UEFA Euro 2020

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
icue

Re: UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από icue »

Το ολο θεμα ηταν η δευτερη μπαλα. Εκει ληγει το θεμα. Στο πεναλτι υπαρχει επαφη, δεν επεσε απο τον αερα. Αυτο που δεν ξερω και κανεις δεν εχει μπει στον κοπο απο χθες να ψαξει (οχι εμεις εδω μεσα) ειναι αν το βαρ μπορει να επεμβει στη φαση με τη δευτερη μπαλα.

Επισης αν ηθελε να δωσει πεναλτι θα εδινε ωραιοτατα αυτο στον Κειν που ηταν κιολας. Κανεις δεν ειχε καταλαβει οτι ειχε σφυριξει για φαουλ πιο μπροστα.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Luigi Vampa έγραψε:Ρε παλικάρια, μπορεί να μην το διανοηστε, αλλά υπάρχουν κ άνθρωποι που ασχολούνται αρκετά με το ποδόσφαιρο, βλέπουν πχ πρεμιερ λιγκ η' κ Τσαμπιονσιπ χρόνια. Επειδή είμαι ένας απ αυτούς οι παίκτες της εθνικής Αγγλίας μου είναι εξαιρετικά συμπαθείς, γιατί όπως κ να θέλετε να τα πείτε επειδή δεν τους έχετε δει ποτέ μαλλον να παίζουν (τσολιάς Στερλινγκ, Κέιν παίκτης στυλ Μπαραλες κ άλλα όμορφα που γράφτηκαν) είναι όλοι τοπ παίκτες. Ποδοσφαιρικά λοιπόν χάρηκα γι αυτά τα παιδιά που φτασαν τελικό. Κ εντάξει γράφω στο φόρουμ κ πραγματικά απολαμβάνω την 'κόντρα' με άλλους συμφορουμιτες λογω συμπάθειας στις άλλες ομάδες, πχ τα σχόλια του ΑποστόληΑ. Αλλα το να φτάνουμε να μιλάμε ξέρω γω για εθνικούς ύμνους, αποικιοκρατια, πολεμους, μαφιες κτλ με αφήνουν αδιάφορο κ όσο κ αν επιμένετε μερικοί αυτό δε με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚτση από κανέναν σας που έχει αντίθετη άποψη. Η μιζέρια που έβγαλε το σχόλιο του φίλου Hawklord ειδικα η φράση ΠΑΟΚτσιδικη σφαγή μου γύρισε το στομάχι πραγματικά. Το επίθετο ΠΑΟΚτσιδικη/ος ρε φίλε στο μυαλό μου ακολουθηται απο ουσιαστικά όπως περηφάνια, ψυχη, σεβασμός όχι σφαγή. Για σφαγές ας κλαίγονται άλλες ομαδουλες. Είμαστε μεγάλη ομαδα
Ο Στέρλινγκ είναι από τους μεγαλύτερους βουτηχτες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί αν πάμε για μπίρες αλλά δε λέει κάτι για το παιχνίδι. Βλέπω κι εγώ χρόνια Πρέμιερ .
Άβαταρ μέλους
hawklord

Δημοσίευση από hawklord »

Χιλιες φορες γερμανοτσολιας παρα πουστης που πληρωνει κουφαρια σε θρονους και τους κανει και υμνο. Και οχι, οταν τα επαιρνε ο Τζαβελας και ο Πριγιο δεν κοιταζαμε ολοι απο την αλλη. Οσο μεγαλη ομαδα και να ειμαστε δεν σημαινει πως αν θυμωσουμε στις πουστιες της παραγκας θα ειμαστε κλαψες.
Για τον φιλο με το ιταλικοτατο ονομα Vampa θα διαφωνισω. Τα οσα εγραψες για τους οποιους παικτες της αγγλιας μιας και την παρακολουθεις δεν ξεπλενουν το χθεσινο. Σαν να γραψω κι εγω ως ιταλος και οχι απλα φαν της Ιταλιας οτι μετα τη μεγαλυτερη πουστια που εγινε σε αγωνα μεγαλων ομαδων το 2002 δικαιουμαι να ξεκινησω τον τελικο με 1-0 υπερ μου. Ιδιως μετα το χθεσινοι που οσο κι αν το βλεπεις καθαρο ΟΛΟΙ οι αλλοι το βλεπουν πετσινο.
Εγραψα πως εστω και λιγο οι ισπανοι ηταν καλυτεροι μιας και πιστευω πως η γνωμη μου δεν αλλαζει το αποτελεσμα.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Βλέπεις χρόνια πρεμιερ λιγκ κ η άποψη για τον στερλινγκ είναι ότι είναι καλό παιδί κ βουτηχτης οκ.

Ρε Odi μην τρελενεσαι να πουμε. Είπα σε κανένα σχόλιο μου ότι είναι πέναλτι; Είπα ότι χάρηκα που πέρασαν τελικό κ ότι κατά τη γνώμη μου πέρασαν δίκαια λόγω συνολικής εικόνας. Λάθος αποφάσεις διαιτησίας κ βαρ δεν είναι η πρώτη φορα που είδαμε σ αυτό το Γιούρο, η' γενικά. Σοβαρό λάθος, εσύ πες ότι ήταν με δόλο, εγώ λέω οχι. Το σχόλιο μου δεν εστιάζει εκεί.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Hawklord, καλά όλα αυτά που γράφεις. Μήπως όμως στο Ιταλία-Βέλγιο υπάρχει καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος;

Το γκολ του Μπαρέλα έπρεπε να ακυρωθεί, ο Ιμόμπιλε να αποβληθεί και να τιμωρηθεί για τουλάχιστον 10 αγωνιστικές. Λέω εγώ τώρα..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

hawklord έγραψε:Χιλιες φορες γερμανοτσολιας παρα πουστης που πληρωνει κουφαρια σε θρονους και τους κανει και υμνο.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;

Στα του παιχνιδιού, το πέναλτυ ήταν πέναλτυ γιατί υπήρξε επαφή χαμηλά. Για την δεύτερη μπάλα δεν γνωρίζω τι ισχύει και τι θα μπορούσε να κάνει το var. Έχοντας δει σφαγές και διαιτητές με πρόθεση να σφάξουν αρκετές φορές στην Ελλάδα, χθες δεν ήταν μια από αυτές τις περιπτώσεις. Ο διαιτητής ήταν 50ρισιος σε όλο το παιχνίδι. Ούτε να δίνει τα σπόρια στην Αγγλία, ούτε να κλείνει τους Δανούς στην περιοχή τους, ούτε να σφυρίζει διαφορετικά σε κάθε πλευρά του γηπέδου, ούτε να κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ, ούτε να τους γεμίσει με κάρτες. Τίποτα.

Από εκεί και πέρα, αν σιχαίνομαι κάτι είναι οι ομάδες που ταμπουρώνονται πίσω αντί να προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν δίκαιο να περάσουν οι Άγγλοι και έγινε πράξη.
Luigi Vampa

hawklord έγραψε: Για τον φιλο με το ιταλικοτατο ονομα Vampa θα διαφωνισω. Τα οσα εγραψες για τους οποιους παικτες της αγγλιας μιας και την παρακολουθεις δεν ξεπλενουν το χθεσινο. Σαν να γραψω κι εγω ως ιταλος και οχι απλα φαν της Ιταλιας οτι μετα τη μεγαλυτερη πουστια που εγινε σε αγωνα μεγαλων ομαδων το 2002 δικαιουμαι να ξεκινησω τον τελικο με 1-0 υπερ μου. Ιδιως μετα το χθεσινοι που οσο κι αν το βλεπεις καθαρο ΟΛΟΙ οι αλλοι το βλεπουν πετσινο.
Εγραψα πως εστω και λιγο οι ισπανοι ηταν καλυτεροι μιας και πιστευω πως η γνωμη μου δεν αλλαζει το αποτελεσμα.
Καταρχήν το όνομα είναι φανταστικός χαρακτήρας ενός Γάλλου συγγραφέα του Alexandre Dumas. Κ την ομάδα της Ιταλίας την συμπαθώ κ έχει φοβερούς παικταράδες, τι να λέμε τώρα. Όποιος κ να το πάρει το ίδιο θα χαρώ. Αν είναι καλύτερη η Ιταλία ας το πάρει κ με αμφισβητουμενο πέναλτι. Δεν έχω πρόβλημα φίλε μου. Μπορεί στον κόσμο να γίνονται χίλια δυο πραγματα στα παρασκήνια, απ τη στιγμή που δεν μπορώ να τα αποδείξω, να τα καταλάβω κ δεν έχω όρεξη να τα ψάξω γιατί προφανώς υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνει κανείς στη ζωή, σχολιάζω κ απολαμβάνω ότι βλέπω. Δεν ασχολούμαι με συνομωσιες κ ας γίνονται. Επιλέγω να είμαι χαρούμενος κ ψυχικά υγειης, ελπίζω να τα καταφερω :D
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Κύριοι something’s got to give

To VAR δεν ήρθε μόνο του επήλθαν τροποποιήσεις σε καίριους κανονισμούς με την εισαγωγή του.

Συνεχίστε το πρόγραμμα ‘πούστηδες, κουφάρια, φονιάδες των λαώνε’ κ το γνωστό αντί αγγλοσαξωνικο bias.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Luigi Vampa έγραψε:Βλέπεις χρόνια πρεμιερ λιγκ κ η άποψη για τον στερλινγκ είναι ότι είναι καλό παιδί κ βουτηχτης οκ.
.
Είναι η άποψη μου για τις βουτιές του. Δεν είπα ότι είναι κακός παίκτης , αλλά βουτάει , τι να κάνουμε .
Εσύ πες μας ότι δε βουτάει .
Άβαταρ μέλους
hawklord

John4serres.
Προφανως και εχεις δικιο. Περαν του οτι παιζαμε καυενατσιο εφταιγε και ο Μουσολινι.
Gika, συνεπως καλα μας εκανε ο Κοκκαλης με τα τσουτσεκια του που πιανανε το σταυρο.
Άβαταρ μέλους
hawklord

Luigi Vampa έγραψε:
hawklord έγραψε: Για τον φιλο με το ιταλικοτατο ονομα Vampa θα διαφωνισω. Τα οσα εγραψες για τους οποιους παικτες της αγγλιας μιας και την παρακολουθεις δεν ξεπλενουν το χθεσινο. Σαν να γραψω κι εγω ως ιταλος και οχι απλα φαν της Ιταλιας οτι μετα τη μεγαλυτερη πουστια που εγινε σε αγωνα μεγαλων ομαδων το 2002 δικαιουμαι να ξεκινησω τον τελικο με 1-0 υπερ μου. Ιδιως μετα το χθεσινοι που οσο κι αν το βλεπεις καθαρο ΟΛΟΙ οι αλλοι το βλεπουν πετσινο.
Καταρχήν το όνομα είναι φανταστικός χαρακτήρας ενός Γάλλου συγγραφέα του Alexandre Dumas. Κ την ομάδα της Ιταλίας την συμπαθώ κ έχει φοβερούς παικταράδες, τι να λέμε τώρα. Όποιος κ να το πάρει το ίδιο θα χαρώ. Αν είναι καλύτερη η Ιταλία ας το πάρει κ με αμφισβητουμενο πέναλτι. Δεν έχω πρόβλημα φίλε μου. Μπορεί στον κόσμο να γίνονται χίλια δυο πραγματα στα παρασκήνια, απ τη στιγμή που δεν μπορώ να τα αποδείξω, να τα καταλάβω κ δεν έχω όρεξη να τα ψάξω γιατί προφανώς υπάρχουν καλύτερα πράγματα να κάνει κανείς στη ζωή, σχολιάζω κ απολαμβάνω ότι βλέπω. Δεν ασχολούμαι με συνομωσιες κ ας γίνονται. Επιλέγω να είμαι χαρούμενος κ ψυχικά υγειης, ελπίζω να τα καταφερω :D
Καλα που το εγραψες πως ηταν fictional γιατι νομιζα πως ηταν φιλος του Corleone. Περαν των γνωσεων του Wikipedia ο Κομης του Μοντε Κριστο δεν ειναι απλα μια ιστορια εκδικησης. Ποσω μαλλον του Vampa.Εχει κι αλλες εννοιες. Οσο για το αν δεν εισαι εσυ που εγραψες πως ειναι πεναλτι προφανως σε μπερδεψα. Αλλα παλι καλα που ηρθε αλλος ενας φιλος του Ασλαμα να μας ανεβασει την πιεση σημερα.
Luigi Vampa

astral έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Βλέπεις χρόνια πρεμιερ λιγκ κ η άποψη για τον στερλινγκ είναι ότι είναι καλό παιδί κ βουτηχτης οκ.
.
Είναι η άποψη μου για τις βουτιές του. Δεν είπα ότι είναι κακός παίκτης , αλλά βουτάει , τι να κάνουμε .
Εσύ πες μας ότι δε βουτάει .
Πρώτα από όλα είναι παικταράς τα υπόλοιπα επονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 10:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

gika έγραψε:
hawklord έγραψε:Χιλιες φορες γερμανοτσολιας παρα πουστης που πληρωνει κουφαρια σε θρονους και τους κανει και υμνο.
Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα;

Στα του παιχνιδιού, το πέναλτυ ήταν πέναλτυ γιατί υπήρξε επαφή χαμηλά. Για την δεύτερη μπάλα δεν γνωρίζω τι ισχύει και τι θα μπορούσε να κάνει το var. Έχοντας δει σφαγές και διαιτητές με πρόθεση να σφάξουν αρκετές φορές στην Ελλάδα, χθες δεν ήταν μια από αυτές τις περιπτώσεις. Ο διαιτητής ήταν 50ρισιος σε όλο το παιχνίδι. Ούτε να δίνει τα σπόρια στην Αγγλία, ούτε να κλείνει τους Δανούς στην περιοχή τους, ούτε να σφυρίζει διαφορετικά σε κάθε πλευρά του γηπέδου, ούτε να κόβει με ανύπαρκτα οφσάιντ, ούτε να τους γεμίσει με κάρτες. Τίποτα.

Από εκεί και πέρα, αν σιχαίνομαι κάτι είναι οι ομάδες που ταμπουρώνονται πίσω αντί να προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Ήταν δίκαιο να περάσουν οι Άγγλοι και έγινε πράξη.

Ούτε φάουλ στο μπάσκετ ήταν.
Luigi Vampa

hawklord έγραψε: Καλα που το εγραψες πως ηταν fictional γιατι νομιζα πως ηταν φιλος του Corleone. Περαν των γνωσεων του Wikipedia ο Κομης του Μοντε Κριστο δεν ειναι απλα μια ιστορια εκδικησης. Ποσω μαλλον του Vampa.Εχει κι αλλες εννοιες. Οσο για το αν δεν εισαι εσυ που εγραψες πως ειναι πεναλτι προφανως σε μπερδεψα. Αλλα παλι καλα που ηρθε αλλος ενας φιλος του Ασλαμα να μας ανεβασει την πιεση σημερα.
Τα γράφεις λίγο περίεργα κ δεν καταλαβαίνω αν με ειρωνεύεσαι η' όχι. Αυτό με το Wikipedia τι είναι; Ότι βρήκα το nickname μου απ το wiki ας πούμε; Τεσπα δε μου φαίνεται ότι θες να κάνεις κουβέντα κ είσαι σε φόρουμ.. Αντε καλημερες
Άβαταρ μέλους
aivas19

UEFA Euro 2020

Δημοσίευση από aivas19 »

https://www.thesun.co.uk/sport/football ... euro-2020/

Παρανομο το γκολ της Δανιας (πηγη απο Sun, σαν να λες πηγη ο ψευτοπρωταθλητης για γαυρο). Απλα επειδη θιχτηκατε που δεν δωσαμε πιστοποιητικα φρονηματων κατα των Αγγλων ειπα να το ανεβασω να γινουν ολα γιαχμα εδω. Αιντε γιατι με συγχισατε με το κομπλεξ που μεχρι και υποννοουμενα ριξατε οτι ειμαστε γαυροι. Συμφωνω με Patron πλεον, η αντιδραση σας πηγαζει απο καθαρο αγγλοσαξωνικο μισος. Δεν θα με τρελανετε εσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 08 Ιούλ 2021, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”