27. Jasmin Kurtic
- sourmenetes
- Moderator
Re: 27. Jasmin Kurtic
Ο καθένας κάνει όπως νομίζει.
Το αν αξίζει ή όχι χειροκρότημα ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.
Επειδή πριν 1, 5 μήνα κάτι είχε πει ο gika και είπα ότι η ενημέρωση που είχαμε αφορούσε τραυματισμο.
Εφόσον ο παίκτης είχε τόσο σοβαρό τραυματισμο προφανώς δεν κορόιδευε και προφανώς ήρθε η ώρα να μπει αποστολή. Αν χρησιμοποιηθεί κάνεις δεν το ξέρει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αν αξίζει ή όχι χειροκρότημα ας το κρίνει ο καθένας μόνος του.
Επειδή πριν 1, 5 μήνα κάτι είχε πει ο gika και είπα ότι η ενημέρωση που είχαμε αφορούσε τραυματισμο.
Εφόσον ο παίκτης είχε τόσο σοβαρό τραυματισμο προφανώς δεν κορόιδευε και προφανώς ήρθε η ώρα να μπει αποστολή. Αν χρησιμοποιηθεί κάνεις δεν το ξέρει.
- sourmenetes
- Moderator
Αν το πάμε έτσι να θυμηθούμε και τα μπινελικια προς παίκτες και προπονητες και ότι όλοι αυτοί είναι γύρω μας.montekristo έγραψε:Το χειροκροτημα για περσι το πηρεMitsospaoki4 έγραψε:Δεν αξίζει δηλαδή ένα χειροκρότημα;;
Ο παίχτης αυτός ήταν MVP μας πέρσι
περσι κι ας μας εκλεινε τα αυτια του.-
Αφου θελει να μας χαιρετισει φετος θα του
αρεσει αν ο κοσμος θα κλεινει τ αυτια του;
ΥΓ. Πολυ ευκολα ξεχνατε ορισμενοι!
-
- Mr Ξερόλας 2019
montekristo έγραψε:Το χειροκροτημα για περσι το πηρεMitsospaoki4 έγραψε:Δεν αξίζει δηλαδή ένα χειροκρότημα;;
Ο παίχτης αυτός ήταν MVP μας πέρσι
περσι κι ας μας εκλεινε τα αυτια του.-
Αφου θελει να μας χαιρετισει φετος θα του
αρεσει αν ο κοσμος θα κλεινει τ αυτια του;
ΥΓ. Πολυ ευκολα ξεχνατε ορισμενοι!
Αν σου βάλει γκολ, με πέναλτι η κάνα φαουλ, στα τελειώματα του ματς, τότε δλδ να μην πανηγυρισουμε το(α) γκολ η και να τον γιουχαισουμε που το βάλε.
- ΑποστόληςΑ
[youtube]qJdNo0uSsB0[/youtube]
ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 1-2 ΚΥΠΕΛΛΟ:
[youtube]buuP7QMivXg[/youtube]
ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ: 10/3/2022 https://www.newsit.gr/athlitika/paok-ga ... 0/3484563/
ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ 12/9/2022: https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... rtits-vid/
ΑΕΧ - ΠΑΟΚ 1-2 ΚΥΠΕΛΛΟ:
[youtube]buuP7QMivXg[/youtube]
ΠΑΟΚ - ΓΑΝΔΗ: 10/3/2022 https://www.newsit.gr/athlitika/paok-ga ... 0/3484563/
ΠΑΟΚ - ΛΑΜΙΑ 12/9/2022: https://www.novasports.gr/web-tv/sport/ ... rtits-vid/
στο καλό και οντως κρίμα που φεύγεις έτσιΣτο Πανθεσσαλικό Στάδιο, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε, έπεσαν και τυπικά οι τίτλοι τέλους της συνεργασίας του Γιάσμιν Κούρτιτς με τον ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έκανε μία σύντομη τοποθέτηση... αποχαιρετισμού, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο του Δικεφάλου.
Με απολογισμό 63 παιχνιδιών, 21 γκολ και 4 ασίστ σε μία διετία, ο Κούρτιτς χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως την καλύτερη επιλογή στην καριέρα του, ωστόσο, δεν έκρυψε την πικρία του για την απώλεια του Κυπέλλου και το άδοξο φινάλε στους Θεσσαλονικείς.
«Θα μπορούσα να πω ότι ο φετινός χαμένος τελικός με αντίπαλο την ΑΕΚ με πονάει περισσότερο απ' ότι ο περσινός με τον Παναθηναϊκό, γιατί ξέρω ότι φέτος αξίζαμε περισσότερα στο γήπεδο και αυτό που θα ήθελα να πω μόνο είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έδειξαν από την πρώτη ημέρα ότι με θέλουν, μου έδειξαν σεβασμό.
Είναι δύσκολο για εμένα όλο αυτό, αλλά υπάρχουν στιγμές που χρειάζεται να κάνεις κάποια βήματα μπροστά και να συνεχίσεις την καριέρα σου, αλλά θα έλεγα πως είμαι περήφανος για ό,τι έχω πετύχει. H μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη κίνηση που έχω κάνει στην καριέρα μου.
Δεν είμαι χαρούμενος που ολοκληρώνεται με αυτόν τον τρόπο, γιατί θα ήθελα να ολοκληρώσω την παρουσία μου στον ΠΑΟΚ αλλιώς, αλλά έτσι είναι η ζωή στο ποδόσφαιρο και πρέπει να προχωράς. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς να δεχθεί περαιτέρω ερωτήσεις.
- john4serres
Από το καλοκαίρι ψάχνουμε να τον δώσουμε, και τον χειμώνα ξανά. Συνεχίζω να πιστεύω ότι η απουσία του δεν ήταν θέμα τραυματισμού. Όπως και να έχει ευχαριστούμε Γιασμίν για την περσινή συνεισφορά σου.
- ΑποστόληςΑ
Καλή συνέχεια!
Πέρυσι ήσουν o mvp. Κρίμα που φέτος δεν έπαιξες τους 6 τελευταίους μήνες.
Πέρυσι ήσουν o mvp. Κρίμα που φέτος δεν έπαιξες τους 6 τελευταίους μήνες.
Καλή συνέχεια ρε παικταρα
Περίεργο ταμπεραμέντο αλλά πολλά κιλά...
Η περσινή γκολάρα στο οακα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου
Περίεργο ταμπεραμέντο αλλά πολλά κιλά...
Η περσινή γκολάρα στο οακα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στο μυαλό μου
Οταν κληθηκε απο την εθνικη του τον Μάρτη (εαν δεν κανω λαθος) εξεταστηκε και απο τους γιατρους της πατριδας του και τελικα παρεμεινε Ελλαδα.gika έγραψε: Συνεχίζω να πιστεύω ότι η απουσία του δεν ήταν θέμα τραυματισμού.
Ο παικτης εχει 2 εβδομαδες που μπηκε παλι στο προγραμμα των προπονησεων. Ακομα και την μανα του Ραζβαν να εβρισε, δεν μπορεις να αρνηθεις σε ποδοσφαιριστη να προπονηθει με την ομαδα (Α ή Β) γιατι αλλιως κινδυνευεις με προσφυγη για μειωση προσωπικοτητας. Επισης ποιος ο λογος ο Κουρτιτς που ψαχνει ενα τελευταιο καλο συμβολαιο, να μεινει 6 μηνες χωρις προπονησεις; μ@λ@κ@ς ειναι; Εγω ξερω οτι ειχε προβλημα με τα γονατα του και αποφασισε να το παει συντηρητικα. Ειτε εκανε εγχειρηση ειτε το πηγαινε συντηρητικα η χρονια η φετινη ειχε τελειωσει για αυτον.