Με είπες υποκριτή δις, εμμέσως πλην σαφώς και αφού σε απέδειξα ότι δεν μπορώ να επιλέξω ακριβή ώρα για τα μπανς, δεν είχες καν τη τσίπα να πεις "Σόρρυ μαν, είμαστε εντάξει".
Φυσικά δεν μπορείς να αποδείξεις ότι διάλεξα ώρα, διότι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ούτε τα σενάριά σου πήρες πίσω.
Και αντ'αυτού, μάλιστα, βρήκες χρόνο να γράψεις το
στο topic του Lucescu.Dimg4 έγραψε:Ελα ρε Μπαρκαρουτσε που θα αλλαξεις σταση, θα με μπαναρεις μονιμα δηλαδη? Ε καντο, τι με απειλεις?
Δεν κρατάω αρχείο με τα μπανς που έχω ρίξει, αλλά τα τελευταία (ίσως και τα μόνα) ΜΟΝΙΜΑ μπανς που έχω ρίξει, είναι τότε που ξεβράκωσα κάτι φασιστομαλάκες εδώ μέσα και τους καθάρισα εγώ ο ίδιος* μαζικά και έναν άλλον μαλάκα που μείωνε επίμονα το θάνατο συγγενούς ενός μέλους του φόρουμ, επειδή ήταν από κορωνοϊό και κορωνοϊός δεν υπάρχει κτλ.
Αντιλαμβάνεσαι, οπότε, πως πολύ δύσκολα θα ρίξω μόνιμο μπαν. Πρέπει να είσαι ultra αρχίδι και εκτός φόρουμ.
Οπότε, αυτό που είπες στο quote με προσβάλλει σαν άνθρωπο. Λες και μπήκες φόρουμ πριν μια βδομάδα.
Και φυσικά το "τι με απειλείς" είναι αποκύημα της φαντασίας σου. Δεν σε απείλησα με μόνιμο μπαν, ούτε κατά διάνοια. Είπα ότι θα αλλάξω στάση απέναντί σου. Κι αυτό που εννοώ, λέγοντας ότι θα αλλάξω στάση, είναι το
που πλέον δεν ισχύει. Απόψε κατάλαβα ότι η εμπάθειά σου σε κατευθύνει και σε θολώνει.Μπαρκαρούτσος έγραψε:είμαι από τους ελάχιστους διατεθιμένους να κάνω υπομονή μαζί σου, κι αυτό επειδή δεν πιστεύω ότι είσαι κακοπροαίρετος και ότι μπαίνεις με όρεξη για καυγά, όπως άλλοι.
Το αποψινό θα το θυμάμαι, όσο σκατά κι αν είναι η μνήμη μου.
* εκείνο το είχα πάρει πάνω μου. Το καμαρώνω. Είχα ζητήσει από τους υπόλοιπους mods να με αφήσουν να το χειριστώ και το χειρίστηκα. Δεν με βοήθησε κανείς, δεν με είπε κανείς να διώξω ή να μη διώξω φασίστες από το φόρουμ.