Άν γίνουν οι τρεις προσθήκες που περιμένουμε η ομάδα του τελικού θα είναι πολύ χειρότερη από την φετινή. Μην ξεχνάς ότι πέρυσι παίξαμε χωρίς Αθανασιάδη, Νάτχο, με έναν Λάζαρ που δεν έχω ξαναδεί τόσο κακό και με έναν Γλύκο απο άλλο πλανήτη. Το κυριότερο βέβαια δεν είναι αυτό, αλλά το ότι παίζαμε χωρίς προπονητή, γιατί η ομάδα ακόμη και μ' αυτή τη σύνθεση θα μπορούσε να είχε κερδίσει. Φάνηκε άλλωστε στους δύο αγώνες των play-off.thanos-xanthi έγραψε:εξωπραγματικο γιατι Αποστολε?
η εντεκαδα που ηταν στον τελικο κυπελλου δεν ηταν καλυτερη απο την σημερινη?
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV
- thanos-xanthi
σ αυτο δε διαφωνω
αλλα το ειπες και μονος σου
με τις 3 προσθεσεις
εγω μιλησα γι αυτη τη στιγμη
ελπιζουμε αυτες οι 3 κινησεις να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα
αλλα το ειπες και μονος σου
με τις 3 προσθεσεις
εγω μιλησα γι αυτη τη στιγμη
ελπιζουμε αυτες οι 3 κινησεις να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα
- Sick Bastard
[quote="GiorgosAtha"
Sorry bane αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου... Θεωρώ ότι αν κάνουμε 3 ποιοτικές προσθήκες πχ. στην τύχη Insa, Natkho, αντι-Stoch δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από το ρόστερ του gay. [/quote]
Δεν ισχύει φίλε.
Καθαρά αγωνιστικά αν το δεις, δεν είναι μόνο το γεμάτο μέχρι σκασμού κι αηδίας γεμάτο ρόστερ του, αλλά κι ότι έχει περισσότερη ομοιογένεια απ τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο.
Sorry bane αλλά δεν συμφωνώ μαζί σου... Θεωρώ ότι αν κάνουμε 3 ποιοτικές προσθήκες πχ. στην τύχη Insa, Natkho, αντι-Stoch δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από το ρόστερ του gay. [/quote]
Δεν ισχύει φίλε.
Καθαρά αγωνιστικά αν το δεις, δεν είναι μόνο το γεμάτο μέχρι σκασμού κι αηδίας γεμάτο ρόστερ του, αλλά κι ότι έχει περισσότερη ομοιογένεια απ τον ΠΑΟΚ σαν σύνολο.
Έχει αυτό το πλεονέκτημα ο γάβρος:
Αν δεν πουλήσει Χολέμπα, Μανιάτη, Σάμαρη και Μανωλά, θα έχει δεμένο σύνολο.
Αν τους πουλήσει, θα είναι επιτυχημένος επειδή πουλάει (όπως π.χ. έκανε και πέρσι, εδώ το δεμένο σύνολο πάει περίπατο, αλλά δε γ@μείς).
Αυτό που σήμερα ονομάζεται «επικοινωνιακή πολιτική», στα δικά μου τα χρόνια το αποκαλούσαν «προπαγάνδα».
Αν δεν πουλήσει Χολέμπα, Μανιάτη, Σάμαρη και Μανωλά, θα έχει δεμένο σύνολο.
Αν τους πουλήσει, θα είναι επιτυχημένος επειδή πουλάει (όπως π.χ. έκανε και πέρσι, εδώ το δεμένο σύνολο πάει περίπατο, αλλά δε γ@μείς).
Αυτό που σήμερα ονομάζεται «επικοινωνιακή πολιτική», στα δικά μου τα χρόνια το αποκαλούσαν «προπαγάνδα».
-
black death
Το ίδιο είναι. Απλά ο πρώτος όρος είναι πιο πολιτικά ορθός.
Ρε συ Στεφανε ας τα αφησουμε ολα στην ακρη,και τα στημενα και τις προπαγανδες και τα εσοδα του τσ.λ,ολα αυτα τα ξερουμε ολοι και ειναι χιλιοειπωμενα.
Καθαρα παικτικα πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα στα δυο ροστερ?
Σιγουρα ασφαλη συμπερασματα θα βγαλουμε οταν δουμε τα ροστερ ολοκληρωμενα γιαυτο και εγω δεν πολυ επιμενω.
Αυτο που προσπαθησα να κανω λεγοντας τη γνωμη μου για τους 4 νεοφερμενους του γαυρου ειναι να σταματησω την υποτιμηση τους γιατι καθε χρονο παρατηρω τα ιδια εδω μεσα (εγω ειμαι απο τους πρωτους που το εκανα
) δηλαδη ασχολουμαστε με τους αντιπαλους υποτιμωντας τους και δεν κοιταμε την δικη μας ομαδα και πως θα βελτιωθουμε εμεις.
Καθαρα παικτικα πιστευεις οτι αυτη τη στιγμη τιθεται θεμα συγκρισης αναμεσα στα δυο ροστερ?
Σιγουρα ασφαλη συμπερασματα θα βγαλουμε οταν δουμε τα ροστερ ολοκληρωμενα γιαυτο και εγω δεν πολυ επιμενω.
Αυτο που προσπαθησα να κανω λεγοντας τη γνωμη μου για τους 4 νεοφερμενους του γαυρου ειναι να σταματησω την υποτιμηση τους γιατι καθε χρονο παρατηρω τα ιδια εδω μεσα (εγω ειμαι απο τους πρωτους που το εκανα
- desperando
- Επικοινωνία:
εγω δεν διαφωνω οτι ο γαυρος εχει καλους παικτες αλλα οταν βλεπω τον τσορι προπερσι στην ραγιο να μην μπορει να κανει σπριντ και φετος 2 χρονια μεγαλυτερος να ειναι πιο γρηγορος απο τον νιαγκ ξερω οτι το παιχνιδι δεν παζεται επι ισοις οροις
Ας γινει κατι και γιαυτο ας ζητηθει αντιντοπινγκ κοντρολ τακτικο απο ξενη εταιρια,τι στο διαολο τις κανουν τις συνεδριασεις της σουπερλιγκ?
- desperando
- Επικοινωνία:
πιο αντιντοπιγκ ρε συ μπανε.
το αντιντοπιγκ ειναι 5 χρονια πισω
το θεμα ειναι οτι καποιες ομαδες οπως ο γαυρος δεν τους ενδιαφερουν καθολου οι ολαιτανιδες και αν θα υπαρχει καμια παραπλευρη απωλεια
εμας αν γινοταν κατι παρομοιο στον κατσε για παραδειγμα ή στον κλαους θα ειχε εξω απο τηνΤουμπα 50.000 κοσμο
το αντιντοπιγκ ειναι 5 χρονια πισω
το θεμα ειναι οτι καποιες ομαδες οπως ο γαυρος δεν τους ενδιαφερουν καθολου οι ολαιτανιδες και αν θα υπαρχει καμια παραπλευρη απωλεια
εμας αν γινοταν κατι παρομοιο στον κατσε για παραδειγμα ή στον κλαους θα ειχε εξω απο τηνΤουμπα 50.000 κοσμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 25 Ιούλ 2014, 17:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Το ντόπιγκ κοντρόλ είναι ανούσιο, (βλ. τον Νάτσο του ρούλη που έκανε και κόκα μάλιστα)
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν υπαρχει λυση με αυτους τελικα
καποτε τουλαχιστον οταν η σεβιλη εκανε θαυματα και επαιζε με διαφορα το καλυτερο και πιο γρηγορο ποδοσφαιρο στην ισπανια,μολις εχασε τον πουερτας τα σταματησε ή τα μειωσε και αυτο φανηκε απο την κατακορυφη πτωση της ομαδας.
η φαταουλ τιμ δεν βλεπω να ταρακουνηθηκε καθολου με το παιδακι
καποτε τουλαχιστον οταν η σεβιλη εκανε θαυματα και επαιζε με διαφορα το καλυτερο και πιο γρηγορο ποδοσφαιρο στην ισπανια,μολις εχασε τον πουερτας τα σταματησε ή τα μειωσε και αυτο φανηκε απο την κατακορυφη πτωση της ομαδας.
η φαταουλ τιμ δεν βλεπω να ταρακουνηθηκε καθολου με το παιδακι
Αν είσαι ισχυρός τους τα κόβεις, όπως έκανε ο Πατέρας κι έγιναν ο περίγελος στο Β γύρο τότε..
Πλέον αυτοί έχουν και τα κονέ στην UEFA, οπότε λύση προφανώς και δεν υπάρχει, μόνο να έχουμε το Ολαιτάν νο2 και να ξεφτυλιστούν για άλλη μια φορά.
Να θυμήσω πως πέρσυ υπήρχαν κάποιοι παίχτες που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό π.χ. Μεντζανί, ο οποίος στο Μουντιάλ έπαιξε μια χαρά και ήταν κι αρχηγός, είναι καλός παίχτης δλδ, αλλά ο Μίτσελ δεν τον έβαλε ούτε σε φιλικό, και προτιμούσε Σάμαρη.. Δεν είναι περίεργο?? Μάλλον το παιδί αρνήθηκε..
Πλέον αυτοί έχουν και τα κονέ στην UEFA, οπότε λύση προφανώς και δεν υπάρχει, μόνο να έχουμε το Ολαιτάν νο2 και να ξεφτυλιστούν για άλλη μια φορά.
Να θυμήσω πως πέρσυ υπήρχαν κάποιοι παίχτες που δεν έπαιξαν ούτε λεπτό π.χ. Μεντζανί, ο οποίος στο Μουντιάλ έπαιξε μια χαρά και ήταν κι αρχηγός, είναι καλός παίχτης δλδ, αλλά ο Μίτσελ δεν τον έβαλε ούτε σε φιλικό, και προτιμούσε Σάμαρη.. Δεν είναι περίεργο?? Μάλλον το παιδί αρνήθηκε..
BTW όποιος θέλει βάζω στοιχηματάκι οτι ο Παπάζογλου θα έχει 10 τεμάχια μέχρι τα Χριστούγεννα...
Θα δείτε "άλλον" Παπάζογλου...
Θα δείτε "άλλον" Παπάζογλου...
Δηλαδη μου λετε οτι ο Αμπινταλ θα δεχθει μετα αποτι περασε να παρει φαρμακα?
Η απλως ηρθε για κραχτης? τι να πω ρε παιδια δε ξερω.
Η απλως ηρθε για κραχτης? τι να πω ρε παιδια δε ξερω.