PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Η σφήνα του λωκού έβγαλε φιρμάνι ότι και καλά το πακέτο των 16 ματς θα κυμαίνεται μεταξύ 60 και 64 ευρώ...
Υ.Γ. Δεν βάζω καν το εν λόγω ΑΡΔθρο της, ούτε καν αποδελτίωση του, για προφανείς λόγους....
Υ.Γ. Δεν βάζω καν το εν λόγω ΑΡΔθρο της, ούτε καν αποδελτίωση του, για προφανείς λόγους....
- abc_o_ karpouzas
- constadine
- Mauricio-8-
Με 65 ευρώ το χρόνο για να δεις ΠΑΟΚ όπου και να βρίσκεστε Κινητό Ταμπλετ Pc είναι πολύ καλή τιμή! Άνετα 100.000 συνδρομητές στο ετήσιο και άνετα έξτρα σε κάθε ματς με γαυρο βαζελο αεκ αρη 30.000 με 50.000 έξτρα σε κάθε ματς.
2 μήνες συνδρομή στην πορνοβα δηλαδή με έκπτωση ή 1 μήνας το φουλ πακέτο τους...
Για να τα λέμε πιο λιανα.
Προβλέπω ξέσκισμα....
Για να τα λέμε πιο λιανα.
Προβλέπω ξέσκισμα....
Η άποψή μου είναι πως αφού δεν βγήκε νωρίτερα το πακέτο τότε αυτό πρέπει να γίνει μετά το ματς με το Άρη.
Οι λόγοι είναι ότι:
α) Είμαστε στα μέσα του μήνα και ο περισσότερος κόσμος λόγω του ότι άνοιξαν τα σχολεία είναι σφιχτά και είναι κρίμα για μεμονωμένες συνδρομές να πληρώσει 7 και 8€.
β) Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι ένα μήνα αργότερα στις 19/10/19 με την Λαμία οπότε και ο χρόνος διάθεσης των πακέτων θα είναι μεγαλύτερος.
γ) Πολλοί γνωστοί μου Αρειανοί (και δικοί σας φαντάζομαι) έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον (και αναμένεται να εκδηλώσουν κι άλλοι) για αγορά του αγώνα και δεν είναι αρνητικοί στα 5€, στα 7€ ή στα 8€ όμως;
Οι λόγοι είναι ότι:
α) Είμαστε στα μέσα του μήνα και ο περισσότερος κόσμος λόγω του ότι άνοιξαν τα σχολεία είναι σφιχτά και είναι κρίμα για μεμονωμένες συνδρομές να πληρώσει 7 και 8€.
β) Το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι είναι ένα μήνα αργότερα στις 19/10/19 με την Λαμία οπότε και ο χρόνος διάθεσης των πακέτων θα είναι μεγαλύτερος.
γ) Πολλοί γνωστοί μου Αρειανοί (και δικοί σας φαντάζομαι) έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον (και αναμένεται να εκδηλώσουν κι άλλοι) για αγορά του αγώνα και δεν είναι αρνητικοί στα 5€, στα 7€ ή στα 8€ όμως;
Αν το μεμονωμένο ¨μικρό¨ (7 απομένουν) κοστίζει €4,99, και τα μεμονωμένα ¨μεγάλα¨ (9 απομένουν μαζί με τα παιχνίδια των πλέιοφ) €7,99, η συνολική σούμα βγάζει €106,84.
Άρα το πιο λογικό είναι κάτι ανάμεσα σε €75-90/έτος.
Το προβοκατόρικο δημοσίευμα στοχεύει προφανώς σε κατοπινές ¨διαμαρτυρίες¨ για το ακριβό του πακέτου.
Το προβοκατόρικο δημοσίευμα στοχεύει προφανώς σε κατοπινές ¨διαμαρτυρίες¨ για το ακριβό του πακέτου.
Σκουλίκια και γαύροι θα δουν.Mauricio-8- έγραψε:Με 65 ευρώ το χρόνο για να δεις ΠΑΟΚ όπου και να βρίσκεστε Κινητό Ταμπλετ Pc είναι πολύ καλή τιμή! Άνετα 100.000 συνδρομητές στο ετήσιο και άνετα έξτρα σε κάθε ματς με γαυρο βαζελο αεκ αρη 30.000 με 50.000 έξτρα σε κάθε ματς.
Βάζελοι ελάχιστοι, και μεμονωμένα χανούμια. (αυτά από to feedback των γνωστών μου).
Κλειδί οι καφετέριες ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!
Πιστεύω πως η ΠΑΕ θα κοστολογήσει το κάθε ματς από τα εναπομείναντα 15 (δεν θέλω να πιστεύω ότι στο πακέτο θα είναι και το ματς με τον Άρη) στα 5€ όπως έκανε και μέχρι τώρα. Αν είχε διαφορετική πολιτική θα φαινόταν και στο αγώνα με την Σλόβαν. Οπότε 15*5=75€ -10%=67,5€ (τελική τιμή). Τώρα από κει και πέρα τα μεμονωμένα μπορεί και να τα κοστολογεί 7€-10€ ανάλογα το παιχνίδι χωρίς να ξεχωρίζει αν αυτός που θέλει να το δει είναι φίλαθλος της ομάδας ή φίλαθλος της αντιπάλου!tolis01 έγραψε:Αν το μεμονωμένο ¨μικρό¨ (7 απομένουν) κοστίζει €4,99, και τα μεμονωμένα ¨μεγάλα¨ (9 απομένουν μαζί με τα παιχνίδια των πλέιοφ) €7,99, η συνολική σούμα βγάζει €106,84.
- constadine
Φίλε συμφωνώ και εμένα λίγα μου φαίνονται τα 60-64 .tolis01 έγραψε:Αν το μεμονωμένο ¨μικρό¨ (7 απομένουν) κοστίζει €4,99, και τα μεμονωμένα ¨μεγάλα¨ (9 απομένουν μαζί με τα παιχνίδια των πλέιοφ) €7,99, η συνολική σούμα βγάζει €106,84.
Και εγώ αυτό σκέφτηκα για το δημοσίευμα .
Το ΑΡΔθρο βγήκε χάρη στην απλοϊκή σκέψη (ποια?) του ΑΡΔθρογράφου, κατά τα του προηγούμενου πακέτου...
Σε λέει ο γίγαντας της γνώσης: 2 ματσάκια των 4,99 το καθένα, τα δώσανε με 7,99 πακέτο, άρα με 20% έκπτωση..
Τα 16 ματσάκια των 4,99, με 20% έκπτωση, πόσο να τα δώσουν?
64 ευρουλάρες, πάνω κάτω, τόσα βγαίνουν τα κουκιά....
Ε, δεν θα κάνουν και μια στρογγυλοποίηση προς τα κάτω? Θα κάνουν....
Βάλε λοιπόν και το 60 για "πάτωμα" και έτοιμο το ρεπορτΑΡΔ μας....
Σε λέει ο γίγαντας της γνώσης: 2 ματσάκια των 4,99 το καθένα, τα δώσανε με 7,99 πακέτο, άρα με 20% έκπτωση..
Τα 16 ματσάκια των 4,99, με 20% έκπτωση, πόσο να τα δώσουν?
64 ευρουλάρες, πάνω κάτω, τόσα βγαίνουν τα κουκιά....
Ε, δεν θα κάνουν και μια στρογγυλοποίηση προς τα κάτω? Θα κάνουν....
Βάλε λοιπόν και το 60 για "πάτωμα" και έτοιμο το ρεπορτΑΡΔ μας....
Ωραίος Goran.
Η ΠΑΕ δήλωσε πως τα ¨ντέρμπυ¨ κα ιτα πλειοφ θα έχουν υψηλότερη τιμή, αυτό το θεωρώ δεδομένο και καλά κάνουν.
Τώρα αν το δώσουν €6,99, €7,99 (ή €9,99 για τρολάρισμα στους αλλόθρησκους) δευτερεύον.
Κλειδί τα επαγγελματικά που πρέπει όλες οι καφετέριες, σπορτς μπαρ, Προπατζίδικα στην επικράτεια να τα στάξουν. Κι εκεί θέλω κυνήγι για πειρατεία.
Άντε ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και μεταξύ μας σε όλο τον κόσμο.
Η ΠΑΕ δήλωσε πως τα ¨ντέρμπυ¨ κα ιτα πλειοφ θα έχουν υψηλότερη τιμή, αυτό το θεωρώ δεδομένο και καλά κάνουν.
Τώρα αν το δώσουν €6,99, €7,99 (ή €9,99 για τρολάρισμα στους αλλόθρησκους) δευτερεύον.
Κλειδί τα επαγγελματικά που πρέπει όλες οι καφετέριες, σπορτς μπαρ, Προπατζίδικα στην επικράτεια να τα στάξουν. Κι εκεί θέλω κυνήγι για πειρατεία.
Άντε ήρθε η ώρα να μετρηθούμε και μεταξύ μας σε όλο τον κόσμο.
Οντως,επειδη πολυ κιτρινικοκκινοι θα δουνε τα ματς στις καφετερειες απτο να πληρωσουν ΠΑΟΚ ΤΒ,το θεμα ειναι να παρει τα φραγκα απο τις κατεφετερειες ολης της Ελλαδας ο ΠΑΟΚ.
Τα 60-64€ ειναι πολυ λιγα για 16 εναπομειναντα ματς,εκ των οποιων τα μισα θα ναι εμπορικα,λογω του οτι θα ναι κοντρα σε λαοφιλεις ομαδες.
Το θεμα ειναι πως επρεπε να χαν βγει ηδη τα πακετακια. Το ντερμπι με τον σκωλιξ ειναι καλη ευκαιρια να παιχτει προμο με το διαρκειας.
Τα 60-64€ ειναι πολυ λιγα για 16 εναπομειναντα ματς,εκ των οποιων τα μισα θα ναι εμπορικα,λογω του οτι θα ναι κοντρα σε λαοφιλεις ομαδες.
Το θεμα ειναι πως επρεπε να χαν βγει ηδη τα πακετακια. Το ντερμπι με τον σκωλιξ ειναι καλη ευκαιρια να παιχτει προμο με το διαρκειας.
- constadine
Σήμερα γράφουν ότι θα βγουν τα πακέτα τα σάιτ ( sdna , inpaok , paok24 και thessports) .