Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από psykoman »

psykoman έγραψε:Ο Ιβαν καταφερνει συνεχεια μα συνεχεια να βαζει τα χερακια του...και να βγαζει τα ματακια του...
Μεχρι προχθες που υποτιθετε οτι δεν θα πηγαιναμε στο πουστρολιμανο δεν εγραφε κανεις...και γενικοτερα υπηρχε μια ατμοσφαιρα στον κοσμο οτι δεν παμε...και ενταξει κτλ...
Βγαινει προχθες..πεταει την κουβεντα για να κατεβουμε..και ο κοσμος του ΠΑΟΚ μεσα σ ενα απογευμα εγινε κωλος.
Γιατι ρε Ιβαν...γιατι ρε πασακα μου;;;
Εγω θα φταιω απο αυριο που σε οτι κι αν λες θα το κοιταω με μισο ματι;;; Να σε πιστεψω η οχι; Αυτα που υποσχεθηκες στην εκδηλωση να τα πιστεψω η οχι; θα με τα γυρισεις σε 5-10-15-20 μερες;;;

Το θεμα ρε παιδες δεν ειναι αν θαα ειναι βομβα μεγατονων αν κατεβουμε η οχι...η το τι αντικτυπο θα εχει στους αλλους...
Το θεμα ειναι το τι αντικτυπο θα εχει στο εσωτερικο....
Και ηδη εδω και 2 μερες φαινετε....
Επικοινωνιακά ρε Ιβάν παίρνεις 0...
Για τους 3 κωλοβαθμους της επόμενης χρονιάς πάλι κωλος γίναμε...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Taseos έγραψε:Θα ειναι μεγαλη τιμη για τους συνδεσμους να γινουν πρωτοσελιδο σε γαβρο και πρωταθλητη. Τεραστιο παρασημο

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
θα γινουν δυστυχως
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

για καποιους οπαδους πλεον ο ιβαν σαββιδης παε παοκ και μετα ολυμπιακος οι εχθροι του καθαρου γνησιου ΠΑΟΚ .....και οπως λεει ο αντιπρόεδρος του γαβρου βρεντζος για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου ο σαββιδης πρεπει να φυγει οσο το δυνατον γρηγοροτερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

psykoman έγραψε:
psykoman έγραψε:Ο Ιβαν καταφερνει συνεχεια μα συνεχεια να βαζει τα χερακια του...και να βγαζει τα ματακια του...
Μεχρι προχθες που υποτιθετε οτι δεν θα πηγαιναμε στο πουστρολιμανο δεν εγραφε κανεις...και γενικοτερα υπηρχε μια ατμοσφαιρα στον κοσμο οτι δεν παμε...και ενταξει κτλ...
Βγαινει προχθες..πεταει την κουβεντα για να κατεβουμε..και ο κοσμος του ΠΑΟΚ μεσα σ ενα απογευμα εγινε κωλος.
Γιατι ρε Ιβαν...γιατι ρε πασακα μου;;;
Εγω θα φταιω απο αυριο που σε οτι κι αν λες θα το κοιταω με μισο ματι;;; Να σε πιστεψω η οχι; Αυτα που υποσχεθηκες στην εκδηλωση να τα πιστεψω η οχι; θα με τα γυρισεις σε 5-10-15-20 μερες;;;

Το θεμα ρε παιδες δεν ειναι αν θαα ειναι βομβα μεγατονων αν κατεβουμε η οχι...η το τι αντικτυπο θα εχει στους αλλους...
Το θεμα ειναι το τι αντικτυπο θα εχει στο εσωτερικο....
Και ηδη εδω και 2 μερες φαινετε....
Επικοινωνιακά ρε Ιβάν παίρνεις 0...
Για τους 3 κωλοβαθμους της επόμενης χρονιάς πάλι κωλος γίναμε...
οι συγκεκριμενοι συνδεσμοι και της καβαλας απο την αρχη που ηρθε ο σαββιδης δεν τους αρεσε οποτε δεν ειναι θεμα οι τρεις βαθμοι
Άβαταρ μέλους
psykoman

Μα δεν μιλαω για τους συνδεσμους μονο...
Μεχρι την Τεταρτη βραδυ που ''ισχυε'' οτι δεν θα κατεβουμε...ασχολιοταν κανεις με το θεμα;
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

φυγε ιβαν φυγε ρε ποντιε δεν μας αξιζεις φυγε
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μην ρίχνετε τέτοιες ιδέες ρε παιδιά!!! :oops:

Αυτό ακριβώς επιζητούν να πετύχουν οι αλλόθρησκοι, μην τους κάνουμε την χάρη ούτε για αστείο!!!
Άβαταρ μέλους
psykoman

ποιοι ειναι οι αλλοθρησκοι;
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Αν κατεβούμε στο γαυραϊσκάκη, εγώ ούτε τα 3 μου ευρώ στη καφετέρια θα δώσω, πόσο μάλλον στη Π.Α.Ε! Ούτε διαρκείας, ούτε σε αγώνα με εισιτήριο, ούτε μπουτίκ...
Έχω δώσει αρκετά 10ευρα φέτος, παραπάνω από όσο άντεξε η τσέπη μου, στη Π.Α.Ε.!

Τι να πουν και όσοι πήραν διαρκείας ΚΑΙ φέτος...

Κατά τ'άλλα, σε ΥΠΕΡευχαριστώ Ιβάν Σαββίδη, που υπάρχει Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ., σε υπερευχαριστώ και για τις πορείες γυναικείου ποδοσφαίρου, γυναικείου και ανδρικού handball, και για τις πολύτιμες βοήθειες στο Τ.Α.Π.!
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Taseos έγραψε:Σε μενα το λες; Το παοκτσηδικο dna εδιωξε τον παντελακη και ξεκινησε το παρτυ. Αλλα πραγματικα δεν ξερω αν αξιζει να ασχολειται καποιος σοβαρος επιχειρηματιας με αυτον τον συλλογο. εχω αμφιβολιες πλεον. Και καταλαβαινω γιατι δεν εχει παραγοντικο δυναμικο ο συλλογος ενω υπαρχουν δεκαδες επιχειρηματιες φιλοι του ΠΑΟΚ.

Εσυ καλα τα λες αλλά οταν καποιοι εγραφαν για τον κυρ Νικο
και για την αποφαση να ερθει στην ΠΑΕ ο κυρ Νικος
καποιοι αλλοι τους εβαζαν χερι και λεγανε για DNA και για τον προεδρο των τιτλων
και.....και.....και ξερει ο Ιβαν,
μεχρι που πηρε τελικα χαμπαρι ο Ιβαν τι "παιζεται" και τον χωρισε "τριχα απο το ζυμαρι".

Για το παραγοντικο δυναμικο που λες,απλά δεν υπαρχει γιατι ολοι μα ολοι
που ειναι στον περιγυρο της ομαδας κονομανε άμεσα ή εμμεσα ανανταν παπανταν.

Τα οικονομικα μεγεθη της Θεσσαλονικης(επιχειρηματιες) ειναι ανεπαρκη
για να αναλαβουν ομαδα με το μεγεθος του Π.Α.Ο.Κ.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Τον εκτιμώ για αυτά που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και τον Ελληνισμό.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να κατέβει στο στημένο παιχνίδι με τον ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΧΘΡΟ.

Αν θέλει ο Μεγαλομετοχος να ξεφτίληστει, όπως στην υπόθεση με τον ανύπαρκτο κοντό που μας έφερε πίσω ο ευρωβουλευτης και μας μπαστακωσαν με το ΖΟΡΙ ως ψευτοαρχηγο του ΠΑΟΚ για τρια χρόνια οι μαθητευομενοι τεχνοκρατες του Ιβαν, δικαίωμα του.

ΥΓ. Ε, καλά και Παντελακης πούλησε κάτι παίκτες και πρωταθλήματα στο ΠΟΚ. 3-5 η Παναχαικη μέσα στην Τούμπα....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Καλά είσαι σοβαρός; πούλησε πρωτάθληματα ο παντελακης; ντροπή σου

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Taseos έγραψε:Θα ειναι μεγαλη τιμη για τους συνδεσμους να γινουν πρωτοσελιδο σε γαβρο και πρωταθλητη. Τεραστιο παρασημο

Φαγώθηκες και εσυ. Μας τα κανες ... οο
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

Suleymanoglu έγραψε:Τον εκτιμώ για αυτά που έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ και τον ελληνισμό.

Όμως η αλήθεια είναι ότι η ομάδα ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να κατέβει στο στημένο παιχνίδι με τον ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΧΘΡΟ.

Αν θέλει ο Μεγαλομετοχος να ξεφτίληστει, όπως στην υπόθεση με τον ανύπαρκτο κοντό που μας έφερε πίσω ο ευρωβουλευτης και μας μπαστακωσαν με το ΖΟΡΙ ως ψευτοαρχηγο του ΠΑΟΚ για τρια χρόνια οι μαθητευομενοι τεχνοκρατες του Ιβαν, δικαίωμα του.

ΥΓ. Ε, καλά και Παντελακης πούλησε κάτι παίκτες και πρωταθλήματα στο ΠΟΚ. 3-5 η Παναχαικη μέσα στην Τούμπα....
Μεχρι το υστερογαφο ολα καλα.

Ο Παντελακης πουλησε παικτες στο Π.Ο.Κ. που
ηταν στην δυση της καριερας τους(Τερζανιδης) και τους εδωσε την ευκαιρια ενος καλου "εφ άπαξ"
αλλά ειχε ηδη αντικαταστατες τους(Δαμανακης,Αναστασιαδης)
ή "προβληματικους"(Ασλανιδης,Αναστασιαδης) να βαλω και τους Παρασχο,Μαντζουρακη και Δραμαλη(?)
που δεν πηγαν στο Π.Ο.Κ.
Ο μονος που αδικησε(για μενα) ηταν ο Τσιλιγγιριδης.
Και ο Ορφανος που παραμεινε "στασιμος",αλλά με τα λεφτα που πηρε απο την πωληση του
εφερε παικταραδες τα επομενα δυο χρονια.

Οσο για το 5-3 εκτος του οτι σε καθε σουτ η μπαλα πηγαινε εκει που δεν εβγαινε
ακουστηκαν πολλα που αν αληθευουν,θα γινει υποστολη πολλων "σημαιων".
Για τον Παντελακη παντως δεν ακουστηκε τιποτε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

psykoman έγραψε:ποιοι ειναι οι αλλοθρησκοι;
Θα σου απαντήσω αν και του λόγου σου απαξιώνεις να μου δώσεις μια σοβαρή απάντηση σε όσα σε ρωτάω αδερφέ μου Ψυχομάν!!!

Αλλόθρησκοι είναι οι πουστόγ@υροι, οι πουστοβ@ζελοι, τα πουστ@σκουλήκια, οι "ντροπές της Πόλης" οι πουτ@νοχανούμισσες, οι κομπλεξικές πουτ@νόγριες και όσοι άλλοι είναι γενικά κατά του Π.Α.Ο.Κ.!!!

Μήπως δεν το ξερες;;; ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 23 Απρ 2016, 14:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”