8. Douglas Augusto
-
Re: 8. Douglas Augusto
Να ξες τόση καλή μπάλα ,να έχεις κράτημα μπάλας,να έχεις καλό σουτ κ μια αρκετά καλή ταχύτητα για χαφ κ να είσαι τόσο ντουγανι είναι κρίμα .εντάξει εισαι από τραυματισμό ο.κ παίζεις κ δεν σε πάει το ματς δεν χρειάζεται να κρεμάσεις την ομάδα στον τελικό από τα νεύρα σου,λες κ είσαι κάνα παιδάκι 20 χρ.το μυαλό δυστυχώς δεν αλλάζει ...
Το έγραψε φίλος παραπάνω.
Τέτοιος εγκέφαλος στην κεφαλή του και παίκτης του κέντρου?!!!
Να τελειώσουν τα παραμύθια ότι θέλουμε πολλούς και δεν μπορούν να απομακρυνθούν όλοι, όσοι δεν κάνουν.
Απλά δεν κάνει. Δεν πρέπει να συνεχίσει. Στο καλό να πάει. Ένα μικρό αντίτιμο συν το ετήσιο του κόστος μια χαρά για μια νέα μεταγραφή.
Τέτοιος εγκέφαλος στην κεφαλή του και παίκτης του κέντρου?!!!
Να τελειώσουν τα παραμύθια ότι θέλουμε πολλούς και δεν μπορούν να απομακρυνθούν όλοι, όσοι δεν κάνουν.
Απλά δεν κάνει. Δεν πρέπει να συνεχίσει. Στο καλό να πάει. Ένα μικρό αντίτιμο συν το ετήσιο του κόστος μια χαρά για μια νέα μεταγραφή.
- ΑποστόληςΑ
Έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο και δείχνει να χαίρει της εκτίμησης του Ράζβαν.
Φέτος ήταν από τους καλύτερους παίκτες μας, έγραψε και νούμερα. Τον κάναμε παίκτη και τώρα λέτε να τον δώσουμε; Αν έρθει μια πολύ καλή προσφορά από 3εκ και πανω, ΟΚ, αλλιώς ανανέωση σε νορμάλ χρήματα. Είναι στην καλύτερη του ηλικία. Είπαμε να κάνουμε αλλαγές, αλλά πώς ξέρουμε ότι ο Μποτο θα έχει 80% επιτυχία. Γιατί αυτό χρειάζεται αν κάνουμε 12-15 μεταγραφές το καλοκαίρι.
Σίγουρα δεν είναι η 1η φορά που μας κρεμάει και μόνο από τύχη/ανοχή του διαιτητή δεν τρώει κόκκινη. Αυτή τη φορά ήταν το πετσινο πέναλτι.
Σίγουρα δεν είναι η 1η φορά που μας κρεμάει και μόνο από τύχη/ανοχή του διαιτητή δεν τρώει κόκκινη. Αυτή τη φορά ήταν το πετσινο πέναλτι.
Ανέτοιμος ήταν και κλασσικά επειδή δεν του πήγαινε έβγαλε νεύρα. Καλός παίχτης αλλά δεν μπορείς να στηριχτείς πάνω του. Το κακό είναι ότι ακόμα και αν πεις ότι ο λουτσεσκου θα τον απογειώσει πνευματικά (ήδη είχε κάνει πρόοδο) δεν ξέρω κατά ποσό τα χαρακτηριστικά του βασικα οι αδυναμίες του συμπίπτουν με αυτές του Σλοβένου.
Δεν ξέρω αν θα τον ήθελα του χρόνου. Σίγουρα για λύση στα χαφ αλλά δεν ξέρω αν κάνει για ηγέτης βασικός και Αναντικατάστατος
Δεν ξέρω αν θα τον ήθελα του χρόνου. Σίγουρα για λύση στα χαφ αλλά δεν ξέρω αν κάνει για ηγέτης βασικός και Αναντικατάστατος
-
Θα μπορουσε να κανει καριερα εαν και οταν προχωρησει η χειρουργικη σε μεταμοσχευση μυαλου.
ο Αουγκούστο δεν έκανε τόσο κακή χρονιά οσο σχολιάζουν κάποιοι.
Έδωσε λύδεις σε θέση που είχαμε κενά, ενώ η μαχητικότητά του ήταν αξιοζήλευτη.
Οκ, είναι νευρικός κ χάνει πολλές φορές την ψυχραιμία του.
Τρώει εύκολα κάρτες και αναγκάζεται να μειώσει την μαχητικότητά του, αλλά θεωρώ πως σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, ειναι απαραίτητος.
Έδωσε λύδεις σε θέση που είχαμε κενά, ενώ η μαχητικότητά του ήταν αξιοζήλευτη.
Οκ, είναι νευρικός κ χάνει πολλές φορές την ψυχραιμία του.
Τρώει εύκολα κάρτες και αναγκάζεται να μειώσει την μαχητικότητά του, αλλά θεωρώ πως σε μια ομάδα που διεκδικεί τίτλους, ειναι απαραίτητος.
-
Μόνο αν δεν ανανεώνει πρέπει να πωληθεί, για κανέναν άλλο λόγο. Ο καλύτερος του κέντρου ήταν, απίστευτα ποιοτικός. Ας αφήσουμε τον τελικό στην άκρη που το ανεκδιηγητο κοράκι τον κιτρινησε δίχως λόγο