Σωστόςrenegade έγραψε:Μπορεί να έχει απίστευτα προσόντα αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο. Δεν έχει μάθει πότε πρέπει να παίζει safe πότε να ρισκάρει πότε να ξεκουράζει την άμυνά του, πώς να την ξεκουράζει.
Φέτος είναι από τους βασικούς λόγους της πάρα πολύ κακής μας άμυνας.
Χαρακτηριστικό της λάθος νοοτροπίας του μία φάση στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου όπου βγαίνει τέρμα δεξιά για να διώξει με τα πόδια και τις να τη διώξει πλαγία στο διάολο τη μάνα τη στέλνει στον άξονα. Ευτυχώς ο πρώτος ρουμάνος για λίγο δεν την έκοψε ενώ δεύτερος έκανε κακό κοντρόλ και δεν πρόλαβε να εκμεταλλευτεί το ότι το τέρμα μας ήταν άδειο.
Δεν ξέρω τι φταίει αλλά δεν είναι καλά
42. Dominik Kotarski
Re: 42. Dominik Kotarski
-
Πρέπει να του διευκρινιστεί οτι δεν είναι όλες οι περιπτώσεις κατάλληλες για build up και πολλές φορές αυτό που προέχει είναι απλά να απομακρυνθεί η μπάλα προκειμένου να μην κινδυνέψει η άμυνα.Δεν μπορεί να παίζεις συρτές πασούλες με 2 παίκτες αντιπάλου στη περιοχή και άλλους τρείς λίγο πιο πίσω και να κάνεις τη μπάλα διεκδικήσημη σε τόσο επικίνδυνα σημεία.Το κακό είναι οτι το συγκεκριμένο λάθος έχει γίνει αρκετές φορές (κάποιες δεν το πληρώσαμε όπως πέρυσι με τη Χάιντουκ χάρις στην επέμβαση του Κουλιεράκη) και δεν δείχνει να έχει μάθει απ'αυτό. Δεν ξέρω αν είναι η ευθύνη μόνο δική του γι'αυτή τη νοοτροπία αλλα ώρες ώρες φένεται σαν να προτιμάει να κινδυνέψει παρά να κάνει κάτι διαφορετικό απο αυτο που έχει στο μυαλό του σαν build up και σαν συμμετοχή του στην ανάπτυξη της ομάδας.Είναι πραγματικά κρίμα να έχεις τέτοια προσόντα, να πιάνεις ένα στα δύο πέναλτι, να μπορείς να βγάλεις σουτ στο γάμα και να τα θαλασσώνεις σε κάτι τόσο απλό κάνοντας λάθη Μιχόπουλου.
Ενα ανεξηγητο λαθος που το εχουμε πληρωσει επανειλημμενως. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω τι φταιει και υποπιπτει ξανα και ξανα στο ιδιο λαθος.
Eδω πάει το κλασικό αν είχε και έξοδο δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Μας έχει σώσει άπειρες φορές δικαιολογείται και μια κακή εμφάνιση.
- DIAMANTIS99
1) το λαθος στο 1ο γκολ δεν το προσεξες?shogoon έγραψε:Eδω πάει το κλασικό αν είχε και έξοδο δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ. Μας έχει σώσει άπειρες φορές δικαιολογείται και μια κακή εμφάνιση.
2) Μια κακη εμφανιση ? ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ???? Σοβαρα τωρα?
Το εκνευριστικο με τον Κοταρσκι ειναι οτι μετα απο καθε μαλακια που κανει (και ειναι πολλες φετος) δειχνει να καταλαινει το λαθος του. Ειναι περιπου ιδια περιπτωση με τον Μιχαηλιδη. Χαλαρωνει χωρις λογο σε καποια φαση του αγωνα, κανει την μαλακια, τρωει το χαστουκι και ξυπναει.
Το κακο ομως ειναι οτι αυτη η χαλαρωση ωρες ωρες περναει συνολικα σε ολη την αμυνα. Ο τερματοφυλακας θελει και οταν το σκορ ειναι 5-0 να ουρλιαζει στους συμπαικτες του.
Το κακο ομως ειναι οτι αυτη η χαλαρωση ωρες ωρες περναει συνολικα σε ολη την αμυνα. Ο τερματοφυλακας θελει και οταν το σκορ ειναι 5-0 να ουρλιαζει στους συμπαικτες του.
Αν και ολοι ξερουμε οτι ειναι τερματαρα, φαινεται οτι το γεγονος οτι δεν παιζουν ΚΑΘΟΛΟΥ οι αναπληρωματικοι του του κανει κακο στο μυαλο του με αποτελεσμα να κανει τετοια λαθη υπερβολικης σιγουριας!! Για αυτο πιστευω στο ματς της Κυριακης καλο θα ειναι να παιξει ο Παβλενκα η ο Τσιφτσης μπας και ξελαμπηκαρει λιγο το κεφαλι του Ντομ
Να πω και κατι που δεν ξερω κατα ποσο ισχυει, αλλα εμενα ετσι μου φανηκε και μου εκανε αρνητικη εντυπωση χθες στον Ντομ. Μετα την συγκρουση του με τον Μιχαηλιδη, οταν σηκωθηκε αντι να παει να δει πως ειναι το αλλο παιδι πηγε να πιει νερο και να κανει ψιλοδιατασεις στο χερι του χωρις καν να κοιταξει κατα εκει. Μπορει εμενα να μου φανηκε ετσι, αλλα αν εγινε οντως τοτε πιστευω οτι αυτος που δημιουργει το κλιμα στα αποδυτηρια ειναι αυτος επειδη μπορει να εχει αλλου(?) το μυαλο του
Νομίζω ότι μετά από μια τόσο πιεστική χρονιά και τόσο μεγάλη επιτυχία όπως πέρυσι , το μυαλο χρειάζεται χρόνο για να καθαρίσει και να πάει παρακάτω.
Πέρυσι οι λανθασμένες επιλογές του είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Φέτος , έχει πάρα πολλές. Δεν είναι μόνο τα γκολ που τρώμε , είναι κι αυτά που τα γλυτώνουμε.
Επειδή είναι πολύ καλό τέρμα, του χρόνου αν μείνει είμαι σίγουρος θα είναι καλύτερος.
Πάντως φέτος , έχασε ποντάκια θεωρώ.
Πέρυσι οι λανθασμένες επιλογές του είναι μετρημένες στα δάχτυλα.
Φέτος , έχει πάρα πολλές. Δεν είναι μόνο τα γκολ που τρώμε , είναι κι αυτά που τα γλυτώνουμε.
Επειδή είναι πολύ καλό τέρμα, του χρόνου αν μείνει είμαι σίγουρος θα είναι καλύτερος.
Πάντως φέτος , έχασε ποντάκια θεωρώ.
Build up υπό πίεση σημαίνει ρίσκο. Το να ζητάτε αλάνθαστες πάσες σ' αυτό το σημείο είναι σαν να ζητάτε παντού στο γήπεδο, απλά στο δικό σου μισό το πληρώνεις. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτή η μόδα διεθνώς, πάντως ακόμα και οι τερματοφύλακες των τοπ αγγλικών ομάδων (για να μείνω σε αυτά που ξέρω) έχουν κάνει απίστευτες κοτσάνες, για να μην πω για τον πρώτο διδάξαντα Νόιερ, ο οποίος τουλάχιστον έχει και τη δικαιολογία της ηλικίας πια.
- Bobby Sands -4-
+1926shogoon έγραψε:Εμένα πάντως πιο πολύ με στεναχωρεί ότι δεν βγαίνει ούτε στα 2 μέτρα πάρα το λάθος.
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Ας ελπίσουμε την ερχόμενη Πέμπτη να συμβάλει αποφασιστικά κι αυτός στην πρόκριση.