Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από sic-4 »

ace79grpaok έγραψε:Pilote τι ανέβασες και είπες επίσημα επειδή δεν μπορώ να το δω? Μπράβο στην Π.Α.Ε ΠΑΟΚ για τις στοχευμενες κινήσεις αν μετά τον ενρικε κλείσουν ο ουαρντα ,που κατα την γνωμη μου είναι ότι καλύτερο είχε η Σούπερ λιγκ και το σερβικο τανκ που φέτος έβαλε 3 γκολ στο τσουλου.

ελα ace, αντε φτανει... ξαναγινε ο αλλος ace, με τρομαζεις ετσι :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:Pilote τι ανέβασες και είπες επίσημα επειδή δεν μπορώ να το δω? Μπράβο στην Π.Α.Ε ΠΑΟΚ για τις στοχευμενες κινήσεις αν μετά τον ενρικε κλείσουν ο ουαρντα ,που κατα την γνωμη μου είναι ότι καλύτερο είχε η Σούπερ λιγκ και το σερβικο τανκ που φέτος έβαλε 3 γκολ στο τσουλου.
τον τιάμ στην Εμπολι
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Πειράζει που ειμαι ικανοποιμενος με τις κινήσεις που θα γίνουν? Ο ουαρντα σε 1,5 έτος θα πουληθει 5 εκ είναι παικταρά,ο σέρβος είναι αυτό που μας λείπει ,ένα τανκ στην περιοχή που ξέρει μπάλα αν κρίνω από αυτό που είδα στα βίντεο δίνει στοιχεια που μας λείπουν.Οσο για τον ενρικε ,πιστεύω ότι θα ξεχάσουμε τον γκαριι γρήγορα .
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ξερω γινομαι κουραστικος,καντε με ignore λιγες μερες οσοι δεν με εχετε κανει και δεν αντεχετε,αλλα θα ξαναπω κατι.Δεν θελουμε να φτιαξουμε καλη ομαδα,καλη ομαδα εχουμε,θελουμε στοιχεια που μας λειπουν,θελουμε το κατι παραπανω,θελουμε ΓΚΟΛ.Το ειχε πει και ο Ιβιτς, ψαχνουμε παικτες που να εχουν ευχερεια στο γκολ.Με αυτα τα ζητουμενα κλεινουμε μαλλον παικτη με 8 γκολ σε 80 παιχνιδια και στη δικη μου λογικη,1000 φορες παικτη απο μικρο πρωταθλημα σε μικρη ηλικια που να εχει γραψει γκολ στο κοντερ,παρα παικτη με ελαχιστα γκολ σε καλο πρωταθλημα.Το γκολ η το εχεις η δεν το εχεις.
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ακριβως αυτο ειναι το σκαουτινγκ....η ομαδα σκαουτινγκ μας εχει δημιουργησει μια data base με παικτες με συγκεκριμενα στοιχεια που εχουν ενδιαφερον να ασχοληθουν....δεν κοιτανε τα στατιστικα του παικτη σε μια χρονια αλλα τα στοιχεια συνολικα που εχει ο παικτης....εχουν λιστα με τετοιους παικτες σε ολες τις θεσεις ακομα και τερματοφυλακες...η μεταγραφη αργησε λιγο γιατι μπλεχτηκε ο γιωργακης στη μεση που ηρθε μια μερα ξαφνικα και λεει αφηστε την λιστα θελω τον στοχ....οι σοβαρες ομαδες ομως δεν δουλευουν ετσι,ακολουθουν πιστα το πλανο βαση του σκαουτινγκ που εχει γινει...αλλοι τετοιοι παικτες πχ φετος ηταν ο κανιας που τα νουμερα του ηταν μηδενικα τελευταια αλλα τα αγωνιστικα του στοιχεια οι σκαουτερς διεκριναν οτι θα ταιριαζαν με την ομαδα....να προσθεσω οτιμπι σκαουτερς του ΠΑΟΚ δεν ειναι ελληνες ετσι πληροφοριακα!!!και λιστα με φορ ειχαν αλλα εγινε ακριβως αυτο παλι ηθελαν να φερουν τον ανσαριφαρντ και τον σωτηριου για επικοινωνιακα παιχνιδια...προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερουν καθολου τετοια παιχνιδακια!!,με ενδιαφερει να ερθει ενας παικτης και ας μην ειναι γνωστος και να προσφερει στην ομαδα!!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Εμένα πάντως ο Σέρβος μου θυμίζει αυτόν...
http://www.transfermarkt.com/dado-prso/ ... ieler/4178
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

joshua έγραψε:Το ξερω γινομαι κουραστικος,καντε με ignore λιγες μερες οσοι δεν με εχετε κανει και δεν αντεχετε,αλλα θα ξαναπω κατι.Δεν θελουμε να φτιαξουμε καλη ομαδα,καλη ομαδα εχουμε,θελουμε στοιχεια που μας λειπουν,θελουμε το κατι παραπανω,θελουμε ΓΚΟΛ.Το ειχε πει και ο Ιβιτς, ψαχνουμε παικτες που να εχουν ευχερεια στο γκολ.Με αυτα τα ζητουμενα κλεινουμε μαλλον παικτη με 8 γκολ σε 80 παιχνιδια και στη δικη μου λογικη,1000 φορες παικτη απο μικρο πρωταθλημα σε μικρη ηλικια που να εχει γραψει γκολ στο κοντερ,παρα παικτη με ελαχιστα γκολ σε καλο πρωταθλημα.Το γκολ η το εχεις η δεν το εχεις.
Διαφωνω josh. Οχι πληρως και στο τι χρειαζωμαστε αλλα πως βλεπεις τους παικτες. Αυτα τα κρινω παικτες απο τα στατιστικα και τα βιογραφικα τα εχω βαρεθει. Δεω λεω οτι δεν δειχνουν τιποτα αλλα αυτο που πρεπει να μετρησει παραπανω ειναι το ΤΑΛΕΝΤΟ και το POTENTIAL.

Mε τα βιογραφικα και τα στατιστικα οπως εγραψε κι ενας αλλος φιλος ο Γκαρυ ηταν ενα μηδενικο...και ο Κλαους παικταρας με τα 100 γκολ που μας τα εχουνε κανει μπαλονια.
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

GiorgosAtha έγραψε:Εμένα πάντως ο Σέρβος μου θυμίζει αυτόν...
http://www.transfermarkt.com/dado-prso/ ... ieler/4178
Μπραβο ρ φιλε κ εψαχνα ποιον μ θυμιζει
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Για να πω και εγω την αμαρτια μου, προτιμουσα επιθετικο με τα χαρακτηριστικα του Μπολι παρα του Σερβου...
Ομως μπορω να βρω λογικη στην επιλογη του απο τον Ιβιτς.
Εδω και ενα εξαμηνο παιζουμε σχεδον μονιμα χωρις φορ (ουσιαστικα οχι αριθμητικα). Καμια αμυνα δεν ενιωσε εντονα την παρουσια ουτε του κλαους ουτε και του κουλουρη αν και ο δευτερος εκανε και καλα παιχνιδια.
Ετσι υπηρξαν ματς που οι αμυντικοι ασχολιοντουσαν με το μαρκαρισμα ολων των υπολοιπων πλην του φορ.
Με την ελευση του τανξ, σε καθε ματς τα δυο κεντρικα μπακ θα παιζουν ξυλο μαζι του και τοτε να δειτε χωροι που θα δημιουργηθουν για τους μεσους και τους εξτρεμ!
Ακομη και ο τσιμιροτ θα βρισκει διχτυα!

Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

obanebane έγραψε:Κοντρολαρισμενος μου φάνηκε πάρα το ύψος του,και εγώ όπως είπε ένας φίλος δεν είδα ιδιαίτερη ικανότητα ψηλά,παράξενο αυτό.
Αυτό που με προβλημάτισε πολύ είναι αυτό που έγραψε ο agios,το οποίο αν δούμε πόσες ομάδες έχει αλλάξει,μοιάζει να είναι αληθινό.
Πάντως προτιμώ Μπολι,αν και θεωρώ (το είχε γράψει και ο despe νομιζω) οτι ο Ιβιτς θέλει κλασικό φορ περιοχής που να παίζει με πλάτη.
Ισχύει οτι ειναι αρκετα γρηγορος κ με καλη τεχνικη για το κορμι του, απλα ρε γμτ φοβιζει λίγο το στοιχημα της φασης κ οι ομαδες που έπαιξε..Συν αυτο π ειπε ο αγιος..
Ξερω γω, στο ελλαντα μπορεί να κάνει παπαδες αμα βρει το λιμάνι του..
Ιδωμεν

Ο Πεδρο μου φανηκε καλυτερος κ απτον Μακ που εφυγε απο μας..
Πιο δυνατός κ aggressive, λίγο καλύτερη τριπλα, ball control, long shots κ finishing.
Ελπίζω κ πιο leader..

Πανω κατω με Γκάρι..

Σε vision, flair, composure, decisions, crossing, overall technique τα χαλανε ολοι αυτοι, κ δε μπορούσαν να σε αλλαξουν εύκολα επίπεδο ή να σε παρουν πάνω τους εκει που καιει.

Με εναν τετοιο (κ χωρις τρομερα physical atts), θα ειχες τον ιδανικό συνδυασμο κ καλη ισορροπία..

Υ.Γ. τζος, ξεκολλα με τα στατς..αυτα μπορεί να λενε κατι οταν παίζει κάποιος σε μικρο πρωταθλημα, όχι σε ισπανογαλλιες, με καλους παίκτες κ αμυνες.
7 σουτ μ.ο εχει η ρεν στο παιχνίδι της, οχι 20.

Πως γίνεται να λες φερε τον Χ ζαιρο απο μικρο πρωτάθλημα ή τον Ψ παικτη απο ολλανδοβελγια (πχ Τιαμ)?
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Εχω να πω 3 πράγματα.
:pano:
1) Μπραβο τον Kostas_Peraia4 για την πληροφορια που είναι σαν εμας μέχρι το κόκκαλο ΠΑΟΚ.
2) Με Ηenrique/Warda/Prijović και την επαναφορά Κace/Χ"ησαία είμαι ευχαριστημένος σαν ΠΑΟΚτσής.
3) Με την ανακοίνωση της ΠΑΕ με τιν άφιξη του Ενρικέ εδώ η παρέα να ευχαριστήσετε τον Kostas_Peraia4.
:nairepaok:
*Φαίνομαι σίγουρα παράλογς αλλα αν δεσουν όλοι αυτοί σε κάθε ματς 8α βάζουμε από 5τεμάχια+στους 8 του Europa Leage αν λέω επειδη εγραψαν παρθει κ 8αρι δλδ 4η μεταγραφη που ακουγοταν κ είναι το θηρίο της Ανζε μας βλεπω να προχωραμε με κυπελλο κ ξεφτιλίσματα βάζελους/κουλες κ gayrous απ 4-5τεμάχια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

CCCP έγραψε:
joshua έγραψε:Το ξερω γινομαι κουραστικος,καντε με ignore λιγες μερες οσοι δεν με εχετε κανει και δεν αντεχετε,αλλα θα ξαναπω κατι.Δεν θελουμε να φτιαξουμε καλη ομαδα,καλη ομαδα εχουμε,θελουμε στοιχεια που μας λειπουν,θελουμε το κατι παραπανω,θελουμε ΓΚΟΛ.Το ειχε πει και ο Ιβιτς, ψαχνουμε παικτες που να εχουν ευχερεια στο γκολ.Με αυτα τα ζητουμενα κλεινουμε μαλλον παικτη με 8 γκολ σε 80 παιχνιδια και στη δικη μου λογικη,1000 φορες παικτη απο μικρο πρωταθλημα σε μικρη ηλικια που να εχει γραψει γκολ στο κοντερ,παρα παικτη με ελαχιστα γκολ σε καλο πρωταθλημα.Το γκολ η το εχεις η δεν το εχεις.
Διαφωνω josh. Οχι πληρως και στο τι χρειαζωμαστε αλλα πως βλεπεις τους παικτες. Αυτα τα κρινω παικτες απο τα στατιστικα και τα βιογραφικα τα εχω βαρεθει. Δεω λεω οτι δεν δειχνουν τιποτα αλλα αυτο που πρεπει να μετρησει παραπανω ειναι το ΤΑΛΕΝΤΟ και το POTENTIAL.

Mε τα βιογραφικα και τα στατιστικα οπως εγραψε κι ενας αλλος φιλος ο Γκαρυ ηταν ενα μηδενικο...και ο Κλαους παικταρας με τα 100 γκολ που μας τα εχουνε κανει μπαλονια.
Ο Κλαους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.Ειναι σε κακη κατασταση,για πολλους και διαφορους λογους και εμεις ανθρωποφαγοι αλλα καποιος να αποθεωνει τον Σερβο και να θαβει τον Κλαους ειναι τουλαχιστον αδικο.Συμφωνω 100% για το potential αλλα ο βραζιλιανος δεν ειναι ταλεντο ειναι πλεον στα 27.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

simba έγραψε:
obanebane έγραψε:Κοντρολαρισμενος μου φάνηκε πάρα το ύψος του,και εγώ όπως είπε ένας φίλος δεν είδα ιδιαίτερη ικανότητα ψηλά,παράξενο αυτό.
Αυτό που με προβλημάτισε πολύ είναι αυτό που έγραψε ο agios,το οποίο αν δούμε πόσες ομάδες έχει αλλάξει,μοιάζει να είναι αληθινό.
Πάντως προτιμώ Μπολι,αν και θεωρώ (το είχε γράψει και ο despe νομιζω) οτι ο Ιβιτς θέλει κλασικό φορ περιοχής που να παίζει με πλάτη.
Ισχύει οτι ειναι αρκετα γρηγορος κ με καλη τεχνικη για το κορμι του, απλα ρε γμτ φοβιζει λίγο το στοιχημα της φασης κ οι ομαδες που έπαιξε..Συν αυτο π ειπε ο αγιος..
Ξερω γω, στο ελλαντα μπορεί να κάνει παπαδες αμα βρει το λιμάνι του..
Ιδωμεν

Ο Πεδρο μου φανηκε καλυτερος κ απτον Μακ που εφυγε απο μας..
Πιο δυνατός κ aggressive, λίγο καλύτερη τριπλα, ball control, long shots κ finishing.
Ελπίζω κ πιο leader..

Πανω κατω με Γκάρι..

Σε vision, flair, composure, decisions, crossing, overall technique τα χαλανε ολοι αυτοι, κ δε μπορούσαν να σε αλλαξουν εύκολα επίπεδο ή να σε παρουν πάνω τους εκει που καιει.

Με εναν τετοιο (κ χωρις τρομερα physical atts), θα ειχες τον ιδανικό συνδυασμο κ καλη ισορροπία..

Υ.Γ. τζος, ξεκολλα με τα στατς..αυτα μπορεί να λενε κατι οταν παίζει κάποιος σε μικρο πρωταθλημα, όχι σε ισπανογαλλιες, με καλους παίκτες κ αμυνες.
7 σουτ μ.ο εχει η ρεν στο παιχνίδι της, οχι 20.

Πως γίνεται να λες φερε τον Χ ζαιρο απο μικρο πρωτάθλημα ή τον Ψ παικτη απο ολλανδοβελγια (πχ Τιαμ)?
Simba 13 γκολ σε 72 παιχνιδια ειχε και στην Ελβετια,οχι μονο στην Γαλλια.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ace79grpaok έγραψε:Πειράζει που ειμαι ικανοποιμενος με τις κινήσεις που θα γίνουν? Ο ουαρντα σε 1,5 έτος θα πουληθει 5 εκ είναι παικταρά.
παίκτες που φέρνουν εκατομύρρια ψάχνουμε; παίκτες που να φέρνουν πρωταθλήματα μας νοιάζουν;
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1168 ... a-i-legkia κανένα αντάλλαγμα δε μπορούμε να τους δώσουμε?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”