obanebane έγραψε:Κοντρολαρισμενος μου φάνηκε πάρα το ύψος του,και εγώ όπως είπε ένας φίλος δεν είδα ιδιαίτερη ικανότητα ψηλά,παράξενο αυτό.
Αυτό που με προβλημάτισε πολύ είναι αυτό που έγραψε ο agios,το οποίο αν δούμε πόσες ομάδες έχει αλλάξει,μοιάζει να είναι αληθινό.
Πάντως προτιμώ Μπολι,αν και θεωρώ (το είχε γράψει και ο despe νομιζω) οτι ο Ιβιτς θέλει κλασικό φορ περιοχής που να παίζει με πλάτη.
Ισχύει οτι ειναι αρκετα γρηγορος κ με καλη τεχνικη για το κορμι του, απλα ρε γμτ φοβιζει λίγο το στοιχημα της φασης κ οι ομαδες που έπαιξε..Συν αυτο π ειπε ο αγιος..
Ξερω γω, στο ελλαντα μπορεί να κάνει παπαδες αμα βρει το λιμάνι του..
Ιδωμεν
Ο Πεδρο μου φανηκε καλυτερος κ απτον Μακ που εφυγε απο μας..
Πιο δυνατός κ aggressive, λίγο καλύτερη τριπλα, ball control, long shots κ finishing.
Ελπίζω κ πιο leader..
Πανω κατω με Γκάρι..
Σε vision, flair, composure, decisions, crossing, overall technique τα χαλανε ολοι αυτοι, κ δε μπορούσαν να σε αλλαξουν εύκολα επίπεδο ή να σε παρουν πάνω τους εκει που καιει.
Με εναν τετοιο (κ χωρις τρομερα physical atts), θα ειχες τον ιδανικό συνδυασμο κ καλη ισορροπία..
Υ.Γ. τζος, ξεκολλα με τα στατς..αυτα μπορεί να λενε κατι οταν παίζει κάποιος σε μικρο πρωταθλημα, όχι σε ισπανογαλλιες, με καλους παίκτες κ αμυνες.
7 σουτ μ.ο εχει η ρεν στο παιχνίδι της, οχι 20.
Πως γίνεται να λες φερε τον Χ ζαιρο απο μικρο πρωτάθλημα ή τον Ψ παικτη απο ολλανδοβελγια (πχ Τιαμ)?