Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2021-2022
Σ ευχαριστω πολυ για την καλη σου διαθεση και τον χρονο που διεθεσες για να μου εξηγησεις. Σοσιαλ δεν εχω εκ πεποιθησεως, θα προσπαθησω την δευτερη επιλογη. Και παλι σ ευχαριστω.
- Willie the Pimp
Καλή χρονιά σε όλους!!!
Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δύσκολο απ' όλες τις απόψεις (υγειονομική συνθήκη, αντίπαλος, καινούριος προπονητής). Εγώ προσωπικά δεν περιμένω Ιδιαίτερες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας (είναι νωρίς άλλωστε μετά την άφιξη του νέου μας προπονητή). Ίσως μεγαλύτερη διάθεση στην άμυνα και λίγο καλύτερη υποδοχή (ευσεβείς πόθοι; χου νόουζ...). Νίκη οπωσδήποτε, αν είναι δε και τρίποντη, ότι καλύτερο, ακολουθεί το εκτός με τον γαύρο.
Για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την ΕΟΠΕ, τι να πω... τραγέλαφος και αλλοίωση της βαθμολογίας καθώς κάποιες ομάδες έχασαν/κέρδισαν πόντους χωρίς αγώνα ενώ τώρα αναβάλλονται οι αγώνες (ορθά). Πρόχειρα αναφέρω το ΑΕΚ-Άρης 0-3 στα χαρτιά (αναφέρω αυτό τον αγώνα διότι είναι αμφότερες οι ομάδες συνδιεκδικητές της 4ας).
ΥΓ Είμαι περίεργος να δω πώς θα πάει το ματς της Θέτιδας με τον ΠΑΟ. Κυρίως την απόδοση της Ανθούλη με το καλό και αρκετά ψηλό κέντρο του βάζελου (ειδικά η Κρος).
Πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Δύσκολο απ' όλες τις απόψεις (υγειονομική συνθήκη, αντίπαλος, καινούριος προπονητής). Εγώ προσωπικά δεν περιμένω Ιδιαίτερες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας (είναι νωρίς άλλωστε μετά την άφιξη του νέου μας προπονητή). Ίσως μεγαλύτερη διάθεση στην άμυνα και λίγο καλύτερη υποδοχή (ευσεβείς πόθοι; χου νόουζ...). Νίκη οπωσδήποτε, αν είναι δε και τρίποντη, ότι καλύτερο, ακολουθεί το εκτός με τον γαύρο.
Για την αλλαγή του υγειονομικού πρωτοκόλλου από την ΕΟΠΕ, τι να πω... τραγέλαφος και αλλοίωση της βαθμολογίας καθώς κάποιες ομάδες έχασαν/κέρδισαν πόντους χωρίς αγώνα ενώ τώρα αναβάλλονται οι αγώνες (ορθά). Πρόχειρα αναφέρω το ΑΕΚ-Άρης 0-3 στα χαρτιά (αναφέρω αυτό τον αγώνα διότι είναι αμφότερες οι ομάδες συνδιεκδικητές της 4ας).
ΥΓ Είμαι περίεργος να δω πώς θα πάει το ματς της Θέτιδας με τον ΠΑΟ. Κυρίως την απόδοση της Ανθούλη με το καλό και αρκετά ψηλό κέντρο του βάζελου (ειδικά η Κρος).
ΠΑΟΚ γαμα την κουλα την πουτανα...... 2,5 ωρες μεινανε.....
- V-olakiotis
Άιντε ομαδάρα!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- PAOK_NORTH_ARMY
- V-olakiotis
Υποδοχή χαλιά, Κογιάρ απαράδεκτη, χωρίς Πολυνοπουλου και με Κυπαρίσση από το πρώτο τέταρτο του σετ, χασαμε 15-25 το πρώτο σετ.
- miburosaito
Πολύ κακή υποδοχή στο 1ο σετ, το side-out μας είναι απαράδεκτο...
Στο μπλοκ-αμυνα έχουμε καλύτερη απόδοση
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσαρμοστεί ο Fenoglio στο δεύτερο σετ, πώς και αν θα απαντήσουμε στην ΑΕΚ...
Το καλό είναι ότι ο Fenoglio μαλλον έχει πάρει πρέφα τις τραγικές Collar και Fidon.
Ναι για να δεις πληρώνεις 5 ευρώ για ένα μήνα.
Οι Πολυνοπουλου, Ηλιοπούλου υποθέτω έχουν Covid και δεν υπάρχει δημοσιοποίηση κρουσμάτων. Αν όχι τότε αποδεικνύεται ακόμα μια φορά η ανυπαρξία των δημοσιογράφων μας...
Στο μπλοκ-αμυνα έχουμε καλύτερη απόδοση
Έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα προσαρμοστεί ο Fenoglio στο δεύτερο σετ, πώς και αν θα απαντήσουμε στην ΑΕΚ...
Το καλό είναι ότι ο Fenoglio μαλλον έχει πάρει πρέφα τις τραγικές Collar και Fidon.
Ναι για να δεις πληρώνεις 5 ευρώ για ένα μήνα.
Οι Πολυνοπουλου, Ηλιοπούλου υποθέτω έχουν Covid και δεν υπάρχει δημοσιοποίηση κρουσμάτων. Αν όχι τότε αποδεικνύεται ακόμα μια φορά η ανυπαρξία των δημοσιογράφων μας...
- thomas Murg
καλησπέρα!
Γράφετε λίγο τι γίνεται για μας που δεν το βλέπουμε. thanks !
Γράφετε λίγο τι γίνεται για μας που δεν το βλέπουμε. thanks !
Βασικά δεν βλέπουμε βόλλευ...δεν μπορούμε να βγάλουμε υποδοχή με τίποτε οποτε δεν έχει νόημα να ειπωθεί κάτι άλλο.
Οι γνώστες του αθλήματος θα μας πουν αν οφείλεται ατομικά στις παίκτριες ή είνια λόγω συστήματος κτλ
Οι γνώστες του αθλήματος θα μας πουν αν οφείλεται ατομικά στις παίκτριες ή είνια λόγω συστήματος κτλ
- PAOK_NORTH_ARMY
Ότι χειρότερο έχω δει από την ομάδα φέτος. Εξοργιστικά κακές. Όχι με αυτή τη σιχαμένη τη κουλα γαμωτο, όχι.
Τραγική εμφάνιση δυστυχώς απέναντι στην ομάδα με τους πιο κομπλεξικους οπαδούς και δημοσιογράφους προς τον ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια...Θα βγάλουν τα απωθημένα τους αύριο.
Κρίμα...
Κρίμα...