Nέος προπονητής (2010-2011)
Re: Nέος προπονητής
αλλοι πανε αλλοι ερχονται πολλες φορες στην ζωη οι ποριες ειναι αντιστροφες ,εκει που εισαι ημουνα και εκει ......που ησουν θαρθω
ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΑΡΓΑ!! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ. ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..

ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑΞΤΕ. ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ.
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ : ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ..

Έχει ρίξει τόσο πολύ τα στάνταρ προπονητικής ο δερμιτζάκης, που έχουμε κάνει τον Ρεχάγκελ (που ΟΛΟΙ μας κριτικάραμε στην εθνική) να μοιάζει μουρίνιο. 

- Maximus
Ας κάνουμε υπομονή μεχρι αυριο το μεσημέρι, οπου θα αρχισουν να αχνοφαίνονται δειλα δειλα τα πρωτα ονοματα... Μέχρι τότε σας εύχομαι καλό βράδυ, καλο ύπνο, να κοιμηθείτε καλα (δεν υπάρχει λόγος να ξενυχτησετε, παρόλο που ολοι ειμαστε στεναχωρημένοι) και αυριο το πρωί, αφου πιείτε τον κυριακάτικο καφέ σας, πάρτε τα παιδάκια σας μια βόλτα, κάντε το χρέος προς την γυναίκα σας και μετά βουρ στο πι-σι για προπονητοπαπαρολογία μέχρι τελικης πτώσεως!!! Θα λιώσει το F5 λαιμαι!!!
-
Ρε συ άσχετα μ' αυτό, ο άνθρωπος έχει κάνει θαύματα σε όποια ομάδα πήγε (εκτός της Μπάγερν που τσακώθηκε με όλους). Γιατί όχι και στον ΠΑΟΚ;paok87 έγραψε:Έχει ρίξει τόσο πολύ τα στάνταρ προπονητικής ο δερμιτζάκης, που έχουμε κάνει τον Ρεχάγκελ (που ΟΛΟΙ μας κριτικάραμε στην εθνική) να μοιάζει μουρίνιο.

Έχω πολλά να πώ προς υπεράσπιση του Δερμι.. Δυστυχώς θα πώ ένα, ούτε υπέρ ούτε κατά του.. Είναι πολύ καλός άνθρωπος για να πετύχει σε υχηλό επίπεδο..Αυτό διέκρινα εγώ. Πάει πολύ χαλαρά και με σκυμμένο κεφάλι και δεν τουμπεκιάζεται κανείς όταν τον ακούει..
Δεν θέλω να ακούω για Ρεχάγκελ και Λίνεν. Θέλω ή προπονηταρά απο Ευρώπη.. π.χ. Λε γκεν, ΜΠΟΛΟΝΙ που γουστάρω κάργα, ή Άγγελο.
Δεν θέλω να ακούω για Ρεχάγκελ και Λίνεν. Θέλω ή προπονηταρά απο Ευρώπη.. π.χ. Λε γκεν, ΜΠΟΛΟΝΙ που γουστάρω κάργα, ή Άγγελο.
α σημειωθεί ότι ξέσπασε έντονη φημολογία για δίδυμο Ότο Ρεχάγκελ-Γιάννη Τοπαλίδη, το "χρυσό" δίδυμο, δηλαδή, της Εθνικής Ελλάδας το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Πάντως, καμία σχετική πληροφορία δεν επιβεβαιώθηκε ή διαψεύστηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες έλεγαν ότι έχει γίνει ήδη επαφή μέσω μάνατζερ με τον γνωστό Ρουμάνο τεχνικό, Λάζλο Μπόλονι. Ούτε γι' αυτόν, όμως, υπήρξε αντίδραση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.
ολαπαοκ
Στο μεταξύ, άλλες πληροφορίες έλεγαν ότι έχει γίνει ήδη επαφή μέσω μάνατζερ με τον γνωστό Ρουμάνο τεχνικό, Λάζλο Μπόλονι. Ούτε γι' αυτόν, όμως, υπήρξε αντίδραση από την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.
ολαπαοκ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 17 Οκτ 2010, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και τους τρεις τιτλους αν ερθει ο πιο τυχερος ανθρωπος του ποδοσφαιρου παγκοσμιωςMANIAKOS έγραψε:οποτα το ευροπα λιγκ ειναι κντα..
rainmaker έγραψε:Έχω πολλά να πώ προς υπεράσπιση του Δερμι.. Δυστυχώς θα πώ ένα, ούτε υπέρ ούτε κατά του.. Είναι πολύ καλός άνθρωπος για να πετύχει σε υχηλό επίπεδο..Αυτό διέκρινα εγώ. Πάει πολύ χαλαρά και με σκυμμένο κεφάλι και δεν τουμπεκιάζεται κανείς όταν τον ακούει..
.
ακριβως....επι της ουσιας θα ταν ο προπονητης που ολοι θα θελαμε σε ενα 5χ5

Που μπορώ να βρω στοίχημα για τον επόμενο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ; Θέλω να βάλω ένα σπίτι σε χαριστέα.... 

Αν με τον σάντος πονέσαν τα μάτια μας, με τον Όττο θα τα εγχειρήσουμε.
Σιχαίνομαι την προοπτική Ρεχάγκελ (είπαμε, ο Ζαγόρ είναι του στυλ "αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι") αλλά αν είναι αυτή η επιλογή της διοίκησης θα την στηρίξω μέχρι τέλους.
Δυο ερωτήσεις μόνο.
Είσαστε έτοιμοι να στηρίξετε την ομάδα στις επόμενες τρεις συνεχόμενες ήττες αν, περελπίδα, γίνουν ή θα θέλετε νέο προπονητή τον Νοέμβριο;
Στην Βιγιαρεάλ ποιος θα χρεωπιστωθεί το αποτέλεσμα; (θετικό ή αρνητικό)

Σιχαίνομαι την προοπτική Ρεχάγκελ (είπαμε, ο Ζαγόρ είναι του στυλ "αυτό ξέρω αυτό εμπιστεύομαι") αλλά αν είναι αυτή η επιλογή της διοίκησης θα την στηρίξω μέχρι τέλους.
Δυο ερωτήσεις μόνο.
Είσαστε έτοιμοι να στηρίξετε την ομάδα στις επόμενες τρεις συνεχόμενες ήττες αν, περελπίδα, γίνουν ή θα θέλετε νέο προπονητή τον Νοέμβριο;
Στην Βιγιαρεάλ ποιος θα χρεωπιστωθεί το αποτέλεσμα; (θετικό ή αρνητικό)