11.Χρήστος Τζόλης
Re: 11.Χρήστος Τζόλης
Η αλήθεια είναι ότι ακόμα δεν μπορεί να παίξει το ποδόσφαιρο λουτσέσκου και όχι μόνο στον αμυντικό τομέα
- bersekeros
Δεν παει ετσι και δεν το λεω ως μομφη για κανεναν απο τους Τζολη-Λουτσεσκου ,ασχετα αν εγω θεωρω ως αυτονοητο τη στηριξη ενος παικτη που εφτασε να συζητιεται σε ολη την ευρωπη.Δεν ταιριαζουν τα παντα στους παντες και αν εισαι 19 χρονων και εχεις μπροστα σου στρωμενο χαλι απο σειρα ομαδων, ειναι λογικο να επιλεξεις ενα περιβαλλον που θα στηριχτει σε σενα και θα υποστηριξει τα βασικα στοιχεια του παιχνιδιου σου.Αντιστοιχα ο Λουτσεσκου δεν ειναι ευκολο να του βρει ρολο με βαση τα δικα του θελω, οποτε δεν εχει ιδιαιτερο νοημα να το παλευουν.Το ενδιαφερον αλωστε για βασικο ακραιο αυτο μου δειχνει.
Εσύ το λες από την άποψη ότι παίζει πιο μακριά από την περιοχή, εγώ το λέω από την άποψη ότι το ποδόσφαιρο του λουτσέσκου παίζετε με λιγότερες επαφές πιο γρήγορα και πιο τακτικά.joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν πρεπει να παιξει το ποδοσφαιρο Λουτσεσκου.
Ο Τζολης το χρόνο που μας πέρασε έπαιζε απλά με το ένστικτο και με το ταλέντο του.
Από κει και πέρα αν δεν μπορείς να παίξεις αυτό το στυλ παιχνιδιού στον ΠΑΟΚ και στη super league δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις για τεράστια καριέρα σε τεράστιους συλλόγους και πρωταθλήματα
Δεν συμφωνω απολυτα.Το ποδοσφαιρο στις μερες μας δεν θεωρω πως στηριζεται τοσο στη τακτικη.Δεν μπορω να φανταστω καποιον να βαζει χαλιναρι στον Εμμπαπε,στο Κιεζα ζητωντας τους να παιζουν με λιγοτερες επαφες η να τραβιουνται εκει που επαιζε σημερα ο Καντουρι.Χρειαζεται ο Τζολης δουλεια? Προφανως ΝΑΙ,εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του.Θα δουλεψει στοιχεια που του λειπουν στο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου? Εγω λεω οχι.
-
επαναλαμβάνω την άποψη μου που έγραψα πριν κανα 2 εβδομάδες.....παίρνουμε μεγάλο ρίσκο με το Τζόλη εάν τον κρατήσουμε με τον ποδόσφαιρο και τη νοοτροπία του Λουτσέσκου (την άκρως πιεστική για το αποτέλεσμα). Που ναι μεν είναι σωστή αυτή η νοοτροπία για πρωταθλητισμό αλλά δεν είναι σίγουρο τι επίδραση θα έχει πάνω σ' ένα νεαρό ποδοσφαιριστή. Και εάν ο μικρός δεν μπορέσει να προσαρμοστεί καλά σε αυτά που θέλει ο κόουτς; αν για τον α ή β λόγο δεν του ταιριάζει το σχέδιο του Λουτσέσκου; εάν νιώσει ότι ο προπονητής τον περνάει μοιραία σε δεύτερη μοίρα, εάν μπαίνει ως αλλαγή και έχει το άγχος να δείξει και δεν τα καταφέρνει, μη ξεχνάμε ότι δεν έχει παίξει ακόμη επαγγελματικό ποδόσφαιρο με παρουσία κόσμου, με γκρίνια και μουρμούρα από τις εξέδρες της Τούμπας. Δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει σε όλα αυτά. Η γνώμη μου είναι ότι εάν έχουμε πάλι μια πρόταση όπως αυτή της Μπριζ το χειμώνα 10εκ και 30% μεταπώληση, είναι μια χαρά, διαφορετικά παίρνουμε το ρίσκο να μην πάρουμε αυτά τα λεφτά. Θυμηθείτε λίγο το Ζαμπά, μετά την πρώτη πολύ καλή χρονιά, όταν ακουγόταν ενδιαφέρον με προτάσεις στα 7-8-9εκ, εμείς λέγαμε έχει ρήτρα 20εκ και συζητάμε μόνο κάτι κοντινό στη ρήτρα. Που είναι ο Ζαμπά τώρα;
αυτη η αηδια με την υποτιμηση και την αμφισβητηση του τζολη που ξεκινησε απο περσι στο τελειωμα της σεζον που μπηκε στο περιθωριο απο τον γκαρσια γιατι αποφασισε ξαφνικα να αλλαξει στιλ παιχνιδιου και συνεχιζεται φετος στην αρχη επι λουτσεσκου καιρος ειναι να τελειωνει...
ο τζολης ειναι ενας περιφερειακος φορ και οπου και να παιζει στο γηπεδο ΠΑΝΤΑ θα λειτουργει ως τετοιος, και δεξι μπακ να τον βαλεις και στα χαφ τα στοιχεια του παικτη δεν αλλαζουν...
αν ο προπονητης του ζηταει οταν παιζει αριστερο εξτρεμ να λειτουργει ως εσωτερικος χαφ οπως ο ελ καντουρι ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα ανταποκριθει ποτε...
το ερωτημα δεν ειναι αν ο τζολης μπορει να παιξει το ''ποδοσφαιρο λουτσεσκου'' αλλα το πως ο λουτσεσκου μεσα απο το ποδοσφαιρο του θα παρει το 100% απο εναν απο τους πιο ποιοτικους μας παικτες...
αν η ομαδα δεν μπορει να εκμεταλευτει εναν παικτη με την ποιοτητα και την κλαση του τζολη τοτε το προβλημα ειναι περισσοτερο της ομαδας παρα του ποδοσφαιριστη
ο τζολης ειναι ενας περιφερειακος φορ και οπου και να παιζει στο γηπεδο ΠΑΝΤΑ θα λειτουργει ως τετοιος, και δεξι μπακ να τον βαλεις και στα χαφ τα στοιχεια του παικτη δεν αλλαζουν...
αν ο προπονητης του ζηταει οταν παιζει αριστερο εξτρεμ να λειτουργει ως εσωτερικος χαφ οπως ο ελ καντουρι ΦΥΣΙΚΑ και δεν θα ανταποκριθει ποτε...
το ερωτημα δεν ειναι αν ο τζολης μπορει να παιξει το ''ποδοσφαιρο λουτσεσκου'' αλλα το πως ο λουτσεσκου μεσα απο το ποδοσφαιρο του θα παρει το 100% απο εναν απο τους πιο ποιοτικους μας παικτες...
αν η ομαδα δεν μπορει να εκμεταλευτει εναν παικτη με την ποιοτητα και την κλαση του τζολη τοτε το προβλημα ειναι περισσοτερο της ομαδας παρα του ποδοσφαιριστη
Μα γιατί δηλαδή ο Τζολης να μην παίξει με τον λουτσεσκου; Ο ζαμπα πως έπαιξε και μας φαίνονταν λίγα τα 8 εκατομμύρια;
Η θέση χρειάζεται πολλή ένταση γι'αυτό θέλεις πάνω από 2 που να λογίζονται ως βασικοί. Όπως ζαμπα Λημνιός μοιράζονταν παιχνίδια έτσι κι ο Τζολης θα μοιραστεί παιχνίδια με κάποιον άλλο για να μην σβήσει στη μισή σεζόν όπως πέρσι
Η θέση χρειάζεται πολλή ένταση γι'αυτό θέλεις πάνω από 2 που να λογίζονται ως βασικοί. Όπως ζαμπα Λημνιός μοιράζονταν παιχνίδια έτσι κι ο Τζολης θα μοιραστεί παιχνίδια με κάποιον άλλο για να μην σβήσει στη μισή σεζόν όπως πέρσι
Τι εχετε παθει με το παιδι ρε σεις; Γιατι τοσος αφορισμος; Κι εγω ειμαι υπερ της πωλησης για να πουλησουμε μια φορα στο (οποιο) peak αλλα οχι και να τον βγαλουμε αχρηστο ειδικα οταν δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη. Εδω 3 χρονια τον Μπισε περιμεναμε, στον 19 χρονο θα κολλησουμε;
Συγνώμη Τζος αλλά οι ταχύτητες που παίζουν αυτοί οι παίκτες ( και δεν αναφέρομαι αναφέρομαι στο ποσο γρήγορα τρέχουν αλλά στην ταχύτητα αποφάσεων) είναι μη συγκρίσιμες.joshua έγραψε:Δεν συμφωνω απολυτα.Το ποδοσφαιρο στις μερες μας δεν θεωρω πως στηριζεται τοσο στη τακτικη.Δεν μπορω να φανταστω καποιον να βαζει χαλιναρι στον Εμμπαπε,στο Κιεζα ζητωντας τους να παιζουν με λιγοτερες επαφες η να τραβιουνται εκει που επαιζε σημερα ο Καντουρι.Χρειαζεται ο Τζολης δουλεια? Προφανως ΝΑΙ,εχει πολυ δρομο ακομα μπροστα του.Θα δουλεψει στοιχεια που του λειπουν στο ποδοσφαιρο του Λουτσεσκου? Εγω λεω οχι.
Και φυσικά κανείς δεν λέει ότι παίκτες όπως ο Τζολης πρέπει να κόψουνε τις ατομικές ενέργειες.
Από κει και πέρα στο χέρι του είναι να μπορέσει να δεχτεί τις πληροφορίες που παίρνει από το προπονητικό τιμ και να τα βγάλει όλα αυτά μέσα στο γήπεδο αφού το ταλέντο το έχει.
Υγ ο Χρήστος δεν είναι μπαπε ούτε Νεϊμάρ ούτε Μέσι και όσοι του τα λένε αυτά ( δεν εννοώ εσένα Τζος) μονο κακό στο μυαλό του του κάνουν
Και ακόμα τον περιμένουμε! Από τον Αύγουστο του 19 συγκεκριμένα! Πριν καν εμφανιστεί η πανδημία!aivas19 έγραψε:Τι εχετε παθει με το παιδι ρε σεις; Γιατι τοσος αφορισμος; Κι εγω ειμαι υπερ της πωλησης για να πουλησουμε μια φορα στο (οποιο) peak αλλα οχι και να τον βγαλουμε αχρηστο ειδικα οταν δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη. Εδω 3 χρονια τον Μπισε περιμεναμε, στον 19 χρονο θα κολλησουμε;
[FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]GEOL έγραψε:Και ακόμα τον περιμένουμε! Από τον Αύγουστο του 19 συγκεκριμένα! Πριν καν εμφανιστεί η πανδημία!aivas19 έγραψε:Τι εχετε παθει με το παιδι ρε σεις; Γιατι τοσος αφορισμος; Κι εγω ειμαι υπερ της πωλησης για να πουλησουμε μια φορα στο (οποιο) peak αλλα οχι και να τον βγαλουμε αχρηστο ειδικα οταν δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη. Εδω 3 χρονια τον Μπισε περιμεναμε, στον 19 χρονο θα κολλησουμε;
Εμαθε οτι βγηκε ο κουλης και κρυφτηκε μην τον βρει κανενα κακοGEOL έγραψε:Και ακόμα τον περιμένουμε! Από τον Αύγουστο του 19 συγκεκριμένα! Πριν καν εμφανιστεί η πανδημία!aivas19 έγραψε:Τι εχετε παθει με το παιδι ρε σεις; Γιατι τοσος αφορισμος; Κι εγω ειμαι υπερ της πωλησης για να πουλησουμε μια φορα στο (οποιο) peak αλλα οχι και να τον βγαλουμε αχρηστο ειδικα οταν δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ εναλλακτικη. Εδω 3 χρονια τον Μπισε περιμεναμε, στον 19 χρονο θα κολλησουμε;

- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Υπάρχει μια αρρώστια που μας έχει χτυπήσει δεκαετίες ολόκληρες. Πρέπει να βρίσκουμε έναν αποδιοπομπαίο τράγο και αυτός 9 στις 10 φορές να είναι Έλληνας. Γ@μω την τρέλα μου το παιδί έκανε παπάδες στον ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΟΥ, δεν χρειάζεται στο πρώτο του ντεφορμαρισμα να τον σταυρώνεται, το καταλαβαίνετε ότι ποδοσφαιρικά αλλά και ανθρώπινα δεν είναι σωστό αυτό; Ημαρτον...