Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
χξς'

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από χξς' »

Nunies

+ 1926 .ooo.oooo.ooo
Άβαταρ μέλους
χξς'

Δημοσίευση από χξς' »

Στηριξη ΠΡΩΤΑ στην ομαδα , κ κατα δευτερο λογο στον Προεδρο ειναι
15.000 διαρκειας κ 15- 20000 στην Τουμπα ειτε παιζεις με Οφη η λεβαδειακο …

Αυτο ειναι καβλα και Λαος

Κατα δευτερο λογο ο ΠΑΟΚ εκπροσωπευε κ ιδεολογικες /πολιτικες θεσεις που μαλλον αυτο εχει εξασθενισει
( εδω κραταω πισινη γτ μετα απο 20 χρονια μονιμα εξωτερικο δεν μπορω να εχω τεκμηριωμενη αποψη)

Παντως ανοιχτη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΠΛΑΤΗ στον Σαββιδη , δεν αντιλαμβανομαι.
Την ομαδα την εχει πεντακαθαρη , ανεξαρτητη, με σχεδια για το μελλον.

Ο οποιος παρεπιπτωντως :
Δεχεται πολεμο στην ελλαδα
Δεχεται πολεμο ως Ρωσος απο ολη τη Δυση
Ισως να δεχεται κ εσωτερικο πολεμο στο Ροστοφ ( το ξερουμε μηπως ? )

Εχουμε αναρωτηθει , τι παιζει εδω κ ενα χρονο τωρα εκει περα ?
Ξερει κανεις παραγαμτικα ?

Δηλαδη ο ευεργετης μας μχρι τωρα ΙΣΩΣ να τραβαει χιλια ζορια κ εμεις μονο το νταλκα μας να φερει Γκαμπουντινι
κ παπαρινιο ….Που οντως βλεπαμε Τσαουσιλα κ φαν χαμ…

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ =ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΤΟΥΜΠΑ
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ αλλα οδευουμε στην απαξιωση κ αυτο δεν το αξιζει ο παρων προεδρος.
Άβαταρ μέλους
nikvasil

Δημοσίευση από nikvasil »

χξς' έγραψε:Στηριξη ΠΡΩΤΑ στην ομαδα , κ κατα δευτερο λογο στον Προεδρο ειναι
15.000 διαρκειας κ 15- 20000 στην Τουμπα ειτε παιζεις με Οφη η λεβαδειακο …

Αυτο ειναι καβλα και Λαος

Κατα δευτερο λογο ο ΠΑΟΚ εκπροσωπευε κ ιδεολογικες /πολιτικες θεσεις που μαλλον αυτο εχει εξασθενισει
( εδω κραταω πισινη γτ μετα απο 20 χρονια μονιμα εξωτερικο δεν μπορω να εχω τεκμηριωμενη αποψη)

Παντως ανοιχτη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Κ ΠΛΑΤΗ στον Σαββιδη , δεν αντιλαμβανομαι.
Την ομαδα την εχει πεντακαθαρη , ανεξαρτητη, με σχεδια για το μελλον.

Ο οποιος παρεπιπτωντως :
Δεχεται πολεμο στην ελλαδα
Δεχεται πολεμο ως Ρωσος απο ολη τη Δυση
Ισως να δεχεται κ εσωτερικο πολεμο στο Ροστοφ ( το ξερουμε μηπως ? )

Εχουμε αναρωτηθει , τι παιζει εδω κ ενα χρονο τωρα εκει περα ?
Ξερει κανεις παραγαμτικα ?

Δηλαδη ο ευεργετης μας μχρι τωρα ΙΣΩΣ να τραβαει χιλια ζορια κ εμεις μονο το νταλκα μας να φερει Γκαμπουντινι
κ παπαρινιο ….Που οντως βλεπαμε Τσαουσιλα κ φαν χαμ…

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ =ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Κ ΤΟΥΜΠΑ
ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ Η ΚΡΙΤΙΚΗ αλλα οδευουμε στην απαξιωση κ αυτο δεν το αξιζει ο παρων προεδρος.
+1926 !!!!

Γεμίστε ρε πρώτα αυτή την ΤΟΥΜΠΑ και μετά να έχετε και την αξίωση για ΝΕΑ ΤΟΥΜΠΑ με 41926 θέσεις!
Στηρίξτε το PAOK TV για να μπορεί μετά να παζαρεύει ο πρόεδρος με άνεση και να φέρνει τα αποτελέσματα που πρέπει!

Όλα έτοιμα τα θέλετε από έναν άνθρωπο που δέχεται πόλεμο από παντού και προέκυψε και πραγματικός πόλεμος στην έδρα των εταιριών του!

Και εσείς μόνο να ζητάτε, στηρίξτε πρώτα και μετά ζητήστε κιόλας !

:nairepaok: :nairepaok:
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

χξς'
Λογικά και αυτονόητα, ειδικώς τα σχετικά με τα γεωπολιτικά Και τις συνέπειες απ' αυτά.
Απορώ πώς όλα αυτά αγνοούνται και δεν λαμβάνονται υπόψη απ' όλους αυτούς που υποτίθεται ασκούν κριτική.
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

Θα ήθελα να το γράψω στα μεταγραφικά, μετά τις απίστευτες μπαρούφες που ειπώθηκαν εκεί, όμως εκεί κινδύνευε να σβηστεί από τους mods ως εκτός θέματος. Το γράφω εδώ, αλλά και παλι κινδυνεύει να σβηστεί ως υβριστικό/προσβλητικό, όμως στ'αλήθεια, οι ύβρεις και οι προσβολές που γράφτηκαν εκεί, δεν συγκρίνονται.

Έχω πει λοιπόν πολλές φορές ότι φέτος η ΠΑΕ για πρώτη φορά λειτουργεί σωστά. Αυτό το κάνει για δύο λόγους. Έπαψαν οι συναισθηματισμοί με παίχτες και όλους εκεί μέσα γενικά, αφού οποίος δεν κατάλαβε την περσινή ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη είναι χαζός. Ο Σαββίδης είπε πως εγώ δεν έχω μάθει να είμαι δεύτερος και μετά έβγαλε στον τάκο έναν προς έναν όλους. Κα με αυτά που είπε αυτός ο ιδιοφυής άνθρωπος καταλάβαινες ποιον κατηγορούσε λίγο και ποιον περισσότερο. Και πάλι ακούμε βγες και μιλά. Τι σκατα να πει ρε;
Πριν λίγους μηνες ειπε στους παίχτες πως μην αγχώνεστε για φέτος.
Τι άλλο να πει; Σε ποιον να μιλάει κάθε τρεις και λίγο; Στον ψαγμένο4 η στον ξερόλα4α;

Το δεύτερο σημείο που δείχνει ωριμότητα στη λειτουργία της ΠΑΕ είναι πως Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ έπαψε να ακούει τους άμπαλους οπαδούς του καναπέ και του πληκτρολογίου και να προχωρά χωρίς να επηρεάζεται. Παράδειγμα μεγάλο κάι πρόσφατο με τον Ίνγκανσον. Στον Βαρέλα άκουσε τις.. μπαλαδόφατσες με τα στραβά στόματα και πρόκοψε. Βρήκε ο κάθε πικραμένος ένα πληκτρολόγιο και έγινε influencer. Μεγάλη μαγκιά του Σαββίδη που τα ξερασε από τη λειτουργία της ΠΑΕ. Όχι τελείως και φαίνεται από τα non paper που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν πόσα, μην τυχόν και τους κράξει ο μύστης του μάνατζμεντ που η ζωή τον έκανε πακετά. Εγώ με αυτά νευριάζω. Φοβούνται να πουλήσουν ανοιχτά τον Νάρεϊ ή τον Σβαμπ...

Ο οπαδός οφείλει να κρίνει αλλά πρώτα να δίνει τα πάντα για την ομάδα. Οφείλει επίσης να κρίνει δίκαια. Εγώ ετσι μεγάλωσα όταν δεν υπήρχαν πληκτρολόγια.
Τώρα γεμίσαμε κακιασμένες κυράτσες γύρω μας με ύφος 'ξέρω κάτι που δεν ξέρεις' και 'εγω δεν τρώω παπά γιατί δεν πιστεύω τίποτα' ενώ η Τούμπα είναι άδεια και ο λαός στα καφενεία να βλέπει ΠΑΟΚ με σουβλάκια και λουκάνικα στο στόμα.
Και να τρέμει την Μπεϊτάρ και τους χαμουτζήδες. Πω ρε κατάντια
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Το καλοκαίρι αυτό μάλλον θα γίνει το οριστικό ξεβρακωμα του "λαού" του ΠΑΟΚ

Αχάριστοι και λίγοι
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Οργανωμένοι και μη, μια χαρά ξεβράκωτοι είναι.

Πριν δύο μήνες τελείωσε η πρώτη σεζόν που θυμάμαι, χωρίς ούτε ένα σολντ άουτ. Δεν ξέρω αν συνέβη και ποτέ στην ιστορία μας!

Κάνατε την Τούμπα Παλατάκι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ο ΠΑΟΚ και η Β.Ελλάδα έχει χάσει πάρα πολύ νέο κόσμο από τη μετανάστευση. Γνωστοί συνδεσμίτες με μεγάλη ιστορία είναι στο εξωτερικό. Εγώ είχα σταθερή παρουσία στο γήπεδο, εδώ και 10 χρόνια πάπαλα. Εξωτερικό και ΠΑΟΚ TV (κόπηκε και αυτό). Τα διαρκείας έχουν ικανοποιητικό αριθμό από την επαρχία που για να φτάσει στο γήπεδο έχει πολύ περισσότερα έξοδα και χρόνο. Εγώ ποτέ μου δεν κατάλαβα το Θεσσαλονικιό που αράζει στην καφετέρια, 1 αστικό μακριά από την Τούμπα (ή και σε ακτίνα που πας με τα πόδια). Το βλέπω ως αχαριστία, που δεν εκτιμά την αξία αυτού που έχει δίπλα του, και εμείς στο εξωτερικό υποφέρει η ψυχή μας, έχοντας χάσει οικογένεια, φίλους, γήπεδο ΠΑΟΚ, φαγητά, διασκέδαση, ήλιο, θάλασσα, κ.α.
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Γυριστε ρε αδερφε πισω αφου υποφερει η ψυχη σας!
Να γεμιζει κι η Τουμπα να δουν κι αυτοι οι αχαριστοι!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ψηφίστε κάτι καλύτερο να βελτιωθεί η χώρα και μπορεί να γυρίσουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Jairo έγραψε:Έγραφα ένα σεντόνι μισή ώρα τώρα αλλά το έσβυσα γιατι δέν θα αλλάξει κάτι...ούτε μυαλά ούτε καταστάσεις.
Αν εξαιρέσεις ένα μικρό ορθογραφικό, ίσως το πιο σωστό ποστ των τελευταίων τεσσάρων ετών. Και δεν σαρκάζω τον Jairo, το εννοώ.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

:pano:
figurehead4 έγραψε:Θα ήθελα να το γράψω στα μεταγραφικά, μετά τις απίστευτες μπαρούφες που ειπώθηκαν εκεί, όμως εκεί κινδύνευε να σβηστεί από τους mods ως εκτός θέματος. Το γράφω εδώ, αλλά και παλι κινδυνεύει να σβηστεί ως υβριστικό/προσβλητικό, όμως στ'αλήθεια, οι ύβρεις και οι προσβολές που γράφτηκαν εκεί, δεν συγκρίνονται.

Έχω πει λοιπόν πολλές φορές ότι φέτος η ΠΑΕ για πρώτη φορά λειτουργεί σωστά. Αυτό το κάνει για δύο λόγους. Έπαψαν οι συναισθηματισμοί με παίχτες και όλους εκεί μέσα γενικά, αφού οποίος δεν κατάλαβε την περσινή ανακοίνωση του Ιβάν Σαββίδη είναι χαζός. Ο Σαββίδης είπε πως εγώ δεν έχω μάθει να είμαι δεύτερος και μετά έβγαλε στον τάκο έναν προς έναν όλους. Κα με αυτά που είπε αυτός ο ιδιοφυής άνθρωπος καταλάβαινες ποιον κατηγορούσε λίγο και ποιον περισσότερο. Και πάλι ακούμε βγες και μιλά. Τι σκατα να πει ρε;
Πριν λίγους μηνες ειπε στους παίχτες πως μην αγχώνεστε για φέτος.
Τι άλλο να πει; Σε ποιον να μιλάει κάθε τρεις και λίγο; Στον ψαγμένο4 η στον ξερόλα4α;

Το δεύτερο σημείο που δείχνει ωριμότητα στη λειτουργία της ΠΑΕ είναι πως Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ έπαψε να ακούει τους άμπαλους οπαδούς του καναπέ και του πληκτρολογίου και να προχωρά χωρίς να επηρεάζεται. Παράδειγμα μεγάλο κάι πρόσφατο με τον Ίνγκανσον. Στον Βαρέλα άκουσε τις.. μπαλαδόφατσες με τα στραβά στόματα και πρόκοψε. Βρήκε ο κάθε πικραμένος ένα πληκτρολόγιο και έγινε influencer. Μεγάλη μαγκιά του Σαββίδη που τα ξερασε από τη λειτουργία της ΠΑΕ. Όχι τελείως και φαίνεται από τα non paper που φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν πόσα, μην τυχόν και τους κράξει ο μύστης του μάνατζμεντ που η ζωή τον έκανε πακετά. Εγώ με αυτά νευριάζω. Φοβούνται να πουλήσουν ανοιχτά τον Νάρεϊ ή τον Σβαμπ...

Ο οπαδός οφείλει να κρίνει αλλά πρώτα να δίνει τα πάντα για την ομάδα. Οφείλει επίσης να κρίνει δίκαια. Εγώ ετσι μεγάλωσα όταν δεν υπήρχαν πληκτρολόγια.
Τώρα γεμίσαμε κακιασμένες κυράτσες γύρω μας με ύφος 'ξέρω κάτι που δεν ξέρεις' και 'εγω δεν τρώω παπά γιατί δεν πιστεύω τίποτα' ενώ η Τούμπα είναι άδεια και ο λαός στα καφενεία να βλέπει ΠΑΟΚ με σουβλάκια και λουκάνικα στο στόμα.
Και να τρέμει την Μπεϊτάρ και τους χαμουτζήδες. Πω ρε κατάντια
:pano: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Χαρα στο κουράγιο σου....

Τι δουλειά έχεις μαζί μας...ακατανόητο
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εδω και καιρο κυκλοφορουν φημεςστην πολη οτι υπαρχει οικονομικη στενοτητα σε ρευστο.Υπαρχει το δημοσιευμα απο αυστρια που μιλαει για "μπαν" μεταγραφων.Τυχαιο? .Απο την αλλη ειναι δεδομενη η επιθυμια υπουργων ,προθυπουργων ,USA και του ντοπιου κατεστημενου να απομακρυνθει ο Βανιας.Και καθομαι και σκεφτομαι μηπως ολα αυτα που συμβαινουν στην ομαδα ειναι ενα τροπος πιεσης στον Ιβαν να πουλησει?
Κοβουν το χρημα ν αγανακτησει ο κοσμος και να πιεσει το Βανια ν αποχωρησει χωρις να φανουν αυτοι?
Μηπως καποιοι παιζουν παιχνιδια στις πλατες μας?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έριξαν Μπαν και τον κυνηγάει το εγχώριο και διεθνές κατεστημένο για να πουλήσει τον ΠΑΟΚ και τα ξενοδοχεία του ενώ προφανώς με το λιμάνι έχουν καλή συνεργασία;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”