Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- painkiller4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Πραγματι απολαυση να βλεπεις να σκουζουν ετσι αυτες οι κωλογριες, αν πηγαινε σε ομαδα της χαβουζας θα βγαζαν βεβαιως το σκασμο ως γιουσουφακια. 
ο οποιος χολντ που ειναι χοντλ οπως λεει και ο αδερφος ποιο πανω ειπε το θεικο.....abg12d34 έγραψε:goran 64 έγραψε:Χαχαχαχαχα...Καλώς τον...Στον πρώτο σου αγώνα στην Τούμπα ρε μπαγάσα, θυμάμαι ότι όπως κάνατε την σέντρα έναρξης με τον Κωστίκο, μόλις σε έκανε πάσα την μπάλα, εσύ την πάτησες κι έπεσες!!!!Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε:Παρών....
Με φώναξε κανείς;![]()
![]()
![]()
![]()
Αξέχαστο θα με μείνει αυτό, όπως και τα γυαλιά σου πριν φορέσεις φακούς επαφής...![]()
![]()
Υ.Γ. Ο δον σαντέας abg...σε θυμήθηκε, αλλά μπερδεύοντας σε με άλλον..."-χολντ"...(όχι τον τεράστιο Γκλεν της Τότεναμ)...
.....το ποδοσφαιρο ειναι ενα αθλημα που το παιζουν ολες οι ομαδες καλα και στο τελος κερδιζουν οι....γερμανοι...
βεβαια..
επισης γρηγορη επιδη ειμαι ...τεμετερον τεσετερον ταβουτηνετερον...
θα λες .......ο δον σαντιδης abg...
εγριξες ντο λεωσε??[/quo
Από όμα σε όμα το πάτε βρε παιδιά......ο Λίνεκερ το είπε αυτό, αν δεν κάνω λάθος. Τοτέναμ μεν, άλλος παίκτης και περίοδος δε.....!!!
[youtube]UMPYNOPngbw[/youtube]
αυτον να παρουμε για να φωναζουμε ξανα "Βουντου - Βουντου", αλλο νοημα πλεον το συνθημα

αυτον να παρουμε για να φωναζουμε ξανα "Βουντου - Βουντου", αλλο νοημα πλεον το συνθημα
simba αν εννοεις το δικο μου σχολιο, οχι, σε καμια περιπτωση δεν πηγαινε σε 'σενα. Δεν αφορουσε τον παικτη το σχολιο μου αλλα τον τροπο αντιμετωπισης και δεν ηταν για σενα.simba έγραψε: Sic, ελπιζω να μην πήγαινε σε μενα αυτο το σχολιο, παροτι ημουν ο μονος π αναφέρθηκα στον παικτη..
Αλλα τι να πεις, οταν μπλεκονται κατι τυπακια και διαστρεβλωνουν ο,τι πεις, μπας κ σε υποβαθμισουν, επηρεαζονται κ οι αλλοι.
ρε..αυτιστικά είμαστε ρε. τουλάχιστον σε αυτονν τον τομεα, το επιλέγουμε.
α υ τ ι σ τ ι κ α.
ΠΑΟΚ ρε και ας ερθει και για σεντερ φορ ο φουφουτος,.
ΠΑΟΚ.
αυτα.
α υ τ ι σ τ ι κ α.
ΠΑΟΚ ρε και ας ερθει και για σεντερ φορ ο φουφουτος,.
ΠΑΟΚ.
αυτα.
-
Asimos
Πήρε κάπου το μάτι μου άρθρο γριάς πως ο υπερπλήρης ΠΑΟΚ δεν είχε ανάγκη τον Λάμπρου και όλα έγιναν για να ανέβει ο τίμιος Γριάς σε άρμα. Με το αζημειωτο.
Αφήνω εντελώς απ έξω πως τα ίδια λέει και ο Πολκας.
Το ότι το τσακάλι εντόπισε την πλεκτάνη, την τιμή της πλεκτάνης, το μέσο και τον τρόπο να γίνει αυτό αλλά δεν έβλεπε τον αφανισμό τους να έρχεται με δρασκελιες στο ΚΑΠΗ τους με αφήνει άφωνο.
Καλό αφανισμό κωλογριες και ψηφηστε γαύρο προσκυνητές να σας φτάσει Ζ εθνική και να μην υπάρχετε ούτε σε αναμνηστικές φωτογραφίες. Γιατί τέτοιες κομπλεξαρες ήσασταν πάντα, προβληματικοι σαν το άλλο το μπουρδέλο της Παπαναστασίου που μετράει μήνες να ξανακαταρευσει.
Έχω δει κι έχω δει μαλακες αλλά τουλάχιστον στα αυτονόητα ακόμη και οι χοντροί μαλακες είναι λίγο σοβαροί.
Αφήνω εντελώς απ έξω πως τα ίδια λέει και ο Πολκας.
Το ότι το τσακάλι εντόπισε την πλεκτάνη, την τιμή της πλεκτάνης, το μέσο και τον τρόπο να γίνει αυτό αλλά δεν έβλεπε τον αφανισμό τους να έρχεται με δρασκελιες στο ΚΑΠΗ τους με αφήνει άφωνο.
Καλό αφανισμό κωλογριες και ψηφηστε γαύρο προσκυνητές να σας φτάσει Ζ εθνική και να μην υπάρχετε ούτε σε αναμνηστικές φωτογραφίες. Γιατί τέτοιες κομπλεξαρες ήσασταν πάντα, προβληματικοι σαν το άλλο το μπουρδέλο της Παπαναστασίου που μετράει μήνες να ξανακαταρευσει.
Έχω δει κι έχω δει μαλακες αλλά τουλάχιστον στα αυτονόητα ακόμη και οι χοντροί μαλακες είναι λίγο σοβαροί.
καλα και ο πολκας ο χοντρος που με βεβαιωτητα θα μας βγαλει τσ.λ, ενιοτε, το μαμαει τη μανα. ΟΛΑ και ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ για τα συμφέροντα.
αν αυτα ειναι ρεπορταζ, εγω ειμαι η αφροδιτη της μήλου.
αν αυτα ειναι ρεπορταζ, εγω ειμαι η αφροδιτη της μήλου.
Αν τον έπαιρνε η ΑΕΚ βεβαια θα αλλάζαμε το παραμύθι ...
Τεσπα αρδ ειναι ...αρδ
Τεσπα αρδ ειναι ...αρδ
Το παραμύθι θα άλλαζε επίσης εάν πρώτα είχαμε κάνει τις 2,3 μεταγραφές που ακούγεται ότι θα κάνουμε, και μετά επιπλέον παίρναμε και τον Λάμπρου ως επένδυση κλπ.
Αλλά επειδή ο κλασσικός Ελληνάρας είναι καχύποπτος και φτιάχνει πλεκτάνες, τώρα που αυτή του Λάμπρου είναι χρονικά η πρώτη μεταγραφή πρέπει να δώσουμε μία εξήγηση άλλη της προφανούς, ότι δηλαδή ο παίκτης γιάλιζε στον Ιβιτς απο την εποχή της Κ20 και τον είχε στην λίστα του. Οπως θα τον είχε ο κάθε αξιοπρεπής προπονητής, σκάουτερ κλπ που παρακολουθεί τα Κ20 ταλέντα της χώρας.
Αλλά επειδή ο κλασσικός Ελληνάρας είναι καχύποπτος και φτιάχνει πλεκτάνες, τώρα που αυτή του Λάμπρου είναι χρονικά η πρώτη μεταγραφή πρέπει να δώσουμε μία εξήγηση άλλη της προφανούς, ότι δηλαδή ο παίκτης γιάλιζε στον Ιβιτς απο την εποχή της Κ20 και τον είχε στην λίστα του. Οπως θα τον είχε ο κάθε αξιοπρεπής προπονητής, σκάουτερ κλπ που παρακολουθεί τα Κ20 ταλέντα της χώρας.
- NIKOS_PAOK04
Ο Λάμπρού έχει όλα τα στοιχεία της «ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ»
Είναι μόνο 19
Συνδυάζει ταλέντο και φινέτσα
Είναι φθηνός
«Βοηθάς» τον γείτονα (και το κάνεις χωρις παραπάνω βλέψεις αρματα και άλλα τέτοια) γιατί έχεις ανάγκη να υπάρχουν συμπαίκτες στην περιοχή σου.
Τώρα βέβαια στο επίπεδο που είναι ο ΠΑΟΚ μας ο πιτσιρικάς θα πρέπει να κάνει άλματα για να μπορέσει να φθάσει στο σημείο της ελπίδας για μια θέση στο ροστερ(των 28-30)
Εάν δεν σταθεί εμπόδιο στην ένταξη 2 ακόμα ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα μας μεσοεπιθετικά λόγο κόστους εννοω τότε θα μπορούσα να πω πως επιτέλους στην ομάδα μας λειτουργούν επαγγελματικά και σε αυτόν τον τομέα αρχής γενομένης απο την περίοδο του Φρανκ Αρνεσεν.
Πρέπει πάντως να γίνουν φέτος όσο ποιο γρήγορα γίνετε οι μεταγραφές γιατί θα ήταν καλύτερο για όλους αυτοί οι παίχτες να ενταχθούν στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ όταν αυτή έχει καλή ψυχολογία όπως τώρα για να τους την μεταδόση.
Είναι μόνο 19
Συνδυάζει ταλέντο και φινέτσα
Είναι φθηνός
«Βοηθάς» τον γείτονα (και το κάνεις χωρις παραπάνω βλέψεις αρματα και άλλα τέτοια) γιατί έχεις ανάγκη να υπάρχουν συμπαίκτες στην περιοχή σου.
Τώρα βέβαια στο επίπεδο που είναι ο ΠΑΟΚ μας ο πιτσιρικάς θα πρέπει να κάνει άλματα για να μπορέσει να φθάσει στο σημείο της ελπίδας για μια θέση στο ροστερ(των 28-30)
Εάν δεν σταθεί εμπόδιο στην ένταξη 2 ακόμα ποιοτικών ποδοσφαιριστών που έχει η ομάδα μας μεσοεπιθετικά λόγο κόστους εννοω τότε θα μπορούσα να πω πως επιτέλους στην ομάδα μας λειτουργούν επαγγελματικά και σε αυτόν τον τομέα αρχής γενομένης απο την περίοδο του Φρανκ Αρνεσεν.
Πρέπει πάντως να γίνουν φέτος όσο ποιο γρήγορα γίνετε οι μεταγραφές γιατί θα ήταν καλύτερο για όλους αυτοί οι παίχτες να ενταχθούν στην ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ όταν αυτή έχει καλή ψυχολογία όπως τώρα για να τους την μεταδόση.
- Petros1988
Καλα καναμε καιι βοηθησαμε τον συμπολιτη και πηραμε με 300.000.τον πιτσιρικα εδω εχουμε δωσει τοσα εκατομυρια σε ομαδες λιμα για παικτες λιμα βλεπε Μαρτενς Κουτσιανικουλη κ.τ.λ ειναι πολλοι.Μακαρι να σωσουμε τον Ηρακλη και να του δωσουμε και παικτες που δεν παιζουνε για να παρουνε τα πανω τους.Δωσε Κοροβεση Κουλουρη Πουγγουρα Βελλιδη δανεικους στον Ηρακλη για να παρουνε και παιχνιδια να φορμαριστουν.
όσα χρονια βλέπω τον Π.Α.Ο.Κ. εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων ποτε δεν πρωταγωνιστούσαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές πάντα κινούμασταν σε πιο έτοιμες λύσεις. καλά έκαναν και πήραν τον λαμπρου αν έχει τα προσόντα να παίξει θα το δείξει ο χρονος .τo πρόβλημα τώρα είναι ότι οι φτασμένοι παίχτες δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα και όχι αν θα παίξει ο λαμπρου η ο γιαννούλης. απλά θα έπρεπε να κινούμαστε λίγο περισσότερο πάνω σε αυτήν την λογική πιο πάνω είπε ένα φίλος για τον solanke, δεν τον ξέρω αλλα δεν θα χαλούσε και ο ισολογισμός τις ομάδας αν κάθε χρόνο γινόταν 1-2 τέτοιες κινήσεις με 18αρίδες. μέσα σε ένα υγειές σύνολο θα αναδειχθεί και ο νέος όταν όμως η ομάδα έχει αυτό το κλίμα αναταραχής πως θα μπορέσει να δείξει το ταλέντο του ο κάθε μικρός που θέλει και ειδική μεταχείριση?. για να κλείνω με το θέμα εγώ ξέρω ότι μια χρονια ήρθε ένας προπονητής που πραγματικά ήθελε να ασχοληθεί με τους νέους και κατευθείαν ξεπήδησαν κάποιοι (Μπόλονι - Σταφυλίδης). στις μεταγραφές τώρα δεν ανησυχώ καθόλου βλέπω ότι ο mixel είναι πολύ σοβαρός και ότι γνωρίζει από ποδόσφαιρο θα μας φέρει τους καταλληλους εκεί που έχουμε ανάγκη. τόσα χρονια κάνουμε υπομονή να στρώσει η ομάδα τώρα που πάει κάτι να γίνει θα τα χαλάσουμε? δείξτε εμπιστοσύνη! χρονια πολλά σε όλους!!!
Μεχρι τωρα εχουμε καποιες σοβαρες αλαγες στο τεχνικο τιμ,
επιστροφή Κωσταντινιδη στην ομαδα, και επιστροφή Πουρλιοτοπουλου στις μικρες ομαδες,
-1 γυμναστη,και +1 βοηθο προπονητη,
ενώ εχουμε και επιστροφή στην πρωτη ομαδα των Κατσε κ Χατζι,
και αγορα Λαμπρου.
Δειχνει να γινεται δουλεια αθόρυβα.
Αν προσθεσουμε ότι ο Ιβαν είναι πλεον προεδρος και ο Γιωργος στη παε,αλλα και ότι οντως με την αγορα του Λαμπου στηριχτηκε ο Ηρακλής,ασχετος αν εγινε για αυτό η όχι,+ τις πολλες εκδηλώσεις της ομαδας,αλλα και ακομα μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου 7 χαρτια,τοτε θα ελεγα ότι σαν συμπερασμα, βγαζω, ότι η παε δουλευει αρκετα κ σε πολλους τομεις.
Ειμαστε σε μια φαση νομιζω, οπου οι δευτερεουσες ας πουμε κινησεις, είναι πολύ σημαντικες,αφου στην ουσια ψάχνουμε μονο για 1 η 2 ενδεκαδατους παιχτες.
Αν βρουνε και κανενα γραφειο Κινεζικο, για να πουλαμε και παιχτες θα ελεγα ότι ειμαστε οκ.
επιστροφή Κωσταντινιδη στην ομαδα, και επιστροφή Πουρλιοτοπουλου στις μικρες ομαδες,
-1 γυμναστη,και +1 βοηθο προπονητη,
ενώ εχουμε και επιστροφή στην πρωτη ομαδα των Κατσε κ Χατζι,
και αγορα Λαμπρου.
Δειχνει να γινεται δουλεια αθόρυβα.
Αν προσθεσουμε ότι ο Ιβαν είναι πλεον προεδρος και ο Γιωργος στη παε,αλλα και ότι οντως με την αγορα του Λαμπου στηριχτηκε ο Ηρακλής,ασχετος αν εγινε για αυτό η όχι,+ τις πολλες εκδηλώσεις της ομαδας,αλλα και ακομα μια αυξηση μετοχικου κεφαλαιου 7 χαρτια,τοτε θα ελεγα ότι σαν συμπερασμα, βγαζω, ότι η παε δουλευει αρκετα κ σε πολλους τομεις.
Ειμαστε σε μια φαση νομιζω, οπου οι δευτερεουσες ας πουμε κινησεις, είναι πολύ σημαντικες,αφου στην ουσια ψάχνουμε μονο για 1 η 2 ενδεκαδατους παιχτες.
Αν βρουνε και κανενα γραφειο Κινεζικο, για να πουλαμε και παιχτες θα ελεγα ότι ειμαστε οκ.