλα θα πρεπει να παρει χρονο μεχρι να δεσει κ τα π.ο ειναι κοντα. Ασε που θα πρεπει να αποχωρησει αμεσα ο αρχηγος, πραγμα δυσκολο.
Η ενέργεια του Λύραζη έγινε στο περυσινό παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στο Καραϊσκάκη από την οποία προήλθε το γκολ του Νάρεϊ.
-
Πήραμε σέντερ φορ για τον ΠΑΟΚ β
https://www.paokfc.gr/nea/20240116-paik ... sapovalov/
https://www.paokfc.gr/nea/20240116-paik ... sapovalov/