ΠΑΟΚ Β'
Re: ΠΑΟΚ Β'
Ασχέτως του γκολ που έβαλε, πιστεύω στην μονομαχία με τον παίκτη του Πανσερραϊκου ο Ινγκι φέρνει ευθύνη. Αξιόμαχη προσπάθεια του επιθετικού αλλά είσαι Ινγκι ρε φίλε. Εκεί τον καθαρίζεις. Κατά τα άλλα μ άρεσαν τα σουτ του Γκορτεζιανι και ο Σαλαμουρας. Περιμένω περισσότερα από τον Γιαξη.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Στο β΄ ημίχρονο ανέβηκε λίγο ο Χατζηστραβός. Όχι τίποτε σπουδαίο, αλλά κάπως καλύτερος. Ο Σπυρίδης έκανε μια καλή εμέργεια, αλλά μέχρις εκεί. Γενικά η ομάδα θέλει αγώνες για να αρχίσει να αποδίδει.
Ο Σαλαμούρας ήταν η έκπληξη της ημέρας.
Θετικό ότι ο Ίνγκι έβγαλε όλο το 90λεπτο, χρειάζεται όμως αγώνες για να επανέλθει σε καλό επίπεδο.
Ο Σαλαμούρας ήταν η έκπληξη της ημέρας.
Θετικό ότι ο Ίνγκι έβγαλε όλο το 90λεπτο, χρειάζεται όμως αγώνες για να επανέλθει σε καλό επίπεδο.
- ΑποστόληςΑ
Επιθετικά δεν πάμε καλά. Και στους δύο αγώνες οι Τζήμας, Φασίδης, Γαϊτανίδης, Κουλούρης, Πανίδης και Σπυρίδης δεν μου έδειξαν κάτι καλό. Μόνο ο Γκόρντε είχε καλές στιγμές και μία καλή στιγμή ο Σπυρίδης. Ούτε ο Χατζηστραβός έβγαλε καμιά καλή κάθετη.
- abc_o_ karpouzas
o λυρατζης???ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιθετικά δεν πάμε καλά. Και στους δύο αγώνες οι Τζήμας, Φασίδης, Γαϊτανίδης, Κουλούρης, Πανίδης και Σπυρίδης δεν μου έδειξαν κάτι καλό. Μόνο ο Γκόρντε είχε καλές στιγμές και μία καλή στιγμή ο Σπυρίδης. Ούτε ο Χατζηστραβός έβγαλε καμιά καλή κάθετη.
σου εδειξε τιποτα??
- Shivaspace
κάτι πολύ καλό θα φτιάξει ο Πάμπλο με τον Μίρο και όλοι όσοι δουλεύουν για την ομάδα..υπομονή και θα δούμε ωραία πράγματα σε μιά δύσκολη κατηγορία με ιδιαίτερες συνθήκες για τους μικρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ
λίγο καλύτερη κάλυψη της προσπάθειας, πχ δεν υπάρχει κάποιο βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή, εκτός απ αυτό της μετάδοσης απ το ΠΑΟΚTV, γιατί το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο από πλευράς κόσμου.
λίγο καλύτερη κάλυψη της προσπάθειας, πχ δεν υπάρχει κάποιο βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή, εκτός απ αυτό της μετάδοσης απ το ΠΑΟΚTV, γιατί το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο από πλευράς κόσμου.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχει παίξει ακόμη.abc_o_ karpouzas έγραψε:o λυρατζης???ΑποστόληςΑ έγραψε:Επιθετικά δεν πάμε καλά. Και στους δύο αγώνες οι Τζήμας, Φασίδης, Γαϊτανίδης, Κουλούρης, Πανίδης και Σπυρίδης δεν μου έδειξαν κάτι καλό. Μόνο ο Γκόρντε είχε καλές στιγμές και μία καλή στιγμή ο Σπυρίδης. Ούτε ο Χατζηστραβός έβγαλε καμιά καλή κάθετη.
σου εδειξε τιποτα??
Βασικός ξεκίνησε απέναντι στη Λευκορωσία και βγήκε στο 84'. Θα δούμε αν παίξει και με Ισλανδία την Τρίτη.abc_o_ karpouzas έγραψε:
o λυρατζης???
σου εδειξε τιποτα??
-
Εθνική u19 , Eντομεταξύ πριν 1 μήνα τον είχαν στην u21Mutasevic έγραψε:Με τον Κουτσια τι φάση
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΟΚ Β'
Είδαμε στο φιλικό με την PSV το καλοκαίρι τι ένταση και φυσική κατάσταση είχαν οι 20χρονοι παίκτες τους.
Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι να φτάσεις σε τέτοια επίπεδα σε 1-2 χρόνια, αλλά δεν πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να δουλεύεται το κομμάτι της αθλητικότητας και σωματοδομης στην Β ομάδα και στα τμήματα υποδομής;
Αν το αφήσεις τον 16/18χρονο Ελληνα αθλητή μονο του, μόνο τατουαζ θα δεις να αναπτύσσονται και λογαριασμοι social, ουτε personal trainer ουτε εξειδικευμένα προγραμματα.
Επίσης τι έγινε αυτη η ψυχή ο Μπραντονιτς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν υπάρχει μαγικό ραβδάκι να φτάσεις σε τέτοια επίπεδα σε 1-2 χρόνια, αλλά δεν πρέπει κάποια στιγμή να αρχίσει να δουλεύεται το κομμάτι της αθλητικότητας και σωματοδομης στην Β ομάδα και στα τμήματα υποδομής;
Αν το αφήσεις τον 16/18χρονο Ελληνα αθλητή μονο του, μόνο τατουαζ θα δεις να αναπτύσσονται και λογαριασμοι social, ουτε personal trainer ουτε εξειδικευμένα προγραμματα.
Επίσης τι έγινε αυτη η ψυχή ο Μπραντονιτς;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οι περσινές μεταγραφές ελπιδοφόρων παικτών δε βγήκαν. Φερέιρα/Περέιρα χαιρέτησε ήδη,Νινούα δεν παίζει ούτε με Κετσπάγια και Μπραντονιτς δε μπορεί ούτε σε ΠΑΟΚ Β΄.
- sourmenetes
- Moderator
Ο ΜΠΡΑΝΤΟΝΙΤΣ αναφέρεται ότι θα κάνει χειρουργείο. Γράφει η μέτρο.
Τώρα τι παίζει... Δεν ξέρω..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα τι παίζει... Δεν ξέρω..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk