Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15
Έχει γαβροχανουμοφατσα, δεν δείχνει να έχει μέταλλο ΠΑΟΚ, πιο πολύ θα του ταίριαζαν τα πράσινα.
- pagotatzis
Γεια σας αδέρφια και χρόνια πολλά
Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω
Στο άκουσμα και μόνο για Αργεντινό εξτρέμ
Δεν κρατήθηκα
Εύχομαι να ειμαι γουρλής και να κλείσει
Μετά από αρκετό καιρό ξαναγράφω
Στο άκουσμα και μόνο για Αργεντινό εξτρέμ
Δεν κρατήθηκα
Εύχομαι να ειμαι γουρλής και να κλείσει
Καλός παίκτης ο Μπλάνκο που παλαιότερα είχε προοπτική για εθνική Αργεντινής. Μακάρι ότι είναι να γίνει να γίνει σύντομα. Το έχει το γκολ και καλή ταχύτητα, μοιράζει και ασίστ - ότι χρειαζόμαστε για τα εξτρέμ!
-
Black_White_Heart
- paokovios1974
Την εκατοστη σελιδα την ανοιξε ενας...παπαςprist64 έγραψε:Για δες ποιος "ανοιξε" την εκατοστη σελιδα.che4 έγραψε:paokovios1974 έγραψε:Οχι ρε π@#στη μου εχασα την100 σελ και εσκασε το ονομα,Τσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αδερφέ εχεις καταλάβει γιατι δε γράφω
Μπλανκοοοοοοοοοοοοοοοοο
Λες να ειμαι γουρλης?
Εγω παντως σου εχω εμπιστοσυνη εξαλου οπως λες.ολοι χρειαζονται
μακαρι να κοιταμε τετοιους.. και να μην κλεισει αυτος ,καποιος κοντα σε αυτο το επιπεδο...
δανεικος με οψιον κοντα στο 1 εκ ευρω ειναι οτι πρεπει ,γιατι και το συμβολαιο του δεν νομιζω να ειναι πανω απο 1 εκ.... αντε να δουμε...
υ,γ sivok-klich-blanco και παρτυ....
δανεικος με οψιον κοντα στο 1 εκ ευρω ειναι οτι πρεπει ,γιατι και το συμβολαιο του δεν νομιζω να ειναι πανω απο 1 εκ.... αντε να δουμε...
υ,γ sivok-klich-blanco και παρτυ....
- paokovios1974
Σαςταλεγαpaokovios1974 έγραψε:Ζηση φερε τους φωτογραφους και τον μπλε στυλο εσυ,εμεις θα φερουμε τον παικτη σε 18 ποστ.
Η παρεα του Φανουρη
1) Μπλανκο
2) Λουτσο
3) Ινσαρουαλδε
εχεις και Ρατς, Τζαβελλα, Κλαους αντε και τον υγειη επιτελους Μακ, ωρε μανα μου!!!!!!!!!!
μερες 2010 με τοσες προσωπικοτητες....

1) Μπλανκο
2) Λουτσο
3) Ινσαρουαλδε
εχεις και Ρατς, Τζαβελλα, Κλαους αντε και τον υγειη επιτελους Μακ, ωρε μανα μου!!!!!!!!!!
μερες 2010 με τοσες προσωπικοτητες....
βγαλτε ρε μια ανακοινωση του τυπου
παιχτης του ΠΑΟΚ για ............ ο σεμπαστιαν μπλανκο
η πιεση εχει φτασει 200
παιχτης του ΠΑΟΚ για ............ ο σεμπαστιαν μπλανκο
η πιεση εχει φτασει 200
- sourmenetes
- Moderator
Ηρεμηστε για να μην απογοητευτουμε...
Καλες κινησει φαινεται οτι θα γινουν.Περιμενουμε.
Καλες κινησει φαινεται οτι θα γινουν.Περιμενουμε.
Ο Σεμπάστιαν Μπλάνκο είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου και το INPAOK μίλησε αποκλειστικά μαζί του. Ο Αργεντινός δεν θέλησε να επιβεβαιώσει τις διαπραγματεύσεις με τον Δικέφαλο ωστόσο φάνηκε αρκετά ενημερωμένος.
«Συγνώμη αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για το μέλλον μου. Γνωρίζω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ όπως για παράδειγμα και ότι παίζει και άλλος Αργεντινός ποδοσφαιριστής (σ.σ εννοεί τον Φακούντο Περέιρα)», δήλωσε ο Μπλάνκο στο INPAOK και συνέχισε:
«Θυμάμαι την ομάδα του ΠΑΟΚ, από όταν παίξαμε αντίπαλοι με την Μέταλιστ. Όμως επιπλέον ξέρω πράγματα και από τον Γιώργο Σαμαρά που ήμαστε συμπαίκτες στην Γουέστ Μπρομ».
«Συγνώμη αλλά ακόμα δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν γνωρίζω τίποτα για το μέλλον μου. Γνωρίζω τα πάντα για τον ΠΑΟΚ όπως για παράδειγμα και ότι παίζει και άλλος Αργεντινός ποδοσφαιριστής (σ.σ εννοεί τον Φακούντο Περέιρα)», δήλωσε ο Μπλάνκο στο INPAOK και συνέχισε:
«Θυμάμαι την ομάδα του ΠΑΟΚ, από όταν παίξαμε αντίπαλοι με την Μέταλιστ. Όμως επιπλέον ξέρω πράγματα και από τον Γιώργο Σαμαρά που ήμαστε συμπαίκτες στην Γουέστ Μπρομ».