Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Καπετάνιος

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Καπετάνιος »

Κλαιω απο τα γελια με μερικους που λεγατε "ναι ρε πλανο, τρια χρονια, υπομονη, ωραιου στυλ μεταγραφες κλπ" και τωρα βγαζετε αλλοι σκαρτο τον ΦΑ (εδω κλαιω απο λυπη), αλλη τον τουντορ, αλλοι τον ιβαν και αλλοι τους παικτες. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ.

Τερμα... ο ΠΑΟΚτσης δεν εχει σωτηρια.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

@Mingus
Φιλε σε αρκετα έχεις δικιο αλλα στο παρακατω το βλεπουμε διαφορετικα..
Όταν κάποιος εδώ βλέπει τον Σάμπο στα 24 ή τον Ζάιρο στα 23 ή τον Γκάρι στα 24 σαν ταλέντο, ο Άρνεσεν τον βλέπει ήδη σαν παίκτη έτοιμο να βοηθήσει.
Νομιζω οτι ο ιδιος ο Φρανκ τους απέκτησε με τη λογικη του στοιχηματος που θα αρχιζει να πληρωνει στο κοντινο μελλον και οχι αμεσα...

Αλλα και παλι, αλλο το ετοιμος να βοηθησει και αλλο το ετοιμος να κανει τη διαφορα και με την προσωπικοτητα/παραστασεις του, να ηγηθει εως ενα βαθμο μες στο γηπεδο..
Εκει εγκειται η διαφορα μας στον ορισμο ετοιμος..
Και ναι, οπως κ συ σωστα ανεφερες, για να φερεις 3-4 τετοιους παιχτες με τους οποιους θαλλαξεις επιτέλους επιπεδο, σε καλουτσικη ηλικια και οχι στα 32+, χρειαζονται χρήματα...
Αλλα απτου χρονου δε χρειαζεται επιτελους να γινει και αυτο?
Να δοθουν πχ 8 μυρια για μεταγραφες?
Ωστε να διεκδηκησουμε με σημαντικες αξιωσεις προκριση στο 2ο προκριματικο του Ch L (5 μυρια και ομιλοι γιουροπα στο τσεπακι)?
Και πλαισιωνοντας αυτους με τον υπάρχων κορμο μαζι με 1
δανεικο με εξαιρετικο ταλεντο απο Πορτο-Τσελσι πχ,
να κανεις ενα ισχυρότατο σύνολο?
Αν επιτελους θελουμε να ξεκολλησουμε απτα ντεμι
και να διεκδικησουμε με καλυτερους ορους οσα ονειρευομαστε, εξοδο στους ομιλους και χτυπημα πρωταθληματος..

Εκτος και αν συνεχιζουμε να περιμενουμε (στωικα, χωρις τη δικη μας ενεργη-καιρια-δυναμική συμμετοχή) να βγει ο ηλιος απτη δυση και να λειτουργησουν οι θεσμοι και η δικαιοσυνη να εξυγιανθεί το ποδοσφαιρο και "ναρθει η ανοιξη ξανα μικρο μου πονι"...

Υ.Γ.
Τι να πω, ουτε να σκεφτομαι δε θελω οτι βολευομαστε με τη διατήρηση αυτης της σιχαμενης καταστασης που αποτελει δικαιολογία για το οτι δεν ενισχυομαστε γενναια σε μεταγραφικο επιπεδο (συνυπολογιζοντας και το ατυχες παραδειγμα επι Στεφενς)..
Ουτε να σκεφτομαι δε θελω, οτι ολα καλα πλεον, με Φρανκ θα αρχισουμε να πουλαμε και 2-3 μακ-σαμπους-γκαριδες ανα ετος και θα αρχισει να εγκαθιδρυεται ενας κυκλος παραπλησιων μεταγραφων χωρις μεγαλα ονοματα ή εστω μεγαλυτερα ταλεντα, αφου η εγκληματική οργανωση επειδη..
Ουτε να το σκεφτομαι δε θέλω οτι λογω των παραπάνω αλλα και της τατιανας της γραφειοκρατειας, δε θα ξεκινησουν διαδικασιες ουτε για νεο προπονητικο ουτε για νεο γηπεδο...
"Τρεμω" στη σκεψη οτι μετα απο 5 χρονια, χωρις ναχει σημειωθει καποια αξιοσημειωτη εξελιξη, θα γραφουμε τις ιδιες αραδες, πιθανως για νεα ξεκινηματα κλπ..

Σορυ για αυτη την απαισιοδοξη ματια και εκφραση των φοβων μου, αλλα οπως ειχα πει οταν ηρθε ο Φρανκ,
θα ειναι δωρο αδωρο ο ερχομος του αν δε γινει ο,τι ειναι ανθρωπινως δυνατο για την εξυγίανση του ποδοσφαιρου,
και αν οι πρακτικες της εγκλημ οργάνωσης συνεχισουν ν'αποτελουν λογο για μη επενδυση--> τροχοπεδη στο εργο που ο φρανκ μπορει να κάνει..

Ξερω, πολλοί μπορει να πειτε οτι ειναι ατοποι αυτοι οι φοβοι τη στιγμη που ο Ιβαν ακομα και μεσα σαυτη την κατασταση εδωσε αρκετα επι Στεφενς, εγινε αληθινός ευεργετης ξεχρεωνοντας με τα 11 μυρια και το ιδιο καλοκαιρι που εσκασε τα 11, συνεχιζει να επενδυει φερνοντας φρανκ με 1μυριο και να βγάζει απο τσεπη αλλα 3 μυρια για μεταγραφες κ αποζημειωσεις (+ -)..
Τα γνωριζω ολα αυτα αλλα οσο συνεχιζεται η σιχαμ κατασταση στο ποδοσφαιρο με ολους ανεξαιρετως να κοιτανε ανημποροι-αδύναμοι- αβουλοι,
μηπως τελικα αυτοι οι φοβοι δεν ειναι κ πολυ μακρια απτο να πραγματοποιηθουν?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Η αποδόμηση έφτασε σε εσένα, που άφησες γυμνή την ομάδα...
"Δεν φταίει ο Τουντορ αλλά ο Αρνεσεν. "

Είναι τίτλος αυτό ρε;;; ή γράφεις μόνο για τα κλικ; στον επόμενο τόνο, θα αρχίσουν και θα γράφουν ότι ήρθε για διακοπές στην Ελλάδα και φταίει ο Ιβάν ...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

Έχω ένα καλύτερο.
Δεν φταίει ο Άρνεσεν φταίει ο Ιβάν.

ή μάλλον ακόμα καλύτερο,

Ο Μαρινάκης φταίει!! :lol:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά στα προσεχώς...

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

Κανένας δε φταίει. Ή μάλλον, φταίνε τα αμαρτήματα του παρελθόντος, που μας άφησαν γυμνους και αναγκαστήκαμε να πάρουμε 13 παίχτες έχοντας έναν νέο ΤΔ και προπονητή.

Αν δεν έκαναν και λάθη, θα ήταν θεοί, αλλα άνθρωποι ειναι. Δε ΦΤΑΙΝΕ γι'αυτα που έγιναν με ένα τόσο πιεστικο χρονοδιάγραμμα, θα κριθούν απο εδώ και πέρα για τις επιλογές τους.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όταν ο Έλληνας μάθει τη λέξη υπομονή, τότε και ο ΠΑΟΚ θα γίνει μεγάλη ομάδα.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ομαδα που θα επερνε για πλακα το πρωταθλημα στο ελλαντα ακομα και με κοντρα διαιτησια.

4-2-3-1.

Τερμα : Ιτανζ
Σεντερ μπακ : Βιτορ , Ινσαουραλδε
Δεξι μπακ : Γκαρυ
Αριστερο μπακ : Λεοβατς
Αμυντικα χαφ : Νατχο , Νομποα
10αρι : Λουκας
Αριστερο εξτρεμ : Στοχ
Δεξι εξτρεμ : Mak
Επιθετικος : Mitko

Οταν για τον σημερινο ΠΑΟΚ ειναι βαρομετρο ο Τζιολης καταλαβαινετε το επιπεδο της ομαδας. Τα τελευταια χρονια περασαν απο την ομαδα μας ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που δυστυχως ο οργανισμος που λεγεται ΠΑΟΚ τους εβγαλε αμπαλους και αχρηστους .. προφανως διοτι ετσι βολευε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τρί 03 Νοέμ 2015, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αμυντικό χαφ ο Στοχ και δεξί μπακ σε 4άδα της άμυνας ο Ροντρίγκεζ; :o
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Νατχο λαθος. Γιατι δεν σου γεμιζει το ματι για δεξι μπακ σε 4αδα? Εμενα μου φαινεται ιδανικος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

slidar έγραψε:Ομαδα που θα επερνε για πλακα το πρωταθλημα στο ελλαντα ακομα και με κοντρα διαιτησια.

4-2-3-1.

Αμυντικα χαφ : Στοχ , Νομποα

Οταν για τον σημερινο ΠΑΟΚ ειναι βαρομετρο ο Τζιολης καταλαβαινετε το επιπεδο της ομαδας. Τα τελευταια χρονια περασαν απο την ομαδα μας ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ που δυστυχως ο οργανισμος που λεγεται ΠΑΟΚ τους εβγαλε αμπαλους και αχρηστους .. προφανως διοτι ετσι βολευε.
Ωραία ενδεκάδα...Ούτε ένας Έλληνας!!! Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. που ονειρεύεσαι φίλε μου; Επίτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα!!!

Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει πρώτα και πάνω απ όλα ΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ κι όχι εταιρία πολυεθνική!!!

(Μάλλον ο φίλος στα αμυντικά χαφ αντί για Στοχ εννοούσε Νάτχο)...(Όσο για το δεξί μπακ το αφήνω ασχολίαστο)...
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

slidar έγραψε:

Οτι σωστοτερο εχω διαβασει εδω και καιρο
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

goran 64 έγραψε:
slidar έγραψε:Ομαδα που θα επερνε για πλακα το πρωταθλημα στο ελλαντα ακομα και με κοντρα διαιτησια.

4-2-3-1.

Αμυντικα χαφ : Στοχ , Νομποα

Ωραία ενδεκάδα...Ούτε ένας Έλληνας!!! Αυτός είναι ο Π.Α.Ο.Κ. που ονειρεύεσαι φίλε μου; Επίτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα!!!

Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει πρώτα και πάνω απ όλα ΡΙΖΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ κι όχι εταιρία πολυεθνική!!!

(Μάλλον ο φίλος στα αμυντικά χαφ αντί για Στοχ εννοούσε Νάτχο)...(Όσο για το δεξί μπακ το αφήνω ασχολίαστο)...
Μια χαρά είναι το δεξί, όπως και το αριστερό και το δεκάρι και ο κλώνος του Στοχ. :D :D
Θα βάλουμε τον Πάμπλο Εξωφιλαρουχα, τον Λινο αριστερό φαρμακείο και πήραμε τσουλου.
Αντελινιο δεν βάζω γιατί είναι Έλληνας.

Και σορι για το οφ τοπικ. Άμα χρειαστεί, σβήστε το.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Μιλησε και ο DC. Ηταν που δεν προλαβαινε την παρελαση ο tudor.

ontopic. Γκοραν ελληνας ποδοσφαιριστης απλα δεν υπαρχει αδερφε.

Εγω θελω 11 ξενους 5 αλλαγες στον παγκο ξενοι .. ξενος μεχρι και ο φροντιστης.

Πες μου εναν παιχτη απο τις φοβερες και τρομερες μας ακαδημιες που εχει προοπτικες να κανει η εκανε καριερα σε καμια σοβαρη ομαδα στο εξωτερικο.

Αστο μην το ψαχνεις σχεδον κανενας. Και λεω σχεδον διοτι εξαιρω τον σταφυλιδη.

Επεξεργάστηκε. Να λείπουν οι χαρακτηρισμοί
pgetsos
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”