70. Mbwana Ally Samatta

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: 33.Mbwana Ally Samatta

Δημοσίευση από Χωρικός »

barlow4 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Ρε Κεν να πούμε. Πέρσι μόνο που δεν τον κάναμε βουντού τον άχρηστο τον Μπραντον. Το καλοκαίρι με την είδηση πως μάλλον θα ανανεώσει μόνο τα μαδερια δεν πήραν στο φόρουμ.

Υπομονή θέλει να τον δούμε και τον μπουανα. Έχει απογοητεύσει ως στιγμής. Αδιαμφισβήτητα. Να δούμε όμως στην πορεία. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμα.
εγω ποτε δεν εκραξα τον μπραντον.ο σαματα ειναι ο πρωτος ισως που κραζω.και το κανω για το καλο του.Για να με διαβασει και να ξυπνησει.
Ακου Σαματα.Να αλλαξεις επαγγελμα.Δεν εισαι ποδοσφαιριστης.Εισαι ο χειροτερος παικτης ολων των εποχων.
χειροτερος και απο τον αμαφουλε.[/quote
Τί κακό είχε ο Θένγκοντ δηλαδή;; :o
Εγώ το μόνο που του καταλογίζω και δεν τον συγχωρώ, είναι η μή πάσα μέσα στον βάζελο. θα είχα αλλους δυο βαθμούς και ο βαζελος μείον εναν. Αυτό μπορεί να σημαίνει και πρωτάθλημα. Αυτό δεν το ξεχνώ
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φτάνει, τσιριγωτη. Δεν θα σ'το ξαναπώ. Σ'το έχω πει άλλες δύο φορές και με γράφεις στ'αρχίδια σου.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. κ θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα όταν μου απευθύνεσαι προσωπικά. Νομίζω πως προσωπικά εσένα άσχημα δεν σου έχω μιλήσει ποτέ. Το ίδιο θα;ήθελα κ από την πλευρά σου. Άλλωστε Νομίζω πως ΠΑΟΚ είμαστε όλοι κ όχι σαματα. Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Κι ο Σαματα ΠΑΟΚ είναι.
Γιατί του μιλάς άσχημα?
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Αυριο θέλω να σε βάλει αλλαγή και να βάλεις το τρίτο γκόλ της ομάδας η να δώσεις ασίστ για αυτο .
Σε πιστεύουν πολλοί αλλά πιο πολύ ο Λούτσε δικαίωσέ τον. :opaokara:
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

astral έγραψε:Κι ο Σαματα ΠΑΟΚ είναι.
Γιατί του μιλάς άσχημα?
Είσαι σίγουρος; ;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

τσιριγωτης έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Φτάνει, τσιριγωτη. Δεν θα σ'το ξαναπώ. Σ'το έχω πει άλλες δύο φορές και με γράφεις στ'αρχίδια σου.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. κ θα σε παρακαλούσα να μιλάς καλύτερα όταν μου απευθύνεσαι προσωπικά. Νομίζω πως προσωπικά εσένα άσχημα δεν σου έχω μιλήσει ποτέ. Το ίδιο θα;ήθελα κ από την πλευρά σου. Άλλωστε Νομίζω πως ΠΑΟΚ είμαστε όλοι κ όχι σαματα. Ευχαριστώ

Όταν σε κάνω παρατήρηση για το ίδιο πράγμα επί μέρες και δεν σε ρίχνω μπαν, δεν νομίζω ότι σε μιλάω καθόλου άσχημα.

Αυτά τα "ΠΑΟΚ είμαστε και όχι (τάδε)" τα διαβάζαμε και το καλοκαίρι από ανθρώπους με πολύ συγκεκριμένη ρητορική εδώ μέσα.

Στα δικά σου, τώρα.

Έχεις γράψει σε πολλά topic, αρκετές φορές το τελευταίο διβδόμαδο "ο Samatta ανοίγει χώρους" ειρωνικά.
Δεν είναι αποδεκτό αυτό.

Δεν γουστάρεις το Samatta, το καταλαβαίνω. Υπάρχουν χίλιοι δυο τρόποι να το πεις! Οι 501 από αυτούς, μπορούν να είναι μη προσβλητικοί.
Προσπάθησέ το, αν δεν θέλεις να φας κάποιο μπαν πάλι.

τσιριγωτης έγραψε:
astral έγραψε:Κι ο Σαματα ΠΑΟΚ είναι.
Γιατί του μιλάς άσχημα?
Είσαι σίγουρος; ;
Να, αυτό πχ είναι απάντηση; Ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ είναι και μάλλον όταν χάνει ένα σουτ, στεναχωριέται περισσότερο από εσένα.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

α ρε πουλεν
δεν μπορουσες να βαλεις 2-3 γκολ στο αφρικανικο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

:mrgreen:
Θα τα βάλει στον βάζελο.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ο παίκτης δέν τροφοδοτείται καθόλου για να σκοράρει. Δέν το έχω δεί σε κανένα παιχνίδι του. Έστω να σημαδέψει μιά σέντρα το κεφάλι του. Δέν το έχω δεί, σόρι.
Λαμβάνοντας υπόψιν μου το σύστημα Λουτσέσκου, δέν μπορώ να τον κρίνω σε μιά ομάδα που δέν παίζει με τον φόρ της.Ίσως να μήν έχει σωστές τοποθετήσεις στο κουτί, ίσως ο προπονητής να του δίνει άλλες οδηγίες...πάντως κάτι δέν λειτουργεί για τον Σαμάτα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Ε κάποια στιγμή θα τα βάλει τα γκολάκια...μαζεμένα...ίσως στο κύπελο, ίσως στα πλευ οφ...
Άβαταρ μέλους
Bobby Sands -4-

Δημοσίευση από Bobby Sands -4- »

....μακαρι φιλε...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Θα μπορουσε να τον δοκιμασει ως εξτρεμ
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Ettien26 έγραψε:Ε κάποια στιγμή θα τα βάλει τα γκολάκια...μαζεμένα...ίσως στο κύπελο, ίσως στα πλευ οφ...
Ειμαι πολυ απαισιοδοξος για κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Ettien26 έγραψε:Ε κάποια στιγμή θα τα βάλει τα γκολάκια...μαζεμένα...ίσως στο κύπελο, ίσως στα πλευ οφ...
Τα στατιστικα του στο σκοραρισμα τα τελευταια χρονια ειναι συγκεκριμενα
Μακαρι να τα ξεπερασει
Προς το παρον οι αγωνιστικες του ενδειξεις, δεν δειχνουν κατι τετοιο
Άβαταρ μέλους
anekfrastos

Δημοσίευση από anekfrastos »

Κι εμένα μου μοιάζει περισσότερο με Μουσλι/Τόργκελε κλπ που ήταν δυνατοί μαχητικοί κλπ αλλά νούμερα γιοκ. Δεν έχει δείξει να έχει τεχνική, σουτ, κλπ για σκοράρισμα. Και ούτε για φορ της μιας επαφής τύπου Πρίγιο.
Το "ας είναι μαχητικός και τακτικά σωστός για να νικάει η ομάδα με γκολ των άλλων" μου μοιάζει λιγο το "κάνω την ανάγκη φιλοτιμία" γιατί δεν είναι και πολύ λογικό να μην θέλεις γκολ από το σεντερ φορ σου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”