sexy Μπρούνο να σαι καλά

thief έγραψε:Ηθελα να γράψω ένα ευχαριστώ στον Τσιρίλο και μια καλή συνέχεια στην υπόλοιπη καριέρα του αλλά δυστυχώς το Topic του κλείδωσε.
sexy Μπρούνο να σαι καλά
Αυτό είχα πει τότε...gika έγραψε:Μας γάμησες την ψυχολογία στην αρχή της χρονιάς, μας έκανες να σε παραδεχτούμε στο τέλος...
Μπράβο ρε παλίκαρε για όσα πρόσφερες.. Καλή συνέχεια..!!!
δεν μπορω καν να περιγραψω τις στιγμες... :ugeek: :ugeek:Aureliano Buendia έγραψε:Είναι πραγματικά μαγευτικό αυτό που συμβαίνει, ζούμε ένα όνειρο.
Κοίτα, το θετικό, με μία πρόχειρη ματιά στο βιογραφικό του, είναι ότι οι 2 τελευταίες του χρονιές ήταν γεμάτες.Sera4 έγραψε:δεν μπορω καν να περιγραψω τις στιγμες... :ugeek: :ugeek:Aureliano Buendia έγραψε:Είναι πραγματικά μαγευτικό αυτό που συμβαίνει, ζούμε ένα όνειρο.
καλος ειναι ρε σεις αυτος ο μπρουνο για πειτε οσοι τον εχετε δει...
ακριβως ετσι και εγω ναβι...navigator11 έγραψε:η άποψή μου εδώ και μήνες ήταν πως δικαιούτο χαλαρά μονοετή ανανέωση βάσει της προσφοράς του στην ομάδα.όταν αποχωρούσε ομολογώ πως δε χαλάστηκα κι ιδιαίτερα χωρίς να'χα το παραμικρό ζόρι,εφόσον παρέμενε.ως εξελίχθηκαν τα πράγματα ωστόσο ψιλοχαλάστηκα με την κατάληξη ξανά σ'αυτόν.ξενέρα.ελπίζω μέχρι τελευταία στιγμή να αλλάξει κάτι και να βρεθεί άλλος αντικαταστάτης.
Sera4 έγραψε:κλειδωνουμε σημερα τελευταια σχολια για τον σεξυ ιταλο...
panta έγραψε:τελευταία μέρα?
Μπρούνο ευχαριστούμε και καλή συνέχεια!
Sera4 έγραψε:ε τι θες να τον κλαιμε 40 μερες??
teod1980 έγραψε:ο panta θέλει να τον χαιρετάει πάντα...
Λαλαλα λαλα...panta έγραψε:![]()
απλά αγχώθηκα μη δε προλάβω να τον ξεπροβοδίσω
![]()
υ.γ. ναι όταν χαιρετάω θέλω να είναι για πάντα