Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
mpafos4

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ρε σεις....τι καθόμαστε και συζητάμε?....

Όταν ολοι μαζι ενωμενοι....gayροι-λαγοι και σκουλήκια του νοτου προσπαθουν να μας πουν πως ένα περιστατικο κατά το οποιο....

ένα κουτι μπυρας ανοιξε το κεφαλι του Ιβιτς,τον οποιο εξετασε ΑΜΕΣΩΣ ο γιατρος του αγωνα και ειπε πως πρεπει να μεταφερθεί σε νοσοκομειο για περαιτέρω εξετασεις,τον παρελαβε ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ και τον πηγε σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....

ειναι ιδιο με το χθεσινο......ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!!!!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΜΑΥΡΟ ΧΙΟΝΙ!
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Dimpatra έγραψε:Ότι και να γίνει η ομάδα πρέπει να ηρεμήσει. Να πάρουμε όλα τα παιχνίδια και αν δεν πάρουμε το πρωτάθλημα να βγούμε δεύτεροι. Το χειρότερο σενάριο είναι να διαλυθεί η ηρεμία της ομάδας και να φάμε τις σάρκες μας. Έτσι θα επιβεβαιώσουμε για άλλη μία φορά ότι ήμαστε αυτοκαταστροφική ομάδα. Αυτό θέλουν, αυτό επιζητούν από μας και πολύ περισσότερο από τον Ιβάν.
Μόνο περηφάνια νοιώθω για αυτήν την ομάδα κάνεις βοθρολιμανισιος δεν μπορεί να μου την στερήσει.
Είμαι 52 χρονών και δεν τα παρατάω μην το κάνετε ούτε και εσείς.
ΠΑΟΚ στα εύκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δύσκολα.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
A να μπράβο
Κι εγώ είμαι 43 κι αν συνεχίσουμε αυτή τη μανια με το γαύρο είτε θα βγάλω καρκίνο είτε θα αποχωρήσω
δεν πάει άλλο

εννοείτε Αποστολή ότι τα ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ εδώ μέσα απαγορεύονται
Αλλιώς θα γίνουμε μπουρδέλο

προφανώς ο μ@λ@κ@ς που έριξε το ρολο ήθελε να πετύχει τον Garcia
η τέλος πάντων δεν το ενδιάφερε αν θα τον πετύχει
οποτε τι συζητάμε
στ αρχίδια του η ομάδα
πιθανότητα πανηγυρτζής, από τους πολλούς που έχουμε
Άντε γιατί κάποια στιγμή πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους

:pano:
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγώ, που έκανα νυχθημερόν εν ριπή οφθαλμού το ταξίδι, αφήνοντας πίσω οικογένεια και δουλειές, μέσα στο χιονόνερο και ξοδεύοντας δυσεύρετο από εμένα χρήμα, μόνο και μόνο για να δώ στον αγωνιστικό χώρο ζωντανούς τους παίκτες της ομάδας μου να αγωνίζονται. Εγώ, δεν ζητάω τα ρέστα από τον ριπτη, ΖΗΤΏ ΑΠΌ ΤΟ ΘΕΌ ΤΗΝ ΕΞΑΦΆΝΙΣΗ ΜΈΧΡΙ 10ης ΓΕΝΕΑΣ ΤΩΝ ΠΟΥΣΤΡΟΑΝΘΡΩΠΊΔΩΝ ΤΟΥ ΜΠΥΡΕΑ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolasf την Δευ 26 Φεβ 2018, 10:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟ "ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ" ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΚΑΝ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΓΙΑΤΙ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ, ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΣΤΟΧΟ. ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΤΑΚΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ.... ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΘΕΑΤΕΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ;;; ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΤΕ.... ΟΥΤΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Υ.Γ1 Ήμουν μέσα και ξέρω
Υ.Γ.2 Ευτυχώς που έγινε όπως έγινε από μια πλευρά, γιατι στόχος από την αρχή ήταν να μην γίνει ή να διακοπή το ματς. Φανταστείτε κατά τη διάρκεια του αγώνα, σε απάντηση χειρονομίας από αυτές που απλόχερα προσέφεραν τα μπυρεότικα πουστρίδια προς την εξέδρα, να είχαμε ρίψη αντικειμένου όπως αναπτήρα, κουτιού μπύρας ή άλλου;;; ;)
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

aquila έγραψε:Και ο γιατρός του αγωνα ειπε οτι υπηρξε τραυματισμός απ οτι ακουω τουλαχιστον. Οχι σημαντικός μεν αλλα τι περιμενεις να βγάλουν αποφαση που να λενε δε σε τιμωρούμε γιατι δεν τον χτυπησες πολυ;
Ο γιατρός του αγώνα είπε ότι έχει αυτό που έχει τέσπα και μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα, αλλά αυτοί τον πήραν και πήγαν σε ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!! Όχι; Δεν ξέρω ρωτάω...

Δεν υπάρχει διακοπή του αγώνα αυτή την στιγμή που μιλάμε αλλά αναβολή του αγώνα... Φ.Α. speaking που θα το διαβάσουμε σε κανά μισάωρο ελπίζω...

Μηδενισμός και -3 στα ΟΝΕΙΡΑ τους ίσως... Μη παραμυθιάζεστε από τους ΑΡΔ!!! Ο γαύρος δεν είχε να χάσει ΤΙΠΟΤΑ! Έκαναν το θέατρο αν πιάσει θα πανηγυρίζουν που ολοκλήρωσαν επιτυχώς το σχέδιό τους να μη πάρει το πρωτάθλημα δηλ. ο "Ρώσος" αν πάλι δεν τα καταφέρουν θα μας πλασάρουν ότι πήραμε ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Χαλαρωστε αδελφια........
Το οτι παιζουν με την νοημοσυνη μας δεν ειναι τωρινο.........
Ειναι σαν να λεμε το αντικειμενο που κραταει πχ ο παλεστινιος (πετρα) εναντια στο οπλο που κραταει ο ισραηλινος το ιδιο......ο ενας ειναι τρομοκρατης και ο αλλος προστατης και φρουρος της ειρηνης........
το φτυσιμο το εχουν αναγη σε βροχη τι να λεμε τωρα..........
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Δευ 26 Φεβ 2018, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε παιδιά έχουν περάσει 15 ώρες και ο γαύρος των Καραπαπά και κυρ Σάββα δεν έχει δώσει στα ΜΜΕ ένα βίντεο από τον τραυματισμό του Garcia και μια φωτό από τον τραυματισμένο Garcia. Τίποτα απολύτως.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Sick Bastard έγραψε:Άκουσα ότι το φύλλο αγώνα πουθενά δεν αναφέρει ''διακοπή αγώνα''.
Φυσικά... Δεν υπάρχει διακοπή αλλά αναβολή... Από εκεί και πέρα ο δικαστής θα αποφασίσει...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν περάσει η πουστιά τους, δημιουργείται ένα τραγικό για το ποδόσφαιρο δεδικασμένο. Του χρόνου μπορώ να πάω στο Καραϊσκάκη, να πω ότι με χτύπησε παράγοντας του γαύρου, να πάω στα αποδυτήρια την ομάδα, να αρνούμαι την άμεση εξέταση του γιατρού, γιατί στο μεσοδιάστημα φτιάχνω μια πληγή στα χείλη και να πάω και σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου πληρώνω και βγάζω ότι πόρισμα γουστάρω.

Υ.Γ. το παιχνίδι δεν ξεκίνησε ποτέ, άρα διακοπή δεν υπάρχει. Αυτό κρατείστε το.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Αν έχει γράψει ο Αρετόπουλος οτι αποχώρησε ο Γκαρσία και οι λοιποι χωρις να έχει πάρει την εγκριση του Γιατρού αν δλδ ο γιατρός είπε οτι μπορει να συνεχίσει και αυτοι φύγανε μόνοι τότε έχουμε ελπίδα μόνο!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Κάποτε δικαιολογημένα φοβόμασταν γιατί πηγαίναμε στον πόλεμο με ΣΦΕΝΤΟΝΕΣ και αυτοί ερχόντουσαν με τα ΤΑΝΚΣ!!!

Άλλαξαν τα κόζια ΑΔΕΡΦΙΑ!!! Όσο τον πολεμούν ΤΟΣΟ τον πεισμώνουν!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΤΩΣΕΙ!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!!!
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Που ειναι το φυλλο αγωνα ρε παιδια.Ακομα να πάει το email.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Βασανιστείτε ρεεεεεε!!!! :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Απίστευτο πάντως το πόσο έχουν ενωθεί όλοι εναντίον μας.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Εγώ πιστεύω ότι με λίγο ντοματούλα στο στόμα και κάποιον ψευτοτσαμπουκά, με το να κλειστούμε στα αποδυτήρια ΑΜΕΣΑ και φυγή από το γήπεδο, εύκολα παίρνω όλα τα ντέρμπι του χρόνου.

Μην πω ότι προλαβαίνει να σωθεί κι ο Πλατανιάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Δευ 26 Φεβ 2018, 10:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”