+1pgetsos έγραψε:Rick and Morty βλέπει κανείς;
[youtube]iVgMFY1JFGU[/youtube]
2 νέες σεζόν, όπου το κεντρικό στόρι θα είναι το καρτέλ του Κάλι και όχι του Μεντεγίν.navigator11 έγραψε:K_geo έγραψε:δυο επεισόδια μου έμειναν για να τελειώσω το Narcos 2.
όχι το συνιστώ ανεπιφύλαχτα, αλλά με το φαταουλ να κανει τα δικά του στη χώρα μας, είναι μια σειρά που πρέπει όλοι να δούμε!![]()
![]()
υγ: τώρα είδα ότι είχε γίνει αναφορά λίγο πιο πάνω, άρα... σε καλό δρόμο είμαστε...
Από ό,τι διάβασα, λέει, έπεται και νέα σεζόν. Επικεντρωμένη σε κάποια άλλη ... εξέχουσα προσωπικότητα του χώρου.
Είδα τα πρώτα τρία επεισόδια, καλό φαίνεται. Γιατί δεν τα βλέπεις online και κάθεσαι να κατεβάζεις;Kostas_Peraia4 έγραψε:Ειδε κανεις τα πρωτα επεισοδια της σειρας του Εξορκιστη?Εβαλα να τα κατεβασω σημερα αλλα δεν ξερω ποτε θα εχω χρονο να τα δω.Αν τα εχει δει καποιος ας πει εντυπωσεις
Εχω δει τα πρωτα 4, πολυ καλο. Μου αρεσει και αυτος που ειναι ο αφορισμενος...Kostas_Peraia4 έγραψε:Ειδε κανεις τα πρωτα επεισοδια της σειρας του Εξορκιστη?Εβαλα να τα κατεβασω σημερα αλλα δεν ξερω ποτε θα εχω χρονο να τα δω.Αν τα εχει δει καποιος ας πει εντυπωσεις
Ακριβως!Disharmonic έγραψε:Ναι, Netflix + Marvel = ΕγγύησηΜαυρο Χιονι έγραψε:Marvel?
Αξιζει... 2 λεξεις... Antony Hopkins....aquila έγραψε:westworld πρεμιερα ειδε κανεις; αξιζει;