Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimg4, σε απάντησα και μετά από μισή ώρα απηύθυνες το λόγο μόνο στο Snoufel4.

Με είπες υποκριτή δις, εμμέσως πλην σαφώς και αφού σε απέδειξα ότι δεν μπορώ να επιλέξω ακριβή ώρα για τα μπανς, δεν είχες καν τη τσίπα να πεις "Σόρρυ μαν, είμαστε εντάξει".

Φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι διάλεξα ώρα, διότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ούτε τα σενάριά σου πήρες πίσω.

Και αντ'αυτού, μάλιστα, βρήκες χρόνο να γράψεις το
Dimg4 έγραψε:Ελα ρε Μπαρκαρουτσε που θα αλλαξεις σταση, θα με μπαναρεις μονιμα δηλαδη? Ε καντο, τι με απειλεις?
στο topic του Lucescu.

Δεν κρατάω αρχείο με τα μπανς που έχω ρίξει, αλλά τα τελευταία (ίσως και τα μόνα) ΜΟΝΙΜΑ μπανς που έχω ρίξει, είναι τότε που ξεβράκωσα κάτι φασιστομαλάκες εδώ μέσα και τους καθάρισα εγώ ο ίδιος* μαζικά και έναν άλλον μαλάκα που μείωνε επίμονα το θάνατο συγγενούς ενός μέλους του φόρουμ, επειδή ήταν από κορωνοϊό και κορωνοϊός δεν υπάρχει κτλ.

Αντιλαμβάνεσαι, οπότε, πως πολύ δύσκολα θα ρίξω μόνιμο μπαν. Πρέπει να είσαι ultra αρχίδι και εκτός φόρουμ.

Οπότε, αυτό που είπες στο quote με προσβάλλει σαν άνθρωπο. Λες και μπήκες φόρουμ πριν μια βδομάδα.

Και φυσικά το "τι με απειλείς" είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Δεν σε απείλησα με μόνιμο μπαν, ούτε κατά διάνοια. Είπα ότι θα αλλάξω στάση απέναντί σου. Κι αυτό που εννοώ, λέγοντας ότι θα αλλάξω στάση, είναι το
Μπαρκαρούτσος έγραψε:είμαι από τους ελάχιστους διατεθιμένους να κάνω υπομονή μαζί σου, κι αυτό επειδή δεν πιστεύω ότι είσαι κακοπροαίρετος και ότι μπαίνεις με όρεξη για καυγά, όπως άλλοι.
που πλέον δεν ισχύει. Απόψε κατάλαβα ότι η εμπάθειά σου σε κατευθύνει και σε θολώνει.

Το αποψινό θα το θυμάμαι, όσο σκατά κι αν είναι η μνήμη μου.

* εκείνο το είχα πάρει πάνω μου. Το καμαρώνω. Είχα ζητήσει από τους υπόλοιπους mods να με αφήσουν να το χειριστώ και το χειρίστηκα. Δεν με βοήθησε κανείς, δεν με είπε κανείς να διώξω ή να μη διώξω φασίστες από το φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Το σωστό είναι όταν πέφτει ban, ο mod που το ρίχνει να κάνει παράθεση το ποστ και να αναφέρει συγκεκριμένο κανόνα που αυτό παραβιάζει. Τα περί γενικής συμπεριφοράς είναι ο ορισμός του δεν μου αρέσει η γνώμη που κατ εξακολούθηση εκφέρεις και μόνο δημοκρατικό δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

quote="Dimg4"]
Logistis έγραψε:ξεκινησε ζεσταμα ο Μπισε

Ρε Ραζβαν;
Αστο φιλε γελανε και οι πετρες.[/quote]

Dimg4 έγραψε:
Ελεος ρε φιλε ελεος, οτι κι αν πεις οι εμμονες του ειναι δεδομενες.
Μπισεσβαρ σηκωσε :lol:
Dimg4 έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:Αν βαλει τον Κουαλιατα στο 85 θα ναι ακομη χειροτερο. Καλυτερα να μην τον βαλει καθολου. Ή τον βαζεις στο 65 για να τον δεις ή μην τον βαζεις καθολου. Ισα ισα να μπει κρυος να κανει και κανα λαθος, για να λεμε ποσο μαπα ειναι το καρπουζι και ποσο σωστα δεν παιζει. Αυτα ειναι χαζομαρες

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αληθειες. Απλα επρεπε να μπει ο κολλητος του πρωτα
Dimg4 έγραψε:
psykoman έγραψε:Γαμω την γκρινια μου ρε πουστη μου...
Φτανει γαμω την πουτανα μου
0-3 γαμω την τρελα ...
Χαρειτε λιγο γαμω τον μπελα μου
Μη μπερδευεσαι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο. Για τα γαμηδια κολληματα με τους βετερανους μιλαω
Dimg4 έγραψε: Ο Φελιπε ποτε επαιξε για να ξεκουραστει ρε Αποστολη;
Τραγικες αλλαγες και παλι. Τα ιερα τερατα Αουγκουστο Καντουρι Μπισεσβαρ.
Τοπο στα νιατα βρεεεεε
Dimg4 έγραψε:Μπισεσβαρ Καντουρι αλλαγες χαχαχαχαχαχαχα
Dimg4 έγραψε:Ακομα στο 85 ειναι ρε, περιμενε λιγο μη ρισκαρεις με Κουαλιατα
Dimg4 έγραψε:Κωνσταντελια παιχταρααααααα

ΥΓ-Τι ρεζιλικια ειναι αυτα ρε; Προπονητης του ΠΑΟΚ εισαι ρε οχι της Ξανθης. Τι red card στην καμερα ρε, γραφικοτητες νεου επιπεδου.

. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.
viewtopic.php?f=1&t=2#p17
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Χρυσός κανόνας του φόρουμ:

Scripta fucking manent.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

χαχαχαχαχαχαχαχα τη στιγμη που γραφονται σημεια κ τερατα, ο σνουφελ τηρει το γραμμα του κανονισμου μονο σε μενα κυριολεκτικα. Ειρωνιες πεφτουν απο τους υπερμαχους λουτσεσκου ολη μερα αλλα εκει η δικαιοσυνη ειναι τυφλη.ξ
Πλεον καταλαβα οτι ζειτε σε ενα δικο σας paokmania, κριμα που εχει φτασει.

Αρχή άνδρα δείκνυσι, μια που σου αρεσουν οι αρχαιες εκφρασεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εντάξει είναι υποκειμενικό το αν πράγματι ειρωνεύεται ο dimg4 ή όχι, σε βαθμό μπαναρίσματος. Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, ναι. Την εκφράζει απότομα, ναι. Αλλά, όπως έχω προγράψει, στο ποδόσφαιρο υπάρχει μέγας φανατισμός και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο αυστηροί, γιατί ΟΛΟΙ ξεφεύγουμε σε εκφράσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Κι εγώ όταν είδα να μπαίνει ο Biseswar χθες μου γύρισαν τα άντερα.
Κι εγώ πιστεύω ότι ο προπονητής έχει κόλλημα με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Quagliata πχ σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα έχει κριθεί από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου και με δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θέλει περισσότερες ευκαιρίες, λόγω χαρακτήρα, για να αποδώσει. Με τα 5λεπτα και τα 10λεπτα δεν νομίζω ότι βοηθιέται ιδιαίτερα.

Από την άλλη όποτε μπανάρεται ο dimg4 έχουμε ευνοϊκά αποτελέσματα...
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:Αληθεια, δε σου παει η υποκρισια. 23.00 εληγε Κυριακη και ξαφνικα εγινε 00.00 Δευτερα. Τουλαχιστον παραδεξου παντελονατα.
Θα σε στεναχωρησω αλλα δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα απο τους mods.

Μηπως αλλαξε κατι στις ρυθμισεις Ζωνης ωρας σου και πηγε μια ωρα πιο πισω; Μηπως κατι ειχες δει λαθος; Δε ξερω. Να σου το πηγαν μια ωρα πισω, δυσκολακι. Ειτε φοραει παντελονια ο Μπαρκαρουτσος, ειτε φοραει φουστες, αυτο δεν αλλαζει...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ρε κερδισαμε 3ο στη σειρα,η ομαδα φαινεται να ρολαρει, ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μια χαρα χαιρομαι κατ.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Γνώμη μου, δεν ήταν αυτά για μπαν.
Προτείνω, Τσιριγώτης και dimg να ανακηρυχθούν, αλά Πόρκυ, επίσημοι γκρινιάρηδες του φόρουμ. Κάποια πράγματα είναι στον χαρακτήρα καθενός και δεν αλλάζουν. Τα αποδεχόμαστε και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Dimg4 έγραψε:Μια χαρα χαιρομαι κατ.
Ε τοτε τι κολλατε στη ωρα κλπ?Αφηστε και κατι να πεσει κατω.Ισχυει και για την αλλη πλευρα.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

ΑποστόληςΑ έγραψε:Εντάξει είναι υποκειμενικό το αν πράγματι ειρωνεύεται ο dimg4 ή όχι, σε βαθμό μπαναρίσματος. Εκφράζει τη δυσαρέσκειά του, ναι. Την εκφράζει απότομα, ναι. Αλλά, όπως έχω προγράψει, στο ποδόσφαιρο υπάρχει μέγας φανατισμός και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο αυστηροί, γιατί ΟΛΟΙ ξεφεύγουμε σε εκφράσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Κι εγώ πιστεύω ότι ο προπονητής έχει κόλλημα με τον συγκεκριμένο παίκτη. Ειλικρινά δεν βρίσκω το λόγο να παίρνει χρόνο συμμετοχής από τον Quagliata πχ σε έναν αγώνα που το αποτέλεσμα έχει κριθεί από τις αρχές του β΄ ημιχρόνου και με δεδομένο ότι ο Ουρουγουανός θέλει περισσότερες ευκαιρίες, λόγω χαρακτήρα, για να αποδώσει. Με τα 5λεπτα και τα 10λεπτα δεν νομίζω ότι βοηθιέται ιδιαίτερα.

Από την άλλη όποτε μπανάρεται ο dimg4 έχουμε ευνοϊκά αποτελέσματα...

Ούτε εγώ καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπαίνει ο Biseswar για 15', ενώ μπορεί να μπει ο Ricardo ή ο Quagliata. Το έγραψα και χθες.

Αλλά, δεν θα μπαίνω να κράζω τον κακό Ρουμάνο όλη μέρα. Δεν θα ειρωνεύομαι τις επιλογές του, ενώ όταν η άλλη πλευρά ειρωνεύεται, γκρινιάζω με το παραμικρό.

Επίσης...όσον αφορά την υποκειμενικότητα των μπανς... Ναι, είμαστε άνθρωποι οι μοντς. Αν κάποιος πατήσει ένα κουμπί και φύγουμε εμείς οι 3-4-5 που ασχολούμαστε και μπουν άλλοι, προφανώς θα κρίνουν διαφορετικά.

Αν πάμε με το γράμμα του νόμου, πρέπει να πέφτουν μπανς διαρκώς. Αλλά όταν κάποιος κάνει ξανά και ξανά τα ίδια, ε θα τον πάμε με το γράμμα του νόμου, πόση ανοχή να δείξει κανείς; Ειδικά όταν ο άλλος επιδεικνύει αχαριστία (ναι Dimg4, αυτό για εσένα πάει).
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ρίχνουμε μπαν, είμαστε κακοί με υπέρμετροι αυστηρότητα.
Σβήνουμε τα μηνύματα, είμαστε κακοί γιατί δείχνουμε χαλαρότητα.

Μήπως τελικά δεν είμαστε εμείς το πρόβλημα, αλλά τα άλλα μέλη;

ΑποστόληςΑ έγραψε:στο ποδόσφαιρο υπάρχει μέγας φανατισμός και δεν υπάρχει λόγος να είμαστε τόσο αυστηροί, γιατί ΟΛΟΙ ξεφεύγουμε σε εκφράσεις, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει μέγας φανατισμός, αλλά κακώς, κατά τη γνώμη μου.
Ποιος τον γαμάει τον ΠΑΟΚ, αν δεν έχω να δώσω φαΐ στο παιδί μου;
Ο ΠΑΟΚ και ο κάθε ΠΑΟΚ, είναι το σημαντικότερο δευτερεύουν πράγμα στη ζωή μας. Ως εκεί καλά είναι.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η γνώμη μας στο φόρουμ είναι πάνω από όλα...

Όχι, δεν ξεφεύγουν ΟΛΟΙ σε εκφράσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εγώ γιατί δεν ξεφεύγω; Εσύ γιατί δεν ξέφυγες, ενώ σε γύρισαν τα άντερα όταν μπήκε ο Biseswar;

Πάντα έχεις την επιλογή για το πώς θα δράσεις. Ο βρασμός της ψυχής είναι ένα ελαφρυντικό που το αναγνωρίζω, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί μόνιμη δικαιολογία, ειδικά αφού έχουν γίνει συστάσεις επανειλημμένες.

Πολλές φορές έχω μπει σε γαύρος-ΠΑΟΚ ποδοσφαίρου να γράψω με τεράστια γράμματα να πέσουν λίγο οι τόνοι..και οι περισσότεροι το καταλάβαιναν.

Πραγματικά, κάποιοι πρέπει να ζήσετε ένα ντέρμπυ στο φόρουμ, να θέλετε να δείτε ταυτόχρονα και τον αγώνα και να προσέχετε να είναι όλα κόσμια και ευπρεπή.

Εδώ μας κυνηγάνε για ποστ μεσάνυχτα...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε:

Το αποψινό θα το θυμάμαι, όσο σκατά κι αν είναι η μνήμη μου.
Αυτο τωρα το προσεξα. Να το θυμασαι ελευθερα, αλλα φιλε μου ουτε εγω ξεχναω.
Τελος απο δω.

Edit: "Ειδικά όταν ο άλλος επιδεικνύει αχαριστία (ναι Dimg4, αυτό για εσένα πάει)."
Και καλα κανεις και μου ριχνεις μπηχτη, γελαω βεβαια με την "αχαριστια" γιατι δεν μπηκα χθες εδω μεσα και στο επιστρεφω. Θα ελεγα κατι αλλο, οχι βρισια φυσικα αλλα θα μπαναριστω παλι αφου ειμαι σταμπαρισμενος.
Οποτε ελπιζω να πραγματοποιηθει αυτο το "αν γινει κατι και αλλαξουν οι 4-5 μοντς" μπας και ανασανει λιγο καλυτερα το φορουμ. Μια ανανεωση ο ΠΑΟΚ και μια ανανεωση 2-3 εδω θα ηταν σουπερ.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Dim κάθε τρεις και λίγο ένα πρόβλημα έχεις. Σου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό οτι το πρόβλημα μπορεί να είσαι και εσύ;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οχι. Οταν παρασυρομαι το λεω. Οταν ομως βγαινει εμπαθεια πανω μου η αλλη πλευρα δεν το παραδεχεται ποτε.
Με τοσες φορες που σας εχουν κανει παραπονα τοσα μελη σου εχει περασει απο το μυαλο οτι καποιοι μοντ ειναι ακαταλληλοι?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”