Ρε παιδιά τι πυροβολάτε με πισ-τόλια;
Δεν έχει βάση ο συλλογισμός μου; Βασικά τα έχω με το επικοινωνιακό τμήμα της ΠΑΕ (ξανά) και όχι με αυτό που με φαίνεται σαν επιλογή τους.
Αυτά περί αμυντικού χαφ Χουλκ (όχι χούλτ) που γράφονται δεξιά αριστερά είναι σαχλαμάρες. Άσχημα είσαι με Μαουρίσιο-Τσίμι; Να βγει ποιος από τους 2; Και αυτός που θα έρθει πότε θα παίξει; Μην τρελαινόμαστε.
Κι εκεί έχεις πίσω Κάνιας, Σάχοβ (που έχει και το γκολ), Κάτσε ως και Καντούρι (που για μένα δεν πρέπει να ξαναπαίξει πίσω από το φορ).
Θέμα εναλλακτικό σεντερφορ. Αν ο Πρίγιο θέλει τώρα και όχι το καλοκαίρι να πάει Κίνα κακό του κεφαλιού του. Οπότε πιστεύω θα συνεχίσουμε με Κουλούρη-Πρίγιο-Μακ-Μυστα.
Άσε που βλέπω πως και το κλίμα στην ομάδα βελτιώθηκε πολύ (μακάρι να μη σφάλω) που εικάζω πως κι ο Πρίγιο του 2ου γύρου στα εκτός θα είναι διαφορετικός.
Αριστερό μπακ
Συγκρίσεις με προ 10ετίας και τζόκερ Λίνο παντελώς άκυρες. Τον παίχτη τον ήξερε ο Σάντος, ρώτησε κ έμαθε πως δεν παίζει βασικός σε Πόρτο (3 χρόνια μετά που σήκωσε το ΤσουΛου μην ξεχνάμε) λόγω ρυθμών στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και προφανώς δε χαλάστηκε να τον πάρει στο δικό μας ρδελομπου.
Καλως ή κακώς τι βάρος έχει ο Λουτς να ρωτήσει ποιον να του πει ειλικρινά τι για παίχτη που παίζει αλλαγή σε Τοπ ομάδα ενός Τοπ8 ευρωπαϊκού πρωταθλήματος;
Και τι έπαιρνε ο Λίνο; 300; Και τι ζηττάει ο -ποιός- Χούλτ;
Άντε να έσπαγα το δανεισμό του Γιαννούλη. Χειρότερος δΕΝ είναι. Και δε φορτώνεις το ρόστερ με ημίμετρα.
Άσε που τα 10 απ΄οτα 15 παιχνίδια τα παίρνεις και με μέτριο Δεληγιαννίδη αέρα. Και δείχνει και το παιδί -που εντάξει έκανε ένα σοβαρό λάθος, αλλά τόσο λάθος δεν παίζει γενικά έχει και τσαγανό- αν το έχει ή να μην αλληλοταλαιπωρούμαστε από το καλοκαίρι κ μετά (ανεξαρτήτως αν πάρουμε νταμπλ ή τα 3 μας).
Λες και λίγες μαμακίες (αμυντικά) έκανε ο Λέοβατς που στοίχισαν βαθμούς; Εκτός αν πάμε για καθαρά αμυντικό στυλ Σνάουτσερ που δε θα ανεβαίνει.
Πείτε μου που έχω λάθος pleaaaaase!
ΥΓ: Για να μην πληρώνουμε τζάμπα κ βερεσέ το Λέοβατς θα την έκανα την τράμπα με Κλάους να τον έχουμε σε ρόλο Μπακαγιόκο

φυσικά με μισθό Μπακαγιόκο κάτω από 100.