Πόσο δίκιο, πραγματικάbarlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
- desperando
- Επικοινωνία:
Προσωπικά εμπιστεύομαι τον βούκιτς τον άνθρωπο που ξέρει ένα εκατομμύριο τόνους μπάλα
όλα τα άλλα θα φανούν στο χορτάρι
όλα τα άλλα θα φανούν στο χορτάρι
Κι εγώ θα ήθελα έναν τέτοιο αλλά νομίζω πως είναι εξωπραγματικό. Ή θα του δώσεις ένα γελοίο ποσό και θα έρθει σε στυλ Στέφενς (θα στα φάει και θα φύγει), ή θα έχει προτάσεις από καλύτερα πρωταθλήματα και θα πάει εκεί..joshua έγραψε:Εμενα δεν με ενθουσιαζε ουτε ο Ρεμπροφ ως προπονητης και οχι δεν ηθελα τον Μουρινιο για να προλαβω καποιους.Ηθελα εναν προπονητη να εχει στο βιογραφικο του 6-7 χρονια δουλειας σε ενα σχετικα αναπτυγμενο πρωταθλημα με θετικα δειγματα δουλειας,φυσικα οχι σε τοπ ομαδες,καθως τοτε θα ηταν απλησιαστος.Πιστευω υπηρχαν αρκετοι διαθεσιμοι.barlow4 έγραψε:και ο ρεμπροφ 2 (τριων ετω προπονητης) μονο στην ουκρανια.στη μια απο τις δυο μεγαλες ομαδες.εκει ομως λεγαμε για μεγαλο ταλεντο,οτι αν εισαι αητος αυτον φερνεις κλπ.joshua έγραψε:barlow κανεις δεν τον εκρινε σαν προπονητη,πως να το κανει αλωστε αφου δεν υπαρχει παρα ελαχιστο δειγμα δουλειας του.Την λογικη πισω απο την επιλογη του εκριναν πολλοι καθως για αλλη μια φορα κινουμαστε σε εδαφη υψηλου ρισκου.Μια ολοκληρη σεζον εχει στην καριερα του ως βιογραφικο σε ομαδα πλην Κινας.
Και αυτός που θες απλησίαστος είναι.... Στο ελληνικό πρωτάθλημα θα έρθει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπορεις να το αποδειξεις?η αστηριχτη σπεκουλα ειναι το φορτε των εδω αγραμματων αρδ.μην το παρεις προσωπικα αλλα την ψωνιζω ασχημα με τετοια ανοητα συμπερασματα.tsou έγραψε:πίνω νερό στο όνομα του γιατί μου φαίνεται άνθρωπος σοβαρός, επαγγελματίας με απαιτήσεις και πλάνο.barlow4 έγραψε:οχι φιλε.τιποτα θετικο δε βρισκουμε.οπως και τιποτα αρνητικο.και αυτο θα ισχυε οποιοσδηποτε και αν ερχοταν.τεχνικο διευθυντη εχεις που πινεις τοσο καιρο νερο στο ονομα του.τι αλλαξε ξαφνικα?θελει να μας καταστρεψει?
δεν είναι όμως ο πρόεδρος. άλλος αποφασίζει.
πίστευω ότι δεν εμπλέκεται με την επιλογή του β'εθνικούχου προπονητή από την κίνα, και πιστεύω ότι είναι πράγματι επιλογή βούκιτς. είναι γνωστό οι σέρβοι πόσο αλληλοστηρίζονται σε παρανοϊκό βαθμό.
πεταξε δηλαδη τον μιχελ στα σκουπιδια και εκανε οτι του ειπε ο βουκιτς.και το φυτο ο μιχελ τα δεχτηκε.αρα τον ΠΑΟΚ καταστρεφει ο ιβαν με το ξερο του το κεφαλι.ειναι ντροπη να λεγονται τετοια πραγματα.
Συμφωνω απολυτα με τα bold φιλε τσου.tsou έγραψε: το θέμα είναι να μην γκρινιάζεις σαν μίρλας ακόμα και σε καλές στιγμές αλλά και να μην το βουλώνεις σαν άβουλο ον ή φυτό.
κριτική για τέτοιες κινήσεις θα ήταν παρανοϊκό να μην υπάρχουν. κριτική υπάρχει σε όλες τις μεγάλες ομάδες.
και πρέπει να υπάρχει.
Το θεμα ομως ειναι πως ΚΑΝΕΝΑΣ δεν το βουλωνει σαν αβουλο ον ή φυτο και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν λεει να μην υπαρχει κριτικη. Εκεινο που λεμε ειναι να μην υπαρχει κακεντρεχεια. Να μην υπαρχει υπερβολικη απαξιωση. Να μην υπαρχει επιθετικη ειρωνεια προς την αγαπημενη μας ομαδα. Ειναι παραλογο αυτο; Αυτα τα τελευταια που αναφερω συμμβαινουν και μαλιστα διαρκως. Αυτα που λες εσυ δεν συμβαινουν. Δεν βλεπω προβατα και φυτα τυπου γαυρου πουθενα στον ΠΑΟΚ. Αντιθετα απο μιρλες ξεχειλισουμε. Αρα δεν ειναι λιγο αδικο να τα εξισωνεις τα δυο και να λες οτι οπως κινδυνευουμε απο το ενα, το ιδιο κινδυνευουμε και απο το αλλο; Νομιζω απο το αλλο (προβατοποιηση) δεν εχουμε κανεναν φοβο, απεχουμε ετη φωτος. Αντιθετα στο αλλο ακρο (καταστροφικη μιρλα) ειμαστε μονιμως πολυ κοντα.
να κάνω αυτό που κάνεις και εσύ τώρα.eorptol1 έγραψε: Τις επιλογές τις κάνει ο Μιχελ αυτός κρίνεται μας αρέσει δεν μας αρέσει και μέχρι τώρα έχει δώσει καλά δείγματα τι σουλης Παπαδόπουλος και χαζομάρες λες..... ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΙΧΕΛ ΕΊΝΑΙ μας εδώσε μέχρι τώρα το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι είναι κακός στην δουλειά του; όχι.... Τον προπονητή στανογιεβιτς δεν τον ξέρω όπως δεν τον ξέρει ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ όπως δεν ήξερα πέρσι τον παίκτη κρεσπο και δεν έκραζα όπως κάνανε κάποιοι άλλοι εδώ.....
έχεις δικό σου ρεπορτάζ ότι ειναι επιλογή μίχελ και το γράφεις με κεφαλαία;
όλοι λένε ότι η εισήγηση είναι του συμπάικτη του βούκιτς. έχεις άλλες πληροφορίες;
καθόλου χαζομάρες, τον σούλη να πέρναμε θα έλεγες να περιμένουμε το χορτάρι και ότι κράζουν οι στραβοστόμηδες.
φαντάσου να κρινόταν πριν καν καπνίσει το χόρτο της Τούμπαςbarlow4 έγραψε:το κριμα ειναι οτι κριθηκε πριν καν δει το χορτο της τουμπας.
Aυτος ο Σταν(ι)ογεβιτς έκλεισε; Ειναι οριστικό; Αλλάζω αβατάρ;
Δεν το ξέρω τον μιστερ China Blue, πάντως αν βγάλει την πρώτη παρέλαση θα του βγάλω με την σειρά μου
το καπέλο. Δεν είναι όμως δυνατόν να μην αναρωτηθείς γιατί κάναμε τόσες μέρες να τον κλείσουμε...
Πρέπει οι προτάσεις για αυτόν να ήταν πολλές και δελεαστικές.
Δεν το ξέρω τον μιστερ China Blue, πάντως αν βγάλει την πρώτη παρέλαση θα του βγάλω με την σειρά μου
το καπέλο. Δεν είναι όμως δυνατόν να μην αναρωτηθείς γιατί κάναμε τόσες μέρες να τον κλείσουμε...
Αυτο ειναι σωστο. Δεν υπηρχε περιπτωση ο Ιβιτς (με μονη προυπηρεσια Κ20) να ερχοταν προπονητης στον ΠΑΟΚ αν δεν υπηρχε αυτο το βασικο πλεονεκτημα.kataramenos5 έγραψε: Ξεχνας κατι πολυ βασικο.Το μεγαλο πλεονεκτημα του Ιβιτς ηταν οτι ηξερε τι γινεται στον ΠΑΟΚ και το ελ. πρωταθλημα.Αυτος ειναι απλα λιγο πιο εμπειρος ρουκι τελειως εξω ομως απ τα νερα του.
επειδή ήξερα ότι θα το πας εκεί για έβαλα το ρήμα πιστεύω.barlow4 έγραψε:μπορεις να το αποδειξεις?η αστηριχτη σπεκουλα ειναι το φορτε των εδω αγραμματων αρδ.μην το παρεις προσωπικα αλλα την ψωνιζω ασχημα με τετοια ανοητα συμπερασματα.tsou έγραψε:πίνω νερό στο όνομα του γιατί μου φαίνεται άνθρωπος σοβαρός, επαγγελματίας με απαιτήσεις και πλάνο.barlow4 έγραψε:οχι φιλε.τιποτα θετικο δε βρισκουμε.οπως και τιποτα αρνητικο.και αυτο θα ισχυε οποιοσδηποτε και αν ερχοταν.τεχνικο διευθυντη εχεις που πινεις τοσο καιρο νερο στο ονομα του.τι αλλαξε ξαφνικα?θελει να μας καταστρεψει?
δεν είναι όμως ο πρόεδρος. άλλος αποφασίζει.
πίστευω ότι δεν εμπλέκεται με την επιλογή του β'εθνικούχου προπονητή από την κίνα, και πιστεύω ότι είναι πράγματι επιλογή βούκιτς. είναι γνωστό οι σέρβοι πόσο αλληλοστηρίζονται σε παρανοϊκό βαθμό.
πεταξε δηλαδη τον μιχελ στα σκουπιδια και εκανε οτι του ειπε ο βουκιτς.και το φυτο ο μιχελ τα δεχτηκε.αρα τον ΠΑΟΚ καταστρεφει ο ιβαν με το ξερο του το κεφαλι.ειναι ντροπη να λεγονται τετοια πραγματα.
το ότι το πιστεύω ναι μπορώ να το αποδείξω.
το ότι ισχύει ούτε εγώ μπορώ να το αποδείξω ούτε εσύ να το καταρρίψεις.
- kataramenos5
Τον ψαχνανε στη Κινα ρε.Μη κοιτας που εσυ στο... Τεξας με μια φωνη τους βρισκεις ολους.Rizla έγραψε:Aυτος ο Σταν(ι)ογεβιτς έκλεισε; Ειναι οριστικό; Αλλάζω αβατάρ;
μην το παμε στο μεταφυσικο να χαρεις
υγ.δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησω να καταρριψω κατι χωρις να εχω το παραμικρο στοιχειο.
υγ.δεν εχει κανενα νοημα να προσπαθησω να καταρριψω κατι χωρις να εχω το παραμικρο στοιχειο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 16 Ιουν 2017, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
obanebane έγραψε:pilotos έγραψε:Πάμε και στο ρεζουμέ.
Πόση αξία έχουν οι κρίσεις εδώ, στο φουμπου και στο ινστα ξέρω γω;
Δηλαδη ρε συ πιλοτε σε αλλο πλανητη ζεις;
Αν δεν ειναι δειγμα γραφης οσα αναφερεις τοτε τι ειναι;
Παίζει δυνατά να ζω αλλού.